хочу сюди!
 

Наталі

50 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-53 років

Наша відповідь Колєсніченку

  • 01.12.11, 13:53
Майдан 2011 року. Народ встаєСьома річниця Дня Свободи. Хроніка подій.
Наша відповідь Колєсніченку
ЗАЯВАВГО “Коаліція учасників Помаранчевої революції”

У засобах масової інформації поширено заяву депутата від Партії регіонів Вадима Колєсніченка, який вважає, що людям не вдасться захопити владу “вилами чи кийками”.

Акції протесту – це лише мобілізаційна перевірка тих, хто має працювати постійно на акціях протесту лише заради захоплення влади. Ці акції скеровуються з одного місця – ті ж самі політичні сили, які не можуть жити без влади. А інструментарій вони мають той самий. Жодних революцій у країні не буде. Ніхто не дасть із вилами чи з кийками захоплювати владу”, – наголосив нардеп. За словами Колєсніченка, під час подібних акцій висуваються нелогічні вимоги, а самі вони скеровуються політиками, що раніше втратили владу.

Хочемо нагадати політику, який остаточно втратив відчуття реальності, що влада в Україні, відповідно до ст.5 Конституції, належить народу – «Носієм суверенітету і єдиним джерелом влади в Україні є народ. Народ здійснює владу безпосередньо і через органи державної влади та органи місцевого самоврядування».

Державна ж влада, тобто делегована народом для управління країною, не може бути узурпована, відповідно до тієї ж статті Конституції. Вона надається шляхом всенародного волевиявлення і може бути народом відкликана, якщо посадова особа не справляється з довіреними повноваженнями.

Політична сила, до якої належить пан Колєсніченко, отримала кредит довіри, який не змогла виправдати. Її рейтинг стрімко падає, знизившись протягом трохи більше року втроє. Це справедлива оцінка діяльності «команди проФФесіоналів» українським народом. Маячня щодо скерування всенародного незадоволення міфічними «політичними силами, що раніше втратили владу» тхне нафталіном і нагадує страшилки часів сталінізму, коли в кожній людині узурпатори бачили «згубний вплив Заходу», не замислюючись про власну неспроможність ефективно керувати країною.

Будь-яка політична сила створюється для того, щоб отримувати владні важелі і реалізовувати власну концепцію соціального розвитку. Якщо ж ця концепція призводить до зубожіння людей і державної деградації, то місце таким політичним силам – на смітнику історії. Куди народ і відправить пана Колєсніченка з його однопартійцями. Без будь-якого впливу Заходу чи інших плітичних сил.

А революції в Україні дійсно не буде – народ своєю владою просто передовірить державні повноваження іншим виконавцям. Без вил, без кийків – хіба що мітлами.

—-

ВГО «Коаліція учасників Помаранчевої революції»тел. 050 513 38 18; 093 334 96 34; 063 487 38 47

100%, 4 голоси

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
3

Коментарі