хочу сюди!
 

Людмила

49 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-57 років

Про порушення кримінальної справи проти Ющенка

  • 20.08.11, 20:35
Регіонал-Ющенко має нести кримінальну відповідальність
18 августа, 19:04 Зорян Шкиряк Просмотров: 9712 
 
Сьогодні я офіційно звернувся до ГПУ з заявою на ім,я генпрокурора Пшонки, з вимогою притягнути до кримінальної відповідальності колишнього президента України Віктора Ющенка. Текст заяви публікується.
Відразу зазначу, що мене не цікавлять "політичні трупи". Але вчорашні свідчення в суді, на процесі ЮВТ, колишнього президента В.Ющенка стали для мене апогеєм цинізму і нахабства. Юля повела себе достойно, відмовившись задавати Ющенку питання, щоб не показувати розбрат серед колишніх лідерів майдану, але він все-одно "встромив ножа в спину" в останньому слові. Свій крок вважаю своїм громадянським обов,язком.
Частина мого життя також пройшла в "Нашій Україні". Я двічі очолював виборчі штаби Ющенка та НУ, очолював фракцію в Шевченківській райраді, виконком, був депутатом Київради від НУ в 2006-2008р.р. 
Ще зі славнозвісного меморандуму та призначення Януковича прем,єром у 2006-му стало очевидно, що Ющенко - зрадник. З 2007-го року, я мої колеги по Київській міській організації партії неодноразово наголошували, що Ющенко знищує НУ як політичну силу. Я неодноразово виступав з публічними заявами у ЗМІ, в тому числі на з,їздах партії, що курс Ющенка-Балоги нівелює саме поняття демократії та справедливості, за яке ми боролися на Майдані. На жаль нас не почули. Тому у 2009-му я публічно вийшов з НУ чітко аргументувавши свою позицію:http://delo.ua/ukraine/zorjan-shkirjak-vyshel-iz-quot-108917/
Я про це кажу тому, щоб деякі скептики зрозуміли, що маю цілковите моральне право говорити про ці речі.
Я, як і мільйони українців були готові вмерти за цю людину, ми внесли його у президентське крісло, але... Отримали розчарування, зневіру, розгубленість.
 
Сьогодні я наголошую: Ющенко-латентний член ПР і працівник АП, це аксіома. У 2010-му році Ющенко вступив у злочинну змову з Януковичем і зробив все, щоб того було обрано президентом. він фактично був членом штабу Януковича. Розмінною монетою мала стати посада прем,єра ( про це всі знають). Перераховувати всі брехливі кроки цієї особи я не буду, мало місця і часу. Закінчу на тому, що холуйство Ющенка перед криміналітетом не може бути поза увагою суспільства. Ті хто сьогодні підтримує Ющенка підтримують антиукраїнську владу, крапка. Ми маємо говорити правду.
Вчорашній процес показав головне: Ющенко був у схемі РУЕ, в схемі Фірташа-Бойка-Януковича.
 Якщо сьогодні по зфабрикованій справі на лаві підсудних Юля, там має сидіти і Ющенко, на чітких законних підставах . Про інших вже мовчу, це не обговорюється.
Сьогодні я вважаю не припустимим знаходження "Нашої України" у лавах опозиційних сил до того часу поки їх лідером є вірний  соратник Януковича, член його команди, представник режиму Ющенко.
 
Тому я звернуся до лідерів демократичних сил, підписантів Комітету Опору Диктатурі, не вважати НУ опозицією доки вони не змінять керівництво, і не позбудуться зрадника українського народу Ющенка.
 Це не ультиматум, це абсолютно логічний крок. Нонсенс, що сьогодні на Хрещатику стоять намети з символікою партії, лідер якої дає брехливі свідчення про ти тієї кого вони там захищають. Це політика подвійних стандартів.
Я розумію, що по-суті,  апелювати нема до кого, бо такої політичної сили як "Наша Україна" нема. Але я знаю, там ще залишились достойні люди, патріоти, які мають надію на відродження. Виключення Ющенка і має стати для них таким шансом.
Крім того, хочу подякувати пану Богдану Соколовському, який проявив гідність, і сказав правду. Своїми показами він нивілював брехливі свідчення Ющенка. Мужня і чесна людина.
Я прекрасно розумію, що і Пшонка і Янукович будуть до останнього кришувати свого пасенка ВАЮ. Але прецендент є. І колись він відповість за скоєне, обов,язково.
 Далі публікую текст заяви до ГПУ про скоєння злочину Ющенком В.А.:

Реєестраційний номер 33, від 18.08.2011.

