Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Міліція встановила сама собі свою непричетність щодо тиску

  • 12.02.12, 23:00
Міліція встановила, що вона не чинить тиск на журналістів у справі білбордів Януковича
Дата публікації 09.02.2012 | Автор Bohdan Shved
Новини України. 9 лютого. Львівська міліція сама себе перевірила чи чинить вона тиск на журналістів, розповідаючи їм, як катують людей.

Міліція запевняє, що не чинить тиск на журналістів

Слідчим відділом Личаківського РВ ЛМУ ГУ МВС України у Львівській області розслідується кримінальна справа, порушена за фактом вчинення хуліганських дій, за ознаками злочину, передбаченого ст.296 КК України щодо пошкодження білборду на вулиці Пасічній у Львові, інформує прес-служба МВС України.

"У процесі розслідування кримінальної справи було встановлено, що відеоролик, на якому безпосередньо зафіксовано факт вчинення хуліганських дій, було оприлюднено в Інтернет-мережі, у тому числі на сайті одного з інтернет-видань. Правоохоронці з’ясували, що цей відеролик та коментар до нього розмістив позаштатний кореспондент цього видання", - йдеться в повідомленні МВС.

В міліції запевняють, що для забезпечення повного та всебічного розслідування обставин справи, цю особу було запрошено до Личаківського райвідділку міліції Львова та допитано в якості свідка.

"Жодних претензій до слідчого під час допиту та після його завершення у чоловіка не виникало. Однак, оскільки у деяких інтернет-видання з’явилося повідомлення про те, що на кореспондента начебто чинився тиск, Головним управління міліції Львівщини було негайно призначено та проведено службову перевірку", - інформують в міліції.

У процесі перевірки встановлено, що правоохоронці діяли виключно у межах своєї компетенції. Жодних порушень чинного законодавства під час проведення допиту допущено не було, запевняють в МВС.

Тим часом, сьогодні на допит викликали дружину журналіста видання Gazeta.ua Євгена Борісова, який публікував інформацію про пошкодження білбордів Віктора Януковича.

За словами журналіста, з нею спілкувалися близько 30 хвилин.

"Вони також їй сказали, що ще раз викликатимуть мене. Попросили, щоб я з'явився як тільки вони мені подзвонять і не "морозився", - розповів Євген Борісов в коментарі NM.

Журналіст зрозумів, що мається те, щоб він не вимагав повістки або іншого "офіційного запрошення", а приходив, тоді коли скажуть правоохоронці.

Як повідомлялося, міліція допитує журналістів у справі про заляпані фарбою білборди Президента України.

Про дії міліції Євген Борісов розповів також в одному з телеканалів України

ВІДЕО

2

Коментарі