Здам окремий гараж

Здам окремий гараж (залізобетон), машиномісць: 3 і більше, Проспект Вернадського, 10б, висота стель: 6 м., опалювальний
Здається окремостояча приміщення з металоконструкцій під автосервіс на м. Університет. (ЮЗАО, Проспект Вернадського ...
140 000 руб.
на місяць
Москва

Гараж металевий бокс 3х6, м. Кунцевська, Аміньевское ш.
Здам гараж металевий бокс 3х6 стоянка охороняється м. Кунцевська, Аміньевское ш. 10 хв від метро. 2000 руб. в .. .
2 000 руб.
Москва
Здаю гаражі в оренду
Гаражі здаємо. Хороші. Якісна обробка. У нових закритих 6-поверхових гаражних комплексах в Південному Бутово. У 1мінута .. .
4 000 руб.
в Місяць
Москва
Тепла автостоянка в Автомобільному Центрі
Метро ленінський проспект, 4 хвилини Пішки-Автомобільний Центр в межах третього транспортного, Садового кілець, .. .
325 000 руб.
в Місяць
Москва

Здам окремий гараж, вулиця Кравченко
Гараж знаходиться на стоянці по вул. Кравченко (непарна сторона). Є бетонна підлога, світло, стелажі. Здаю на 1 рік ... .
5 000 руб.
на місяць
Москва
Петровсько-Разумовська м.
Петровсько-Разумовська м. Гараж метал., САО, Дубнинська вул., Д. 2, станд. розміру, в охор. ГСК, яма, світло, стелажі, .. .
-
Москва

Університет м.
Університет м. Гараж, Вернадського пр-т, 10А, піноблок, холодний, світло, висота 6 м, площа 200 кв. м, 90000 руб ... .
90 000 руб.
Москва

Петровсько-Разумовська м.
Петровсько-Разумовська м. Гараж метал., САО, Дубнинська вул., Д. 2, станд. розміру, в охор. ГСК, яма, світло, стелажі, .. .http://nua.in.ua/zhurnaly/domashnij-dizajn/kak-uteplit-dom-pravilno/
-
Москва

Бібірево м.
Бібірево м. Гараж 3х6, вул. Корнійчука, стоянка "Вертикаль", відеоспостереження, охорона, шлагбаум, ел-во, здаю ... .
4 000 руб.
Москва

Здається гаражний бокс вул. Клари Цеткін
Здається теплий бокс в багатоповерховому паркінгу на вул. Клари Цеткін, світло, електрику, своя мийка та шиномонтаж без .. .
9 000 руб.
Москва

Цегла, піноблок

Цегла, піноблок - різниці сдесь немає. Якщо гараж на території ділянки, перекривати жб плитами сенсу немає. Дах можна і двосхилий, чому ні? Якщо звичайно потрібно горищне приміщення. Якщо не потрібно, цілком можна обійтися і односхилим. Потрібно звернути увагу на пожробезопасность перекриття. Тобто мінвата в мет. профілях підшита знизу ГКЛ, ЦСП, плоским шифером. У цьому ж плані кам'яні стіни переважніше. Ще плюс кам'яних стін - акумулювання тепла. Якщо топити будете від випадку до випадку, ніж то не постійної дії (буржуйкою наприклад) допоможе для підтримки рівномірної температури. Чим топити - найширший вибір, залежить від періодичності користування. Якщо рідко, можна тій же буржуйкою, ми з батьком нагінкою в неутеплені гаражі до +20. Якщо постійно, треба морочитися какой то системою опалення. У нас в ГСК мужики, що займаються ремонтом постійно, роблять водяне опалення від тієї ж буржуйки і заливають антифризом. З ранку менше +10 в неутеплені гаражі не буває. Ще сюди, чим більше довжина димоходу від печі йде в гаражі, тим більше тепла в ньому залишається.
Підлоги. Якщо, знову ж таки, рідко користуватися, краще дерев'яні (хоча пожароопасно). Бетонні фіг нагрієш, працювати не комфортно і реальний геморой можна отримати. При постійній протопкі можна утеплені бетонні.
Яма. Якщо високий УГВ можна відлити яму з монолітного бетону з проникаючою гідроізоляцією. Можна зварити металевий кесон.
Удачі.

Утеплення заміського гаража

Перетворення базового варіанту в теплий гараж
відбувається на завершальному етапі будівництва.

Утеплення гаража - розкіш чи необхідність?

Більше 80% окремо розташованих гаражів в Росії не утеплюється. Це зрозуміло - багато власників використовують гараж на дачі тільки в теплу пору року.

А при експлуатації взимку неможливо уникнути втрат тепла при відкриванні воріт. Тому багато наших типові проекти представлені без утеплення.


Однак якщо автовласник використовує гараж взимку і влітку, то має сенс приступати до утеплення гаража. Утеплення також необхідно, якщо в гаражі проводяться ремонтні роботи в холодну пору року.

Або якщо проект гаража передбачає приміщення різного призначення - гостьову кімнату, хозблок і ін, які будуть опалюватися.


Питання утеплення краще вирішити заздалегідь - утеплювач і гідроізоляцію простіше і дешевше монтувати одночасно з монтажем всього гаража.

Утеплювач встановлюється в проміжки між металевими профілями по стінах і стелі. Зовні він закривається гідроізоляцією. Утеплювач і плівки закриваються зсередини внутрішньою обробкою з профнастилу.

Внутрішня перегородка також утеплюється. Це необхідно, якщо обор гаража відбувається не по всій площі, а частково, в окремих приміщеннях. Такий варіант використовується в проектах великого гаража на 2 машини і більш.

Сталевий каркас

Каркас металевого гаража виготовляється з оцинкованих профілів. Утеплення гаража передбачає складання металевого каркаса із спеціальних термопрофілей.

Такий каркас дозволяє виключити містки холоду. Так називається фрагмент конструкції, через який всередину приміщення надходить холод, минаючи утеплювач.

Види утеплювача

В якості утеплювача для металевих гаражів ми використовуємо легкі плити з мінеральної вати на основі базальту, наприклад Rockwool LB.

Теплоізоляційні характеристики такої утепленої стіни перевершують аналогічну цегляну кладку (5 см утеплювача Rockwool відповідають 89 см цегли).

Утеплювачі Rockwool - це абсолютно пожежобезпечний матеріал. Йому присвоєно ступінь горючості НГ (негорючі матеріали) відповідно до ГОСТ 30244, температура плавлення перевищує 1000 ° С. Для гаража це дуже цінна якість.

Інша перевага такого утеплювача - мала маса. Щільність базальтової вати - 37 кг/м3. Утеплювач гаража для однієї машини буде важити близько 200кг. А скільки буде потрібно цегли, щоб побудувати такий же теплий гараж? До того ж важкий цегляний гараж дуже небезпечно ставити на слабких грунтах. Велика маса будови призведе до переміщень грунту.

Гаражні ворота

Тепловтрати через рулонні ворота невеликі - складові елементи воріт (ламелі) досить щільно прилягають один до одного і ізолюють приміщення від проникнення холодного повітря.

Але ще краще захищають внутрішній простір теплого гаража від холоду секційні ворота. Їх товщина 40мм, всередині між сталевими листами знаходиться утеплювач. А це не дозволяє внутрішній стороні гаражних воріт охолоджуватися, навіть якщо на вулиці сильний мороз.

Дайджест - мои новые записи

Все мои данные

Очень интересно - так это или нет
Дах виконує основну функцію в захисті будинку від атмосферних опадів і є складною системою, в якій утеплювач відіграє головну роль.

Покрівля - це одна з найважливіших зон при утепленні будинку.

Методики теплоізоляції різних типів покрівель представлені внизу даної сторінки.

Для того, щоб зберегти тепло взимку і прохолоду влітку в будинку, її утеплення має бути виконане якісно. Важливим завданням при утепленні даху є правильний підбір теплоізоляційного матеріалу і професійний підхід до теплоізоляції покрівлі. Забезпечити довгий термін служби даху можна тільки за допомогою комплексного підходу і правильного вибору утеплювача.

Перш ніж вибрати утеплювач, слід врахувати різницю між утепленням мансарди і утепленням горища, технологія монтажу теплоізоляційних матеріалів при цьому буде різнитися. У мансарді монтаж утеплювача виконується між крокв даху, на горищі утеплювач укладається безпосередньо на горищне перекриття, між стельовими балками, наприклад в випадку утеплення дерев'яних перекриттів або на залізобетонні плити перекриттів.

Монтаж утеплювача є складним процесом, фахівці, як правило, утеплення покрівлі та мансарди виконують жорсткими, або напівжорсткими плитними або рулонними теплоізоляційними матеріалами (мінвата на основі скляного або базальтового волокна а також пінополістирол). При утепленні покрівлі даними утеплювачами можливо нещільне примикання теплоізоляційного матеріалу до конструкцій, утворення щілин і пустот в теплоізоляції, неминуче велика кількість відходів у вигляді обрізків і залишків теплоізоляції. До того ж, вже доведено, що утеплення синтетичними теплоізоляційними матеріалами дуже негативно позначається на здоров'ї людей, що проживають в таких будинках.

Існує сучасний альтернативний метод теплоізоляції даху або мансарди методом безшовного утеплення скатної покрівлі задувним утеплювачем ЕКОВАТА. Для утеплення даху або мансарди краще застосовувати цей натуральний целюлозний утеплювач. Ековату широко використовують і для утеплення покрівлі виробничого, громадського або житлового будинку.

Утеплення мансард, горищ і високо розташованих приміщень пов'язано з низкою труднощів, таких як необхідність підйому матеріалів на велику висоту, незручність монтажу і т.п. Видувне встаткування для монтажу ековати подає утеплювач на висоту до 30 метрів і на відстань до 60 метрів. При монтажі ми використовуємо професійну задувную установку, що гарантує гарну ізоляцію важкодоступних місць, утеплення яких при використанні інших технологій, вимагало б істотно більше зусиль або було б просто неможливо.

Утеплення даху ЕКОВАТОЙ обумовлює відсутність «містків холоду» і щільне примикання утеплювача до кроквяних конструкцiях без утворення пустот та щілин. Цього дуже важко досягти при утепленні покрівлі плитними і рулонними утеплювачами з мінеральної вати і пінополістиролу.

Безшовне утеплення покрівлі задувной теплоізоляцією є безвідходним, т.к обрізків утеплювача просто не залишається. Це особливо економічно при теплоізоляції покрівлі складної конфігурації. Варто відзначити високі екологічні властивості ековати, як гіпоалергенного утеплювача безпечного для здоров'я!

Компанія «Альфа-Гарант» пропонує утеплення даху, горища, скатної покрівлі або мансарди екологічно чистим утеплювачем ековата.

У силу того, що нагріте повітря піднімається вгору, погано утеплена крівля буде випускати дороге тепло взимку. Відповідно, влітку тепло від нагрівається даху буде потрапляти у внутрішні приміщення, тим самим зменшуючи можливість вдома зберігати прохолоду всередині себе.

Якісно виконане утеплення покрівлі ЕКОВАТОЙ економить величезні кошти на опалення взимку та кондиціонування влітку, особливо при постійному зростанні цін на енергоносії.

  При утепленні необхідно пам'ятати про вентиляцію покрівлі. В даному випадку застосування ековати незамінне. У кліматичних умовах півдня Росії практичним завданням є ізолювання житлових приміщень будівлі, у той час як температура покрівлі повинна підтримуватися рівною зовнішньої. Це означає, що повинен забезпечуватися вільний потік повітря від простору між крокв у звису з даху, що вінчає карниз, до фронтону (через вентиляційні отвори). У місцях, де ековата укладається впритул до крокв або обшивці покрівлі, необхідно використання загороджувальних заглушок для збереження простору для потоку повітря.
  Використання ековати особливо виправдано при утепленні горищних підлог, тому що тільки так можна буде отримати ідеально безшовний шар ізоляції.

