хочу сюди!
 

Людмила

49 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-57 років

Геннадій Москаль: Ющенко міг «жабу» у собі викорінити...

  • 17.08.11, 18:37

Народний депутат України Геннадій Москаль вважає, що причиною ворожого ставлення  Віктора Ющенка до Юлії Тимошенко послужили особиста заздрість екс-президента і відчуття власної неповноцінності.

03.03.2010 ! ! ! ! ! 

«Через свою нелюбов до Тимошенко Ющенко готовий був допомагати будь-кому», - вказав депутат і продовжив, - «А пам’ятаєте.. я згадав людський фактор? Отож. Що, як Ви вважаєте, поєднує всіх українців? Жаба. У кожного українця сидить «жаба»,яка його душить. І чим вище рівень, тим ця жаба більша. А на президентському рівні вона взагалі безрозмірна».«Пригадайте Майдан у 2004 році, коли під час виступу Ющенка народ почав скандувати «Юля, Юля!». Тоді він з неприкритим сарказмом упустив: «Ну, давайте, ще раз скажіть, а потім я буду продовжувати». Це найнатуральніша, щира українська «жаба», яка  вселяється в людину тоді, коли інша стає популярнішою і в неї щось виходить краще», - роз'яснив Г.Москаль.На думку Геннадія Москаля, «Ющенко міг би цю «жабу» у собі викорінити. Приїжджати на роботу не на одинадцяту, а як всі, на восьму-дев'яту. І в суботу-неділю не бджіл обдмухувати димом, а займатися державними справами - своїми прямими обов'язками». Народний депутат сказав, що Віктор Ющенко мав шанси довести народу України й собі самому власну ефективність як менеджера державного масштабу, однак не скористався ними: «Тоді, п'ять років тому Ющенко міг би вступити з Тимошенко у змагання й показати, що він більше ефективний. Але в мене таке враження, що він всі ці роки провів у комі й прийшов до тями лише на початку передвиборної кампанії».«Всі ці його риторики, монотонні, багатогодинні розмови із трансляцією на всю Україну зі скаргами, що всі погані й ніхто його не розуміє, а він один «у білому фраку». Що я можу сказати на це? Звичайна українська історія», - резюмував Геннадій Москаль.

за мате23ріалами for-ua

03.03.10 13:4803.03.10 13:4823

5

Коментарі

анонім

117.08.11, 20:10

Що, як Ви вважаєте, поєднує всіх українців? Жаба. У кожного українця сидить «жаба»,яка його душить. -- сказало це падло.
ТО що виходе, я не українець, бо немаю отієї жаби? Та Москалю тільки за такий наклеп на українців варто писок розтовкти. Не дивно, що така тварюка стала на захист Багіні.

    217.08.11, 21:29Відповідь на 1 від анонім

    Принамні, відносно Ющенка він правий.

      анонім

      317.08.11, 21:39Відповідь на 2 від Strannik777

      Тобто, ти готовий все пробачити, аби проти Ющенка?

        418.08.11, 02:29

          анонім

          518.08.11, 03:06

          Ну, не вірю ні в які жаби... Чого це Москаль стрілки переводить??? Влада , гроші ... , ну а зависть тут була, ну точно не на перших місцях . Дитячий садок якийсь. А найбільш образливо , що і Москаль і вся еліта чудово знають усі тайни верхівок , які не виносяться на народне обговорювання ... І займаються кидання таких кісток в публіку , типу: себе не продам і ворога не дуже ображу , щоб ворог себе не продав і мене не дуже образив... Дивно , я була про Москаля кращої думки...

            618.08.11, 11:13Відповідь на 5 від анонім

            Мабуть, не помітили одну деталь. Москаль сказав це 03 березня 2010 року!
            То, може, він єдиний. що послідовно висловлює своє бачення і не зраджує принципам? (просто цікаво, попри те, що із Москалем маю суттєві і жорсткі суперечки, що винесені вже поза межі України, правда. з іншого питання)

              718.08.11, 11:50Відповідь на 3 від анонім

              Мене завжди дивує ПРигианальна методика відповідати на незручні факти і висловлювання, як-от :" сам дурак"
              раджу визначитись, ти за кого?
              Ющенко, як президент, залишиться справжнім українцем, справжнім президентом лише за те, що кожної миті, кожним словом (іноді забалакуючи тему, що потім не розумієш, про що йшлося) ПІДНІМАВ УКРАЇНУ на належений нашій нації рівень.Ми завдячуємо йому за те, що відкрив світу справжню історію. такого не існує за жодного президента.
              Натомість, його вчинок із омолодженням зробив із нього каліку. Якщо таке вилазило на обличчі, то що було всередині?
              І як "ущербна" людина, мав підозрілість, дійсно, заздрощі, запаморочення і больові напади (про це розповідав його друг Червоненко)

                818.08.11, 12:01Відповідь на 3 від анонім

                Стосовно "пробачити" Нагадаю. Коли ІсХр увійшв у церкву і побачив бардак, торгівлю ррізний мотлох, худобу, взяв кнута і КНУТОМ всіх відшморгав і вигнав із церкви. Натомість, ПРОБАЧИВ. І коли висів на Хресті розіп'ятий , просив Бога:"пробач їм, бо не відають, що чинять!"
                Поки особисто не переконаюсь у законних підставах провини ЮВТ (повторюю, не "одна баба казала", не маю а ні за що пробачати, а ні за що карати. Поки що - вона невинувата за презумпцією невинуватості.А ПРигиАнали, не будучи навіть ознайомленими із азами права, чинять "бєзпрєдєл" і знищують Україну . І моральну відповідальність за їхнє загарбництво несе Ющенко (мабуть, через свої-таки заздрощі, а може і через хворобу)