«18» серпня 2011 р.

Генеральному прокурору України

Пшонці В.П.

 

 

ЗАЯВА

про вчинення злочину

 

Печерським районним судом м. Києва розглядається справа № 1-657/11, порушена проти Тимошенко Ю.В. за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст. 365 Кримінального кодексу України.

У судовому засіданні, що відбулось 17.08.11 по справі №1-657/11, Ющенком В.А., який давав свідчення по суті справи, було вчинено злочин передбачений ст. 384 Кримінального кодексу України.

 

Так, під час надання пояснень щодо не підписання контракту у грудні 2008 року керівником НАК «Нафтогаз Україна» Дубиною О.В. за результатами домовленостей досягнутих Меморандумом 02.10.08 підписаного Тимошенко Ю.В. та Прем’єр-міністром Росії Путіним В.В., Ющенко В.А. зазначив, що Дубина О.В. самостійно повернувся 31.12.08 з Москви до України, оскільки вважав, що російська сторона може піти на поступки, а ціна досягнута за результатами перемовин у 250 доларів США є зависокою.

Крім того, Ющенком В.А. було категорично зазначено, що він жодним чином не відкликав делегацію НАК «Нафтогаз Україна» 31.12.08 з Москви, оскільки у нього немає на це повноважень і це не є його компетенцією.

Проте, такі свідчення є завідомо неправдивими, та спростовуються показаннями інших свідків по справі.

Так, під час надання пояснень свідком по справі Дубиною О.В., який на той час займав посаду керівника НАК «Нафтогаз Україна» та безпосередньо приймав участь у переговорах з керівництвом ЗАТ «Газпром», було надано цілком протилежні дані, що стосується ходу проведення переговорів.

У судовому засіданні 29.07.11 Тимошенко Ю.В., під час допиту свідка Дубини О.В. було поставлено питання:

- Ющенко В.А. відкликав Вас, 31 грудня 2008 року, щоб не надати підписати Вам ці контракти (мається на увазі досягнуті домовленості у 235 доларів США)?

На, що Дубиною О.В. була надана чітка відповідь на поставлене питання:

-         Так, він мене відкликав, щоб я не підписував ці контракти.

Зазначені свідчення Дубини О.В., який безпосередньо приймав участь у переговорах в Москві, повністю спростовують свідчення Ющенка В.А.

Крім того, свідчення надані Дубиною О.В. підтверджуються поясненнями свідка по справі Турчинова О.В., який надаючи свідчення по суті справи, зазначив, що Прем‘єр-міністр України Тимошенко Ю.В. дала згоду на підписання контракту з ціною у 235 доларів США, не заперечувала підписувати НАК «Нафтогаз Україна» на таких умовах, все було готово до підписання. Але ж 1 січня, ми випадково, зранку дізнались, що угоди не підписані, хоча дали добро на їх підписання. Чому? Ми зв’язались з Дубиною, який пояснив, що Президент Ющенко терміново відкликав його з переговорного процесу, і Дубина відбув з переговорного процесу без пояснення російський стороні мотивів розриву переговорів.

Також слід вказати, що факт відкликання делегації НАК «Нафтогаз Україна» підтверджується і російською стороною, зокрема Прем’єр-міністром Росії Путіним В.В. та представниками ЗАТ «Газпром».

Зазначене  підтверджується   статтею  «Путін звинувачує  Ющенка у зриві газових переговорів» (роздруківка додається)  викладеною в  інтернет  виданні «Українська правда» за адресою:http://www.pravda.com.ua/news/2009/01/8/3663219/

Викладені у статті факти спростовують доводи Ющенка В.А., оскільки навіть Прем’єр-міністром Росії Путіним В.В. зазначено, що 31 грудня за вказівкою президента Ющенка делегація «Нафтогазу України» перервала переговори.

Враховуючи викладене, вважаю, що показання свідка Ющенка В.А. надані у судовому засіданні 17.08.11 по справі №1-657/11 є завідомо неправдивими, а отже такі дії підпадають під ознаки злочину передбаченого ч.2 ст. 384 Кримінального кодексу України.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 94, 95 та 97 КПК України, прошу порушити кримінальну справу за фактом надання завідомо неправдивих показан  

 

Голова 

ГО  «Новий Київ»                                                                             З.Н.Шкіряк

1

Коментарі

анонім

120.08.11, 20:57

Дожили, аби свого замочити вже на ліліпутіків посилаємося. І якщо виключати Ющенка з НУ за співпрацю з бандюками, то треба виключити з Батьківщини і ЮВТ. За спробу створити з ПеРдунцями кодлоліцію -- ПРиБЮТ, за спільне з бандюками голосування про внесення змін до закону про вибори Президента, а саме ці зміни і уможливив прихід Овоча до влади, за протягування до ВР 60 тушок-учасників коаліції, за купкування БЮТівців з ПеРдунцями у більшості місцевих рад....
Іншими словами, якщо ми вже проявляємо принциповість, то давай приявляти до всіх. А то ми так завжди будемо заручниками брудних ігор.

    220.08.11, 21:17Відповідь на 1 від анонім

    Тобі писати щось про Ющенка абсолютно не можна. Він для тебе - ідол. Цікава річ - подібні статті - лакмосві папірці на дійсну вірність Україні або вклоняння якійсь персоні.
    Відкрию тобі іще одне про Ющенка. підкреслюю, без будь-якого бажання і мети тебе відмовити від любові до цієї людини.Просто факти, без коменів, як кажуть
    До його призначення прем'єром жінки в Україні, що народили 3 і більше дітей, отримували пенсію незалежно від свого віку, працювали на той час чи не працювали Це була програма Кравчука щодо демографічної катастрофи в Україні.Труд з виховання дітей визнавався суспільно корисною працею Це було і за прем'єрства Кучми.
    Перше, що зробив Ющенко - відмінив ці пенсії
    Інформацію буду давати дозовано, бо саме тяжке, коли кумир висвітлюється у негативі і не так, як хочеться Шкода

      анонім

      320.08.11, 21:24Відповідь на 2 від Strannik777

      Друже, не сміши мене.Розмова не про Ющенко або ЮВТ, розмова про нас, про те що ми даємо втягувати у брудні ігри, дозволяємо принижувати себе повторюванням усілякої гидоти. А щодо Ющенка. він ніколи не був моїм ідолом, власне як і ніхто інший. В цьому мажна переконатися, передивишися мій блог. І останє, оскільки інших зауважень, крім звинувачення у "любові до Ющенка" ти не висловив, значить з написанним мною в попередньому коменті повністю згоден. Дякую.

        420.08.11, 21:28Відповідь на 1 від анонім

        А головне, що людина написав заяву про порушення кримінальної справи за злочин, що його вчинив Ющенко 17.08.2011 надавши недостовірні свідчення в суді. І не має значення, кого засуджують. Кожен із свідків присягає у суді говорити тільки правду і поперджається про кримінальну відповідальність, підписує присягу
        2009 рік у всієї Европи був на очах, в оселях, плитах і опаленні. І нормальні люди бачили, яку війну вів Ющенко за росукренерго , а ЮВТ - проти неї. І вся Европа дякувала ЮВТ за те, що вона змусила Росію і тих карликів подавати газ. Все інше - наклеп, заздрощі, жадібність сільського бухгалтера, злоба, що не йому дісталась слава і така, як бачимо - ВСЕСВІТНЯ любов і пошана Нічого іншого не можна було очікувати від хворої (реально) людини. Дуже його шкода, ми теж стояли за нього

          520.08.11, 21:36Відповідь на 1 від анонім

          якщо виключати Ющенка з НУ за співпрацю з бандюками, то треба виключити з Батьківщини і ЮВТ. За спробу створити з ПеРдунцями кодлоліцію -- ПРиБЮТ, за спільне з бандюками голосування про внесення змін до закону про вибори Президента, а саме ці зміни і уможливив прихід Овоча до влади, за протягування до ВР 60 тушок-учасників коаліції, за купкування БЮТівців з ПеРдунцями у більшості рад.. якщо ми вже проявляємо принциповість, то давай приявляти до всіх Згода! Тільки твоїми словами "ми так завжди Є заручниками брудних ігор
          Стосовно ж БЮТ я вважаю, що такої партії не існує, а ЮВТ - голова сама над собою.Тому і виключати нікого не треба. А за тушки треба розстрілювати, бо це - результат давання хабара за внесення до списків
          Але права людини НЕ МОЖУТЬ БУТИ СКАСОВАНІ НІКИМ І НІЧИЇ !

            анонім

            620.08.11, 21:39Відповідь на 4 від Strannik777

            От тут я відмовлюяся розуміти, де логіка? Суд замовний, куплений, і це без сумніву. І тут же звинувачення у неправдивому свідчені. у порушені присяги. Збожеволіти! Ви вже якось визначтеся, друзі -- суд праведний. з усіма витікаючими наслідками. чі куплени. упереджений -- а значить свідчення в ньому не мають жодного значення. За будь-яких умов, увімкни логіку -- ти ж не кухарка.

              анонім

              720.08.11, 21:45Відповідь на 5 від Strannik777

              Ти не уважно читаєш -- у мене написано виключити ЮВТ з Батьківщини, лідером яко ВАНА, не залежно від твоєї думки, на сьогодні є.
              Щодо прав людини повністю згоден, але такі ж права мають і інші, той же Ющенко. І з його приводу я ще не бачив судового вироку, де він визнається зрадником. А ти його так уже називаєш. Отже порушуєш його права -- зводиш на нього наклеп. Так, що давай, друже. будемо принциповими, і якщо поважаємо права людини, то робимо це стосовно всих, без виключень і преференцій.

                821.08.11, 08:51Відповідь на 7 від анонім

                А я ж тобі про що?
                Здоров, кума
                На базарі була...
                Та ти що, глуха?
                купила півня...
                ЮЩЕНКО НАДАВ НЕПРАВДИВІ СВІДЧЕННЯ У СУДІ! І ЦЕ Є ФАКТ!!! ТИ вже, як той Шухевич . Ющ дав йому Героя, так цей тепер відробляє. Ще раз кажу. Я , будучи на майже рівному шаблі із Ющенком, відверто (і про це написано прямо йому, і у відкритому етері) не даю йому руки ТІЛЬКИ за ненароджених дітей І мені начхати на "Батьківщину", яка складається із однієї ЮВТ, і на Гриценка, і на Яцека і всіх інших. З усіма маю знайомства на міжнародному рівні захисту прав людини. І Ющенко, в цьому сенсі, на мою думку, найгірший, хоча іще раз кажу, починаючи із "Україна без Кучми!" і до помаранчової революції ми пройшли всі майдани і голодування. Принаймні, крім нього, інші не використовували ненароджених немовлят для омолодження

                  921.08.11, 08:59Відповідь на 6 від анонім

                  "Не послушествуй на ближнего своего свидетельства ложна!" Так говориться у Заповідях. Зніми пелену Юща із очей і читай: Ющ надав неправдиві свідчення стосовно ПИТАННЯ, ПРО ЯКЕ ЙОГО ПИТАЛИ. І ТАКЕ ВІН ЗРОБИВ ПРИВСЕЛЮДНО! І ні до чого тут - суд це чи балаган. ЗА ЗАКОНОМ проти нього має бути порушено кримінальну справу ЗА БРЕХНЮ! Крапка. Як тяжко спілкуватись із фанатами! Реальніше і більш прагматично дивись на речі, тоді і Україна стане насправді нехзалежною. Не можна не дооцінювати супротивників, тим паче, робити із них кумірів та ідолів.

                    1021.08.11, 09:00Відповідь на 7 від анонім

                    "Залізна" логіка! Якщо суд неправедний, то і Ющенкові можна брахети. Блискуча мораль!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна