хочу сюди!
 

Анастасия

41 рік, риби, познайомиться з хлопцем у віці 42-48 років

РПЦ хоче, щоб віруючі росіяни платили десятину

  • 07.05.12, 07:49
Голова Відділу Московського патріархату із взаємин Церкви і суспільства протоієрей Всеволод Чаплін закликав віруючих до фінансової відповідальності за Церкву.
"Люди, які іменують себе православними християнами, - це досить велика кількість людей в Росії - взагалі повинні, насправді, нести відповідальність, в тому числі фінансову, за свій храм, за свого священика, за свою Церкву", - заявив офіційний представник РПЦ, повідомляє TCH.ua 
Всеволод Чаплін підкреслив, що священик "повинен отримувати все, що йому потрібно, від своїх прихожан", але замість цього клірики змушені "бігати по офісах великих компаній і говорити: "Дайте! Дайте! Дайте!"
"Це, насправді, займає іноді значну частину часу священика. Це несерйозно!" - Сказав протоієрей.
Таким чином, він відреагував на фразу ведучого, який розповів, що від багатьох своїх воцерковлених друзів чує: "Я вірую в Бога, але я вважаю, що Російська православна церква - це державна корпорація, яка до слова Божого має дуже відносне відношення, яка збагачується за рахунок прихожан".
"Людям, про які я від Вас почув, я б порадив одну просту річ: якщо вони християни, вони повинні віддавати десяту частину свого доходу на Церкву. Той, хто цього не робить і при цьому намагається рахувати гроші в тому чи іншому храмі, насправді, повинен себе покрити ганьбою", - сказав Чаплін.

Я все розумію, але це, на мій розсуд, перебір. Чи Гундяєв захотів маєточек на Гаваях?
5

Коментарі

анонім

18.05.12, 09:19

Інші попи теж хочуть такі квартири як у Гундяшки.

    28.05.12, 20:39

    Практичний чоловік

      39.05.12, 08:34Відповідь на 1 від анонім

      А у тих попів ряха не лусне від такої кількості грошей??? Це ж треба, ДЕСЯТИНУ їм віддай.

        анонім

        49.05.12, 09:07Відповідь на 3 від Brom_83

        А у тих попів ряха не лусне від такої кількості грошей??? Це ж треба, ДЕСЯТИНУ їм віддай.У гундяшки не луснула, і ці збираються перетравити! Вони ж ненажерлеві!

          511.05.12, 08:34Відповідь на 2 від Горянка

          Як на мене, то занадто практичний.

            611.05.12, 08:36Відповідь на 4 від анонім

            А у тих попів ряха не лусне від такої кількості грошей??? Це ж треба, ДЕСЯТИНУ їм віддай.У гундяшки не луснула, і ці збираються перетравити! Вони ж ненажерлеві!Колись нажеруться.