Ще одне нагадування.









          

         В 1275(тища двісті сімдесят п'ятий), раз нагадую, що в 2014 році, перед виборами Президента, Юлія Тимошенко попереджала, що якщо українці проголосують за Порошенка, то Порошенко, ставши Президентом, влаштує українцям суцільну, безперервну Вальпургієву ніч, упереміш з Варфоломіївською ніччю, Содомом та Гоморою, ГУЛАГами, концтаборами, геноцидами, голодоморами та масовими вбивствами. А тих, хто залишиться, поселить в руськаму міре.
         Що зараз і відбувається.
         Але, я даю зуб, який сьогодні вирвав, що ті самі 54% бидла, будуть і далі гундосити, що "юлькавкралафсе", "підбори", "хіхікала" та "донькаюлькібуланавесіллі".
         Вперед, на вибори нового порошенка!

Вакарчук: Сашку Білому не место в Украине.

  • 25.11.17, 16:46

         Я не бачив цього відео - https://www.youtube.com/watch?v=s3iH1_MmbXs
         І взагалі не звертав і не сприймав цього чмошника Вакарчука. Якщо чув завивання цього певуна, то вимикав телевізор. Навіть не замислювався з якої причини. Вимикав до біса і все. Шосте відчуття мабуть спрацьовувало.
         Пам'ятаю тільки, що він "не здасться без бою". Тобто, цей гавнюк заздалегідь оголошує, що він здасться. Тільки що він має на увазі під "боєм" і з ким? Мабуть бій його совісті з золотим тільцем.
         Як бачимо, його совість цей бій програла і він здався. Як і попереджав. І про честь цього певуна вже можна не згадувати. Все продано. За який-то шоколад, що смердить.
         Хоча, скоріше всього, а ні совісті, а ні честі, в нього не було з народження. Не дарма я ігнорував його.
         Я хочу сказати цьому бидловатому, тупорилому неуку Вакарчуку, що він не вартий навіть тіні Сашка Білого. Мільйон таких вакарчуків не гідні Сашка Білого.
         І це добре, що навколо кремлівського холуя Порошенка збирається всіляка мерзота. Можна буде їх всім гамузом відправити в політичний та громадській утіль.
         Маю надію, що українці вже не купляться на чергового попку-дурня, як було з колодою Кличком.

Без Тимошенко, - нічого.

  • 06.11.17, 00:04

       А що, ще не зрозуміло?
         Що без Юлії Тимошенко нічого.
         Взагалі нічого.
         Не, може бути і без Тимошенко. Те, що зараз відбувається. І це ще тільки квіточки. Ягідки будуть з ціанистим калієм.
         А щоб припинити весь цей жах, це тільки Тимошенко.
         Ніякі Швілі, ніякі Муські, ніякі Сері, ніякі Єгоркі...взагалі ніхто.
         І браві полковники, і бжолярі, і співаки...це все обслуга. Хто в силу своїх ідіотських амбіцій, хто цілком свідомо, хто на цьому бізнес робить, але всі є обслугою у президента Рошен, а якщо брати глобально, то у комуняцко-бандитських можновладців. Незалежно від їхнього Пахана. Сьогодні це Порошенко, завтра Путькін.
         Але тільки не Тимошенко. Вона є кісткою в горлі і у тих і у тих.
         Тому що вона інституційно не челядь. Вона вожак. Як у вовків. Не вождь, а вожак. Який свою зграю і захистить і життя за неї віддасть. Єдина проблема, що у нас не зграя вовків, а отара овець. А вівцям не вожак потрібен, їм потрібен пастух. Який їх нагодує, потім обстріжет, і в решті-решт пустить на шашлик та на суп.
         Так що, хто ще не врубився, то врубайтеся швидше. І ставайте поряд з вожаком. Хто не стане, той хай готується на шампур. Часу обмаль.
         Хоч би Майдани згадайте. Обидва були завдяки Тимошенко.
          Перший вона буквально зробила, на другому, хоч і не була фізично присутня в силу відомих причин, але віртуально, - цілодобово.
         На першому Майдані 90% були з нею.
         На другому Майдані майже 50% були від Батьківщини. Там вже почали працювати технології від влади. Вони вже знали, що таке Тимошенко на Майдані. Хоч і віртуально.
         Тому решта були різного походження. І справжні патріоти з різних націоналістичних партій, і противсіхі, і коньюктурщики, і безумовно провокатори(згадайте намагання зірвати портрет Тимошенко з ялинки).
Третій Майдан ось намагаються зібрати половие Порошенка. Під його гасла, які ним схвалені і звісно підтримуються. І які розмиті до такої ступені, що викликають тільки сміх.
         А вимоги Тимошенко досить зрозумілі та стислі. Це перевибори Президента, а потім і Ради. Що робити далі, вона також представляє та озвучує. Кому цікаво, той знає, або знайде.
         Ось хто підтримує ці вимоги, ті з Юлею Тимошенко. Ті збираються в зграю вовків, щоб захистити себе та свою землю. Разом зі своїм вожаком, Юлею Тимошенко.
         Хто чекає дива, намагається експериментувати з "новими" ліцами, з різними туземцями, і взагалі, піддасться психологічному, інформаційно-гебельсовському насильству з боку владної армади, той стане жертвою цього газлайтингу та піде в суп.
         Два шляхи.
         Обирайте пані та панове....


Джерело — https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1544042098990907&set=a.375087939219668.82518.100001553951027&type=3&theater

Чи виживе Рашка? Виживе. Україна допоможе.

  • 28.10.17, 16:28

       Там Штати опублікували новий, з пилу з жару, санкційний список проти Рашки.
          Цікава реакція посланого Путькіним в США посла Рашкі Антонова. Ми, каже посланий посол, не боїмося санкцій, ми виживемо.
          Оце спалив, так спалив. Одну з визначальних скреп Рашкі - вставання з колін. Виявляється, Рашка і не думає вставати з колін, навпаки, головна зараз задача, це вижити. Рашка, виходить, на грані виживання.
          Хоча і вижити дуже важко. Наприклад, Карлов не вижив. Чурка також не вижив. Мабуть і Антонову варто звернути в Штатах увагу на бутіки, де продаються капці. Зазвичай, в таких випадках, білі капці купують.
          За такий скрепний адюльтер посла, Путькіну треба посилати його не в Штати, а на інше, всім відоме місце, що пишуть на паркані.
          Але і нам радіти нема з чого.
          Штати діють виключно в своїх інтересах. Задля власної безпеки. Звісно, могли би діяти в координації з Україною, яка найбільш в цьому зацікавлена. Але Україна не хоче діяти синхронно з США. Навпаки, Україна діє на користь Рашки. Взяти хоч би одного Порошенка, який з року в рік збільшує торгівельний баланс з Рашкою, в авральному темпі будує там свої фабрики, торгує з Дирою, а головне, допомагає Путькіну вбивати захисників України, вносячи свій вклад у військовий бюджет Рашкі.
          І це тільки один Порошенко. А там ще цілий сонм ублюдків, у яких горять очі при можливості заробити, хоч і кривавих, але грошей.
          Імпорт з Рашки в Україну також зростає шаленими темпами.
         То яка може бути співпраця США з Україною? Хоча, можна тільки уявити, який би був ефект, якби ми також ввели санкції проти Рашки і поєднали свої дії з американцями. Але ми не хочемо. Ми тримаємо на головній посаді в Україні кремлівського холуя Порошенка, і виходить, що тримаємо для того, щоб він вбивав нас. Садомазосуїцидоукраїнці якісь...(((
          А якщо повернутися до заяви посланого посла Антонова, то можна з впевненістю сказати, що він має рацію. Вони виживуть. 
          І допоможе їм вижити саме Україна. 
          Ми з вами! 
          Ті, кого Рашка вбиває...


Джерело — https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1536202599774857&set=a.375087939219668.82518.100001553951027&type=3&theater

"Маліна" Порошенка.

  • 01.10.17, 23:26

       Саме така картина зараз. І саме з цього треба виходити, якщо нам щось не сподобається.
         Коли той же мер Конотопа був ходоком до Президента України, то він повинен був розуміти, що він йде на "маліну" до Пахана Рошену, а не до Президента України. І якби охране Пахана щось не сподобалося, то вона би без роздумів пришила би його. Без будь-яких наслідків для себе. Ну, хіба що ордена та медалі би отримали за це вбивство.
         Те саме стосується і Майдана. Не дарма Пеця Порошенко одразу після захоплення влади сказав. що він знає, як боротися з Майданом. Ось так. Всіх кончати.
         Так що, всі, хто збирається якось протестувати, повинні пам'ятати, що у Пеці Порошенка зараз є в руках фінка. А скоріше всього і пістолет. 
         То ж ми, в нерівних умовах. З голими руками на фінку та пістолет.
         Це не геройський вчинок, це дурість. 
         Але прибирати Пецю треба. Як це зробити, хай думають ті, в кого більше мізків. ніж в мене. В будь-якому разі, Порошенко вже довів, що його не зупинить можливе застосування масових вбивств. На ньому вже десятки тисяч вбитих українців. Тож це вже для нього статистика.
         Щоб це для нас не стало нормою, Пецю Порошенка треба негайно ізолювати в окрему камеру.
         Назавжди. 


Джерело — https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1512581692136948&set=a.953587708036352.1073741838.100001553951027&type=3&theater



Трагедія в таборі "Вікторія", це політика Порошенка.

  • 17.09.17, 13:15


          Зараз всі обурюються загибеллю дітей в таборі, який відкривав Порошенко в Одесі.
          А я не розумію чому всі обурюються.
          Всі ж знали хто такий Порошенко, коли голосували за нього в 2014 році.
          Засновник партії регіонів, партії крадіїв, бандитів та вбивць. Це ж так, чи в когось є сумніви?
          Клінічний порушник Конституції України. Це всі розуміють? Він весь час у владі, і весь час лобіює свій бізнес користуючись владними повноваженнями. І зараз це продовжує.
          Зінченка всі слухали. що він говорив про Порошенка в 2005 році? Хто не слухав, послухайте.
          І як можна було голосувати за таку паскуду?
          Але ж проголосували, а тепер обурюються.
          Його "подвиги" на посту Президента України взагалі не залишають підстав обурюватися всіма його діями. Він давно позиціонував себе, як клінічний клептократ та вбивця.
          Фабрика в Липецьку, податки з якої в рашкін бюджет йдуть на вбивство десятків тисяч українців.
Іловайськ. Це ж його робота!
          Леснік та сотні інших патріотів не самі ж себе вбили, їх вбили за згодою Порошенка.
          Тисячі українців-патріотів за ґратами сидять в тюрмі згідно політиці Порошенка.
          Скільки людей вбиті внаслідок неможливості купувати потрібні ліки. Це також Порошенко.
          Залишилося тільки дочекатися чергового голодомору. який Порошенко застосує без будь-яких коливань. Власне, він вже почався.
          А скільки людей вже загинуло в подібних штучних трагедіях, як в таборі "Вікторія".
          Це ж Порошенко призначив цей уряд. І підряд на реконструкцію табору також ним узгоджувався. А кому він таки підряди доручає? Звісно не фаховим та чесним будівельникам. Він їх надає своїм, перевіреним шахраям, крадіям та корупціонерам. Які майже всі гроші розкрадуть, принесуть відкат самому Порошенку, ну, а ремонт буде зроблений за залишковим принципом. Аби як. На тяп-ляп.
          Ну ось, і будь ласка, результат.
          Тому, нема чого оборюватися. Всі дії Порошенка досить зрозумілі та прораховани. Красти і вбивати. Ось його гасло, його життєва парадигма. Тому, трагедія в Одесі, це вже просто статистика. а не привід обурюватися.
          А він, між іншим, досі при владі. То лі еще буде....
          То ж, або звикаємо та аплодуємо Порошенку, або...не знаю, що або...або щось....((((

Джерело - https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1500164003378717&set=a.375087939219668.82518.100001553951027&type=3&theater

Якщо зараз влада ідіотів, то і всі дії цієї влади є ідіотськими.

  • 30.07.17, 15:21

          Якщо зараз влада ідіотів(клептомани всі таки), то і всі дії цієї влади є ідіотськими. Власне, і влади, як такої нема. Вся влада складається з одного прізвища - Порошенко, - кремлівського холуя, колаборанта та клептократа. Саме його дії ідіотські.
         Для його ублюдочної діяльності всі пазли склалися якнайкраще. І країна, Україна богатюща, грабуй не хочу, і народ той, що треба, терпіли унікальні, чемпіони серед всіх терпіл світу, і партії тут всі продаються, хоч аукціон влаштовуй, і сусід поряд, ментальний брат Порошенка, кадебістська потвора Путькін, свій в дошку, захистить еслі чо.
         Єдина проблема, махонькая-махонькая, 160 см на зріст, портить всю картину. Ця проблема, - Юлія Тимошенко.
         Досвід боротьби з нею, попередників Порошенка, крадіїв-Президентів, нічому його не навчив. До нього не доходить, що боротися з Тимошенко, це те саме, що боротися з цілим народом. Вона одна дорівнює цілому народу. Її неможливо перемогти за визначенням. У нас, в Україні два народа, один, терпільно-совково-ватний, другий, це український пасіонарний народ, - Тимошенко. Першій Порошенку нічим не загрожує, а ось народ Тимошенко, це так, тут суцільна засада. Тут, панімаєш лі, і місцем біля параши можливо не відбудешся.
         Порошенко проходить той самий шлях, що пройшли і його побратими-вори, перебуваючи на Банковій. Проходить вимушено. Для того, щоб продуктивно боротися з Тимошенко їм треба було бути чесними та відповідальними чиновниками, бути українськими політиками, працювати на Україну, на народ України. Але вони працюють на свою кишеню. І на сусідню країну Моксель. І біда не в тому, що вони так працюють, біда в тому. що вони навіть і не уявляють, що можна працювати по іншому. Це совкова спадковість та родинна кримінальна ментальність.
         Засоби боротьби з Тимошенко також однакові у всіх. Намагання купити її, вмовити не заважати красти, залякати, спровокувати...все одне і теж. І все марно. Янукович наважився на радикальний крок, кинув її у в'язницю. Як ми знаємо, і це йому не допомогло. Народ Тимошенко навіть у в'язниці не зламалася і не підкорилася. 
         Ось і Порошенко пройшов весь цей трафік. Навіть була спроба знов кинути її за грати. Але ця спроба з гуркотом та з величезною ганьбою провалилася.
         І ось здається остання, фінальна спроба. Відштовхуючись від примарної надії, що Юлію Тимошенко забудуть, Порошенко заборонив будь-яка згадку про неї. Продажні, кишенькові журнашлюшки, політолухи, блохери в своїх джинсових дописах взагалі не згадують Тимошенко. Наприклад, пишуть так, головними конкурентами на виборах, у Порошенка є тільки два серйозних конкурента, це бувша партія регіонів та націоналісти(Нацкорпус, ПС, Свобода). Хоча ці всі дописувачи знають, що всі знають, що на першому місці по всіх опитуваннях перебуває Батьківщина та Тимошенко. Але про них ні гу-гу. Нема. Така зараз генеральна лінія. А раптом вийде...?!
         Саме цікаве, коли вони так пишуть, то самі читачі починають запитувати, а де ж Тимошенко? Не забувають падлюки.
         Більше того, самі порохоботи не дотримуються цієї генеральної лінії. Коли ставиш будь-який пост в якому і згадки нема про Тимошенко, порохоботи за інерцією одразу вистрибують в коментах і починають котити діжку чомусь на Тимошенко.
         Ставиш пост про віруса Петю, порохоботи - юлькавсевкрала, на нари її!
         Ставиш пост про Гройсмана, те саме, порохоботи як чорти з пильного лантуха, - Тимошенко така-сяка, ти юлебот, здохні.
         Ставиш пост про корефана Порошенка, Міху зальотного, Саакашвілі, порохоботи в неймовірній кількості тут як тут, - ти порохобот(ви зрозуміли, порохоботи на мене кажуть - "порохобот", це вже клініка повна), на Порошенка працюєш!, здохні юлебот!(це на одній гілці може бути, я і порохобот і юлебот одночасно :) )
         Ставиш пост взагалі про шайку Порошенко, порохоботи - а що твоя Юлька зробила?, вона хіхікала, вона с Лазаренком, медвечуківська сука... вопчим, весь мінстецівський набір, але без будь-якої тактики, а тим більше стратегії. Вивалюють все підряд безсистемно та без прив'язки до посту, під яким вони кліпають свої шедеври.
         То ж незрозуміло, як Порошенко хоче досягнути своєї мети - штучно примусити людей забути про Тимошенко, якщо навіть його шавки самі постійно нагадують про неї...)))
         Взагалі-то, здається, що шоколадна криса загнана в кут. Тому і кидається з боку в бік, не взмозі врятуватися. Я вже мовчу про Трампа та республіканців в Штатах. Звідти така гантеля летить, що якось ухилитися від неї, Порошенко навряд чи зможе.
         Ці всі роки в мене не було відчуття, що ця липецька падлюка конає до своєї політичної смерті. А зараз з'явилося! Азарт перемоги, що наближається, збуджує мозок. Адреналін починає множитися, очікування переходить у впевненість.
         Порошенко, сучій потрох, краще здавайся! 


Джерело — https://www.facebook.com/banderivez/posts/1455903454471439

Вірус Петя взявся за Тимошенко. Вибори?

  • 20.07.17, 22:01

       Спектакль просувається до головного акту, до свого апофеозу.
         Мізансцена відтворена. 
         Спочатку Самонеміч поставили раком. Березюк для створення реальної картинки трішки поголодував. 
         Потім Серю Кончиту "перевірили". Все в межах. Корупціонув квартирку чесно, по всіх корупційних понятіях. Це вже БПП, хоч і відгалуження в єврооптимістів. Для відводу прискіпливих очей. 
         Потім ЛЯшку випустили на підмостки, з декларацією там надурив нашу чесну-пречесну владу. Він побігав по судах, покричав, що РадКалП гноблять.
         Потім пішов водевіль зі зняттям недоторканості. Дейдей з НФ. Де взяв гроші так і не сказав. Але депутати кинули монетку, випало "хай живе". Те саме знов з РадКалП, з Лозовим. Також не видав таємницю походження мільйоних капіталів. І тут монетка показала "хай живе". Після цього за партію регіонів взялися, з Довгого зняли чуть-чуть недоторканість. Але зняли так. щоб не зняти. Щоб нічого поганого про свого кореша, віруса Петю, не подумав. Потім знов БПП, Поляков та Розенблат. Щось познімали, але вони особливо не сумують. Та сама активність в "державних" справах і впевненість в целеустремленних очах. І на закуску, Допа. Партія регіонів. Все познімали. Але в кутузке він побув дві-три години, і вийшов звідти победоносцем.
         Фсе. Вся масовка на підмостках. По всіх партіях пройшлися.
         Починається головний акт, заради якого і була затіяна вся ця возня для лохів.
         Юлія Тимошенко!
         Ось тут все буде з особливою ретельністю та прискіпливістю. Щоб і копійка не проскочила. І неважливо, що нічого не знайдуть. Головне, неймовірний гамір навколо злодійки, яка, може так бути. надурила з декларацією, може так бути. що не сплатила податки, може так бути, що підняла тарифи, підняла ціни на газ, обвалила гривню, зробила всіх жебраками....може бути. Так президент то Порошенко, а Прем'єри Яценюк і Гройсман, голова Нацбанку Гонтарева?! Ну а ось перевірка може показати, що це все зробила Тимошенко. Що ми можемо зробити? Всіх перевіряємо, ви ж бачите....перед Порошенко всі рівні.
         І перевіряти як можна довше. Попередній дедлайн вже озвучено, 60 днів. Якщо виникне потреба, а вона виникне, то ще 30 днів накинуть.. 
         Якраз на весь час виборів. Щоб не дати Тимошенко ні інформаційного простору(якого в неї і так нема), ні спокійного пересування країною під час цих виборів.
         Вірус Петя в партері затамував подих, вийде чи не вийде? Вдасться кинути в черговий раз через хрен ватних українців, чи ні?
         А ви, ватні і справжні українці, зможе вас кинути знов цей липецько-офшорний лантух дерьма, чи ні? Ґа? 

