Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Мої авто-уподобання.

Власного авто car у мене немає, та я особливо його і не прагну! На машини дивлюся більше з естетичної та функціональної точки зору! Тож хочу подлитися своїми враженнями від продуктів виробництва світових авто-компаній.

По-перше це Honda Civic 5D, вона вразила своїм креативним дизайном, а саме скляною панеллю спереду та ззаду. Та ізагалі цікава моделька, і рекламка, що не так давно з"явилася на телеекранах доволі креативна та неординарна.

Renault Kangoo впав в око своїми багатофункціональним кузовом. І, до речі, їх дуже часто можна зустірти на дорогах міста. Виконують вони досить різні функції: від малогабаритних перевезень до сімейного автомобіля. Не знаю як він в обслуговуванні та ремонті, але ідея кузова досить вдала та помітна.

Так само і Mitsubishi Lancer сподобався мені благородними формами напівспортивного авто. Особливо хочу відмітити його припідняту "філейну" частину. bravo Саме її я почав помічати та виділяти в загальній масі машин, а вже потім роздивився що за марка. Хоча іноді ще путаю її з "кормою" Хонди Акорд.


 

А от у сегменті невеликих вантажних машин подобається JAC з подовженою кабіною, для 5 пасажирів. Поки що не зустрічав йому гідного конкурента в практичності.


П.С. Це не реклама, а моя власна думка! Якщо хто вважає не так, то посилання я можу прибрати. Додав їх лише для тих, кому цікаво самим глянути на ці шедеври автоіндустрії. Та і мені зайвий раз непотрібно буде шукати цю інформацію з початку!

0

Коментарі

Гість: adonis

122.01.08, 10:27

А я ось маленькі авто люблю. Наприклад, Нісан Мікра. Джипи не переношу.

    222.01.08, 10:59Відповідь на 1 від Гість: adonis

    А я ось маленькі авто люблю. Наприклад, Нісан Мікра. Джипи не переношу.До речі, була цікава твоя думка. Особливо про після того як ти мрійливо розповідав про проектор, домашній кінотеатр, диван та спальню у червоних тонах, стало цікаво, а які ж машини тобі подобаються... Я чомусь уявив, що це має бути феррарі або спортивний додж...
    Мені теж більше маленькі машини подобаються! Та ж Хонда Цівік не велика 3-дверна, Хюндай Гетз... на автовиставці СІА-2007 побачив Чері QQ - дуже сподобалася!!! Трохи схожа на Матіз від Деоо, але вигляд веселіший!

      Гість: adonis

      322.01.08, 22:18Відповідь на 2 від Соняшний

      Ні, спортивні машини це не моє : Навіть не уявляю себе у спортивній машині
      Хоча взагалі, глобально машини я не люблю. Вірніше, можливо, і полюбив би, але сам водити не полюбив би точно