хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Політичні банкрути знову рвуться до влади

  • 12.07.14, 19:12

  Листівка, з якою звернулись патріоти Чернігівскього району до старої влади ПР. Вона не змінилась. Всі ті ж самі при владі. І вони проводять конференції, засуджують "нову" владу, брешуть.

 Політичні банкрути знову рвуться до влади

            Справедливе обурення жителів району визвала публікація матеріалів з конференції районної організації партії регіонів у газеті «Нива» за 02.07.14. Ви, партія, яка виплекала диктатора «Яника», що довів країну до повного банкрутства, і, як дійсний «пахан», обікрав її та ганебно, як боягуз, утік. А ви, його Чернігівські посібники – не найвпливовіша, а найпозорніша політична сила в Запорізькій області, і ситуацію в області ви вмієте тільки дестабілізувати. Вам би каятись, за те, що допомагали, а в ліпшому випадку – не заважали грабунку бюджету і знищенню країни, а не розповідати про якісь міфічні досягнення. Звітуючи про надання матеріальної допомоги населенню, ви не говорите про те, скільки ж ви  вкрали у того населення через різні схеми. З останніх «досягнень» вашої партії  є закриття шкіл у селах Широкий Яр та Замістя та спроби закрити їх в с.Новоказанкувате та на Низянах. Реорганізація дільничних лікарень в амбулаторії призвела до того, що штати практично збереглися, а лікарняних ліжок не залишилось. Так звана медична реформа, що ви провели позапланово в районі, щоб догодити своєму вождю, не сприяє покращенню медичного обслуговування населення. Якщо послухати побрехеньки про заслуги вашої політсили з прославлення подвигу нашого народу в період Великої Вітчизняної війни, то можна повірити, що перемога в цій війні відбулася завдяки партії регіонів. Ви більші брехуни і фантазери, ніж комуністи.

            Сепаратизм, бандитизм і тероризм разом з російською агресією на Донбасі і в Криму – це ваша з комуністами «заслуга»! Це ваші олійники, царьови, єфремови, колісніченки, добкіни, пеклушенки організовували заколоти і бігали з колорадськими стрічками по містах, горлопанячи на мітингах «РаССея – яя!!!», «Путин помоги!» та інше. Це януковичі, захарченки, пшонки, азірови, клименки та інші злочинці фінансують сьогодні тероризм на Україні за вкрадені в нас кошти. І тому смерть і каліцтва українських силовиків і мирного населення на Донбасі та в інших місцях теж на вашій совісті.

            Так зване керівництво району та вашої політичної сили й до сьогодні не визначили свою громадянську позицію: мовчать, мов партизани, та надіються на повернення Яника в парі з Путлером. Керівництво районної організації партії, які до цих пір очолюють район, ні слова не сказали в підтримку визвольної боротьби нашого народу, ніхто не заявив про свою реальну допомогу українській армії, пораненим на фронті військовикам.

            А ще моральний рівень керівництва вашої партії не дає вам право критично говорити про європейські цінності. А керівник районної партійної організації, як і його вище керівництво, теж ганебно кинув вашу партію, а наслідки його досвіду та авторитету ви можете побачити, приїхавши в колись одне з найкращих сіл району Владівку, яку цей «діяч» довів до занепаду. І не сумнівайтесь, що під його керівництвом така доля чекає й район. Не зрозуміло, як ваш новий партійний лідер зможе «вести» район у Європу. І не дай, Боже, втілення проектів вашої партії в життя – бо ви сила антинародна і антиукраїнська. Ми віримо, що така політична «компанія» не має права на свої антинародні плани, і наш народ дасть вам гідну оцінку під час виборів.

            Україна – це єдина демократична Європейська країна. Слава Україні!

 

 

            Патріоти


68%, 13 голосів

21%, 4 голоси

11%, 2 голоси

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
5

Коментарі

Гість: ЕКАТЕРИНОСЛАВ

–100112.07.14, 19:36

Украина уже не едина ! Бандеры добились своего ! Война , разруха , скоро и голод как в 33 ! Так что бандер нужно гнать сраной метлой с Украины ! Вся партия СВОЛОТА состоит из внучков предателей и полицаев, служивших Гитлеру ! Это скоты из австро-венгрии ! Враги !

    Гість: сонный

    212.07.14, 19:48

    Как член ПР говорю запретить

      312.07.14, 19:52Відповідь на 1 від Гість: ЕКАТЕРИНОСЛАВ

      А где бандеры? Где находятся скоты?

        412.07.14, 19:54Відповідь на 2 від Гість: сонный

        Да? Всё так плохо? Я симпатизировала этой партии, пока она была в оппозиции...А дальше - чем дальше в лес, тем больше дров....

          512.07.14, 19:56Відповідь на 1 від Гість: ЕКАТЕРИНОСЛАВ

          Дурак! Только соришь словами!
          Мы могли бы стать друзьями, ненавижу бандерлогов, но также ненавижу тех кто рвет страну! (Почитай мой блог - поймешь!).
          ВСЁ! Успокойся, Ющенко, придурка уже нет, Януковича тоже.
          А вчера от твоего аватара погибло 30 парней! Я, мужик, плакал. А ты?

            Гість: shipkin

            612.07.14, 20:17

            нужно действовать методом сталина ! сначала создать свою банду в высших слоях власти , потом создать некое подобие кгб (или чк ) потом ввести понятие "враг народа " , "измена родине" , "саботаж" !!! потом наделить кгб (или чк ) неограниченными полномочиями и ввести смертную казнь ! вести показательные суды (когда по всей строгости ) ! ввести план по раскрытию : чиновников коррупционеров ,
            чиновников - врагов народа и т.д. ! за преступление совершенное подчиненным - ответсвенность несет начальство (по всей строгости) !
            НУ как-то так я вижу выход в этой стране

              712.07.14, 20:19

              в голосувалці не вистачає пункту не допускати до влади жидів

                Гість: ЕКАТЕРИНОСЛАВ

                812.07.14, 20:24Відповідь на 5 від Alex Sailor

                Дурак! Только соришь словами!
                Мы могли бы стать друзьями, ненавижу бандерлогов, но также ненавижу тех кто рвет страну! (Почитай мой блог - поймешь!).
                ВСЁ! У твоего аватара погибло 30 парней! Я, мужик, плакал. А ты?
                Да ! И ЮЩ, и Тимоха и Янек , за которого я голосовал , оказались бандитами и ворами ! И я не хочу что бы гибли люди, и украинской армии и ополченцы Донбасса ! Я не считаю , что восставшие люди на Юго Востоке это сепаратисты и террористы ! Восстали против бандеровской хунты ! Гибнут от рук президента мирные люди женщины и дети , их не жалко ? Жалко и тех и тех , МЫ ВСЕ БРАТЬЯ ! Русские которые там воюют , защищают мирное население . Да , я считаю что должна быть ФЕДЕРАЛИЗАЦИЯ ! Бандеры не должны указывать что делать Донбассу !

                  912.07.14, 20:33Відповідь на 8 від Гість: ЕКАТЕРИНОСЛАВ

                  Ну кто кому указывал? Ну Вы же в Украине живёте, Вы же всё видите. Почему везде мир и покой, кроме Донбасса и Луганска? А там, где бандеры, на Западной Украине - там вообще другой мир, цивилизованный? Вы там давно были? И в моём родном Запорожье, русскоязычном Запорожье, где народ не допустил проявления так называемого "русского мира", тоже порядок, нет стрельбы? Почему только там, где люди попросили поддержки и помощи России, там кровь? Проблема не в бандерах , проблема в воровской власти и в том, что нам до недавнего времени было по барабану всё. А власть нужно с умом выбирать и контролировать.

                    1012.07.14, 20:35Відповідь на 6 від Гість: shipkin

                    В данный момент, наверное, так и нужно. По законам военного времени наказывать всех коррупционеров, нечистоплотных чиновников. Показательные суды - обеими руками за. А пока никто никого не наказал за преступления. И в этом фатальная ошибка власти. И все остались на своих местах, единиц сменили.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна