хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Ким бути краще хлопчиком чи дівчинкою??

  • 15.05.10, 12:24

1. Коли хлопчики хочуть сподобатися дівчаткам, вони прикидаються розумними. А дівчатка, коли хочуть сподобатися хлопчикам, прикидаються дурними. Хлопчики прикидаються розумними, тому що розуміють: при інших рівних умовах у розумного більше шансів. А дівчатка - для того, щоб хлопчику довелося не так сильно напружуватися, вдаючи, що він розумніший.

2. Хлопчики ніколи не одягнуть нічого незручного для краси. А дівчатка ніколи не одягнуть нічого непривабливого заради зручності. Серед хлопчиків виняток становлять герої голівудських фільмів, які люблять залізати на дах потягу в довгих плащах і валятися в болоті в білих сорочках, а також, перці, які йдуть знайомитися з батьками коханої дівчинки. Серед дівчаток виключень не буває. Якщо дівчинка говорить, що одягнулася так по-дурному для зручності, означає, вона кокетує - раз, у неї поганий смак - два.

3. У ліжку хлопчики бояться, що дівчинка не кінчить. А дівчатка бояться, що хлопчик кінчить дуже швидко. Це тільки здається, що в хлопчиків говорить альтруїзм, а дівчаток хвилюють шкурницькі інтереси. Хлопчики примушують дівчаток кінчати в першу чергу для власного задоволення - вони після цього відчувають себе дуже крутими. А дівчатка переживають за хлопчиків, у яких все відбувається дуже швидко, тому що знають, як хлопчики через це турбуються.

4. У хлопчиків проблеми з індукцією. У дівчаток з дедукцією. Всі сміються над жіночою логікою. Так, у дівчаток дійсно трапляються проблеми з висновками від загального до приватного, тому їм важко даються висновки щодо того, що з чого виходить: чи то він мене любить, і тому зі мною спить, чи то він зі мною спить, тому не любить, - спробуй розберися, але у хлопчиків все ще гірше - вони не здатні на висновки від приватного до загального, так, представник сильної статі не здатен зрозуміти, що якщо його попросили не спізнюватися на день народження і дзвонити у той час, в який він обіцяв, означає, і на побачення в парку теж варто прийти вчасно.

5. Хлопчики прагнуть бути не схожими на дівчаток, а дівчатка хочуть бути схожими на хлопчиків. І це свідчить на користь того, що хлопчиком бути краще. З іншого боку, якщо добре подумати: поки ти - дівчинка, ти можеш гордитися такими речами, якими хлопчику гордитися так само безглуздо, як тим фактом, що у нього є член (до речі, деякі це вважають достатнім приводом для гордості), наприклад, своєю фінансовою незалежністю.

6. Хлопчики вважають, що чим більший у них член, тим краще, а дівчатка так не вважають, тому що вони знають, через це буває боляче.

7. Хлопчики уміють знаходити спільну мову з комп'ютером, а дівчатка уміють знаходити спільну мову з хлопчиками, які уміють знаходити спільну мову з комп'ютерами. Нікому не відомо, чому у хлопчиків з комп'ютерами все виходить краще, ніж у дівчаток. Є підозра, що у дівчаток просто немає ніякого стимулу розвивати свої здібності в цьому напрямі, якщо цим з таким завзяттям займаються хлопчики. З часів першої мануфактури відомо: розподіл праці підвищує її продуктивність, так і навіщо позбавляти хлопчиків ще однієї можливості продемонструвати свою перевагу?

8. Дівчатка переоцінюють здатність хлопчиків думати, а хлопчики недооцінюють аналогічну здатність дівчаток. Всупереч байкам про слабкість жіночого інтелекту дівчатка здатні вибудовувати складні стратегії по завоюванню, прирученню, перевихованню хлопчиків. Але ці стратегії часто не спрацьовують. А все тому, що в їх основі лежить сильне допущення - хлопчики здатні думати: "І тоді він подумає, що я..." нічого він не подумає, і не тому, що дурень. А тому що він вважає, що дівчатка думати не уміють, так що можна і йому не напружуватися.

9. Хлопчики не такі емоційні, як дівчатка. Ще б, з раннього дитинства дівчаток жаліють, коли вони плачуть, а хлопчиків лають, дівчаток хвалять, коли вони виснуть на дідовій шиї в пориві ніжності, а хлопчиків закликають бути більш стриманими.

2

Коментарі

Гість: vinco

115.05.10, 12:41

первая мысль - смотря чего ты хочешь от жизни

сейчас еще почитаю заметку - отпишусь))

    215.05.10, 12:44

    суцільні стереотипи)

      анонім

      315.05.10, 12:49

      Стереотипи. Не і вправду так банально. Все значно цікавіше

        415.05.10, 12:51

        Хлопчики прагнуть бути не схожими на
        дівчаток - це вже біда, хлопчики за звичай хочуть бути схожими на тата!

          Гість: vinco

          515.05.10, 13:02

          "меня терзают смутные сомнения"(с)

          забавная заметка)))
          треба написати замітку-відповідь "Ким бути краще дівчинкою чи хлопчиком??"