хочу сюди!
 

Ирина

45 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 40-50 років

Кірєєв - "попка- дурак"

  • 05.11.11, 16:08
Сергій Терьохін: ПОПКА –ДУРАК
 
Я попросив зустрічі з Юлією Тимошенко. Для чого це Вам треба? - справився суд. Яка  Вам різниця. Припустимо, для того, щоби зігріти її руки в своїх руках (як гіпотонік гіпотоніку). Бо в Лук’янівці низька температура, а гіпотонікам треба тепло. Чи, може з тим, щоб поздоровити Юлю з відкриттям львівського стадіону. Мотивація нашої зустрічі не повинна турбувати суд. Він вже виконав свою місію, установивши вирок. Подальша доля Тимошенко буде вирішуватися іншими судами.
 
Але парадокс в тому, що з проханням про зустріч з Юлією я мав звернутися до того самого судді, що виніс їй вирок - тобто, до Кіреєва, хлопчика  з явним неврозом і манією величі.
 
До речі, я у захваті, що цього суддю, перепрошую за вираз, охороняє цілий спецбатальйон «Грифон» МВС. Це добре, оскільки точно знайдеться хтось неврівноважений з більш ніж 14 млн. прихильників Тимошенко, який схоче Кіреєва насадити на палю. Закликаю: добрі люди, не робіть такого. Кіреєв та подібні йому істоти природно зникнуть, як таргани на сонці. А будь – який  напад на таку істоту перевернеться тільки проти Тимошенко.
 
Так от, нещодавно я відіслав заяву про бажання поспілкуватися з Юлею, а невдовзі отримав геніальну за своєю тупістю відповідь.
 
Спочатку текст моєї заяви.
Печерський районний суд м. Києва
Вул. Хрещатик, 42-А, м. Київ, 01001
 
судді Кірєєву Р.В.
 
Народного депутата України
 
ЗАЯВА
про отримання дозволу на побачення
 
11 жовтня 2011 року Печерським районним судом міста Києва за результатами розгляду справи № 1-657/2011 по обвинуваченню Тимошенко Юлії Володимирівни у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.365 Кримінального кодексу України, оголошено вирок, який не набрав законної сили.
 
На сьогодні Тимошенко Ю.В. перебуває у Київському слідчому ізоляторі Державної пенітенціарної служби. Частина 1 статті 12 Закону України «Про попереднє ув’язнення» передбачає, що побачення з родичами або іншими особами може надавати взятим під варту адміністрація місця попереднього ув'язнення лише з письмового дозволу слідчого, органу дізнання або   суду, в провадженні яких знаходиться справа, як правило, один раз на місяць. Народні депутати неодноразово зверталися до суду з проханням надати дозвіл на побачення з лідером ВО «Батьківщина» Юлією Тимошенко. Проте жодного разу дозвіл не надавався. Щоразу відмова у наданні дозволу на побачення обґрунтовується відсутністю підстав для побачення.
 
Звертаю Вашу увагу, що закон не вимагає наявності підстав для надання дозволу на побачення, а стаття 12 Закону України «Про попереднє ув’язнення» прямо передбачає таку можливість і не містить обмежень для надання такого дозволу, крім кількісного визначення побачень: «як правило один раз на місяць». З моменту взяття Юлії Володимирівни під варту (вже більше 80 днів) суд не надавав дозволу на побачення жодному народному депутату України.
 
Вирок Печерського районного суду щодо Тимошенко Ю.В. ще не набрав законної сили, тому немає підстав для обмеження прав Юлії Володимирівни на зустріч та спілкування з народними депутатами. Мета мого прохання про побачення з Юлією Володимирівною Тимошенко полягає в тому, щоб по-людськи підтримати її, поцікавитися про стан її здоров’я, самопочуття, умови утримання та поспілкуватися. Ураховуючи зазначене, керуючись ст. 12 Закону України «Про попереднє ув’язнення» звертаюся із заявою та прошу надати письмовий дозвіл на побачення з Тимошенко Юлією Володимирівною у Київському слідчому ізоляторі Державної пенітенціарної служби.
 
Відповідь прошу надати особисто в руки.
 
Народний депутат України                                   С.А.Терьохін
 
А тепер почитайте уважно, що мені було надано у відповідь.
 
 
Відверто кажучи, більшого невігласа ніж Р. В. Кірєєва я в житті не бачив. Подивіться на його відповідь. Скажіть, де я стверджував про те, що суд жодного разу не надавав дозволу на побачення народним депутатам? Або з якого боку суд вважає мене особою, яка може зашкодити праву засудженого на своєчасну подачу апеляції?  Таке враження, що Р.В.Кірєєв є клінічно хворою людиною або кондовим корупціонером. У першому випадку його треба лікувати, в іншому – ізолювати від суспільства шляхом позбавлення волі. 
 
Нагадую, що я просив Р.В. Кірєєва надати мені лише дозвіл відвідати Юлію Тимошенко. Знайдіть, будь ласка, відповідь на моє питання в його листі.  Так можна або ні? Судячи з відповіді Кірєєва заборони відвідин Тимошенко не існує. Одначе й дозволу не існує. Але спираючись на норми статей 3, 8, 19 Конституції України, кожна людина може поспілкуватися із підозрюваним та навіть засудженим. Хочете експеримент? В будь-який день відповідно до правил Конституції України я можу прийти до Тимошенко. Якщо мене не пустять в СІЗО, як народного депутата України, із застосуванням сили, то можу заради хохми застосувати зброю для самозахисту. Але мені близько 50 років, тому стріляти в дітей – охоронників навряд чи наважусь.
 
Ага, можете хмикнути: Ви чергове безуспішно постукаєте в двері СІЗО під камерами передплачених каналів. Міліціонери вам покажуть дулю. Знітившись Ви підете пити «Маргариту» з телеоператорами в найближчий ґенделик. Зате буде красива картинка. Може таке бути, коли стукати в двері СІЗО  буде одна людина. А якщо тисяча людей? А якщо мільйон?   
 
Знаєте, у нас країна добрих хороших людей. Але нею керують жлоби, які випадково приходять до влади, швидко її грабують, а потім ностальгують за борщем десь на Лазурному березі між устрицями та лазаньєю з білими трюфелями.
 
РЕЗЮМЕ.
 
Мені оціночно здається, що Родіон Кірєєв є попросту попка - дурак. Я не знаю, як після його листа - відповіді добитися зустрічі з Тимошенко.
 
Ви можете запитати, а на біса тобі та Тимошенко впала? Чого задираєшся, ти ж живеш в теплому домі з лабрадором, кролями і папугою. Люби владу і вона поступово полюбить тебе. Дзуськи. Я по-чоловічому хочу, щоби ця тендітна жінка вийшла на волю та показала «кузькіну мать» бандитам, які наразі  тимчасово керують моєю країною.  
 
Народний депутат України
Сергій Терьохін

80%, 4 голоси

20%, 1 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
3

Коментарі

15.11.11, 19:10