Додався ще один...Рікі Мартін

 Про це напевно вже усі мас медіа написали і кому не лінь.  Свежачок і УЖАС! ( http://translate.google.com/translate?js=y&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&layout=1&eotf=1&u=http://news.bbc.co.uk/2/hi/entertainment/8594121.stm&sl=en&tl=ru

http://focus.ua/culture/109418 http://www.aif.ru/culture/news/50999 )

Але я хотів би добавити від себе. До гомосексуальності ставлюсь лояльно, так як вважаю це лише особистим вибором людини. Яка різняця хто кого грає :) А тепер про співака. Мій улюблений співак і гей. Але він молодець, він визнав свою орієнтації і поклав край спекуляцій над ним. Можна сказати що довели його до ручки.  Хоча я усвідомлюю що світ міняється і не той нинче Миргород, Хорол річка не та.

Як то кажуть ніщо не робить людиною щасливою, як гірка правда:

"I was very lucky to be who I am"  (Мені дуже пощастило бути тим, ким я є), - сказано в заяві. Йому то повезло, а чи повезе двом хлопчикам яких він виховує від сурагатної мами. Хоча то його особиста справа. Тішить те що батьківські почуття в ньому ще не пропали. І взагал я думаю що орієнтація не має ніякого значення, аби ти був хороша людина.  А ось наступна фраза викликала у мене агресію, "Today I have accepted my homosexuality as a gift that gives me life." (Сьогодні я прийняв мою гомосексуалізм як подарунок, що дає мені життя.) Виявляється це уже не вибір, а ПОДАРУНОК. Абсур! З точки зору нестандартної психіки він це прияняв коли спробував, так життя на цьому не закінчується, але навіщо це возвеличувати? невже писхіка і світогляд людей міняється і починає надиктовувавтись новий модний тренд? І як то співається в одні українській пісні: Тепер в нас нова тема, ми хлопці-екстримали, Ми всі діла решаем лиш тілки ще одне є, Попробувати хочем ну як то бути геєм, геєм? геєм  (Скрябін-Хлопці Олігархи) На завершення Se la Vii та Livin' La Vida Loca P/S/ якщо виясниться що ще й енріке гей - більшість дівчат як результат розчаруються в чоловічій статі і стануть лесбіянками от тоді настане світова криза різке падіння народжуваності це ж страшна річ  

Рекламний ролик за 1 грн

Увага, у нас акція!!! Студія «Left Production» робить рекламний ролик за 1 грн. Ми керуємося правилом: техніка – ніщо, креатив – все. Хоча технічно ми і огого, все одно якість Вашого ролика визначатиметься настроєм звукорежисера та сексуальним життям копірайтерів… Ага, ми не будемо погоджувати з Вами лекторів ані текст. ... І впевнені, що саме наш ролик буденайкращим. p.s. «LeftProduction» є студією онлайн-проекту www.mjoy.com.ua Деякі приклади реклам:  

Вишитий рушник-серветка «Великдень»

 А чим ви прикриватимете свої Пасхальні кошики? Виріб виконано традиційними техніками «хрестик» та «настилювання» у широкій кольоровій гамі. Пильніше роздивитися великодній рушник можна у збільшеному варіанті.

 

Замовити можна тут http://onlineshopm.com/presents/easter/rushnik-vishitij-velikodnij.html

Ціна: 70,00 грн. (доставка по Україні)

 

Авто-подушка на замовлення

Розмір: 35х35 см або інші варіанти як то 40х30 см, 40х40 … Матеріал: велюр Наповнювач: синтепух Ідеальний подарунок для всіх у кого є авто! Можливий будь-який колір і головне – будь-яка вишивка! Виготовлення подушки починається після замовлення.
Замовляйте подушку з номером авто, з ініціалами водія, з дарчим написом…з чим завгодно! Ми безкоштовно запропонуємо Вам дизайн Вашої ідеї. Можливі двосторонні вишивки: з одного боку – логотип авто, з другого – індивідуальний напис. Вартість додаткової ексклюзивної роботи – до 30 грн. 

Термін виконання замовлення з доставкою 7 днів.

Ціна: 75 грн.

(Можлива доставка по Україні)

Замов на http://onlineshopm.com/avto-podushka.html

Функции Фанка (Funk and Beyond)

Дата и время: 12 марта 2010 17:00
Место проведения: M Joy 
Вход: бесплатный
Играет
Anatoly Ice
Подробнее
Радио программаот Anatoly Ice на «Radio Dvi»

Радио ВАТА

Спокойная музыка. 
То чего нам так не хватает в жизни сладкой и сахарной ваты!


http://pdj.ru/radio/#vata

Писанки - новий погляд на яйця

 Оригінальний подарункови хенд-майд.

Яйця-писанки Ролінг Стоун

Ролінг Стоун Львів відкритий для світу Відкритий для світу Якісь пірамідки

Пірамідки

Менше на http://onlineshopm.com/presents/easter.html

 

Солодко сосати ... не заборониш!

Мова в цьому пості піду о мінетішоколадній дієті і виробах мистецтва. Мінет – різновид статевого зношення, при якому викликається пасивне статеве збудження у чоловіків, способом сосально-рефлекторної стимуляції статевого члена.  Загалом мінет - любовний таємний ритуал. Таким він став останнім часом . Усе менше стає чоловіків і жінок, які не практикують мінет.  Він входить у стандарт любовної гри повсюдно, він є найінтимнимнішим і найчастіше кульмінаційним моментом сексу. Взагалі мінет дуже зручний, його можна катати перед роботою, в туалеті ресторану, на даху будинку, або перед телевізором :) Тому, "хто не в танку", абсолютно безкоштовно дарую маленький секрет - від мінета ще ніхто не вмирав. Шоколадна дієта – відноситься до моно дієт. Ви жрете тільки один продукт, хоча і дуже корисний.  Якщо покласти один шматочок чорного шоколаду під язик, то його мікроелементи з какао бобів досить швидко засвояться в під корі мозку і печінці.  Значить спосіб застосування шоколадної дієти наступний: Ви НЕ їстевзагалі не їсте нічого, стільки часу скільки зможете, аж тоді коли чуєте що маєте от-от знепритомніти з’їдаєте маленький шматочок чорного шоколаду. І все худаєте на очах за 7 днів – мінус 7 кілограмів! Недолік: язва шлунку. А ще можна робити омолоджуванні маски та скраби із шоколаду. Вироби мистецтва. Знову всіма нами любима Львівська Майстерня Шоколаду зробила щось унікальне. Фони відлили з натури чоловічий орган, який так потрібний при мінеті.  З кого відливали, комерційна таємниця.
Назва фігурки дуже дивна, офіційно вона називається хлопчик, а в одному магазині "Шоколадний Смаколик", але яка різниця якщо його можна з’їсти.  або використовувати як підручне знарядя для вдосконалення вмінь :)
  

Магнітікі

И магнитики на холодильнике... Как-то выглядят тепер дибильнинько. (с) Потап и Настя Каменских - Позвони своей зае http://bit.ly/c8IpM1
оновлюємо базу до кінця дня буде більше

Радіо Двіжж

Відтепер в конторі M Joy з'явилось радіо Dvizz

Тепер вони щей двіжують :)