Застосовуючи ековату для покрівельних перекриттів, вона заповнює простір між кроквяними конструкціями, а також ефективно ізолює труби системи кондиціонування повітря. Ековату можна задувати в складні і важкодоступні місця за допомогою видувного устаткування.
http://www.rmcenter.ru/forum/view_profile.php?UID=3824
http://www.wbt.ru/wbt/forum/view_profile.php?UID=47203
http://www.mbinst.ru/support/forum/view_profile.php?UID=5952
http://tenderenergo.ru/forumnew/view_profile.php?UID=6306
http://www.arspas.ru/forum/view_profile.php?UID=9413
http://openmeta.org/106529
http://www.iaeg.ru/106535
http://prochurch.info/index.php/member/11761
http://www.agroskin.ru/106532
http://cao.dsmp.mos.ru/forum/view_profile.php?UID=5342
http://g-l-memorial.ice.ru/106553
http://oboi-plus.net.ua/blog/user/815.php
http://www.gasteploenergo.ru/nenebuda
http://www.viaconcert.ru/sicelilu
http://www.tegola.ru/forum/view_profile.php?UID=6922
http://smb-support.ru/15218
http://www.fsir.ru/forum/view_profile.php?UID=23808
http://www.emergenpsy.ru/communication/blog/index.php?page=user&user_id=7509
http://www.okna-aa.ru/users/show-7589
http://yar.lancktelecom.ru/forum/view_profile.php?UID=7776
http://www.jilkom.ru/communication/blog/index.php?page=user&user_id=5198
http://kp-mpei.ru/communication/blog/index.php?page=user&user_id=5773
http://prompolit.ru/106639
http://www.slangdictionary.ru/profile/vojomuwu
http://www.zooproblem.net/blog/user/19689.php
http://pensionreform.ru/15244
http://medprom.ru/medprom/bapugenu
http://www.elrussia.ru/106647
http://www.moskomvet.ru/communication/blog/index.php?page=user&user_id=9982
http://www.trafficlife.ru/communication/blog/index.php?page=user&user_id=23960

Самый низкий в Украине уровень охвата детей первого года жизни о

Самый низкий в Украине уровень охвата детей первого года жизни обязательными прививками - на Закарпатье, Полтавщине и Киевщине.
Об этом заявила вице-премьер-министр - министр здравоохранения Украины Раиса Богатырева во вступительном слове на расширенной коллегии Минздрава, пишет ukrinform.ua
«При равных условиях обеспеченности вакцинами отдельные регионы Украины значительно отстают по показателям охвата детей обязательными прививками. Так, в Закарпатской, Полтавской и Киевской областях дети первого года жизни охвачены прививками против туберкулеза, полиомиелита, коклюша, дифтерии, столбняка значительно меньше, чем в целом по Украине. И это при том, что потребность в вакцинах для профилактики туберкулеза и полиомиелита в текущем году обеспечена практически в пределах 100 процентов », - сказала Богатырева.
По ее словам, в последнее время ситуация с заболеваемостью отдельные вакцино-управляемые инфекции приобрела тенденцию к росту. Это связано со многими факторами, в частности, с нехваткой иммунопрепаратов для проведения плановых прививок и недостаточным вниманием со стороны руководителей системы здравоохранения на местах к этому важному вопросу.
«Серьезной проблемой остается отсутствие постоянного контроля со стороны управлений здравоохранения за проведением мероприятий по иммунопрофилактике, и в первую очередь рационального использования имеющихся иммунобиологических препаратов в медучреждениях. Своевременно не решаются вопросы перераспределения имеющихся вакцин в регионе между различными лечебно-профилактическим учреждениями. Прошу руководителей отрасли в регионах серьезностью отнестись к этому вопросу », - подчеркнула Богатырева.

Заработай в интернете часть 2 - копирайтинг и написание статей

  • 05.09.12, 00:45
Интернет постоянно расширяется, а это требует контент, содержание, текст. Если фотографий и видео хватает, то текста нехватает никогда, потому что поисковые машины способны различать - текст уникальный или сворованный на другом сайте. 
В статье речь пойдет о заработке на написании текстов для интернет-сайтов. Вам лично не нужно искать заказчиков, сейчас это делают биржи - соединяют заказчиков с исполнителями. Ближе к делу - вот первая биржа turbotext, в ней достаточно много заказчиков: регистрация
Вторая биржа :
   
Тоже много заказчиков.

Как продвигать адалт (порно сайты) - палю тему!

Вам нужно сделать хорошие показатели ПФ и снизить показатели отказов. Без этого продвигать ссылками будет дорого. Используйте программу вкбот или другие, раскрутите до большого количества друзей свой фейк вконтакте - 1000+ друзей, потом создавайте тематические группы и паблики сливайте туда друзей, в итоге посредством новостей получите стабильный социальный трафик, с минимальным показателем отказов. Используйте также другие соц сети. Создавайте для каждой категории саттелиты - одностраничники на беспл.хостингах - это и беки и траф.
Дальше, когда у вас будет 300-400 уников применяйте трафообменные сети - трафик увеличится в несколько раз.
Дальше следующий шаг: поисковой трафик. Купите дорогих ссылок 15-20 с хороших сайтов, с большим Тиц, что важно (БЕЗАНКОРНЫХ). Во первых, если сайт хороший, то продает ссылки с фильтрами, адалт в частности. И ссылку вы просто не купите. Во-вторых, ПС выкинут сайт из безопасного поиска из-за 18+ тематики, которую определят по бекам - это минус к трафу. Создавайте новости (много текста) - брать можно тупо через гугл транслейт с англ. сайтов, а вот на новости уже можно и ссылочками закупаться. И помните - ссылки не покупайте с анкорами "порно, гей, ебут, секс, школьницы", а покупайте более-менее приличные, подбирайте синонимы. А вот эти анкоры для продвижения, используйте для внутренней перелинковки - то есть, закупаетесь на страницу с текстом - 10-15 ссылок, а с неё на внутренние ставите ссылки с нужными анкорами, анкоры для внутр. подбирайте из тайтлов страниц на которые ссылаетесь. 
Да, забыл сказать, те дорогие и качественные ссылки, что я писал - покупайте уже сейчас - придет время и они уже будут в индексе и будут выводить нч в топ.

Продвижение сайта в яндексе

Продвижение сайтов под Яндекс имеет ряд особенностей и приемов как обеспечить себе ТОП выдачи и получать целевых клиентов на сайт. Сразу хочу оговориться, что продвинуть сайт в Яндексе сложнее, чем в Google. В этой статье постараемся рассмотреть все нюансы раскрутки сайтов под Яндекс.


Яндекс - поисковик постоянно развивающийся, разрабатывает новые алгоритмы, чтобы улучшить выдачу, соответственно те методы продвижения, отлично работавшие даже год назад, сегодня уже не могут обеспечить поступление трафика. Именно поэтому,  оптимизатору, продвигающему под Яндекс, нужно постоянно быть начеку и отслеживать позиции сайта.


Раньше оптимизаторы вставляли ключевые слова достаточно часто, порой читать было просто неприятно, когда одна фраза повторялась на всем протяжении текста. Такой способ оптимизации очень эффективно работал на протяжении нескольких лет, позволяя сайтам оптимизаторов быть на вершине поисковой выдачи. И тут последовал удар Яндекса по таким текстам и все сайты, контент которых был по мнению нового алгоритма переоптимизирован, слетели с первых мест очень глубоко вниз. И чтобы подняться обратно, нужно переписывать все тексты, удалять слишком частые ключевики. Так что теперь тексты под Яндекс пишутся обычным языком, изредка вставляя ключевые фразы. Стоит ли говорить, что единственным способом завоевать ТОП выдачи Яндекса по средне и высоко конкурентным словам по прежнему остается размещение качественных ссылок.


Раскрутка сайтов в Яндексе зависит от многих факторов, но наиболее значимым является конкуренция. Если тематика сайта высококонкурентная, то приготовьтесь тратить деньги на покупку ссылок, ведь без внешних ссылок ваш сайт затеряется далеко внизу и никто никогда его не найдет. При конкурентной тематике занимает ТОП выдачи тот, у кого больше денег, как бы не печально это звучало. Именно большое количество внешних ссылок с качественных тематических сайтов поможет вам покорить ТОП выдачи любого запроса, даже высокочастотного. И даже качество контента отходит на второй план, ибо ссылочное для Яндекса - это определяющий показатель. Покупайте ссылки с трастовых площадок, имеющих высокий показатель ТИЦ и продвижение ваших запросов пойдет в гору.


Для продвижения сайтов отлично себя зарекомендовали биржи вечных ссылок. Но продвигая сайт вечными ссылками, вам приходится постоянно искать качественных доноров, на что уходит много времени. Но плюсы вечных ссылок очевидны - ссылки будут работать очень долгое время, что поможет вам оставаться в топе выдачи Яндекса длительное время.

Щелкино в Крыму

Город Щелкино один из молодых городов в Крыму, находится в Восточной части Крыма на Азовском побережье. В Щелкино весьма чистая экология. Вблизи города нету никоторых промышленных фирм, загрязняющих атмосферу. В районе мыса Казантип и Татарской губы самая чистая вода на Азовском побережье. Щелкино один из немножко регионов в Крыму, где водятся широкие километровые берега, на которых места достанет всем отдыхающим. Красивые песочные берега, небольшое теплое море — основывают все условия для отдыха родителей с детьми, кто хочет уединиться во время отпуска от шумных положений культуре. А если отъехать от города на расстоянии в пару километров, то на сих берегах наипаче впору не встретить людей. Теплая морская вода, владеющая целебными свойствами и обилие солнца оптимальны и целебны для сердечно сосудистой и респираторной систем. 
Климат Азовского побережья Крыма засушливый. Число атмосферных осадков тут увеличивается с запада на восход от 300 до 400 мм в год, причем в теплый период года выскакивает чуть больше жен годичной суммы осадков. Что самое интересное - дождливая погода вмиг сменяется на ясную и солнечную. Длительность солнечного сияния здесь велика и составляет 2300 - 2350 ходиков в год. В июне - сентябре среднемесячная палеотемпература воды превышает 20С. в июле и августе сурожская вода прогревается до 30С. Купальный сезон продолжается с конца мая по конец сентября (124 дня). В сентябре октябре вода быстро охлаждается. Почти ежегодно в июле - августе вблизи сурожских берегов Крыма в воде раскручиваются светящиеся микробы, что сообщает особенное наслаждение ночным купаниям. 
Город Щелкино был специально возведен для строителей Крымской АЭС, возведение каковой под давлением коллективности было прекращено. Назван город в честь академика КИ Щелкина, ученого атомщика. С 1993 ПОО 1999 г. в районе Щелкино на мысе Казантип проводился каждогодний фестиваль электронной музычки “Каzантип”. На сегодняшний день фестиваль электронной музычки “Каzантип” проходит в поселке Поповка в Западном Крыму. Мыс Казантип - монумент природы заповедное урочище национальный заповедник Украины заказник международного значения. Казантип - это не кратер потухшего вулкана и не приподнятый остров. Он возник по мере поднятия морского дна в сарматский и меотический века. Природа Казантипа интересна со всех позиций - геоморфологической. Каких только форм не выковало море в обрывистых берегах Казантипа: и паруса, и навесы, и многоарочные своды. Немного воображения - и что здесь только не увидишь и другие ладьи. Очаровательны берега Казантипа. И атмосфера здесь особый, напоенный духами моря и пампе. 
В городе Щелкино хорошо высокоразвитая инфраструктура для отдыха. Имеется кафе и виндсерфера. Пансионаты, личные коттеджи Щелкино готовы зачислить отдыхающих со всех уголков близкого и чужедальнего зарубежья. На время летнего отдыха в городе Щелкино господами сдается множество квартир по поразительно дешевым для Крыма ценам.