Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Віталій Портніков про несподiвану критику Путіним Леніна…

    Критика, якій Володимир Путін днями піддав більшовицького вождя Володимира Леніна, стала одним із важливих новинних сюжетів останнього часу. Путін звинуватив Леніна у розвалі Радянського Союзу. Для багатьох коментаторів це стало приводом для глузувань на адресу Путіна, навіть російські комуністи заступилися за свого кумира. Але парадокс у тому, що з формальної точки зору Путін має рацію.

     Створення Радянського Союзу дійсно стало усього лише етапом розвалу Російської імперії. У новому утворенні союзні республіки формально вважалися суверенними державами і отримали право на вихід зі складу СРСР. Зрозуміло, що в роки більшовицької диктатури реалізація такого права не була можливою. Але як тільки імперія ослабла, союзні республіки своїм правом скористалися.

     Через сім десятиліть Володимир Путін зіткнувся з тією ж проблемою, що і Ленін. Розпад імперії призвів до вибуху в Чечні, її народ піднявся на боротьбу за свою незалежність. І Путін – ось що дивно – повністю перейняв ленінський підхід. Бунтівну територію окупували, її населення піддали неймовірним репресіям. А потім Чечні надали суверенітет, який важко навіть порівняти з суверенітетом союзних республік в СРСР. Федеральна влада на її території безпорадна. Республіка стала мононаціональною в етнічному сенсі. Єдина нитка, яка об’єднує Чечню і Росію – особиста унія Путіна і Кадирова. Тому справжня незалежність Чечні – це таке ж питання часу, як незалежність союзних республік.

     Так що Путіну не варто критикувати Леніна, а комуністам – захищати вождя від президента. Хто в Росії вірний ленінець – так це Путін.

(Віталій Портніков, журналіст. «Радіо Свобода»)

9

Коментарі

Гість: O-leg-O4

11.02.16, 18:34

люди як мавпы. А мавпы - як люды.

    Гість: sergio11211

    21.02.16, 18:49

    мне уже надоели эти пукины ленины

      Гість: VVPR

      31.02.16, 20:24

      Да что там разграбить, убить все связи с Россией. Америкосы стратегически всё правильно рассчитали, а расхлёбывать народам! Мало того, что разворошили весь арабский мир, так им Европу подавай, не живется им мирно за континентом, надо взбудоражить всех, падлюки.

        41.02.16, 21:55Відповідь на 3 від Гість: VVPR

        Да что там разграбить, убить все связи с Россией. Америкосы стратегически всё правильно рассчитали, а расхлёбывать народам! Мало того, что разворошили весь арабский мир, так им Европу подавай, не живется им мирно за континентом, надо взбудоражить всех, падлюки.Та не переживай, вы в Гааге расхлебывать будете!

          51.02.16, 22:24

          Во, высер очередного дебила. Дебилоид , школу хоть закончил или так и продолжаешь хуи за углом сосать?

            Гість: VVPR

            62.02.16, 14:44Відповідь на 4 від KVAZAR 74

            Что квазиморда, надеешься? Ну-ну! А фильм-то французы посмотрели, как бы усраиа не запрещала! Разберутся и сольют вас тихо в унитаз!

              72.02.16, 14:49Відповідь на 6 від Гість: VVPR

              Что квазиморда, надеешься? Ну-ну! А фильм-то французы посмотрели, как бы усраиа не запрещала! Разберутся и сольют вас тихо в унитаз!Какой фильм? Ты опять стекломою перепила?

                82.02.16, 14:50Відповідь на 6 від Гість: VVPR

                Что квазиморда, надеешься? Ну-ну! А фильм-то французы посмотрели, как бы усраиа не запрещала! Разберутся и сольют вас тихо в унитаз!ПТН-ПНХ!

                  Гість: VVPR

                  92.02.16, 15:03Відповідь на 8 від KVAZAR 74

                  ну и дебилоид, флагом прикрываешься? А ну-ка пошерсти интернет

                    102.02.16, 15:10Відповідь на 9 від Гість: VVPR

                    ну и дебилоид, флагом прикрываешься? А ну-ка пошерсти интернетТы протрезвей, потом гавкай, шерстить интернет, особенно паРашные говносайты, удел таких прыщавых, малолетних тролей, как ты! Кстати, мазь от прыщей помогает, которую я тебе порекомендовал? Не надо, не благодари!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна