Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Анастасия

41 рік, риби, познайомиться з хлопцем у віці 42-48 років

я в шоці!

від вчорашнього дня я ходжу в тихому шоці...shock

зустріла колишню однокласницю, яка вже народила 4 дітей!!!!!!!!!! і всі 4 - хлопціshock shock shockменшому лише місяць.

Як можна наважитися на таке в наш час? А кожен ще й потребує уваги!!!!!!!!!!! в мене часу на двох не вистачає, а тут аж 4. та ще й квартирне питання: 4-кімнатна квартира + батьки - не вихід.

певно хотіли дівчинку, а тут і четверте - хлопець. я досі не можу відійти від такої інформації.

кілька років тому серед знайомих почали з'являтися сім'ї з 3 дітьми. А тепер кількість збільшується.....

4

Останні статті

Коментарі

125.09.10, 10:03

Якщо достаток дозволяє, то і час на дітей знайдеться. Тим більше, що старші діти завжди із задоволенням допомагають мамі з молодшими. Мені розповідали історію, коли мама наважилася на четверту дитину (теж хотілося донечку) , а народилася двійня!!! і знову хлопчики. Мама була в шоці і в депресії. П’ятеро синів!

    225.09.10, 10:14Відповідь на 1 від konfetti-s

    ні, ну можна народжувати, якщо маєш хоча б особняк з подвір'ям, але як з квартири вибратися погуляти? треба помічників. я бачила колись фільм про прийомну сім'ю багатодітну, так їм такий особняк ще й на дворі супер-майданчик держава дала, що мені і не снилося

      325.09.10, 10:16

      А я не в шоці,а в захопленні від таких людей.Колись рівень життя був набагато гірший,ніж зараз і люди народжували по 10 дітей.Справжній шок в мене від тих,хто катається як сир у маслі і при тому говорить,що не можуть собі "дозволити" більше однієї дитини Якщо нормальний чоловік,нормальні відносини у сімї,то діти-це тільки радість і щастя.Хоча вони в будь-якому випадку є щастям.В моєї сестри також 4 дітей.Старші допомагають молодшим.Важко звичайно ж,але навіть уявити неможливо,щоб когось із них не було.

        425.09.10, 10:17Відповідь на 3 від Voloszka

        А я не в шоці,а в захопленні від таких людей.Колись рівень життя був набагато гірший,ніж зараз і люди народжували по 10 дітей.Справжній шок в мене від тих,хто катається як сир у маслі і при тому говорить,що не можуть собі "дозволити" більше однієї дитиниЯкщо нормальний чоловік,нормальні відносини у сімї,то діти-це тільки радість і щастя.Хоча вони в будь-якому випадку є щастям.В моєї сестри також 4 дітей.Старші допомагають молодшим.Важко звичайно ж,але навіть уявити неможливо,щоб когось із них не було.а яка різниця у віці між ними?

          525.09.10, 10:18Відповідь на 2 від смерічка

          ні, ну можна народжувати, якщо маєш хоча б особняк з подвір'ям, але як з квартири вибратися погуляти? треба помічників. я бачила колись фільм про прийомну сім'ю багатодітну, так їм такий особняк ще й на дворі супер-майданчик держава дала, що мені і не снилосяА в чому проблема? Ліфт є?

            625.09.10, 10:19Відповідь на 5 від konfetti-s

            ні, ну можна народжувати, якщо маєш хоча б особняк з подвір'ям, але як з квартири вибратися погуляти? треба помічників. я бачила колись фільм про прийомну сім'ю багатодітну, так їм такий особняк ще й на дворі супер-майданчик держава дала, що мені і не снилосяА в чому проблема? Ліфт є?дітей самих не пустиш. 1 спить, другий бавться. а ще робота хатня...

              725.09.10, 10:20Відповідь на 4 від смерічка

              17,12,9,5.А в подруги одної троє,рік за роком,при чому виховує вона їх сама і ні разу ще не поскаржилася і не пожаліла про те,що народила їх.Якщо Бог дає дітей,то дасть і силу і засоби їх виховати.

                825.09.10, 10:21Відповідь на 6 від смерічка

                ні, ну можна народжувати, якщо маєш хоча б особняк з подвір'ям, але як з квартири вибратися погуляти? треба помічників. я бачила колись фільм про прийомну сім'ю багатодітну, так їм такий особняк ще й на дворі супер-майданчик держава дала, що мені і не снилосяА в чому проблема? Ліфт є?дітей самих не пустиш. 1 спить, другий бавться. а ще робота хатня...Чимось прийдеться жертвувати або дійсно залучати помічників і розподіляти обов’язки.

                  анонім

                  925.09.10, 10:24

                  у них нет денег на гандоны..

                    Гість: мама Чолли)

                    1025.09.10, 10:27

                    да раньше в семьях по 9 детей было!
                    еще и на панщину ходили!
                    а тут особнячек, супермайданчик!!!!!!!
                    да и вообще не переймайтэсь чужими проблемами!
                    вас кто то просит?

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна