Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

At

At

Мобілізація від Amnesty International

  • 07.12.13, 07:46

Amnesty International мобілізує людей у всьому світі для підтримки «в’язнів Банкової»

Спецпідрозділ міліції Беркут продовжує застосовувати надмірну силу проти мирних демонстрантів, а деякі з учасників акцій вже опинилися у в’язниці. Сьогодні Amnesty International розпочинає глобальну акцію термінової дії з метою захистити ув’язнених демонстрантів, а також збір підписів під петицією до президента Януковича з вимогами поважати право на мирні зібрання в Україні.

«У день старту нашого найбільш масштабного щорічного заходу - Марафону написання листів – ми також розпочинаємо акцію, що має на меті досягнення справедливості у справах «в’язнів Банкової». Вже сьогодні члени та прихильники організації у всьому світі почнуть писати листи-звернення на ім’я Генерального Прокурора, закликаючи провести справедливе розслідування у справах всіх ув’язнених.» - сказала Тетяна Мазур, директор Amnesty International.

«Як демонструють триваючі протести, ситуація з порушенням права мирно протестувати в Україні вже дійшла до точки кипіння. Громадяни України, а тепер і люди зі всього світу діють, щоб захистити права тих, хто цього потребує.»

7

Коментарі

17.12.13, 08:43

    27.12.13, 17:14

      38.12.13, 19:01

      Чхав Хам на ваші петиції та заяви. Він владу не віддасть...

        49.12.13, 07:07Відповідь на 3 від Warge

        Чхав Хам на ваші петиції та заяви. Він владу не віддасть...дякую, що відкрили нам наші очі. а ми думали, що напишем кілька папірців і все

          59.12.13, 12:15Відповідь на 4 від At

          дякую, що відкрили нам наші очі. а ми думали, що напишем кілька папірців і всеДаремне іронізуєте. Складається враження, що більшість саме так і думає...