хочу сюди!
 

Елена

46 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 47-57 років

Цензура

  • 03.06.12, 09:05
на сайте цветет махровым цветом. А заметки типа "Уж замуж невтерпеж" обсуждаются ретиво, правда, комментарии (я полюбопытствовала, заитригованная, что же можно писать по такому завшивленному поводу) примитивные и однообразные. Я спеклась где-то на 30-м. Невозможно читатьhuh А потом жалуемся, что плохо живем. Уровень ленты показывает то, какими нас хотела бы видеть власть, не правда ли?
14

Коментарі

13.06.12, 09:27

Чим простіша для інтелекту замітка, тим більше вона обговорюється. Який рівень користувачів - така і пропозиція. Філософія не шанується.

    23.06.12, 10:19Відповідь на 1 від ЯКриворожанка

    Чим простіша для інтелекту замітка, тим більше вона обговорюється. Який рівень користувачів - така і пропозиція. Філософія не шанується.Я не об этом, не об обсуждении. Здесь очень много пользователей, которых просто так за здорово живешь, сняли с ленты, без объяснений. В том числе и меня, и многих моих друзей. Зато ставят на ленту подобную чушь. С этой цензурой надо что-то делать. Или мы - не сообщество?

      33.06.12, 10:36Відповідь на 2 від ab absurdo

      А яким чином ви збираєтеся "что-то делать"? Оголосити бойкот? Ви ж знаєте, що скрізь праве бандота. Навіть в інтернеті. А для них правил не існує.

        43.06.12, 10:41Відповідь на 3 від ЯКриворожанка

        А яким чином ви збираєтеся "что-то делать"? Оголосити бойкот?Ви ж знаєте, що скрізь праве бандота. Навіть в інтернеті. А для них правил не існує.Ви помиляєтесь. Якщо досить велика кількість користувачів висловить протест і пригрозить піти з сайту, вони поступаються. Такі випадки вже були тут. А здаватися - то не по нашому!

          53.06.12, 10:46Відповідь на 4 від ab absurdo

          Протест...піти з сайту... Що за дитячі погляди? Кого ви цим злякаєте? Ви ще голодування оголосіть - їм це тільки на руку буде. Щоб ми усі швидше виздихали і не заважали спокійно жити.

            63.06.12, 10:53

            Я теж під тиском цензури Моя замітка опублікована в 10.30 так і не вийшла в стрічку. До цього починаєш звикати. Сприймається як належне.

              73.06.12, 10:55

              даааа....
              даже про меня с Надин забыли)))).
              С Праздником!

              (ну ,а что ты хочешь?хлеба и зрелищ плебеям нужно-остальное не их удел...)

                83.06.12, 11:10Відповідь на 7 від LANCE

                даааа....

                даже про меня с Надин забыли)))).

                С Праздником!



                (ну ,а что ты хочешь?хлеба и зрелищ плебеям нужно-остальное не их удел...)

                С Троицей! Но мне, например, малоинтересно читать, как какой-то бесхозной дурочке родом из Даунэцка срочно зачесалось замуж. Зато она постоянно в топ попадает, что наводит на мысль - это манипуляции самого сайта, и уж больно попахивает наемной шкурой какого-нить подпольного платного копипастера, а не юзера сайта. Я бы объявила бойкот таким типам. НО Я уних у всех и так в игноре, так что мне даже облегчили задачу. Но мне, например, мало верится, что действительно какая-то мадам брысь серьезно и во всеуслышанье заявляет: замуж хочу. И немедленно. Ну, хоти - что тут обсуждать?

                  93.06.12, 14:58Відповідь на 8 від ab absurdo

                  Скучно, і тут і на Фесбуці теж. Ходиш як зрячий серед зрячих і сліпих. З "зрячими", немає про що спілкуватися, якщо особисто не знайомі, а в іншому однодумці, а сліпих... так їх мало, та і не цікаво. Скоріше б вибори!

                    103.06.12, 15:02

                    Поїхав на дачу шашлик смажити, Свято святкувать! До речі наша церква називається Свято-Троїцкий Храм!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      9
                      попередня
                      наступна