хочу сюди!
 

Svetlana

49 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Ми - НАЦІОНАЛІСТИ!

  • 26.12.11, 00:53
ОЛЕКСАНДР АРОНЕЦЬ
Член київського міського комітету ВО"Свобода", відповідальний за зв'язки з громадськістю. Заступник голови ГО "Люстрація". Випускник Києво-Могилянської академії. Націоналіст. 
Ми не соціалісти, ми не фашисти, ми не нацисти! Ми - НАЦІОНАЛІСТИ!  

У ЗМІ давно розкручують тезу про те, що наче свободівці - нацисти, фашисти, чи неонацисти...

Звичайно це вигідно Партії Регіонів, щоб такими страшилками залякувати і мобілізувати своїх виборців, які все ще живуть в полоні радянських міфів, і в яких навіть слово націоналіст в них викликає бурю негативних емоцій. Але як і будь-які міфи про "Свободу", дослідити їх походження практично не можливо. Та такі речі говорять не тільки регіонали, але й депутати з так званого "помаранчевого" табору, бо думають, що за наш рахунок ще зможуть підняти свій нульовий рейтинг.

Незважаючи на те, що "Свобода" неодноразово заявляла і заявляє про те, що Гітлер і Сталін - це два брата близнюка, які зробили для українців дуже багато лиха, у нас знайшовся член партії, при чому голова Донецької організації, який у інтерв'ю заявив, що у "Свободи" немає сталої позиції щодо Гітлера, крім цього, очевидно через незнання ідеології українського націоналізму, він заявив що є схожість між ідеологією націонал-соціалізму і українського націоналізму.

Так ось, сьогодні на з'їзді партії, з ініціативи Олега Тягнибока, який натрапив на згадане інтерв'ю в інтернеті, голову Донецької міської організації Артура Шевцова зняли з посади, окрім зняття з посади, Шевцову винесли догану та прийняли рішення заборонити йому обіймати керівні посади в партії.

Думаю ми раз і на завжди дали зрозуміти всім недругам, що український націоналізм має чітко негативне відношення як до Гітлера, так і до ідеології націонал-соціалізму.

Читайте Сціборського, Донцова, Липу та інших класиків нашого націоналізму і переконаєтесь, що йому немає аналогій у світі.


100%, 14 голосів

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
5

Коментарі

126.12.11, 04:21

Даремно так наїхали на Артура, він гарний хлопець і не варто було його так сходу "вбивати", дуже схоже що та публікація у Мережі була просто провокацією. На мою думку в цьому випадку більша частина провини лягає саме на Олега Тягнибока, через неналежний вишкіл активу своєї партії. Наскільки я знаю, Тягнибок. попри обіцянки, так і не побував у Донецьку. Треба все ж дізнаватись про думки своїх побратимів не з інтернету, а у живому спілкуванні.

    226.12.11, 07:22

    Можливо, анали вже й в Свободу засилають своїх провокаторів. Адже навіть дурню зрозуміло, що націоналізм та фашизм - речі цілком протилежні, а тут голова міської організації не міг зрозуміти...

      326.12.11, 09:21Відповідь на 2 від Gaydamaka

      Можливо, анали вже й в Свободу засилають своїх провокаторів. Адже навіть дурню зрозуміло, що націоналізм та фашизм - речі цілком протилежні, а тут голова міської організації не міг зрозуміти...Це для нормальних людей націоналізм та фашизм (нацизм) різні поняття, а для ностальгуючих за совком та комуняк вигідніше цього не визнавати.

        426.12.11, 10:41

        За Свободу та інших націоналістів.

          Гість: lkjmn

          526.12.11, 12:19

          Україна понад усе!

            626.12.11, 14:41Відповідь на 1 від Східняк

            "Бий своїх, щоб чужі боялися". Це і буде вихованням, щоб потім не вилуплялись півники та тушки. А за Донецьком потрібен особливий нагляд і негайне відсікання всіх, хто хоч подумки (або за неосвіченістю чи то навімисно) зраджує націоналізму і партійниій дисципліні і підігрує голубим. "Спасибо жителям Донбасса ..." на багато років вперед. Довіри їм не може бути ні в якому разі.

              726.12.11, 20:03Відповідь на 3 від serg020777

              Можливо, анали вже й в Свободу засилають своїх провокаторів. Адже навіть дурню зрозуміло, що націоналізм та фашизм - речі цілком протилежні, а тут голова міської організації не міг зрозуміти...Це для нормальних людей націоналізм та фашизм (нацизм) різні поняття, а для ностальгуючих за совком та комуняк вигідніше цього не визнавати.Абсолютно вірно!!! 100%

                827.12.11, 17:32Відповідь на 6 від Strannik777

                На скільки мені казали: "Свободу" на Донеччині контролює СБУ,
                тому і такі висловлювання

                  927.12.11, 17:42Відповідь на 8 від М_Ірина

                  Донеччину ВСЮ контролюють "смотрящие" - і жодних заперечень, всім комфортно і подобається стояти у "позиції Z".
                  Дуже шкода тих немовлят, що там народжуються. Що їх очікує? Всенародне прокляття...А вони ж ні в чому невинні, і батьків собі не обирають. Хоча...батьків їм обирає Господь...

                    1027.12.11, 18:03Відповідь на 9 від Strannik777

                    Вірно сказав Східняк - Тягнибоку треба робити вишкіл.
                    Бо молодь йде з чистим серцем - треба лише правильно вчити.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна