Скоро буду......

  • 06.01.17, 22:04
...............

Початок 2017 року.

  • 04.01.17, 16:30
Погода в Мукачеві просто чудесна...........snegurka elka moroz
Молодь знайшла собі нову забавку катаня на лижах з підцепом і не потрібно виїзжати за межі міста......



Сніг валить з самого ранку,треба були прочищати  собі дорожку  щоб вийти з дому.....................

                       


     Центральна площа м.Мукачево біля Ратуші.


 
Мукачівців просять допомогти комунальникам та розчистити сніг біля себе

Кажуть Траси Київ – Чоп та Мукачево – Рогатин напівпаралізовані, вантажівки заблоковані.  Через негоду на всіх перевалах Закарпаття було призупинено рух транспорту.
А у Вас яка погода,дорогі друзі?!



54%, 13 голосів

8%, 2 голоси

38%, 9 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Всім Доброго ранку!

  • 03.01.17, 04:30
Встала від якогось задушья...............Живот болів і запах крові.............Потім якийсь скрип,звук поїзда...........
Але я жива і мої всі дома......Слава Богу!
Це все "Металіка" і спогади...................................А може то ВІН на горі,щось хоче мені сказати ?!

Пауза.......

  • 01.01.17, 17:25
tears.........знову вигоняють із компа.Кажуть КІНО хочуть.Тільки не про Османську імперію.angel prey

Урсула Ле Гуїн

  • 01.01.17, 16:00

https://uk.wikipedia.org/wiki/Урсула_Ле_Гуїн
Щоб не забути.........look look look look look

Гороскоп для Дів на 2017 рік.

  • 01.01.17, 15:54

Гороскоп для Дів на 2017 рік: любовний гороскоп, бізнес-гороскоп, сімейний гороскоп, гороскоп здоров’я, дитячий гороскоп

Гороскоп на 2017 рік Діва

Майже увесь січень 2017 року Діви насолоджуватимуться суспільством веселої Вогняної Мавпочки, але 28 січня у віконці промайнуть крильця Червоного Вогняного Півня, настане китайський Новий рік, і тут почнеться найцікавіше. Півень розпочне своє правління з сюрпризів — оригінальний хазяїн року вже упакував подарунки в красиві коробки, і чекає, коли Діви їх розгорнуть. У лютому на Дів чекають несподіванки в професійній сфері — керівництво змінить гнів на милість і стане надзвичайно люб’язним, так що Дівам бажано скористатися моментом і сміло вимагати підвищення заробітної плати. Відрядження і різні угоди будуть майже щоденними, тут вже від Дів нічого не залежить, тільки встигайте погоджуватися і підписувати вигідні договори. Пустунка Мавпа, втікаючи, шепнула хазяїну 2017 року, що Діви про дещо мріють. Так що в особистому житті Півень теж не дасть занудьгувати — сімейних підопічних Меркурія чекає багато радісних подій, деякі дізнаються про поповнення в сімействі.

Вільним Дівам теж розслаблятися не варто — ваша харизма і надзвичайна привабливість зведе з розуму не одного прихильника. Чекайте компліментів не лише в соціальних мережах, а й в реальності — ваш під’їзд буде розписаний визнаннями в романтичних почуттях, так що не дивуйтеся, коли сусідські бабусі перестануть з вами вітатися.

Весна пройде на позитиві — Діви виграють щасливий квиток. Фортуна буде прихильна до представників земної стихії, та й Півень, попри те, що носить звання Вогняного, стежитиме за вашими успіхами і всіляко допомагатиме. У квітні і в травні Діви можуть сміливо подавати заявки на участь в різних конкурсах — ви обов’язково виграєте. Пару лотерейних білетів теж купити не зашкодить.

Літо бажано присвятити відпочинку, звичайно, зірки не закликають Дів забути про роботу і улюблену дачу, але горбатитися на городі або на роботі цілодобово, ні до чого. На усіх відомих курортах світу вже ставлять ставки на вас — куди ж ви поїдете і кого ощасливите своїм візитом? Улюблені чада можете залишити бабусі — діточкам куди приємніше поїдати пиріжки з картоплею на обід, ніж вишукані заморські блюда. А самі насолоджуйтеся суспільством чарівливих мулатів, звичайно, не забуваючи про свою половинку — стріляйте очима персоналу, поки обранець не бачить.

Восени 2017 року настане час серйозних дій — хазяїн року дав Дівам час розслабитися, так що вперед і з піснею на роботу! Ділові партнери чекають, не дочекаються ваших геніальних ідей — адже без Дів усі справи встали, і нічого цікавого у світі бізнесу не трапляється. Здивуйте компаньйонів, але відразу усі карти краще не відкривайте — прибережіть козирного туза для відповідного моменту. У жовтні в житті Дів може з’явитися давній знайомий, який підкине вам парочку цікавих і дуже цікавих пропозицій. Якщо ви довіряєте цій людині, то краще не роздумуйте, навіть якщо у ваші плани не входили ризиковані заходи, але від вкладення великих засобів краще утриматися, нехай доки ваші капітали знаходяться при вас — а коли настане потрібний момент, Півень обов’язково вам прокукурікає.

