хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Метод посадки лісів


«Бездуховна» Америка створила нову зброю. Екологічну.

Виявляється, що старі бомбардувальники здатні висаджувати до 900 000 дерев в день.

Ліси на Планеті можна відновити дуже швидко, за допомогою застарілих бомбардувальників, призначених для установки мінних загороджень на території супротивника. Все, що потрібно, це переобладнати їх під насіннєві бомби, які містять у собі саджанці дерев.

Компанія Lockheed Martin Aerospace, пропонує використовувати бомбардувальники C-130, для засадження деревами віддалених важкодоступних областей за принципом килимових бомбардувань.

 «Обладнання, що використовується для створення мінних полів досить точне і може бути легко адаптоване для посадки дерев.»,- стверджує льотчик Пітер Сіммонс.

Сьогодні в світі налічується близько 2500 транспортних літаків С-130, які використовуються в 70 країнах, тому система доставки і посадки лісів широко доступна.

Це 125 тисяч дерев за один політ і близько 900 тисяч дерев в день "- розповідає представник компанії Lockheed Martin Пітер Сіммонс (Peter Simmons).

Конуси, що несуть в собі саджанці дерев, розроблені таким чином, щоб проникати на глибину, достатню для подальшого розвитку молодого дерева. Усередині них містяться добрива і матеріал, вбирає вологу з навколишнього середовища, здійснюючи, таким чином, своєрідний полив рослин.

Матеріал конуса, незважаючи на міцність, починає розкладатися відразу ж, як він потрапляє в землю, дозволяючи молодому дереву пророщувати своє коріння в глибину, надійно закріплюючись на новому місці.

Такі зелені бомби можуть бути адаптовані під будь-який район, і заповнені насінням придатних рослин навіть для пустельних районів. Існує пілотний проект, повітряної лісопосадки на Синайській пустелі в Єгипті. Також вивчаються можливості висадки дерев в Північній Африці, в тундрі Канади, Австралії та США.

За п'ять років компанія Lockheed Martin може висадити до 5 мільярдів дерев, цього достатньо для відновлення 500 000 га лісів.

5

Останні статті

Коментарі

Гість: NoTaRь

129.03.18, 16:48

Бгггггг... його призначення - виключно військове

    Гість: NoTaRь

    229.03.18, 21:05

    кто им не даёт засадить деревьями свои пустыни)Які пустині???

      Гість: LUBIMAJЯ

      330.03.18, 04:46

        430.03.18, 09:53Відповідь на 3 від Гість: LUBIMAJЯ

        _

          51.04.18, 02:07