хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Привіт від Рудіка

Вчора тут на ДД я замітив коментарі  Julia Taneta. От тепер я зрозумів чому в багатьох людей падають рейтинги.

Хочу розпочати все з початку. Я був зареєстрований на нібито то українському ресурсі I.UA. Так от там була створена закрита група "Біла Стріла".Яка моніторила ресурс і понижувала рейтинги людям які на їх думку не відповідають стандартам патріота. Не намагайтесь їх там шукати,бо вони приховані,їхній керівник має нік davigadoff ,а також сторінку в фейсбуці на ім'я Алекс Ирпенский


Вся ця бригада пін назвою "Біла Стріла" грала патріотів,а сама під цим прикриттям виявляла людей які нелояльні до ПР. В кінцевому результаті вони мене там забанили навічно.  Про все це знає Маска,так той самий,що тут на ДД,він там мав ник Бандерівець. Його демотиватор про учасників цієї групи ви могли побачити в кінці цього відео.

Ще раз хочу пояснити,що на тому ресурсі також є ніби як тут санітари,лікарі і заввіділенням . Санітар там навіть не має права писати коментарі,якщо в нього малий рейтинг,чи навіть він в мінусі.

Коротко я хочу розповісти про конкурс листівок що проводився на тому ресурсі в якому я переміг. Адреса про оголошення конкурсу http://blog.i.ua/user/2961506/845330 В кінцевому результаті я мав отримати 1000 гривен. Гроші ясно що не великі,навіть враховуючи що то було 2 роки тому.

На тому ресурсі з конкурсу вимусили піти поета,який також претендував на перемогу.  Його адреса на тому ресурсі http://blog.i.ua/user/3954537/ ,де ви можете почитати його вірші. Тенета йому писала такі гидоти,що він відмовився від конкурсу і пішов в лікарню.

 

КРИВАВЕ СОНЦЕ

Криваве сонце зі сходу, – 
Стогне серце: Біда!
В дім до мого народу
Знов вповзає орда.

Перший путінський постріл
Прямо в серце бійця
І закапали сльози
Із земного лиця. 

Плаче мати над сином,
Враз сивіє вдова,
Сиротіє дитина –
Смерть збирає жнива.

Чиясь чорна десниця
Сіє горе з небес
І народам знов сниться,
Що диявол воскрес.

Кривавим сонцем, зі сходу 
Він нам горе несе.
Своє стадо криваве
В степах Криму пасе.
В.Бойко
19 березня 2014

А призовий фонд запропонували віддати людині ,яка не вміла зв'язати два слова українською мовою. Це видно з відео яке я виклав.  Свій призовий фонд я відмовився віддавати цій людині,а хотів передати на користь користувачу Світанок,його прізвище Віктор Бойко. Гроші йому були потрібні щоб видати збірку своїх віршів. От і все за це відео і мою позицію мене забанили ,а на йотубі стрічку також вони забанили,за претензії по авторському праву,хоч створив його я використовуючи відрізки з матеріалу Тенети, щоб показати як використали гроші переможців на підтримку української культури.


 Але вони не врахували,що я його зберіг і зробив копії .До речі в відео чітко сказано,що конкурс був на підтримку української мови і культури.

Для чого я розмістив всі ці подробиці. Для того щоб ви зрозуміли,що іде неприхована інформаційна війна. Де ви можете побачити,що критикують Порошенко,якій має свій 5 канал телебачення,але скрізь почалась війна проти Тимошенко,хоч я і не є ярий її прихильник,але чому ви самі кажете що не можна сіяти розбрат між опозицією,а в першу чергу розібратись з головним ворогом. Тут ви самі собі протирічите.

Раніше я думав,що рейтинг не важливий,але не в випадку коли демотиватор в якому ви намагаєтесь донести свою позицію і вона буде невигідна  і "Бригада"про яку я писав ще в 2012 році діє і тут. Ваш малюнок просто зникне через деякий час зі стрічки.


А на рахунок образ на ДД,то пригадав старий анекдот.

Зупиняє даїшнік водія і каже:

- ви порушник

- пішов ти в дупу.

- з вас штраф штраф 30гривен за образу

- тримай 100гр

-в мене нема здачі

-тоді два раза дупа і на десятку ще мент.

Так і тут,має бути три образи,щоб забанили порушника?

Цей ресурс створений,щоб лікувати політиків,я думаю що і відвідувачів цього сайту також не завадить. Ціль в нас одна і не потрібно шукати ворога в тому самому Мирошниченко, який дав по пиці москальський падлюці.Я впевнений, що на його місці так само вчинив би кожний з вас. А-я-яй,що скаже Европа. Досить вже перейматись думкою світу про те, що про нас подумають, якщо ми начистили пику кремлівській бляді в себе вдома. А що вони сказали в 33році коли від голоду вмерло 10млн українців, коли Гітлер йшов до влади.   І тепер вони схвильовані,занепокоєні і стурбовані.А не пішли б вони подальше. Де був світ, коли вбивали наших хлопців на майдані? Де був світ, коли кацапи захоплювали Крим і вбивали наших людей??? Де світ зараз і де його підтримка??? Коли вас ображають у вашому ж домі, коли вбивають вашу родину, ви чекаєте на думку вашого сусіда? Навряд чи! То якого хрена ми зараз маємо перейматись тим, що хтось про нас подумає??? Як казали наші пращури: хто про нас погано мисле, хай нам тісно в дупу свисне!  

                      Запам'ятайте,що ніхто нас не врятує крім нас самих.!

Знову Степан Бандера:

 "Цілі визвольних змагань України і союзних народів є незмінні і цілком виразні: повне визволення від загарбницького і насильницького імперіалізму московської нації в цілому і його теперішньої форми – більшовизму зокрема. Знищення комуністичної системи і режиму. Повний розрив будь-яких пов'язань з Росією. Побудова суверенних національних держав на етнографічному просторі кожного народу".

"Мета наших визвольних змагань — повне унезалежнення від Москви через побудову Суверенної Соборної Української Держави, — не може бути нічим підмінена"

А до того часу, поки в московському таборі не виступлять неімперіялістичні сили з такою програмою і не почнуть діяти по лінії позитивного ставлення до головних цілей визвольної боротьби України й інших поневолених народів — доти не може бути спільної мови з жодними московськими чинниками."

 

P.S. Я - націоналіст, як кажуть, до мозку костей. В мене є святе: Бог, родина і Україна. Не терплю підлості та зрадників. Зрадив один раз зрадить і другий. В своїх переконаннях я стою до кінця, готовий до діалогу з адекватними,але не зомбованими людьми.

® rudik                З Нами Бог і правда на нашому боці.        Слава Нації! Смерть Ворогам!

30

Коментарі

Гість: lyo Dnepr

122.03.14, 22:37

Тоже давно догадался, что вартовцы работают на ПР и Путена, вернее они сами несколько раз проболтались об этом, а потом попрятались под игнорами

    222.03.14, 22:40Відповідь на 1 від Гість: lyo Dnepr

      322.03.14, 22:57

      Да-а-а...
      Чим більше пізнаєш ТАКИХ людей - тим більш подобаються собаки...
      Так ось чому мене "гадодав" все пробував "прищемити", а потім таки добився щоб у Варті забанили...
      Все тайне колись стає ЯВНИМ!!!

        423.03.14, 14:10

        Ви справжній молодчина! Підтримую на всі сто. І пригадую, що коли я полаялась із Давигадовим, Танетою, ДядюТолею, Бандерівцем, Перомвдупою, одразу ж мої замітки виключили із стрічки. От цікаво було бзатіяти розслідування, і повідомити на пряму лінію СБУ про це кодло. Адже вони займаються антипропагандою і гадять Україні у соцмережах. Але як я їх усіх одразу ж вирахувала ще два роки тому!

          523.03.14, 14:24Відповідь на 4 від ab absurdo

          ЖУТЬ! ощущения были . но доказательств не было...

            623.03.14, 16:18

            Навіть не знаю що сказати ! Знаю Віктора Бойка і його поезії ! Це прекрасний літній добрий і чуйний чоловік ! Я купив у нього збірку, заплатив більше ніж він вказував, бо знаю які затрати несе людина, щоб видати свої твори власним коштом, не маючи щедрих фінансових покровителів ! На фоні останніх подій на Україні ця новина дуже гірка !

              723.03.14, 17:53

              Біла стріла, чи чорна стріла, варта чи не варта це все перо в дупу.
              Гади вони всюди гади, є правда і гадьониші, тобто, шакали. Для мене дивно, що про це інетбандфомування на I.UA. комусь ще досі не було відомо.
              Висновок лище один, гадів потрібно давити.

                823.03.14, 17:58Відповідь на 4 від ab absurdo

                Ви справжній молодчина! Підтримую на всі сто. І пригадую, що коли я полаялась із Давигадовим, Танетою, ДядюТолею, Бандерівцем, Перомвдупою, одразу ж мої замітки виключили із стрічки. От цікаво було бзатіяти розслідування, і повідомити на пряму лінію СБУ про це кодло. Адже вони займаються антипропагандою і гадять Україні у соцмережах. Але як я їх усіх одразу ж вирахувала ще два роки тому!Я вже про стрічку й забув.
                А щодо СБУ, гарна думка. Всі ІР є.

                  923.03.14, 18:43

                  Нічого собі!

                    1023.03.14, 18:47Відповідь на 8 від helsan

                    Я вже про це всім пишу - запропонували ж виявляти і сповіщати.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      6
                      попередня
                      наступна