хочу сюди!
 

Natalia

43 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Адвентисти закликають іти на пустинні дороги

     10-11 вересня у Чернівцях відбувся місіонерський конгрес Церкви Адвентистів Сьомого Дня під девізом “Ідіть на пустинні дороги!” за участю керівника відділу Адвентистської місії Української Уніонної Конференції пастора Дмитра Зубкова. За звичаєм, як і в минулі роки, місцем проведення став літній театр, здатний вмістити кілька тисяч людей.

http://protestant.ru/images/7437.jpg      Протягом двох днів учасники конгресу чули Божий заклик нести добру вістку в ті місця, де люди не знають про Божу благодать в Ісусі Христі, як єдиний шлях спасіння, і про Божий Закон, який є мірилом праведності для кожної людини. Великим натхненням послужили свіжі особисті досліди місіонерів, які розповідали про Божі чудеса, що мають місце під час місіонерських подорожей.

     Конгрес прикрасили музичні виступи камерного хору “Те Деум”, інструментального ансамблю “Буковинська перлина”, дитячого хору, духового оркестру, соло Віри Дев’яткіної та Миколи Ринжука, тріо “Благодать” та інших виконавців. Особливо слухачам сподобався виступ групи “Маранафа”, пісні якої на цей раз були про блаженну надію всіх християн – Друге пришестя Ісуса Христа! http://protestant.ru/images/7438.jpg http://protestant.ru/images/7439.jpg http://protestant.ru/images/7440.jpg http://protestant.ru/images/7441.jpg http://protestant.ru/images/7443.jpg      Пастор Дмитро підкреслив особисту відповідальність кожного віруючого в справі спасіння. “Де б ви не знаходилися, Бог дав вам доручення нести добру вістку цьому світу” – сказав він. Пастор Дмитро висловив особливу подяку Богу і уряду України за релігійну свободу в нашій країні.

0

Коментарі