Листопад 2017 року підходить для поліпшення якості особистих стосунків — якщо ви досі маєте сумнів, ставити штамп в паспорті, чи ні, час вирішувати. Обранець вже втомився, і може просто напросто випаруватися з вашого життя, так що якщо ви дорожите коханою людиною — робіть пропозицію, а Півня звіть тамадою на ваше весілля. Якщо ж вальс Мендельсона вже давно прозвучав у вашому житті, замисліться про другий медовий місяць. Почніть сьогодні — купіть половинці подарунки, влаштуйте вечір романтики і пристрасті.

У грудні 2017 року особливих змін Діви можуть не чекати, але декілька сюрпризів Вогняний Півень на прощання все ж таки підкине. На вас чекають приємні зустрічі з давніми друзями, та і з колегами відношення помітно покращаться — аж до того, що ви забажаєте запросити усіх товаришів по роботі до себе на Новий рік. Ризикніть, не пошкодуєте: ви погуляєте на славу, проводжаючи чудового хазяїна 2017 року — Червоного Вогняного Півня.

Любовний гороскоп для Діви на 2017 рік

Веселий Купідон в рік Півня не раз спробує потрапити у вас своєю стрілою, тому будьте акуратніші — цей жартівник може просто розважатися.

Діви 1 декади (24.08-2.09). Ви знаєте ціну своїй чарівності, і не допускаєте поразок — Півень це розуміє, і допоможе вам у свій рік досягти перемоги на любовному фронті. Обранця свого ви упізнаєте відразу — не губіться і скоріше беріть ініціативу у свої руки. Половинка розтане, піддавшись вашому натиску, так що вже зараз замовляйте оригінальні запрошувальні листівки на ваше весілля.

Діви 2 декади (3.09-13.09). У сердечних справах в 2017 році намагайтеся бути менш вередливими — не капризуйте і прислухайтеся до коханої людини. Якщо ви вільні, то рік Червоного Півня підходить для того, щоб упіймати в мережі будь-яку вподобану людину, тільки чи готові ви розлучитися з вільним життям?

Діви 3 декади. (14.09-23.09) У рік Вогняного Півня у вас з’являться шанси, щоб знайти свою половинку, але доведеться трохи докласти зусиль — обранець не з’явиться у вашому житті за помахом чарівної палички. Вибирайтеся у світ, зустріти любов вдасться як на модній тусовці, так і в магазині — дивіться під ноги, Півень кине вам пір’їнку біля потрібної людини.

Бізнес гороскоп для Діви на 2017 рік

У рік Червоного Півня для Дів буде відкрито широке поле діяльності — ви досягнете успіху будь де, вибір за вами.

Діви 1 декади (24.08-2.09). Багато Дів в 2017 році виявлять цікавість до усього незвичайного — досягти успіху можна у викладацькій і творчій діяльності. Легковажне відношення до грошей не перешкодить вам добитися стабільності у фінансовій ситуації, грошовий дощ, або снігопад буде постійним — встигайте збирати, а Півень вже зшив вам у подарунок декілька мішечків для капіталів і змайстрував скриньки для золотих монет.

Діви 2 декади (3.09-13.09). У рік Вогняного Півня ви можете добре проявити себе в громадській роботі — ваш бойовий дух і лідерські якості обов’язково оцінять. Не соромтеся проявляти свою оригінальність, в 2017 році це вітатиметься, особливо в рекламі — будь-які дивні і незвичайні ідеї знайдуть шанувальників і приведуть вас до фантастичного успіху.

Діви 3 декади (14.09-23.09). Розгойдуватися в рік Червоного Півня ви будете довго, проте, коли втягнетеся в роботу, перемоги сипатимуться одна за одною — готуйтеся до визнання і зміни соціального статусу. Кар’єрний зліт дозволить Дівам забути про безгрошів’я, а усі розмови про кризу вам будуть незрозумілі. Не забудьте поділитися з Півнем — насипте йому смачних зерняток у вдячність за допомогу.

Сімейний гороскоп для Діви на 2017 рік

У рік Півня на Дів чекають спокійні і теплі стосунки з сім’єю, але розслаблятися не варто — не давайте нудьгувати своїм домочадцям і частіше влаштовуйте для них веселі свята.

Діви 1 декади (24.08-2.09). У 2017 році вас чекає багато поїздок, тому побутові питання доведеться вирішувати вашим домочадцям. Забезпечте сімейству фінансову стабільність, і рідня не обурюватиметься через вашу постійну відсутність. Більше уваги намагайтеся приділити вашим непосидючим діткам — відстань не стоятиме на заваді для виховання.

Діви 2 декади (3.09-13.09). Зробіть сімейне гніздечко затишніше, а Вогняний Півень вам допоможе. Намагайтеся частіше влаштовувати посиденьки, ваші друзі з радістю відвідуватимуть сімейні заходи, адже усі начулися про вашу привітність. У 2017 році можливі часті візити далекої рідні — будьте гостинними, вдячність родичів не змусить себе чекати.

Діви 3 декади (14.09-23.09). У рік Півня корисно частіше подорожувати разом з сім’єю — нові враження не дадуть занудьгувати, і стосунки з домочадцями помітно поліпшаться. Можливі сутички з представниками старшого покоління — намагайтеся бути чуйними і не звертайте уваги на бурчання рідні, адже і ви коли-небудь будете в похилому віці.

Гороскоп здоров’я для Діви на 2017 рік

Намагайтеся цього року бути акуратніше зі своїм здоров’ям — самолікування категорично заборонене.

Діви 1 декади (24.08-2.09). Будьте розбірливіші в їжі, і намагайтеся виключити з раціону «шкідливі» продукти. Вогняний Півень поділиться з вами своїми рецептами дієт — каші, і ще раз каші, а для різноманітності додайте фрукти і овочі. Можете навіть стати вегетаріанцем — але без фанатизму, шматок яловичини раз на тиждень не зашкодить вашому шлунку.

Діви 2 декади (3.09-13.09). У рік Півня Дівам не зашкодить подумати про здоров’я своїх ніжок — регулярні ванни для ніг — кращий засіб для зняття втоми. Та і пробіжки вам не завадять — швиденько вирушайте в магазин за новими кросівками. Раптом до кінця року ви виграєте в забігу на довгі дистанції і завоюєте медальку.

Діви 3 декади (14.09-23.09). У рік Червоного Півня Дівам необхідно більше висипатися і не засиджуватися за комп’ютером — коментувати фотографії не саме краще заняття перед сном, краще прогуляйтеся по вечірньому місту. Півень вже назбирав для вас заспокійливих травичок — залишилося тільки заварити, але не чекайте моментальних результатів, будьте терпеливіше.

Гороскоп для Діви 2017 за роком народженняГороскоп на 2017 рік Діва — Щур

У рік Півня вам заманеться побути білими пухнастими мишками, що ж, хазяїн року усіма крилами буде за цей каприз. Не переборщіть — багато хто повірить вашій грі, і перестане сприймати вас як серйозного партнера. Залишайтеся слабкими і ніжними в сімейних стосунках, домочадці і норку вам облаштують, і вкусняшку в ліжечко принесуть, а ось на роботі іноді показуйте зубки — нехай партнери знають, з ким мають справу.

Гороскоп на 2017 рік Діва — Бик

У 2017 році непогано відкрити свою справу — ваша завзятість і впертість допоможуть в досягненні цієї мети. Півень вже знайшов компаньйонів — так що вирішуйте, чим бажаєте зайнятися, і дійте без зволікання. Зверніться по допомогу в державні структури — деякі чиновники обов’язково оцінять ваші грандіозні ідеї і допоможуть порадою і вигідним кредитом. Можливо, в рік Півня здійсниться мрія про купівлю нового житла.

Гороскоп на 2017 рік Діва — Тигр

Заховайте свої кігтики і навчіться вибудовувати стосунки з оточенням — ваше муркотання сподобається людям більше, ніж грізне гарчання. Уміння знаходити компроміс допоможе на роботі — дипломатичні таланти в рік Півня дуже затребувані, так що готуйте солідний костюмчик, який згодиться на новій посаді. У особистому житті усе непогано, правда, трохи доведеться похвилюватися за улюблених діток — вони стануть занадто самостійними.

Гороскоп на 2017 рік Діва — Кіт (Кролик)

Ваша педантичність в рік Півня не знає меж, до того ж ви станете дуже пунктуальні. Це, звичайно, непогано, але не панікуйте через те, що ділові партнери на одну секунду запізнилися на зустріч. Намагайтеся спокійніше відноситися і до домочадців — не влаштовуйте скандал із-за неправильно згорнутих шкарпеток, спробуйте хоч би раз розкидати речі по кімнаті, вам сподобається. Та і купюри зовсім необов’язково розкладати по порядку, їх буде надто багато, і нічого страшного, якщо серед п’ятисоток загубиться десятка.

Гороскоп на 2017 рік Діва — Дракон

Відволікніться від читання гороскопу і поспішіть відкрити двері — вдача вже втомилася стукатися в квартиру чарівного Дракончика. Півень на пару з Фортуною вирішили за вас взятися, так що готуйтеся до прийому важливих гостей. Спершу розберіться з торішніми справами, і сміливо можете писати бізнес-план. Ідей у вас аж занадто, залишилося лише вибрати найперспективніші. Партнерів можете обрати серед рідні — троюрідний дядько непогано впорається з роллю економіста, а племінниця з боку брата чоловіка жадає оформити ваш офіс.

Гороскоп на 2017 рік Діва — Змія

Шипіти і жалити в рік Півня зовсім необов’язково — ворогів і конкурентів хазяїн 2017 року вже розігнав, так що будьте спокійні. Усі ділові люди міста вже юрбляться під вашими вікнами — поспішайте на вулицю підписувати вигідний контракт. Не забудьте одягнутися солідніше і не вискочіть в домашніх тапцях. Домочадці забезпечать вам надійний тил — приходити з роботи буде приємне, вас вже очікує тепла ванна з піною і дуже смачна вечеря.

Гороскоп на 2017 рік Діва — Кінь

Купуйте нові підкови — бігати доведеться багато. Роботою Півень забезпечить вас на увесь рік, а основний дохід приноситиме творча діяльність. Займайтеся справами, а рекламу вам забезпечать друзі — про ваші перемоги вже гуде Інтернет, і усі газети міста у ваших фотографіях. Грошова ситуація порадує вже в перших числах 2017 року — Конячкам і на нову збрую вистачить, і на смачні делікатеси.

Гороскоп на 2017 рік Діва — Коза (Вівця)

У рік Півня усі солідні посади чекають тільки вас — Козочкам навіть буцатися не доведеться. Конкуренти затихнуть, вони не бажають зв’язуватися з Півнем, який серйозно налаштувався битися за ваш успіх. Особисте життя обіцяє бути барвистим і дуже цікавим — Дів-кіз чекають і романтичні зустрічі, і божевільні романи. Тільки не втрачайте голову, вона вам ще знадобиться, коли робитимете доленосний вибір.

Гороскоп на 2017 рік Діва — Мавпа

У рік Півня розвивайте свою пам’ять — вона вам знадобиться. Більше читайте, займайтеся інтелектуальною діяльністю — вченість допоможе Мавпочкам перемогти усіх конкурентів, які вважають, що мати потрібні зв’язки у нашому світі досить для того, щоб бути попереду усієї планети. Дружба з солідними людьми, звичайно, не завадить, але Півень більше схильний допомагати грамотним фахівцям, так що усе у вас буде добре.

Гороскоп на 2017 рік Діва — Півень

Чистіть крильця, змащуйте лапки, і вперед — назустріч успіху. Зовнішній вигляд в рік Півня гратиме не останню роль, спочатку краще підкорити діловий світ вишуканими манерами і костюмом, а вже потім завдати вирішального удару своїм інтелектом і професіоналізмом. Півні зможуть досягти успіху в усьому, головне — упевненість, харизма, і почуття гумору. Гроші вже на вашій новій карті, залишилося лише не забути заповітний код.

Гороскоп на 2017 рік Діва — Собака

Такою працездатністю, як Собаки, в рік Півня ніхто не володіє, тому будьте впевнені — перемога вже лежить у вас в кишені. Вогняний хазяїн року потурбувався про нову посаду для Дів-собачок, тільки поспішіть на співбесіду і не забудьте прихопити резюме. Особисте життя в 2017 році порадує — стосунки з протилежною статтю складатимуться відмінно, вільних Собак чекає весільний марш і навіть мер вашого міста не проти побути свідком на вашій шикарній урочистості, і вже шукає молодожонам відповідний подарунок.

Гороскоп на 2017 рік Діва —Кабан

Можете довіритися Червоному Півневі — він не дасть вас в образу і зробить усе можливе для того, щоб Діви почували себе комфортно. У професійній сфері усе буде просто шикарно, навіть керівник віддаватим вам честь, що вже говорити про інших колег. Усе просто — ви настільки гарні у своїй справі, що слово «конкуренція» вам навіть незнайоме. У сяйві слави не забудьте про близьких друзів і улюблених родичів — адже вони чимало зробили для того, щоб ви стали переможцем.

http://holiday.zubrila.com/%D0%B1%D0%B5%D0%B7-%D1%80%D1%83%D0%B1%D1%80%D0%B8%D0%BA%D0%B8/rus/goroskop-dlya-div-na-2017-rik-lyubovnij-goroskop-biznes-goroskop-simejnij-goroskop-goroskop-zdorovya-dityachij-goroskop.html

Р.S.Дякую Аллі http://blog.i.ua/user/2675316/ за інфу.spasibocvetok


Всiм друзям i недругам!

  • 31.12.16, 15:19
Вибачте,що на скору руку.........
Так ся стало,не дома....
Щастя ,здоров"я та наснаги в Новому 2017 році...!!!!!
heartheartheartheartheart elka snegurka poka