хочу сюди!
 

Людмила

39 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 35-43 років

Гумористичний гороскоп . Козоріг



На перший погляд — сумне лайно . Девіз у Козерога такий: як би хpomadaйово мені не було сьогодні, завтра напевно буде ще гірше. Маскується, с@ка, під бодрячка, щоб не відгребти за похмурий вираз beat , але все одно відгрібає. Щастя Козеріг осягає лише одним способом — виhug обується як проклятий.

Байдикуватий Козеріг — це мертвий Козеріг. Якщо не має змоги працювати, все одно буде придумувати собі купу дивних занять, тому що без діла дзену Козерогові не досягти, а Козеріг, що не досяг дзену — це Рак. Воно вам треба? Спочатку здається лагідним і навіть ручним, але при першій зручній нагоді впендюрить вам піджопник своїми недолугими рогами. З особливим задоволенням виконає це, якщо ви Близнюки або Лев — ці знаки терпіти не може за належну статусу грайливість.

Хитроpopaопий. Скупий — але не завжди. Найкраще себе почуває в обнімку з money . Любить підhugбнути, не може зупинитися навіть тоді, коли ситуація загострюється, але робить це так уміло, що сам оpomadaуєває, коли виходить сухим з води. Загалом дуже не капосний, хоча і виглядає таким. У виборі партнерів керується в основному здоровим глуздом і розрахунком, тому в сімейному житті, собака, щасливий як ніхто.

0

Коментарі