Джерело — https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1446788475382937&set=a.375087939219668.82518.100001553951027&type=3&theater

Чому стало так тихо стосовно державної зради Тимошенко?

  • 11.07.17, 20:05

          Я не зрозумів, а чому раптом стало так тихо стосовно державної зради Тимошенко? Це ж завдяки Тимошенко Україна перемогла Рашку в Стокгольмському суді!! Це мегазлочин з її боку! Що може бути гірше?!
         Цілодобовобдящіе ар'єви, чорноволи та чорновіли з бабамиягами луценчихами вкупі, одразу розкусили всю підступність цієї перемоги і з самовідданою жертовністю, з небаченою експресією упереміш з екзальтацією, цілодобово доносили нам це викриття з усіх екранів, моніторів та смартфонів. 
         А тут - БАХ!, - і тихо!
         Таке, як їх хтось вимкнув. Як хтось рубильник поставив в положення "вимкнено". Як хтось висмикнув дріт з розетки. Як хтось їм всім язики повідрізав.
         Де бойовий комітет начолі з пашинським вором та когортою ідіотів, дегенератів, ублюдків, корупціонерів, недоумків, які забезпечують небезпеку нашої країни? Де вони я вас запитую? Чому загальмували процес виводу на чисту воду державної зрадниці Тимошенко?
         І чому дремлет свята вірусна інквізиція на Банковій?
         Чому не розпалюють костер очищення Тимошенко від такого тяжкого гріху? Чому Гройсман і Яценюк не тягнуть хмизу для цього костра?
         Чому я не чую запах смаженого м'яса? Чому не чую, як під святим, праведно-липецьким жаром лопається шкіра державної зрадниці? Як тріщать волосся?
         Де все це? Де караюча десниця батька всіх олігархів, клептократів, крадіїв, корупціонерів, мародерів, колаборантів, брехнів царя Петі Порошенка? Чому ця десниця заховала свій перст? 
         І старший брат царя Петі Порошенка, хан Путь Кін, мовчить, як полонію в рота набрав.
         Боже, що робиться, що робиться....!! Україна перемагає Рашку в міжнародному суді, а головна винуватиця цієї перемоги Тимошенко, досі топче своїми підборами землю України.
         Виходить цар то, Петя Порошенко, не справжній! Тоді на палю вірусного царя! На палю! Негайно!!!
         Крові жажду, крові!!! 


Джерело — https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1437009686360816&set=a.375087939219668.82518.100001553951027&type=3&theater

З травня 2014 року, я називаю Порошенка кремлівським холуєм

  • 09.07.17, 15:20

          Ну хто я такий? Хто каже фотошопер, хто блогер, хто криє мене останніми словами. Вопчим, ніхто...)))
         Хоча я вважаю себе українцем, Громадянином України, націоналістом.
         Але зупинимося на тому, що я ніхто.
         І ось я, з травня 2014 року, називаю Порошенка кремлівським холуєм. Ну це окрім того, що він ворюга, корупціонер, брехун і так далі, весь набір, який властивий будь-якому кремлівському холую.
         Але ніхто не звертає уваги на те, що я кажу, тому що я ніхто. Ну не звертають то не звертають, що я тут можу зробити...
         Добре, давайте подивимося, що каже інша людина, щойно призначений спецпредставник по Україні Курт Волкер.
         А він, ще в липні 2015 року сказав, що Порошенко підписав в Мінську угоду про розділ України. Іншими словами, капітуляцію України. А хто може таке підписати. як не кремлівський холуй?
         То чим відрізняється те, що я кажу, від того, що сказав Волкер? Волкер також ніхто?
         А ще я кажу, що треба створити военний, або якійсь спеціальний трибунал і на ньому притягти до відповідальності Порошенка, як зрадника держави Україна. Якби це був просто громадянин України, то вирок міг би бути більш-менш м'яким, наприклад ув'язнення. Але для такого посадовця, як Головнокомандувач України(незалежно від прізвища), вирок повинен бути однозначний, - розстріл. 


Джерело — https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1435229096538875&set=a.375087939219668.82518.100001553951027&type=3&theater