хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Немножко про статистику и оружие

  • 31.08.17, 15:19
Коли обговорюється, чи "дозволяти українцям зброю" (хто в курсі справи, саме словосполучення є абсурдним), обидві сторони конфлікту - і здорові люди, і хоплофоби - часто оперують якоюсь статистикою. Зокрема, хоплофоби витягають на світло твердження про те, що у Сполучених Штатах "кількість убивств" більша, зокрема більша "кількість убивств з вогнепальної зброї", ніж деінде.
Облишу поки що неймовірне мовне невігластво: перекладати "kills" як "убивства", а не "жертви". Просто наведу один приклад, лише одну ілюстрацію, як зі статистики можна робити трошки протилежні висновки до тих, які робить здорова людина.
Уявімо типову ситуацію в Україні: троє бандитів (зазвичай відставники з ОЗУ МВС, але можуть бути і діючі співробітники, і навіть випадково не члени цього ОЗУ) вдираються до хати порівняно заможного українця, катують його ножами і струмом, дізнаються, де гроші, потім добивають, задушивши дротом від праски. Кількість жертв: одна. Кількість жертв вогнепальної зброї: 0.
Уявімо типову ситуацію в США: троє бандитів (які там, щоправда, дещо рідше належать до ОЗУ "To serve and protect") вдираються до хати порівняно заможного американця, щоб грабувати і катувати. Отримують кілька куль з особистої зброї. Кількість жертв: три. Кількість жертв вогнепалу: три.
Висновок хоплофоба? Вогнепал - зло, бачите, скільки людей гине. Краще хай буде так, як в Україні.
7

Коментарі

131.08.17, 16:29

Справедливо написано!

    231.08.17, 18:07Відповідь на 1 від Андрій1961

    Эта тока часть ПРАВДЫ....
    ну а статистика это зло!!!

      331.08.17, 19:38

        431.08.17, 20:01

        угу, я одному типу , мошеннику год назад голыми руками пистюлей влепил и газовик отобрал,
        так копы с меня штраф и предупреждение о превышении необходимой меры предупредили
        _________
        так тчо прежде принять Закон на разрешение огнестрельного оружия, надо прежде всего исправить пункты про "необходимые меры самообороны", и, конечно, очистить земли Украины от оккупантов, тогда можно и Закон про оружие вводить)

          531.08.17, 20:02Відповідь на 1 від Андрій1961

          Справедливо написано!Справедливо-то справедливо, но для Закона про оружие надо ввести много поправок и изменения к другим Законам((

            Гість: pedere stulti

            631.08.17, 20:05Відповідь на 5 від Хозяин- С

            Справедливо написано!Справедливо-то справедливо, но для Закона про оружие надо ввести много поправок и изменения к другим Законам((от як мала дитинасправка від псіха рішає всі праблеми

              731.08.17, 20:06Відповідь на 6 від Гість: pedere stulti

              Справедливо написано!Справедливо-то справедливо, но для Закона про оружие надо ввести много поправок и изменения к другим Законам((от як мала дитинасправка від псіха рішає всі праблеми давно не решает, насмотрелсо на подобных "не больных"

                831.08.17, 20:10Відповідь на 5 від Хозяин- С

                Справедливо написано!Справедливо-то справедливо, но для Закона про оружие надо ввести много поправок и изменения к другим Законам((К сожалению это так и есть!

                  Гість: pedere stulti

                  931.08.17, 20:11Відповідь на 7 від Хозяин- С

                  Справедливо написано!Справедливо-то справедливо, но для Закона про оружие надо ввести много поправок и изменения к другим Законам((от як мала дитинасправка від псіха рішає всі праблеми давно не решает, насмотрелсо на подобных "не больных"нада було брать справку падароже!!!!

                    1031.08.17, 20:22Відповідь на 9 від Гість: pedere stulti

                    Справедливо написано!Справедливо-то справедливо, но для Закона про оружие надо ввести много поправок и изменения к другим Законам((от як мала дитинасправка від псіха рішає всі праблеми давно не решает, насмотрелсо на подобных "не больных"нада було брать справку падароже!!!!справка справкой, а как быть с законом о превышении необходимой меры обороны?* там справка не прокатит))

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна