хочу сюди!
 

Людмила

49 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-57 років

Отрута Тимошенко на стінах її камери

  • 20.08.11, 20:18
Останні новини
Версія для друкуНадіслати по e-mail
Написати редактору
20-08-2011 19:20Отрута Тимошенко на стінах її камери

У камері СІЗО Юлії Тимошенко на стіни нанесена отрута для паразитів.

Про це сказав народний депутат від БЮТ-"Батьківщина" Андрій Павловський, коментуючи заяву свого однопартійця про те, що екс-прем'єра хочуть отруїти, інформує Газета.ua

"До нас приходили лікарі з токсикологічного інституту, які їй співчувають. Казали, що коли лопають капіляри під шкірою як у неї, то це можуть спричиняти токсини, які використовують проти гризунів. Коли їх труять, то вони таким чином діють на людей. Тому Бригінець і зробив такі висновки. Ми не виключаємо, що це може бути отруєння. Однак це лише здогадки, потрібен безпосередній огляд", - зазначив він.

За словами Павловського, Тимошенко "казала адвокатам, що стіни побілені спеціальним розчином проти тарганів й інших паразитів у Лук'янівському СІЗО".

"Може, у неї алергія на цей розчин. Звідти і така специфічна реакція. Могли труїти щурів, а вона вдихнула пари, може бути і побутове отруєння", - припустив нардеп.

Він зауважив, що опозиціонерка не харчується їжею з СІЗО.

"Щодня до неї приходить донька Женя, давали допуск чоловіку Олександру. Вони їй приносять домашню їжу. Юлія Володимирівна намагається не вживати тюремну баланду, бо можуть і отруїти. Цій владі довіряти не можна", - наголосив Павловський.

Також депутат додав, що відбувається фізичне знищення опозиції. Пін пікреслив, що зараз "важлива міжнародна реакція, щоб все було під контролем".

Джерело: Газета.ua

5

Коментарі

120.08.11, 20:26

Ціль одна - ліквідувати!