Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

without a name.

  • 14.11.07, 22:40

Ти ніколи не ступиш ближче, ніж на поріг мого серця. Вибач. Це було написано задовго до мене і проіснує роками пізніше. Це було спровоковано такими як і ти. Ви всі однакові. Мабуть. Чи гідна ти мого ребра? Твої обіцянки; вони подібні на брехню. Всередині все горить і дуже хочеться фонтаном випустити сльози. Що з цього? Хочеться страждати, бути поломаним і зібраним… мої спогади. Забери їх будь ласка! Мої спогади – це ножиці, що перетворюють мене з паперового чоловічка в клоччя дрібного сміття. Твоя прекрасна брехня. Вона завжди сповнювала мене солодкими переживаннями і гострими відчуттями, що наскрізь проколювали серце. Це поломане серце я тобі ніколи не пробачу. Поглянь на нього! Що ти з ним зробила?! Хіба воно зараз подібне само на себе? Ні…моє серце – це кулак, що омивається в крові! Моя душа повстане знову і буде боротись!

В найсвітліші години моїх найтемніших днів, я зрозумів що не так зі мною. Я не можу через тебе переступити, я не можу крізь тебе пройти і рухатись вперед. Ти, наче, непосильний бар’єр, що росте разом з ростом моїх можливостей; ти той бар’єр, та перешкода, яку мені ніколи не подолати. Тому що дні приходять і зникають в небуття, а мої почуття до тебе назавжди! Вони – каміння на твоїх дорогах, ти завжди будеш об них спотикатись; вони – трава під ногами твоїми, ти будеш вічно намагатись їх затоптати але не зможеш; вони – бруд на руках твоїх, ти ніколи їх не змиєш з себе; вони – сльози на моїх очах, їх мені ніколи не позбутись. Я намагався їх вигнати з себе, проте безрезультатно. Вони не зникають; вони були, є і будуть. Це те було спочатку і буде кінцем, це – любов, здається…

Забудь все! Забути все, що ти коли-небудь мені говорила. Забути всі дотики, які коли-небудь збуджували мою нервову систему. Забути  всі  погляди, які коли-небудь заставляли битись моє серце з надією. Надія…вона вмирала останньою. Я змучився.

В мене є останнє прохання. Віддай мені мене таким, яким ти мене знайшла! Можеш не говорити, я знає що це неможливо…це все несуттєво. Нічого в кінці не моє значення. Не суттєвим стало також моє існування. Який сенс? Для кого я стараюсь? Проте, я своєї боротьби не покину. Принаймні, щоб довести собі самому, що я сильніший…сильніший, ніж був до того! Я не боюсь продовжувати жити! Я не боюсь продовжувати жити один!
8

Останні статті

Коментарі

114.11.07, 22:43

сильно так написано.........

    Гість: covcheg

    214.11.07, 22:55

      Гість: Хулиганка

      314.11.07, 22:56

      какие вы в этом возрасте все максималисты....с безнадегой в глазах и пустотой в сердце.....не нужно так обреченно!!!!....поверь - все пройдет.....и это тоже!!!!!

        415.11.07, 13:01

        Всем спосибо за внимание!!! Очень ценю!

          Гість: Arlekina

          516.11.07, 22:54

          привіт! сумненько написано...але не варто так перейматись,все проходить з часом,те,що здавалось коханням просто залишає за собою легку тінь...і тоді здається,що це і не було те справжнє почуття...ти зустрічаєш іншу людину,нові почуття дають новий початок можливо чогось великого,але якщо щось не так,не варто перейматись,просто треба зрозуміти,що якщо це так сталось,мабуть так і мало бути,мабуть так краще...

            618.11.07, 10:30Відповідь на 5 від Гість: Arlekina

            якщо не враховувати той факт, що пройшло два роки...

              Гість: Arlekina

              719.11.07, 13:59Відповідь на 6 від StarScreaM

              тимбільше...

                814.12.07, 19:01

                А почему бы тебе просто не начать всё сначала с ней? Или всё так серьёзно?

                  916.12.07, 14:09Відповідь на 8 від СКАЗка)

                  це неможливо(

                    1020.12.07, 17:57

                    я схильний так думати)))
                    це була риба. їх майже не забувають. забувають, але дуже важко(((

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна