хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

ФСБ може ліквідувати Тимошенко.

  • 13.10.13, 13:57

Тимошенко можуть ліквідувати ради зриву асоціації Україна - ЄС - "Батьківщина"

Тимошенко могут ликвидировать ради срыва ассоциации Украина-ЕС –
Тимошенко можуть ліквідувати ради зриву асоціації Україна - ЄС -

В опозиції бояться , що екс - прем'єр може одного разу не прокинутися

Якщо Президент Віктор Янукович і далі буде відкладати вирішення питання Тимошенко , цим можуть скористатися сили , які не хочуть бачити Україну в Європі , повідомляє Главком.

Про це в ефірі 5 каналу заявив народний депутат від «Батьківщини » Володимир Бондаренко.
«Президент Янукович має прийняти це рішення в будь-якому варіанті , а він цього робити не хоче. І донині немає ніякої надії на таке рішення. Я боюся , що питання може бути вирішене іншим шляхом » , - зазначив нардеп.

«У нас є сусіди , які не дуже хотіли б , щоб ми йшли до Європи , а тому легше всього зробити якісь речі , які зовсім були б нестандартними : ми пам'ятаємо історію Литвиненко в Англії , ми пам'ятаємо ще деякі нові історії , які пов'язані ще з кількома бізнесменами і політиками » , - додав Бондаренко.

«Тому уявіть собі , що Юлія Володимирівна одного ранку не дай Бог не прокинеться , і тоді всі питання зняті - у Європу ми не потрапляємо , бо тут вже пляма лягає на українську владу , знищила свого опонента , і тоді нам не бачити Європи» , - підсумував опозиціонер.

Як відомо , звільнення або відправка на лікування за кордон Юлії Тимошенко є одним з умов , необхідних для підписання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС. Питання підписання Угоди буде розглядатися на саміті Східного партнерства , який відбудеться в листопаді у Вільнюсі.

Джерело: Сьогодні

23

Коментарі

113.10.13, 14:15

Тимошенко зі своєю судимістю ніяк не може бути конкурентом владі.У всякому випадку не у цій каденції.Якби хотіла влада її прибрати - уже б давно прибрала.Якби її і прибрав би хто - в Європі скажуть "баба з воза - коням легше"

    Гість: ТарасЧупринка

    213.10.13, 14:17

    Як варіант недопущення підписання договору про асоціацію такий сценарій цілком можливий!

    Розкрутка ЮВТ як українського патріота можлива тільки у середовищі легковірів.

      Гість: ТарасЧупринка

      313.10.13, 14:19

      Із ЮВТ такий патріот, як із мене соліст балету

        Гість: ТарасЧупринка

        413.10.13, 14:21

        ФСБ може ліквідувати Тимошенко. Тому що це їм вигідно - це зачинить двері Україні в Європу. А спеців у проведенні таких акцій у ВЧК, НКВД, МГБ, КГБ, ФСБ завше було хоч греблю гати

          513.10.13, 14:25Відповідь на 1 від uraha

          Тимошенко зі своєю судимістю ніяк не може бути конкурентом владі.У всякому випадку не у цій каденції.Якби хотіла влада її прибрати - уже б давно прибрала.Якби її і прибрав би хто - в Європі скажуть "баба з воза - коням легше"Мова не про владу,а про Путіна,який аби пересварити Україну із Європою,здатен на подібний крок.

            613.10.13, 14:28Відповідь на 4 від Гість: ТарасЧупринка

            ФСБ може ліквідувати Тимошенко. Тому що це їм вигідно - це зачинить двері Україні в Європу. А спеців у проведенні таких акцій у ВЧК, НКВД, МГБ, КГБ, ФСБ завше було хоч греблю гатиСаме про це й замітка.Звичайно для України найкращий варіант.щоб ЮВТ поїхала до Європи лікуватись,і більше сюди не поверталась.

              713.10.13, 14:42Відповідь на 5 від Davigadoff

              ФСБ здатно на любий крок але я не думаю що Європа пересвариться з Україною навідь через смерть Тимошенко.Там чудово знають на що здатен Путін.думаю Януковичу треба чим пошвидше її позбутися.Якщо її і загрожує небезпека - то нехай німці які її лікують і переймаються тим.

                813.10.13, 14:56

                у нас не лише "сусіди", а й "місцеві квартиранти", нащадки завезеного в Україну бидла, творить все, аби вкоренити тут свою "парашу мєстнаґа разліва"

                  Гість: lkjmn

                  913.10.13, 16:13

                  Я -б не сильно з цього парився...

                    1013.10.13, 16:25Відповідь на 7 від uraha

                    ФСБ здатно на любий крок але я не думаю що Європа пересвариться з Україною навідь через смерть Тимошенко.Там чудово знають на що здатен Путін.думаю Януковичу треба чим пошвидше її позбутися.Якщо її і загрожує небезпека - то нехай німці які її лікують і переймаються тим.Я би теж бажав,щоб ця пані виїхала на ПМЖ до Германії і більше не поверталась.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна