Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Славушка

48 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

ВЕСЕЛО ПРО ЖІНОК. частина 2.

                                            ВИСЛОВИ ПРО ЖІНОК:

Жінка - це людська істота, що вдягається, базікає і роздягається. (Вольтер)

Дружина моя захворіла, уся помарніла лицем. А тут заявилась сусідка у платті із модним клинцем. Дружина послала мене не за лікарем, а за кравцем.                          (Фрідріх Крістоф. Вайсер)

Порада для жінок: Відклади до завтра те, чого не повинна робити сьогодні.                                                                  (Dorothy Parkier).

Мужчина, серце якого не обпекла любов до жінки - наполовину людина.                                                               (З кінофільму).

Мавпи могли б любити жінок, якби у них були гроші.                                                                             (Анатолій Франц).

Гість, дитя, і цар, і ЖІНКА мають всі один звичай: є що чи нема - байдуже, їм усе лиш дай та дай.     (Іван Франко).

Отрута є зле вивчена наука, отрута є нестравлена їда; для бідних трута - взаїмна порука, СТАРОМУ ТРУТА - ЖІНКА МОЛОДА.               (Іван Франко).

Як сережки золотії в ніздрях бурої свині,так краса не йде в пожиток зле вихОваній жоні. Як перлина дорогає у оправі золотій,так душа жіноча щира сяє в зверхній красоті.                                                                                                             (Іван Франко).

Мужчины без женщин глупеют. Женщины без мужчин блекнут.                                            (А.П. Чехов).

" Без Тебя не сдвинуть этих громад, висящих надо мною. Помнишь ли в сказке: ...требовалась молитва чистой девушки, чтобы спасти кого-то откуда-то. ЧИСТАЯ ЖЕНЩИНА НЕВИДИМОЙ РУКОЙ ВЕДЁТ МУЖЧИНУ ДАЛЕКО" - писал Николай Рерих невесте в письме из Парижа.

"В конце концов в каждой женщине присутствует милиционер. Сначала она говорит: "Давайте не будем!", а потом: "Следуйте за мной" !                                                                   (Фильм "3+2").

Мужчини завше хочуть бути першим коханням жінки. Жінки скромніші: хочуть бути тільки останньою пригодою мужчини.                                                                             (Оскар Вільде).

 Жінки вірять, що одягаються для чоловіків, але насправді одягаються для жінок, щоби бути у взаємному здивуванні.                                                                                                (J.P.SARTRE)

Жінко, жінко, є ти пропастю, пеклом, таємницею. І той, хто сказав, що тебе пізнав, є в стократ дурнем.                              (Жорж Санд).

Вид чогось одержимо прекрасного в природі або в мистецтві, будить натомість згадку про кохану жінку.                                  (Стендаль).

Якщо б можна було мову застосувати в електроенергії, вистарчило б один жіночий клуб, щоб абезпечити Новий Йорк   електрикою.       (A.HUXLEY).

Мужчини не дивляться на сукні. Не любиться жінку за те, що на ній.                                                                              (A.MAUROIS).

Жінки використовують язик як віяло: з ціллю виволання голосу.                                                                                                    (Вольтер).

Що то є жінка? Сфінкс... без таємниці.                     (О.Вільде).

Ніхто не запевнить, яку кількість сліз містять жіночі очі.                                                                                                (S. de BEAUVOIR).

Жінки ніколи не мають нічого до розмови, говорять однак в чаруючий спосіб.                                                    (О.Вільде).

Жінка зі своїм інстинктом є і завжди буде згубою мужчини.                                                                                                                                                            (Оноре де Бальзак).

Не вартий зватися мужчиною той, хто не вміє здобути жінку, потурати її гордості.                                       (Вільям Шекспір).

Мужчини, піддаючи жінок принизливому осуду, заразом і себе осуджують, бо вовчиця не вродить ніколи горностая.                                                                                                      (M.REJ).

Напевно немаю смаку: дуже багато жінок мені подобаються.                                                                                                                                                                (Salami Kozerski).

Я ніколи не боявся жінок. І ніколи не міг зрозуміти, чому дехто з чоловіків, здатних встигнути ще до сніданку об"їздити мустанга й поголитися в темряві, стають страшенно незґрабні, обливаються потом і безкінця вибачаються, забачивши клапоть вибивного ситцю, обгорнутого довкола чогось усередині".      (О.Генрі).

Жіночий одяг відвічно повинен бути сексуальним. Мужчина повинен відчувати тайну, натяк, підказку. Жінка - вона ж бо як книга. Її треба читати кожен день. При цьому вона хвилює тебе, але ти так і незнаєш (та й не взнаєш ніколи), що ж буде вкінці. Це недосяжне. Жінка збудована з інтриг і романів. Вона повинна залишатися нерозгаданою. І триматися на цьому.    (Слава Зайцев).

Тільки парижанки та українки вміють зі смаком одягатися.                                                                                                                                                                     (Илья Ефимович Репин).

Краще бути жінкою пекаря, аніж коханкою короля.                       (Французське прислів"я).

В 16-річної дівчини рожеві щічки, а вона рум"яниться.  (Полідорі).

Жінки мінливі у житті своїм. Безумний той, хто вірить їм. (Касті).

Здається мить годиною з поганою людиною. Та й вічність теж годиною з ПРИГОЖОЮ ДІВЧИНОЮ.                                                                       (Невідомий автор"Про відносність часу").

Хто бодай раз наблизився до жінки, хто хоча б у думці обійняв її стан, хто вдихнув її дихання, в того душа отруєна навіки. Хто обпікся сим полум"ям, той пропав назавше.                         (Йозеф Томан).

Женщины слишком не доверяют мужчинам вообще и слишком доверяют им в частности.                             (Гюстав Флобэр).

Жінка. Бліді щоки святої, вогнисті лінії стегон, уста, що туркочуть голосом голубки.  Жінка, вся просякла пахощами, мов квітуча полонина, вродливиця в павутинні плетива, дівчина, зіткана зі світла й червіні, самиця, гнучка, як кішка, і струнка, як біблійна блудниця, чужинка зі скороминущою чарівністю, русалка у вінку з латаття, хижачка з очима-вогниками, верховинка, подібна до кактусового цвіту, пастушка, що рум"яніє в шатах нареченої, праля в зім"ятій карміновій спідниці...   ...Лик святих і чортиць, очі, що палають яскравіше за сонце. Ох, якби можна утекти від них, перш ніж вони пропечуть мене наскрізь, очі, що схожі на північ і полудень водночас - у місяць кохання... Скажи, котрий із місяців не є місяцем кохання? Чи ти прамати гріховної осолоди, чи цнотлива свята, а чи дияволова коханка - колихай мене в своїх обіймах..."                                                                                                               (Йозеф Томак. "Дон Жуан, життя і смерть Дона Міґеля де Маньяра")

Жінка - тривога і спокій, жінка - жага й лагідність, але завжди пристрасна й палка відданість тому, кого вона кохає. Жінка, котра не обдурить, не збреше, не зрадить. Жінка, вірна своєму серцю й своїй гордості, жінка, котра несе в собі цілу безодню почуттів до того, кого вона обдарує своїм тілом і душею.                                                (Йозеф Томак. "Дон Жуан, життя і смерть Дона Міґеля де Маньяра")

Вона, лиш вона збурює в жилах кров. Вона, лиш вона пришпилює сей цвіт. Вона, лиш вона заслуговує на любов. Вона, лиш вона дорожча за весь світ. Вона, лиш вона навік, і більше ніхто. Вона... Кохана                           

ЖІНКА!!!

/////////////////////////////rose rose rose rose rose rose rose rose rose //////////////////////////////

13

Коментарі

Гість: von PeepeR-

112.03.12, 22:28

страхиття яки

    212.03.12, 22:30

    Жінки не з цієї планети!

      312.03.12, 22:39

      А мне понравилось

        412.03.12, 22:43Відповідь на 1 від Гість: von PeepeR-

        страхиття яки

          512.03.12, 22:46Відповідь на 2 від a_l_e_x_Z

          Жінки не з цієї планети! Ми тут з таємною місією - врятувати Землю від чоловіків...

            612.03.12, 22:53Відповідь на 3 від kalejdoskop

            А мне понравилось Щиро дякую Вам!!!
            Для гарного настрою пропоную прочитати ще і першу замітку на тему "Весело про жінок"

              713.03.12, 12:31

                813.03.12, 14:32Відповідь на 7 від Люстерко

                  913.03.12, 18:33

                  Я сама для себе загадка, дивлюся в зеркало і не розумію навіщо воно мені щодня бреше.

                    1016.03.12, 00:09

                    І хто б міг подумати(!)

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна