Народ і Юлія Тимошенко



        О, Юльку почали розкручувати! Хочуть нам впарити ще одного порошенка.
        Це не я. Це так кажуть...ну, м'яко скажемо, скептики...або, загублені люди...або...ні, не буду нагнітати...)))
        Хм...
        Хто почав розкручувати? А?
        Хіба Юлія Тимошенко вже не розкручена? Хіба її не знають? А?
        Щодо розкрутки, а що, не можна розкручувати? А?
        Єдине, тут треба дивитися, хто розкручує.
        Якщо партія, то це природно. Чим повинна займатися партія, як не розкруткою свого лідера? А?
        Якщо влада розкручує, то це незаконно. І здається, це кримінал. Наприклад, Луценко робив собі паблісіти за наш рахунок, витрачав на це наші гроші з нашого Бюджету. І чо? Нічо. Поки не поніс ніякого покарання. І ще не сидить.
        За Порошенко не буду і згадувати, там Ніагарський водоспад розкрутки. Також за наш рахунок. Правда все вхолосту, але тим не менш. Очко ж в нього грає, тому і доводиться його, очко, розкручувати.
        А Юлію Тимошенко хіба влада розкручує? Це був би анекдот...)))
        Тут треба уточнення зробити. Влади у нас нема. Країною та державою керує сходняк олігархів. Олігархі і розкручують своїх порошенків, гриценків. луценків та решту різних простигосподи.
        А Юлію Тимошенко олігархи не розкручують. Вони кидають її у в'язниці. 
        Залишається партія Батьківщина. Вона розкручує свого лідера, Юлію Тимошенко. Це перше.
        Друге. Розкручує Юлію Тимошенко сама Юлія Тимошенко. Навіть круче розкручує, ніж сама партія. І підстав себе розкручувати в неї цілий залізничний состав. Стільки, скільки зробила Тимошенко для України, не зробили всі Президенти та уряди(окрім уряду Тимошенко), разом взяті, за весь час незалежності України. Власне, вони взагалі нічого не робили для країни, для нас. Тільки крали.
        І трете. Юлію Тимошенко ще розкручують українці. Народ України. Так, це виняток з правил. В усіх цивілізованих країнах займаються розкруткою свого лідера тільки партії. Але у нас вже загальноукраїнський Апокаліпсис. Внаслідок розкрутки олігархами, наші, пардон, скептики...пардон, загублені люди...пардон, скажемо м'яко, виборці, за 27 років понавибирали собі на голову такого лайна, що вже і самі залишилися без штанів. А багато хто і життя втратив внаслідок такого вибору та такої розкрутки. Та не "багато", а сотні тисяч. Якщо не мільйони.
        То ж тепер, народ сам взявся розкручувати свого лідера.
        Олігархи також там щось колупаються, щось розкручують, але на них вже ніхто не звертає уваги. Хіба що тільки комедії влаштовують. 
        А народ розкручує Юлію Тимошенко. І це народу ніхто заборонити не може. Тому як народ є джерелом влади. Аз есмь. Народ джерело, а від нього вже течуть струмочки влади. Ось один з цих струмочків, це Юлія Тимошенко. І народ розкручує цей струмочок.
Наприклад, ось я є складовою народу. І я розкручую Юлію Тимошенко. Я не олігарх, я пенсіонер. Розкручують Тимошенко лікарі, вчителі, селяни, робітники усіх галузей, розкручують бізнесмени(не олігархі), розкручують притомні Громадяни, всі розкручують, народ розкручує.
        А якщо не розкрутимо, то тоді все. Зливаємо воду. Сушимо сухарі. Нас з'їдять і не подавляться. Одним ковтком.
        Ось так. Народ проти олігархів. Насувається баттл. Український Армагедон. А може і не тільки український. Ми сидимо у своїй шкаралупі, зайняті тільки наповненням та випорожненням своїх шлунків. А що там відбувається в світі, для нас тільки кіно. Подивилися, встали і пішли знов пхати в себе курей та м'ясо. Хоча більшість вже пхає тільки мівіну та закусує соленим огірком зі старих запасів.Скоро і цього не буде. Я вже не кажу, що ми не думаємо про своїх дітей та онуків. Як вони будуть жити.
        Настав час думати.
        По себе та про свою країну.
        І розкручувати Юлію Тимошенко.
        Все зрозуміло, а? Скептики, загублені люди та....все ж таки не буду нагнітати..))) А?

