хочу сюди!
 

Марина

36 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-45 років

Енциклопедія мужності, слави і звитяги українського воїна

  • 15.03.18, 21:11

Енциклопедія мужності, слави і звитяги українського воїна

Під час заходів скерованих на військово-патріотичне виховання молоді Львівщини, голова районної ради організації Ветеранів України Буського району Володимир Луженцов передав представникам трьох районів області, від імені своєї організації черговий том щорічного видання «Вклоняємось доземно Українському солдату».

-                    Ця книга є енциклопедією мужності, слави і звитяги українського воїна,- зазначив Володимир Луженцов. – В кожному томі цього видання зібрана квінтесенція подвигу сучасних героїв України.

За словами ветерана і громадського діяча, потрібно звернути увагу чиновників всіх рівнів, щоб повне зібрання цих книг було в бібліотеках всіх навчальних закладів України. і викладачі мають застосовувати їх під час проведення патріотичних закладів, та викладення матеріалу по сучасній історії України. Адже в цих книгах зібрані документальні історії про українських воїнів та волонтерів, що захищають нашу державу від російської агресії.

Нагадаємо, що книга «Вклоняємось доземно Українському солдату» випускається щорічно, починаючи з 2014 року, редакційним колективом центрального друкованого органу Міністерства оборони України газети «Народна армія». І є збірником документальних історій та оповідань написаних військовими журналістами.

Тарас Грень.

7

Коментарі

116.03.18, 00:11

Про всі навчальні заклади потрібно у військоматах дбати заздалегідь.
Мій син навчався у ЗОШ № 2 м.Мукачева,1998 року народження.............
Весь його клас не проходив медкомісію у допризивному віці.
Питання ЧОМУ???
ЧОМУ в ПТУ №3 ,куда він поступив у 2014 році в м.Мукачеві сайт учбового закладу- http://vpu3.org.ua/303-melnichuk-volodimir-mikolajovich.html не було а ні разу проведено жодного аналізу на профпригодність до військової служби.....
ЧОМУ???
І чому заклад, де навчаються неповнолітні,в другу зміну здається в аренду мЄнтам
Чи то вина ВІЙСЬКОМАТУ,чи може чиясь інша ?!
Хто займався та ЧИ займається ДІТЬМИ допризивного віку у військових в м.Мукачево ???
ПИТАННЯ !!!
І це питання я би задала також ТИМ людям,котрі були відповідальні за проведення ВИХОВНОЇ РОБОТИ З ДОПРИЗИВНИКАМИ в ПТУ №3

    Гість: Сети

    216.03.18, 00:11

      Гість: сонный

      316.03.18, 16:02