Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Славушка

48 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Весілля мого (вже) друга...

Одружився. Кохання мого життя.. мрія останнього року. За ці два дні здається втратила останнє кохане. Були надії.. більше нема..

Запізнення. Реєстрація. Фото. Ресторан. Горілка, танці до оніміння ніг. Пропущений лише один танець. Потік емоцій. Горілка. Біль. Біль. Біль... Сльози... Поганий сон. Ранок. Вінчання. Біль. Ресторан. Горілка. Букет нареченої-не мій... Фата для неодружених дівчат. Глухий репучий біль. Сум до кінця вечора. Чоловіки. Багато різних липучих чоловіків. Роздача свого номеру... Обіцяння одного сьогодні подзвонити. Танці. Розуміння що Маша і я найкращі цього вечора. Все ж сум. Він вже не мій. Не буде моїм ніколи. Горілка. Горілка.Горілка. Фото. Горілка з нареченим. В нього такі сумні очі... ми кохаємо.. але дуже пізно.. нічого не змінити. Знову біль. Сльоози в туалеті. Танці. "Платочек". Поцілунок з нареченим. Біль. Танці. Барило. Горілка. Його дотик.. ймовірно що останній.. Горілка. Танці. Горілка. Сум. "..Льош.. я їду додому..". "Дякую що ти приїхала.. я цього хотів..". "Льош.. від всієї душі-счастя і удачі..". Неймовірний біль. Поцілунок в щічку. Машина. Дорога. Радіо. Сльози. Холод... Дім. Самотність....

2

Коментарі

116.11.08, 23:29

не повезло вам..

    216.11.08, 23:41Відповідь на 1 від SabraCodabra

    Навіть неможу відповісти. Наймовірний біль... Не передати..

      Гість: Грицацуева

      316.11.08, 23:53

      Бедненькая, держись...

        416.11.08, 23:58Відповідь на 3 від Гість: Грицацуева

        найтяще те, що це не мине. Це назавжди... І біль від цього теж назавжди..

          Гість: Грицацуева

          517.11.08, 00:05Відповідь на 4 від Nikaika

          Нужно пережить эту боль, по другому никак, надо.

            Гість: Mortessa

            617.11.08, 00:09

            и ничего подобного...что значит - не мой, никогда и все такое? разводы еще никто не отменял...и, если он тоже тебя любит, то семье не быть, так вышло...увы для нее, ура дл ятебя, вот и все...или же ты забудешь и найдешь все-таки своего и ничьего больше!

              Гість: Mortessa

              717.11.08, 00:10

              и ничего подобного...что значит - не мой, никогда и все такое? разводы еще никто не отменял...и, если он тоже тебя любит, то семье не быть, так вышло...увы для нее, ура дл ятебя, вот и все...или же ты забудешь и найдешь все-таки своего и ничьего больше!

                Гість: Kilim

                817.11.08, 09:10Відповідь на 4 від Nikaika

                найтяще те, що це не мине. Це назавжди... І біль від цього теж назавжди.. все пройдет. и когда-то ты будешь вспонимать это с улыбкой. все лучшее всегда впереди. да, тяжело и кажеться, что жизнь потеряла смылс. но это не так - она скорее обрела его.
                для того, чтобы родиться заново - иногда действительно нужно умереть. у тебя все еще будет. и ты встретишь именно того человека, который оценить тебя и твое чувство. и если этот сейчас уже не твой - поверь, он не единственный в мире.

                  917.11.08, 11:33Відповідь на 6 від Гість: Mortessa

                  Розлучення.. В них буде дитина. Не бажана з його сторони, але буде. Тому він і одружився. Він з нею не розлучиться. Я знаю його. Тільки благородність його вже зіпсувала життя двом людям заради однієї.. і як кажуть "толи ещё будет"..

                    1017.11.08, 11:34Відповідь на 8 від Гість: Kilim

                    Мабудь ти права... Найголовніше попереду..

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна