хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

"Життіє" безробітного, або "Хождєніє" по співбесідах... День 1-й

  • 19.03.10, 11:21

Приїхали ми, молоді та гарні, повні сил та енергії, з надією на успіх. Тому оголошення стосовно роботи ми перебирали. Нашою метою було знайти роботу в офісі. Та це виявилося не так просто, як показалось нам на перший погляд!!!

Почну розповідь про своє "хождєніє" з першого ж оголошення, на яке зателефонувала. Текст оголошення: "Гідна робота в офісі фінансової компанії. Надається попереднє БЕЗКОШТОВНЕ навчання" - як на таке не клюнути наївні молоді дівчині smile . Прийшла на співбесіду. ЇЇ проводив приємний та симпатичний чоловічина років до 35. Представився Ростиславом. Їх фінансова фірма - TELETRADE (може, хтось і чув) надавала вакансії менеджер по персоналу, аналітик та трейдер. Але для цього потрібно пройти курс БЕЗКОШТОВНОГО НАВЧАННЯ (це вони так говорили). Навчання проводилось ввечері по 2 години, тому я погодилась, тим більше, що безкоштовно. Перший тиждень - лекційний. де нас познайомили з міжнародним валютним ринком. Лекції читав цей же симпатичний Ростислав angel, він знав свою справу, видавався профі . Ну гріх було не ходити smutili.  Піднатаскав він нас стосовно роботи валютних ринків, тому цілком логічно постало питання чи грає (або як вони кажуть працює) він на ринку? Відповідь - да! Далі питання - які успіхи! Чіткої відповіді уже немає!!! Зрозуміли ми лише, що люди таким чином заробляють пристойно, навіть дуже! Але враження запезпечених на всі 100 вони не справляють. Поршів та мерседесів на стоянцці теж не видно angry . Ну, Бог з ними, можливо, вони занадто скромні podmig . І тут на останьому занняті цей же ангелочок каже, що надалі їх послуги а наше авчання коштує 495 гривень і гарантій вони ніяких не даютьdraznilka . І ЦЕ ПРИ ТОМУ, ЩО СПОЧАТКУ ВОНИ ОБІЦЯЛИ  ЗОЛОТІ ГОРИ angry . Тому тиждень назад я з ними розпрощалася!!! Хоч не можу сказати, мене як людину азартну вони таки завели, тому і сижу зараз на навчальні програмі - вчуся спекулювати на грошах...  І Ростислав smutili , зараза, таки симпатичний і дуже приємний!!!

До речі, щоб ніхто нічого такого не подумав, виглядав цей Ростислав аж ніяк не на 35, показувався він десь на років 25 з невеликим хвостиком...

10

Коментарі

119.03.10, 14:36

    228.05.10, 11:36

    если нравится-отдайся и много не думай-скажешь,что зто дядя!

      328.05.10, 11:57Відповідь на 2 від vitali13

      уже это проехали!... но только не в том смысле, что ты решил

        Гість: CheLovec

        428.06.10, 16:53

        Класс...какая невинность.

          529.06.10, 09:34Відповідь на 4 від Гість: CheLovec