Джерело - 
https://www.facebook.com/banderivez/posts/1765875780140870

Новий курс України

          
          Дивлюся, олігархічна шобла та її шавки намагаються нас впіймати на протиріччі, мовляв, а що це за новий курс у Тимошенко? ВОна, олігарх, корупціонер, клептократ, колаборант та кремлівський агент Порошенко курсує нас в Європу, а Тимошенко куди пропонує, в Рашку? 
          Я зроблю вигляд, що це вони від слабкості розуму таке кажуть, а не втюхівают нам черговий разводняк, чергове пересмикування та зміщенняакцентів. 
          То я кажу цим слабкорозумовим, що всі 27 років курс України не змінювався. Всі ці Харанти(мать би їх), що були, всі вони тягнули нас в Рашку, в болото дерьма, в темряву. 
          А ось Юлія Тимошенко якраз і пропонує змінити напрямок руху нашої країни, з Мордору на Цивілізацію. З Рашкі на ЄС, на США.
Зрозуміли, болезние? 
          Якщо ви обираєте когось з олігархічних ставлеників, різних там гриценків, вакарчуків, та власне, будь-кого, окрім Тимошенко, я не кажу вже за апологета Рашкі, Потроха, то тоді ви сунете в темряву, до Рашкі. Тоді все. Хана Україні, хана вам і вашим дітям та онукам. 
          Власне, все, що написано на світлині зліва, Порошенко вже впровадив. Залишилося тільки офіційно оформити нас в Рашке. 
          Якщо обираєте Тимошенко, то це добробут, міцна країна, все, що асоціюється з демократією та цивілізованим світом. 
          Ось що таке "Новий курс України" від Тимошенко. 
          Справжній курс, а не імітація та симуляція.

Союз упирів.

  • 29.05.18, 20:24


        Вчора в ПА НАТО був день сміху.
        Гінці від нашої шоколадної кодли крадіїв, корупціонерів та мародерів приперли туди чумадан "розслідування", як Рашка втручається у вибори по всьому світу.
        Сміх та й годі! ))))
        Це ті, хто не може розслідувати, як Порошенко, на очах у всіх українців, на очах у всього світу, тиріт гроші, фальсифікує вибори, а вони ще лізуть в кіберпростір, в якому є повними баранами.
        Я вже мовчу, що Порошенко, разом зі своїм спільником Путькою, сам втручався у вибори Президента США. Міллер знає, скоро доповість...)))
        Але тут ще одна деталь, яка спрямована вже на наш політичний та виборчий простір.
        Таким чином готується підґрунтя для зачистки "неправильних" кандидатів на виборах. Мовляв, їх проштовхує Кремль, втручається в наші вибори. Зняти їх з виборів! Власне, одного кандидата.
        Як не дивно, Путька тримається більшою мірою завдяки Порошенку. Не буде Порошенка, не буде Путькі. Тут текстова виноска, - якщо нашу державу очолить Юлія Тимошенко. Всі решта вже давно окучені і Порошенком, а відповідно і Кремлем. Вони всі "правильні" кандидати. В цьому нескладно переконатися, варто тільки передивитися їхній бекграуд. 
        Ну і навпаки, не буде Путькі, не буде Порошенка. Але ми на "не буде Путькі" вплинути не можемо. Тільки через анігіляцію Порошенка.
        Тому, один з варіантів Путькіна і Порошенко утримати владу в Україні в своїх руках, це зняти Тимошенко з виборів, пославшись на "розслідування" втручання Кремля у вибори. Кремль і докази надасть...)))
        Але народ України на цей раз захистить свій вибір, захистить Тимошенко.
        Так, НАРОД? А?
        Другий варіант Путькі і Порошенка, це взагалі відмінити вибори, пославшись на війну. Ну там, в Конституції написано, знаєте? Так, військовий стан, вибори проводити не можна. Тут вже Порошенко раптом про неї згадає, про Конституцію. Буде нею махати так, що і 12-ти бальний буревій створить.
        Контури цього варіанту вже проглядаються. На фронті почалися запеклі бої.
        Але народ України і на цей розводняк не поведеться, буде вимагати вибори.
        Так, НАРОД? А?
        Третій варіант самий м'який. Тимошенко не будуть знімати з виборів. Путька підключить Ольгіно на всю мощу, і цілодобово буде віщати, яка Тимошенко гарна, як вона знаходить спільну мову з Путькою, як вона закінчить війну. На користь Україна, України. Звісно. Щоб ніхто нічого не подумав.
        Це така собі пропаганда від зворотнього. Якщо Тимошенко підходить для Кремля, то тоді вона не повинна підходити для українців. Ібо кремлівський агент.
        Про агента ФСБ Лоліту "забудуть" нагадати. Інакше це паламає всю конструкцію...))) Навпаки, Ольгіно буде ганьбити Порошенка на чому світ стоїть. "Головним ворогом" Путькі буде лаяти. Це все в комплексі. Та сама пропаганда від зворотнього. Українці, наслухавшись цієї "правди", повинні дружними та стройними рядами проголосувати за незгібаємого шоколадного героя. Який померти готов за народ. Про це він вже заздалегідь оголосив. Щоб знали, і щоб можна було в потрібну мить витягти цей доказ і ткнути ним в морду тим, хто має сумніви. Ось, померти готов.
        Стремний варіант. Українці можуть тримати дулю в кишені, і проголосувати "неправильно". Хоча варіант. 
        Але народ Україна не клюне на цю мульку, він вже не пальцем зроблений, як раніше.
        Так, НАРОД? А?
        Є ще варіант "Мадуро". Тупо намалювати 60% при набраних 12 відсотках. Підрахуй Охендуй вже заряджений під зав'язку і знаходиться на низькому старті.
        Але цей варіант вже засвічений в 2004 році. Також стремний варіант.
        І народ України його вже не допустить.
        Так, НАРОД? А?
        Ну ось, на всі чотири запитання, НАРОД відповів - ТАК. 
        Тоді я спокійний.
        Так що, гуляй Пеця. Разом з Вовою.

Джерело - 
https://www.facebook.com/banderivez/posts/1750428298352285

Мчать. Пил стовпом. До Юлії Тимошенко.

  • 29.04.18, 22:21

          Пил стовпом!
         Мчать!
         На каділаках, на лексусах, на ягуарах, на мерсах, на бімерах, на ленд роверах, на ланусах, на жигулях, на возах, - мчать. 
         Мчать, що є духу. 
         З молодецькою заповзятістю, з ревом двигунів, з вищанням коліс, зі свистом хлистів.
         Мчать!
         Штовхаючись ліктями, падаючи, збиваючи один одного з ніг, ставлячи підніжки.
         Мчать!
         З оркестрами підтримки, з оглушливими воланнями любові, з шепотіннями "пробач", з клятвами вірності.
         Мчать!
         Ригі, дрищи, порохоботи, політолухі, політтехнологи, політконсультанти, політконденсатори. політградуси, політпарашутисти, бувши міністри, секретутки і прибиральниці міністрів, бізнес-мени і -вумен, журнашлюшки, політоглядачи і політзаглядачи, блохери та решта всіх різних, мислимих і немислимих мастей, homo без sapiens.
         Мчать!
         До неї. До "хіхікала", до "всевкрала", до "газовоїпринцеси", до "подругипутіна", до "лабутенів", до "колясочниці", до "всіоднакові", до "граблів".
         До неї. До Юлії Тимошенко.
         Хто перший.
         Впасти в ноги, поцілувати і позолотити ручку, купити індульгенцію, віддатися в рабство, носити за нею сумочку з помадою та пудрою, розбити собі лоба, молячись за неї, чистити їй туфлі, здувати порошинки з її сережек та бус.
         Тільки щоб глянула, щоб не тримала зла, щоб викреслила з чорного списку, щоб взяла до себе у фрейліни або у євнухи, щоб кинула хустинку.
         Ну чо. Добре. Краще пізно, ніж ніколи.
         Тільки треба знати деякі нюанси.
         Головний нюанс, там інший світ. Абсолютно. Як вимикач. Увімкнув - світло, вимкнув- темрява, увімкнув - світло....ну зрозуміло, да? Там все видно. Всім.
         Там нема чорного ходу, там тільки парадний. Публічний, під софіти.
         Там нема договорняків, нема вовтузні під ковдрою, там сказав-зробив, там підписав-виконав, там неможливо красти, тільки чесна праця, там -" Unicuique secundum opera eius. ..." (всім воздасться по заслугам), там інтереси держави Україна, інтереси нації, там нема підлабузництва перед Рашкою, там рівноправна співпраця з Заходом, там повага до закону, до прав людини. Там цивілізація.
         І ще один нюанс. Маленький, але не менш важливий. Не забувайте про нас. Про тих, хто 17 років був поряд з Юлею Тимошенко. Ми чудово знаємо своє місце в порівнянні з Тимошенко. Ми ні на що не претендуємо.
         Але ми знаходимося в її аурі законно, по праву і за власним світоглядом.

          І ми злопам'ятні на відміну від Юлії Тимошенко.
         Всі ці роки ми чули від вас тільки образи, прокльони та матюки. І на нашу адресу і на адресу Юлії Тимошенко. Ми, як могли, коли чемно, коли і занадто емоційно відбивалися. Ми, як могли, боронили цю ауру.
         Від самої Юлії Тимошенко ми нічого не чекаємо для себе особисто. Ми з нею робили спільну справу.Справу в ім'я України.
         Від вас ми також нічого не чекаємо. Але може ВИ хочете нам щось сказати? А?
         Ще мчите? Мчить. Рух, це життя.


Джерело — https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1721409327920849&set=a.375087939219668.82518.100001553951027&type=3&theater

Жахливе майбутнє при Тимошенко.

  • 24.04.18, 18:02

          Те, що я зараз напишу, налякає вас до смерті. Від такого переляку ваша нижня щелепа буде стукати зубьями об верхню щелепу, так. що і ці зубья повилітають.
         Ну, може не всі перелякаються, але погань різних мастей та забарвлення, точно вже не зможуть жувати.
         Так ось.
         Коли Юлія Тимошенко стане главою нашої держави, то тоді Дубаї будуть відпочивати обабіч, і в порівнянні з Україною будуть виглядати, як бомжатник в брудному, темному підвалі.
         Ну що, вже стає страшно?
         Вона буде робити те, що і робила під час свого прем'єрства.
         Тільки охопить вже не окремі галузі, а всю країну та абсолютно всі галузі та державні установи.
         Кожна родина відчує жахливе збільшення свого добробуту. Породіллям вона поверне виплати, які впровадила в 2007 році, та ще й, на біду малечі, в рази збільшить їх. Заробітні плати будуть починатися з 1000 дол і вище, а пенсії з 500 дол. Взагалі-то, точно передбачити, як Тимошенко буде знущатися над українцями, зміцнюючи їхній фінансовий стан та фінансову незалежність, зараз неможливо.
         Якщо в 2005 році, Тимошенко збиралася повернути вкрадені у нас 3000 підприємств, але встигла повернути тільки Криворіжсталь, то зараз, враховуючи те, що з 2005 року було вкрадено ще більше заводів та фабрик, то вона поверне їх всі. Українці будуть в шоці від того, що стануть власниками та отримувачами дивідендів.
         І так кругом.
         Знов відновиться авіапром. Наша космічна індустрія буде котируватися в усьому світі. Будуть будуватися найсучасніші автошляхи та залізничні колії по яких їздитимуть високотехнологічні потяги Українці купуватимуть авто останніх випусків, а не вживані євробляхі. Армія отримує суперсучасне озброєння і зможе протистояти варварам з Московії. Наша медицина буде в числі передових в світі, якщо не перша. Освіта буде визнаватися в усіх розвинутих країнах.
         Вопчим все, куди не глянь, буде потопати в інноваціях, інвестиціях та розвитку. Жахлива картина.
         І це не тому, що Тимошенко якійсь геній, чи месія, а тому що, вона сама є інновацією. Тимошенко просто людина. Але людина з майбутнього, з мисленням , яке знаходиться поза нашим обрієм, зі знаннями з того самого майбутнього. Тому, для неї нема нічого складного в тому, як витягти Україну з того дерьма. в якому вона зараз перебуває. Вона просто знає, як це робити.
         Просто знає. І все.
         Ну що, злякалися?

Кінець Порошенка

  • 24.04.18, 13:24

   

         А ви помітили, що про Онищенка, його книгу, його розповідь, від Порошенка, - тиша? Ні гу-гу. А там факти, які легко перевіряються. Цугцванг.
         А ви помітили, що про Манафорта з його брудними суперопераціями проти Тимошенко, Порошенко також боїться розкрити рота? Воно ж тоді тріщить та нищиться вся конструкція паплюження, приниження та оббріхування Тимошенко, яку зараз будує сам Порошенко. 
         А ви помітили, що про події у Вірменії навіть інформаційної згадки нема від Порошенка? А це взагалі його пряма відповідальність - міжнародна політика. Хоча у Вірменії скоріше всього станеться те, що у нас в 2014 році. Замість Саркісяна, вірмени отримують ще гіршого. Але сам факт усунення народом негідного очільника держави напрягає Порошенка не на жарт.
         Це риторичні запитання, звісно помітили.
         І це тільки три події, які відбулися останнім часом. Кожної з них достатньо, щоб перетворити Порошенка, як мінімум на політичного лузера, як максимум на вічного сідельца в одиночній камері.
         А скільки вже таких подій було? І Іловайськ, і сліпий траст, і торгівля на крові, і Ротердам+, і Мальдіви, і Віденський бал. і безліч більш дрібних, але не менш небезпечних для Порошенка фактів.
         Раніше Порошенко хоч щось бормотал у своє виправдання. Розповідав про фейкі, про кремлівських агентів, про путіннападе та інший, подібний бред. А тут, як риба об лід. Мовчить.
         Звісно, можна використовувати і тактику петляння, і тактику косіння під дурня, і тактику замовчування. Але все це вкупі, не може працювати вічно. Все що має початок, все має і кінець. Тут вже будуть працювати не суспільні закони, не міжнародні стандарти, а звичайна фізика, математика та теоретична механика. 
         А конкретно, опір матеріалів. Опір матеріалів, це розрахунок на міцність через визначення деформацій і напружень в твердому пружному тілі, яке піддається силовій або тепловій дії. Цей розрахунок визначає межу навантаження матеріалу, при досягненні якої цей матеріал руйнується.
         В нашому випадку, вага фактів, що нищать Порошенка і які тиснуть на нього, вже досягла критичної межі. Це було видно по вчорашньому ефіру. Мало того, що він вже вхопився за соломинку створення помісної церкви, до якої не має жодного відношення, так і по його поведінці було видно, що він знаходить в стані грогі. Не дивлячись на свій артистизм, на маніпулювання голосом, було видно, що він з острахом слухає запитання, що його голос тремтить і ось-ось зірветься на істеричний фальцет, що він може двинути дуба при одній тільки згадці слів Онищенко, Тимошенко чи Арменії.
         І ми до цього не маємо жодного відношення. Порошенко може зникнути з нашого життя так само, як і з'явився. Раптом. Як Янукович. Чи втече, чи розчиниться взагалі без будь-яких слідів, чи самовб'ється.
         Український народ тут діє по Конфуцію - "Сиди спокійно на березі річки, і повз пропливе труп твого ворога". Шкода тільки, що за це сидіння "мудрий" український народ заплатив жахливу ціну, - десятки тисяч загиблих та мільйони зруйнованих доль...((((


Джерело — https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1716094198452362&set=a.375087939219668.82518.100001553951027&type=3&theater

Кейс Манафорта

  • 15.04.18, 17:57


          Манафорт, Фрідман, Кілімнік....
          Ну знаєте. Хтось вже на кічі париться, хтось скоро там буде.
          Ця бравая когорта, коли їх взяли за зад, скоропостіжно і чистосердечно вивалила прокурору Міллеру все, чим вони займалися в Україні.
          А займалися вони виключно Юлею Тимошенко. Її дискредитацією. Всіма можливими і неможливими методами, засобами та формами.
          Ось тут трішки про це -https://www.pravda.com.ua/news/2018/04/5/7176898/
          В тому числі створювали мережу ботів, які за відповідну мзду строчили пасквілі та джинсу на Тимошенко.
          Прізвища цих ботів ми всі знаємо. Починаючи від Богословської, закінчуючи новоботами на кшталт Арьєва.
          Здавалося би все, припливли, треба сушити весла. Хенде хох, лакеї олігархічні. Кого в тюрму, кого в політичне небуття.
          Але ні, за інерцією вони ще намагаються плювати в спину Юлії Тимошенко. Доплюнути не можуть, ще і вітер зустрічний, все летить назад їм в рожі.
          Вони або ідіоти, або їх спонсорує вже не Манафорт, а полоумний офшорно-кремлівський мародер Порошенко.
          Ось, наприклад, порохобот Юрий Касьянов
          До речі, статус "порохобот" мають не ті, хто вилизує ворюгу Порошенка, навпаки, вони всіляко його поносять на всі лади та погрожують гіеной вогненою. Таким чином створюючи собі імідж безкомпромісних борцунов з олігархами. На це не треба звертати уваги. Це їм дозволено. Заради головної мети, - обов'язково пнути Тимошенко. Таким чином створюється спотворена дійсність, яка має назву - "всіоднакові". І однаковіша за всіх, саме Юлія Тимошенко. Боже упасі за неї голосувати.
          Це такий фінт вухами, щоб зберегти при владі олігархів та олігархічну модель.
          Саме цим і займається прісний Касьянов.
          Його чергове "гав", стосувалося нещодавнього ефіру Тимошенко на радіо НВ. Там такий же порохобот Калниш намагався нокаутувати Тимошенко своїми дебільними запитаннями, але отримав від неї два хука справа і зліва, після цього свінг від пола, і на завершення апетитний аперкот, в результаті якого він зміг тільки прошепотіти, - "я обделався".
          Касьянов, якого підпирали карамелькі Рошен і фуфловий торт звідти же, одразу тиснув свою, борцуновскую мислю по мотивах цього ефіру.
          Мовляв, Тимошенко вже не хоче приймати закон про імпічмент. Чому не хоче, не написав. Слиш, Касьянов, ми ж дивилися цей ефір, і знаємо чому не хоче. Вона хоче, щоб у Президента не було взагалі ніякої недоторканості. І щоб його зняти з посади, треба просто відкрити на нього кримінальну справу, без будь яких 300 голосів в Раді, без Конституційного суду, вільно провести розслідування, вільно його допитати(а якщо не з'явиться на допит, так само вільно привести його в суд примусово), і якщо він дійсно злодій, то відправити його в буцигарню. Що автоматично позбавляє його посади Президента. Фсе. Ніяких імпічментів не треба. Все рівні перед законом, Касьянов.
          А ти, Касьянов, мабуть хочеш, щоб твій бос Порошенко був рівніший за всіх. Щоб він прийняв закон про імпічмент, який заздалегідь неможливо виконати.
          Ще Касьянов пише, що Тимошенко не хоче воювати за Україну, хоче "уповать" на Будапештській меморандум.
          Він також не пише, що Тимошенко сказала, що вимога виконати цей меморандум повинна бути самим першим кроком. Інакше, навіщо його підписували. Також він не каже, що його бос, кремлівський холуй Порошенко відмовився від процедури виконання меморандуму, який гарантує нам територіальну цілісність, на відміну від Тимошенко, яка з перших часів агресії Рашки вимагала її початку.
          Також Касьянов не каже, що далі Юлія Тимошенко наголосила на створенні дієздатної, могутньої армії, яка була би здатна протистояти армії орків з Московії. Це в формат Манафорта, чи зараз Порошенка, не входить. Касьянову треба з будь-яких слів Тимошенко зліпити цитату, яка її компрометує.
          Я би порадив Касьянову, якщо він такий вояка за Україну, то мірший дрон під мишку і в Піскі, або під Авдеєвку. Покажи, як ти будеш воювати за Пеціни карамельки. А то він, трішки там посидів, побачив, що навколо кулі літають, і від гріха подалі, дриманув під Пеціне крилишко, щоб звідти гадити на Тимошенко. Воно так безпечніше і корисніше для власної кишені.
          І таких касьянових від манафорта ще сила-силенна. Всі вони роблять вигляд, що Манафорт та його спільники, не про них говорять. Дурілка та картонна, Касьянов. ))) Це все про тебе, і про таких, як ти.
          Зараз я спробую скласти кейс Манафорта.
          Звісно, перший в цьому списку сам Порошенко. Не дивлячись на посаду царя, він іноді підробляє і порохоботом.))
          Отже, порохоботський кейс Манафорта:
          Порошенко
          Гройсман
          Луценко І.
          Геращенко !.
          Геращенко А.
          Вінник
          Ляшко
          Богословська
          Чорновіл Тарас
          Чорновол Тетяна
          Ар'єв
          Богуцька
          Ксантопулос
          Касьянов
          Кочетков
          Швец
          брати Тарани
          Дроздов
          Портніков
          Стецьків Тарас
          Нусс
          Олешко
          Волох
          Казанський
          Шрайк
          Березовець
          Гацько
          Лещенко
          Найем
          Шабунін
          Палій
          Бондаренко
          Хмара
          Рибачук
          Соколовська Я.
          Яхно О.
          Ющенко
          Зеленський
          Забужко
          Бушанській В.
          Хто ще, підкажіть. Всіх не пам'ятаю.
          І з усіх них, я, як і Юля, голосно хіхікаю....)))

Джерело - 
https://www.facebook.com/banderivez/posts/1707235852671530?comment_id=1707240812671034&reply_comment_id=1707276172667498&notif_id=1523794875778610&notif_t=feed_comment

Воювати, щоб капітулювати.

  • 12.04.18, 19:18


          "Ми не можемо оголосити війну Рашке, тому що...."
          Це Турчинов каже. Оборонна Секретутка долбана...((
          Ти бач як подає, гад. 
          Класичне зміщення акцентів. 
          І цей бред тиражується серед люмпена, який вимагає "припинити війну". При чому, вимагає від України.
          До люмпена не доходить, що це Рашка оголосила війну Україні. Але турчинови у владі це розуміють, і штучно підтримують цю нісенітницю.
          Після того, як Рашка оголосила війну Україні, у України було два варіанти, перший, це захищатися, другий, - капітулювати.
          Українці(не люмпени), вирішили захищатися.
          Влада(Порошенко), вирішила капітулювати.
          Тоді, як сказав Головнокомандувач герцога в "Пригодах барона Мюнхгаузенга" - "спочатку намічалися урочистості, потім арешти, потім вирішили сумістити" - і Порошенко вирішив сумістити війну з капітуляцією. 
          І саме це треба називати гібридною війною. А не той бред про "зелених чоловічків", який Порошенко втюхує нам ось вже чотири роки.
          А Турчинов нам співає про якесь неможливе з нашого боку оголошення війни, яке нам оголошено Рашкою ще чотири роки тому.
          Отака, білять, куйня, малята. А ми тут вуха поразвішували...(((

Джерело - https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1704231346305314&set=a.375087939219668.82518.100001553951027&type=3&theater

Ідіот Порошенко, лакей Ситник і мертвий Каддафі.

  • 05.04.18, 00:14
          Цей недоносок Порошенко остаточно злетів з катушек.
           Шиє Тимошенко якісь мільйони від Каддафі.
           Зрозуміло для чого, щоб не допустити її до виборів.
           Яке ж воно ущербне. Мабуть шлеппер(привіт Овощу!), більш винахідливий в засобах стирити чумайдан в потязі, ніж ця карамельно-мальдівська мавпа, що мавпує під Тимошенко справу Саркозі.
           До цього шоколадного дебіла не доходить, де Україна, а де Лівія. Де Каддафі, а де Тимошенко. Що це різні, навіть не планети, це різні Галактики.
           Що Лівія і Франція, по суті сусіди. Що вони контактують століттями. Що справа Саркозі тягнеться з 2013 року. Що у правоохоронних органів Франції мабуть є підстави затримати Саркозі. І підстави реальні, факти. А не хтось сказав, що привіз в Україну 5 млн дол, передав Турчинову, переночував ніч і полетів назад, в Лівію. І ці доляри начебто пішли на вибори Тимошенко Ну і шо? Героїчне НАБУ в золотих шкарпетках, приймає це, як доказ? Так тоді слово проти слова. Турчинов нічого не передавав, а сам вкрав ці гроші. Тимошенко взагалі нічого про них не знає і ні про що з Каддафі не домовлялася. Там слово і тут слово. Вага однакова. Бред сивої кобили.
           І взагалі, навіщо Каддафі вкладати гроши у вибори в Україні? В нього що, тут якісь інтереси були? Якісь давні стосунки з Україною? А тим більше, з самою Тимошенко?
           Я вже не кажу, що ті вибори були сфальшовані, і Президентом незаконно став Овощ. А не Тимошенко.
           До речі, те ж НАБУ це знає, має, на відміну липових звинувачень про доляри від Каддафі, докази про фальшування тих виборів, але навіть не відкрило впровадження по цій справі. Мабуть бути лакеєм у ворюги Порошенка для НАБУ більш прибутково, ніж займатися своєю роботою - ловити корупціонерів та клептократів цією ублюдочної влади.
           Я вже не кажу про матеріали, які передала НАБУ та ж Тимошенко про крадіжки мільярдів доларів Порошенком за допомогою його спільниці Гонтаревої. Тут могутнє НАБУ тише води, нижче трави. Не чув, щоб вони відкрили хоч би впровадження по цій справі. І також не кажу про офшори, куди вор Порошенко складує мільярди доларів, вкрадені у нас. Там НАБУ також раптом осліпло.
           Для них мільярди доларів, це дрібниці. Важливіше міфічні 5 млн доларів. Тут же інтерес їхнього Пахака, хрякообразного вора Порошенка.
           Ось цікаво, що собі думає той же Ситник, коли бігає навколо Порошенка в статусі лакея, "принеси-подай"? Сьогодні я послухав трішки Червоненка. Дерьмо редкоє, питань нема. Але навіть він каже, що всі у владі знають і говорять, що у Тимошенко рейтинг 36 відсотків. І сміється з цієї дебільної афери з Каддафі.
           Тимошенко майбутній Президент. Це питання тільки часу. Срочного або досрочного, не має значення. 
           І якщо в таких умовах у Тимошенко 36 відсотків, то що, Ситнік думає, що ці 30% не захистять Тимошенко від цих чергових квазі-кримінальних справ на неї? Що, ці 30% не розуміють для чого це робить Порошенко? А ближче до виборів цей відсоток буде ще більший.
           І що буде робити Ситнік, коли Тимошенко стане Президентом? Драпати разом з Порошенко?
           Да, в Україні і ідіотизм вже заразний. Якщо Порошенко ідіот, то і всі. хто навколо нього пасеться, також стають ідіотами....(((

Джерело - 
https://www.facebook.com/banderivez/posts/1696163503778765

Наступні вибори не для Тимошенко, вони для нас.

  • 24.03.18, 23:38

          Хто стояло поряд з Юлею Тимошенко?
         Хто?
         Не, в історїї людства були таки люди. А зараз? З наших, бля, дефективних, бля, "політиків", бля?
         А ж ніхто! І близько!
         Хто-небудь може уявити крізь що пройшла ця жінка?
         Згадайте себе, коли на вас почне гавкати якась прокурена, з перегаром, бегемотиха-продавчиня на ринку? У вас одразу тиск піднімається, вас починає трусити, і у вас, як мінімум псується настрій, а як максимум, ви робите обратку такій бегемотихі.
         А це не додає а ні здоров'я, а ні віку.
         А тепер згадайте, скільки образ, скільки незаслужених принижень, скільки хамства було на адресу Юлії Тимошенко.
         Я вже мовчу про тюрми, куди її кидали неодноразово.
         І все це тільки для того, щоб вона мовчала.
         Щоб не бачила, що країну розкрадають.
         Щоб не бачила, що країну знищують.
         Щоб не бачила, що відбувається геноцид українців.
         Але вона все бачила і про все це говорила. Говорили тихо, але так гучно, що у всіх, наших доморощених падлюк, дах зривало.
         Але саме страшне, що вона ще так і не дочекалася хоч би мінімальної подяки від самих українців.
         Ні, не у вигляді посад. Хоча тільки така людина гідна самої найвищої державної посади в будь-якій країні в світі.
         Але, не в Україні. В Україні швидше заплюють, ніж подякують. 
         Дійсно, добро завжди наказуємо. Ця приказка діє тільки в Рашке і у нас, в Україні. Діє люто, з кров'ю, з садистким захватом.
         Да, сумно все це.
         Але Юлія Тимошенко все це витримала.
         Вона не герой. Вона звичайна людина, яка так само створена Господом, як і ми всі. 
          І якщо Юлія Тимошенко витримала весь той нечуваний жах, всі іспити, які звалилися на її голову, то нам повинно бути до снаги витримати хоч би одну тисячну того, крізь що пройшла Тимошенко.
         Тим більше, що це заради нашого майбутнього, заради наших дітей, заради нашої України в решті-решт.
         Що там зараз мутить це шоколадне гавно в штанях? 
         Хоче позбутися її будь-якими засобами?
         Не допустити до виборів?
         Кинути у в'язницю?
         А може ця тварь Порошенко наважиться і на крайній захід? Не буду писати на який, щоб не накаркати. Всі і так розуміють.
         То цей іспит буде не для Юлії Тимошенко. Вона здатна і це витримати.
         Цей іспит буде для нас. Чи зможемо ми відстояти себе? Своїх дітей, їхнє майбутнє. Свою країну.
         Чи остаточно перетворимося на безхребетних хробаків, доля яких, бути розчавленими мокасинами липецько-мальдівскої суки?
         Цей іспит вже починається.
         Запитайте кожен себе, чи готов він до нього....


Джерело — https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1867731000191028&set=p.1867731000191028&type=3&theater