Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Кава з кайданками.

Стихійна торгівля.Є аргументи "за",є "проти".Не від заможного життя щодня тисячі людей змушені виходити на вулиці,щоб заробити копійчину на шматок хліба.Звичайно вони псують вигляд наших міст та порушують якісь заборони.Із стихійную торгівлею боролися завжди.Менти та рекет її то розгоняли,то кришували то штрафували,а вона виживала як могла.Але то було у минулому.Зараз настали нові часи,ми вже європейці,і ми вже побороли бідність,людям забезпечили пристойну пенсію та заробітну плату.В містах та селах маєм гарні дороги,відсутнє сміття на узбіччі,навкруги квітучі сади та красиві будівлі.Замість поганих ментів та беркуту зараз маєм цивілізовану та толерантну поліцію,яка відчайдушно добиває останніх бандюків та захищає нас в скрутних ситуаціях.Про те як наша доблесна поліція бореться із небезпечними злодіями,наступне відео:
http://video.i.ua/user/2961506/58430/461482/
2 липня біля метро Святошин,літня жінка продавала каву та напої.Проїзджаючим мимо поліцейським це не сподобалось,що було далі добре видно на відео.



9

Коментарі

15.07.17, 14:44

З відео у мене проблеми, та я розумію достатньо, щоб зробити висновок: Хоч і з"явилася нова поліція замість міліції, але... Мусора залишились мусорами!

    25.07.17, 14:53Відповідь на 1 від Андрій1961

    З відео у мене проблеми, та я розумію достатньо, щоб зробити висновок: Хоч і з"явилася нова поліція замість міліції, але... Мусора залишились мусорами!Літню жінку,що продавала каву закували в кайданки та кинули на землю.На захист її стали десятки інших торгівців.Видбулась штовханина та гвалт,але жінку таки відвезли до поліції.Щось я не бачив такої зухвалості поліції при затриманні мажорів.,а з літньою жінкою можна не церемонитись.Суки.Нічого не змінилось.

      анонім

      35.07.17, 15:07

      Звичайне перевищення меж адекватного реагування. З цим велика морока.

        45.07.17, 15:11Відповідь на 2 від Davigadoff

        З відео у мене проблеми, та я розумію достатньо, щоб зробити висновок: Хоч і з"явилася нова поліція замість міліції, але... Мусора залишились мусорами!Літню жінку,що продавала каву закували в кайданки та кинули на землю.На захист її стали десятки інших торгівців.Видбулась штовханина та гвалт,але жінку таки відвезли до поліції.Щось я не бачив такої зухвалості поліції при затриманні мажорів.,а з літньою жінкою можна не церемонитись.Суки.Нічого не змінилось.Мусора вони і є мусора! Погань!

          55.07.17, 15:36Відповідь на 3 від анонім

          Звичайне перевищення меж адекватного реагування. З цим велика морока.Хотів би я подивитись подібне відносно якогось мажора.

            65.07.17, 15:38Відповідь на 4 від Андрій1961

            З відео у мене проблеми, та я розумію достатньо, щоб зробити висновок: Хоч і з"явилася нова поліція замість міліції, але... Мусора залишились мусорами!Літню жінку,що продавала каву закували в кайданки та кинули на землю.На захист її стали десятки інших торгівців.Видбулась штовханина та гвалт,але жінку таки відвезли до поліції.Щось я не бачив такої зухвалості поліції при затриманні мажорів.,а з літньою жінкою можна не церемонитись.Суки.Нічого не змінилось.Мусора вони і є мусора! Погань!Як влада людей змінює.Які вони були білі і пухнасті 2 роки тому,і що з ними сталось зараз.

              анонім

              75.07.17, 15:40Відповідь на 5 від Davigadoff

              Звичайне перевищення меж адекватного реагування. З цим велика морока.Хотів би я подивитись подібне відносно якогось мажора.Так там теж невідповідність реагування, тільки в інший бік. У нас в суспільстві взагалі культ зневаги до закону. А у мусорів він ще й посиленим "правом сили". При цьому в мусора йдуть негідники. Що від них чекати?

                85.07.17, 15:43Відповідь на 7 від анонім

                Звичайне перевищення меж адекватного реагування. З цим велика морока.Хотів би я подивитись подібне відносно якогось мажора.Так там теж невідповідність реагування, тільки в інший бік. У нас в суспільстві взагалі культ зневаги до закону. А у мусорів він ще й посиленим "правом сили". При цьому в мусора йдуть негідники. Що від них чекати?А скільки було шуму.Все повертається "на круги своя".

                  95.07.17, 15:43Відповідь на 6 від Davigadoff

                  З відео у мене проблеми, та я розумію достатньо, щоб зробити висновок: Хоч і з"явилася нова поліція замість міліції, але... Мусора залишились мусорами!Літню жінку,що продавала каву закували в кайданки та кинули на землю.На захист її стали десятки інших торгівців.Видбулась штовханина та гвалт,але жінку таки відвезли до поліції.Щось я не бачив такої зухвалості поліції при затриманні мажорів.,а з літньою жінкою можна не церемонитись.Суки.Нічого не змінилось.Мусора вони і є мусора! Погань!Як влада людей змінює.Які вони були білі і пухнасті 2 роки тому,і що з ними сталось зараз.Та ото ж! Були в мене тоді якісь сподівання на краще, та тепер...!

                    105.07.17, 15:52Відповідь на 9 від Андрій1961

                    . Мусора залишились мусорами!Літню жінку,що продавала каву закували в кайданки та кинули на землю.На захист її стали десятки інших торгівців.Видбулась штовханина та гвалт,але жінку таки відвезли до поліції.Щось я не бачив такої зухвалості поліції при затриманні мажорів.,а з літньою жінкою можна не церемонитись.Суки.Нічого не змінилось.Мусора вони і є мусора! Погань!Як влада людей змінює.Які вони були білі і пухнасті 2 роки тому,і що з ними сталось зараз.Та ото ж! Були в мене тоді якісь сподівання на краще, та тепер...!Згоден.Ось і мене це відео обурило.Цікаво,а своїй матері він скрутив би руки та надів кайданки за продажу кави?

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна