хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Ригалівський дерибан у Чернівцях

  • 30.04.11, 11:55
Депутат Чернівецької міської ради V скликання Валерій Сарафінчан заявляє, що у місті розпочався дерибан. Про це екс-депутат заявив «МБ» сьогодні, 29 квітня.

- Дерибан відбувається у двох напрямах. Перший – депутати, які скинули Федорука, сьогодні займають «теплі місця». За неповний місяць ми вже маємо чотирьох депутатів, які займають посади від заступника міського голови до начальника міськШЕПу. Цей процес буде продовжуватись. І ми й далі будемо дізнаватись, що депутати готують для себе місця, - каже Валерій Сарафінчан.

- Другий напрямок депутатського дерибану – виділення усякого роду земельних ділянок, їх узаконення, переведення з одного виду діяльності приміщення в інше. Сесія 28 квітня узаконила самозахоплення землі на розі вулиць Комарова і Червоноармійської. Усім відомо, що там знаходиться, - пивна «Баварія» депутата Чернівецької міськради Валерія Чинуша. Питання: за які заслуги? – продовжує екс-депутат. - За які заслуги у центрі міста на вулиці Кобилянської депутату Марині Гаєвській гаражне приміщення перевели у торгово-офісне? На мій, погляд так з депутатами розраховуються за натискання кнопок.

Нагадаємо, одразу після усунення від влади міського голови Миколи Федорука у квітні депутати міськради почали отримувати посади. Так, депутата від Партії регіонів Олександра Паскаря та депутата від «Батьківщини» Петра Ротаря було призначено заступниками Чернівецького міського голови. Депутата від «Нашої України» Василя Максимюка призначили виконувачем обов’язків гендиректора МТК «Калинівський ринок». Депутат від «Батьківщини», якого виключили з партії за голосування за відставку мера, Віталій Червінський очолив міськШЕП.

Також на засіданні сесії Чернівецької міської ради 28 квітня було прийнято рішення про надання ТОВ «Ресторан «Буковинський» дозволу оренди на п’ять років земельної ділянки на вулиці Червоноармійській, 103-Г для обслуговування нежитлових приміщень, влаштування автостоянки та літнього майданчика. У проекті рішення, підготовленого департаментом міськради, було зазначено: «Відмовити у зв’язку з розглядом справи у суді». Проте за рекомендаціями виконкому (зокрема Олексія Коломійця), постійних депутатських комісій (депутатів Олексія Редька, Володимира Жаровського, Володимира Кедя) замість слова «Відмовити» з’явилося формулювання «Надати».

Також депутати надали підприємцю Аліні Гаєвській, дочці депутата Марини Гаєвської, дозвіл на реконструкцію гаража на власній земельній ділянці на вулиці Кобилянської під торгівельно-офісне приміщення.
6

Коментарі

11.05.11, 09:33

придёт время на всех делянках и кабинетах будут висеть хозяева

    Гість: lyo Dnepr

    21.05.11, 12:31

    Всех их переписать и на Колыму с конфискацией. Главное, никого не забыть

      32.05.11, 23:04

      тушки бажають отримати покі не пізно щось сорбі у зуби.. прийде час й чернівчане їх викинуть на сміттєзвалище ГАНЬБА ПРОДАЖНИМ ДЕПУТАТАМ! !

        43.05.11, 14:06Відповідь на 3 від sveto4ka-25

        без зубов они останутся

          53.05.11, 21:48Відповідь на 4 від черновчанин

          без зубов они останутсядо встречи на площадях города 14 мая!

            66.06.11, 09:09

            ну понятно, что на всех местах должны керувать представители "Свободы".

              77.06.11, 11:16Відповідь на 6 від Kremen-3

              с какого перепугу?

                87.06.11, 11:29Відповідь на 7 від черновчанин

                лучче скажи , ты Тарновецкого видел ?