хочу сюди!
 

Юлия

42 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 30-50 років

КОЛЄСНИЧЕНКО (із Ю.Кобзенка "Матір МОВ")

  • 07.08.11, 10:55

   КОЛЄСНІЧЕНКО, прізвище від: колесник, колісник. Стельмах. Часто зустрічаєш і у Шолом Алейхема таке прізвище. Чому? Та ремісниками в Україні, здебільшого євреї були, бо їм Біблія не радить землю обробляти. Щоправда лиш одному коліну, - Леві. У них навіть в Ізраїлі немає свого уділу. Хмельницький примусив і їх осісти на землю. Тому й зявився «дорош» - мандрівний юдейський проповідник. Див. Колісніченко.

     Пристосовуючись до місцевої вимови, замість «стельмахів» вони почали називати себе «колесниками», а діти вже й українські прізвища мали: «+ (-ен), + (- ко)». Тому й про своє українське походження вони мають право заявляти, як і Мордехай Леві (в миру Карл Маркс), бо його пращури зі Львова. Див. Умань, правило 10:90.

     Ненависть до України, до всього українського у них різко загострюється після отримання московської прописки. Див. Дугін, Батуріна, Лужков, Лисенков, Рагозін… Про них окрему книгу треба писати, та й то паперу шкода…

     Пригадалося, як в Інституті вивчення іудаїзму, львівський письменник презентував свій твір про польського філософа (прізвища не запам’ятав, бо воно ж – кожен єврей філософ), а потім захоплено висловлювався про Москву. На моє запитання: «А хіба Львів гірше?» - почув докази, того, що Львів не йде ні в яке порівняння. Не знаю чи рабини відчули каверзу, підступ у моєму запитанні (а вони люди вельми мудрі), але єврей вихваляючи перед ґоєм Москву ні разу не обмовив: «Звичайно ж їм далеко до Петах Тікви, Рішон Леціон, Цфату… » Що вже говорити про вираз: «Хай відсохне моя правиця, якщо я забуду тебе, - Єрусалим!» А ви на щось чекаєте від «литвинів» (у Ш. Алейхема, литвак, - литовський…), «колесників-стельмахів», «табачників» - котрі гадали що ніхто не здогадається з якого вони роду. Вони, заради «бабла» та «жрачки» відцуралися свого народу, теревенячи про загальнолюдські цінності. Але й Закон Ізраїлю не вважає їх своїми. От вони й «крутять» дурнів, то запрошуючи лапті омити в Індійському океані, то сотворити нову державу «ПіСУАР», або «Свєтлая Русь». Сказав мудрець: «Революцію роблять Троцькі, - страждати й гинути доводиться Бронштейнам (батьківське прізвище полум’яного революціонера, Льва Давидовича)»

КОЛІСНІЧЕНКО, прізвище. Цікава гіматрія (астральний код) цього слова. Каф = 20; Л = 30; Й (і) = 10; С= Ш = 300; Н = 50; Й (і) =10; Ц = 90; Н =50; Куф =100; Ў(о) =6, а усе вкупі дає три шістки… Заміна «е» на «і», - звичне явище: рос. лес = ліс укр., як і река = ріка. Див. Колєсніченко, число.

   

1

Коментарі