Похід в кіно. Львів. Самий кращий фільм у 3-ДЕ 3D

  • 26.01.11, 13:18
Ух…кажуть що в кінотеатрі будь який фільм дивиться гарно. Звісно якщо компанія хороша і є багато пива. Чому пішли саме на цей фільм пояснити не в змозі, просто захотілось. Хоча в сусідньому залі показували Турист. Довго мучились вибирали кінотеатр і занесло нас в Довженка.  

Про сам фільм. Ну вразила лінія марксизму-ленінізму. Ленін оборотень і кипяточок. Також розкрита тема відео піратства. І сам жир як не крути підараси рулять. От починаю задумуватися, бути геєм це такий зараз тренд?

Ну і ладно. В кінотеатрі ім.Довженка дуже класний великий екран, набагато краще чим Кінопалаці на театральній. Ще треба сходити в IMAX  і життєвий план здано :)

Олена Едуардівна - проти Діда Мороза

  • 04.01.11, 15:24

Новий рік зустріли, корпоративи відгуляли, новорічні ранки в дитсадках і школах також. Залишилося лише похмілля, трохи олів’є і фотки «на пам’ять». Щоправда, останніх (тобто, фоток) краще б не було. Особливо, якщо вони так чи інакше пов’язані з похміллям. Веселішими за ці знімки можуть бути лише ті, що залишилися з дитячих новорічних ранків… Якщо ви - батьки із заможної сім’ї, котра замовляє для дитини костюм сніжинки у Андре Тана, а костюм зайчика – у В’ячеслава Зайцева, то вам можна позаздрити. А можна і не позаздрити. Бо набагато цікавіше, коли у батьків мало грошей та часу, проте безмежна фантазія. Тоді і подивитися є на що, і повеселитися. От я, наприклад, досі ховаю в нетрях сімейних архівів деякі фото зі своїх дитсадкових «корпоративів». А найдивовижнішим є те, що ці саморобні костюми (навіть не завжди вдалі) передаються/перепродаються з року в рік, від старшеньких - молодшеньким. Цікаво, чи з цим було так само: Досвід показує, що головне у дитячому костюмі – те, щоб він сподобався Діду Морозу і щоб вуха та корона не спадали, коли стрибаєш під акомпанемент піаніно. Якщо ці дві обставини збігаються, то таке вбрання автоматично стає безцінним. Малою думала, що всі ці перевдягання, вивчення віршів і заклики «ялинко, засвітись» потрібні для того, аби чоловік в халаті та з бородою якнайскоріше віддав те, що у нього в мішку. Але в одному з російських видань, написали, що «утренники в детском саду призваны развивать в ребенке скрытые таланты и способности, а также воспитывать социальную значимость». Поки думала над вищезазначеним реченням, знайшла наочний приклад соціальної взаємодії сніжинок з восьминогом, у котрого з рота виглядає ніс: Але новорічні ранки змушували перевтілюватися не лише малюків. 30-40-50-річні жінки накладали тонни помади на щоки та ліпили на голову косу, аби тільки догодити малечі. Одне досі дивує – чому віра у Діда Мороза не зникала навіть тоді, коли прийшло розуміння, що дід у червоному халаті - насправді вихователька Олена Едуардівна. Може тому, що люди у дитсадківському віці просто вміють вірити?

 

 

Автор: Софья Грібоєдова вкрав з MJoy

Сніжні "Би-2"

«Би-2» та Юлія Чичеріна представили кліп на пісню «Падает снег», записану разом із симфонічним оркестром. Зйомки тривали один день -30 листопада у кінопавільйоні в Москві.

Сумка "З розписом"

 сумка з розписом
Стильна сумка оздоблена розписом ручної роботи
Матеріал: грубий льон
Ціна: 150 грн.
Доставка по Україні, купити в інтернет-магазині OnlineShopM

Шкарпетка Миколая

 Унікальний подарунок до Миколая. За традиціями зарубіжних країн, запихайте свої подарунки у шкарпетку і вішайте на камін.

Шкарпетка в'язана, ручна робота.  новорічний подарунок

Ціна: 110 грн. купити Доставка по Україні, купити в інтернет-магазині OnlineShopM

Дитячі тапочки "Ціхошльопи"

 В'язані тапочки-капці unisex. Оригінальний handmade.
Термін виконання замовлення 3 дні. Можливі різні кольори.


...зручно ходити - легко жити 
Ціна: 50 грн.
Доставка по Україні, купити в інтернет-магазині OnlineShopM

Шоколадна фігурка "Хлопець"

 львівська майсьерня шоколаду

Ексклюзивний шоколадний хрін або ж орган, а ще пістолет ... ручної роботи.
Виробництво - Львівська Майстерня Шоколаду. Виготовляється з молочного, чорного та білого шоколаду. Вага: 165 грам.
Ціна: 50 грн.
Доставка по Україні. Купити в інтернет-магазині OnlineShopM

Стародавні карти "Королівства Руського"

 Гральні карти

Унікальна колода карт. Вся історія західно-українських земель прихована у коробці. Кількість. 52+3 карти.

Ціна: 120 грн. доставка по Україні. Придбати в інтернет-магазині OnlineShopM

Шоколадки і шоколадіще!!!

Шоколад від Львівська Майстерня Шоколаду, доставка по Україні. Маленькі по 100 грам, - 20 грн. біла з лісовим горіхом; біла з родзинками; молочна з лісовим горіхом;

Молочний шоколад з фундуком чорна з мигдалем.

Чорний шоколад з мигдалем Велика плитка шоколаду 700 грам. – 160 грн.

Шоколад, 700 грам

Класика, Пидарасика! (Поліцейська Академія)

На написаня поста надихнув ролик Голубая устрица (к/ф Полицейская Академия )  - А що ти на роботі робиш? - До дому хочу!

Вівторок, 5 жовтня, на роботі потянуло на хорошу музику, на класику. (музичні редактори ми)

Виявляється тієї класики так багато є. Пропоную прослухати спеціальний трек-лист "бар Голубая устрица" ті ритми так легко заводять :) найкращий трек в кінці :) Початковий трек історія вкрадено з Kiss Fm програма BUY ONE GET ONE FREE, і навіть там сказали що то класика!!!

А в нас своя класика, OnlineShopM найкращі сувеніри для всіх!

так, так...це Ведмедик "Український педик"

А ще модні дентденції долають кордони. Кадр від спеціального кориспондента в Кракові (Польща)  

Ось, так. Слухайте класну музику на радіо-порталі M Joy і задовільняйте свої музичні потреби, разом з нами!