Тимошенко і контрактна армія

  • 13.03.18, 14:11


      Мало хто знає, що для захисту будь-якої країни, потрібна армія.
      І не просто назва - "армія", а Армія.
      Щоб це була не безкоштовна рабсила, яка сидить в казармах і чекає, коли її повезуть на будівництво чергового палацу генералів, яких розплодилося в "армії", як собак нерізаних, а Армія, яка забезпечена всім необхідним, починаючі від озброєння до армійського побуту.
      Це може бути і обов'язковий призов в армію і контрактна армія і сімбіоз призовників та контрактників. Всі формати мають право на життя, але до будь-якого з них повинен бути фаховий підхід.
      І в будь-якому разі, першим етапом повинна бути відмова від "армії" воїнів-робітників, яка нам дісталася від СиРиСиРи.
Для того, щоб "армію" перетворити в Армію, потрібно прийняти відповідний закон, який треба неухильно виконувати.
Для того, щоб прийняти закон, треба мати 226 голосів у Верховній Раді. А ще краще, 301 голос, якщо раптом Президент накладе вето на закон, і його треба буде долати.
      І ось, на позачергових виборах 2007 року, Блок Юлії Тимошенко мав у своїй програмі пункт про перехід армії на контрактну основу з 1 січня 2008 року. І сама Юлія Тимошенко неодноразово наголошувала, якщо українці проголосують за БЮТ, то така реформа буде проведена.
     Хто хоче згадати, яка у нас була тоді армія, може підняти і відповідні відео, і відповідні матеріали, з яких досить зрозуміло, яка тоді у нас була армія. І однострій був жахливий, все недоношене сміття з совка, і озброєння навіть гірше, ніж у охорони якогось олігарха, і солдати гинули під час проходження служби, і склади з боєприпасами вибухали. Про боєздатність такої армії не було і мови. Що і довели наступні події в 2014 році.
      І тоді, в 2007 році, українці не захотіли зробити з "армії", Армію. Не підтримали перехід на контрактну армію, яий пропонувала Юлія Тимошенко. Тоді за БЮТ проголосувало 30,7% виборців, що складає 156 депутатів. Нагадую, для прийняття закону треба мати 226 голосів депутатів.
      Все. Здавалося би, Юлія Тимошенко вільна від своєї обіцянки.
       Але це не та людина, яка зупиняється та здається.
      Там ще був НУНС. Який очолював Ющенко. Який, в будь-якому разі, на словах, також був за перехід на контрактну армію.
      Але після виборів спрацювала вже емоційна складова. Заздрість та дрімуча мізогінія. При чому, мізогінія вибіркова, тільки до Юлії Тимошенко.
      Справа в тому, що тоді НУНС набрав ще менше, ніж БЮТ, - 14%. Ющенко зі своїми гриценками, єхануровими, балогами були неймовірно розлючені. Як так, якась баба і одержала більшу підтримку, ніж ми, таки розумні, таки європейські, таки красиві, і таки патріоти!
      І хоч БЮТ вніс в Раду закон про перехід до контрактної армії, він далі внесення не просунувся. Не дивлячісь на те, що разом БЮТ і НУНС скадали більшість в Раді, - 228 депутатів, і в них була коаліція.
      Ющенко одразу почав критикувати перехід до контрактної армії. Почалося суцільне словоблуддя та демагогія, аби не підтримати Юлію Тимошенко, і не допустити її електоральної підтримку(так вважали ці убогі "державники").
Ющенко:
      - За два місяці на контрактну армію ми не перейдемо. Я просив би не давати людям неправдиві сигнали. Кажу це в тому контексті, що після певних політичних декларацій з’явилися труднощі з формування осіннього призову. Це сумно, але до якоїсь міри і ганьба. Люди, які дбають про державу, повинні мобілізувати молоде покоління на те, що їхнє серце в їхньому віці повинне належати країні 
      - Я ціную політиків, які підтримують перехід на професійну армію, але водночас застеріг їх “не легковажити питанням обороноздатності країни Більше читайте тут: 
      - Обороноздатність країни, це прерогатива Президента, а не Прем'єра.
      Гриценко:
      - Заклики перейти на контракт з 1 січня 2008 року мали б своїми наслідками розвал армії нинішньої та дискредитацію ідеї створення професійної армії — цього ніхто не допустить. Я даю не те що 100%, а 100 тисяч відсотків.
      - Армія - це надто важливий інститут, стосовно якого не можна проводити експерименти. Ми повинні армію зміцнити, а зміцнення передбачає холодний розрахунок, серйозні продумані кроки, і робити це треба планово в чітко визначений термін 
      Мало того, тоді Гриценко заборонив своїм офіцерам зустрічатися з Юлею Тимошенко. Яка була Прем'єр-міністром, і сам Гриценко був підлеглим Юлії Тимошенко.
      Ось так. Там ще Єханур щось гавкав, і Балога і решта придворних шавок Ющенка, але на виході сталося те. що сталося. Перехід на контрактну армію був зірваний. Вони просто тупо задавили цю ініциативу Юлії Тимошенко. Що це було, чи то їхне его, чи то бажання заробити на розкраданні та розпродажу майна армії, це вже невідомо. Хіба що вони самі колись розскажуть.
      Було і продовження спроб Юлії Тимошенко перейти на контрактну армію. Це було однією з її програмних засад на виборах в 2010 році.
      Але, як ми знаємо тепер, ті вибори були сфальшовані, а саму Юлію Тимошенко, після виборів, Путін, Янукович, Ющенко та вся кодла олігархічної мафії, кинули у в'язницю.
      Ну ось ми і маємо досі недієздатну армію, я вже не кажу про армію, яка була на час агресії Рашки в 2014 році.

Джерело - https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1862259020738226&set=p.1862259020738226&type=3&theater

Армагедон "лідерів".

  • 05.03.18, 21:00


          Я дивлюся у наших дерьмо..дермо...демократів, роди почалися.
          Лідера народжують.
          Вже відійшли води, почалися схватки.
          І схватки таки, що не на життя, а на смерть.
          Гриценко з Чумаком один одного ногами по яйцях дубасять.
          Муська Найем з Ляшкою зчепилися, вже волосся один одному повисмикували.
          Зеленський стріляє з автомата по Вакарчуку, а той у відповідь надривається - "Я-а-а-а, не здамся без бою!"
          Серя Лещ б'ється врукопашну з Богословською-Кастрюлькіною. У обох вже всі пики в синцях.
          Бойко та Жолудь(Рабінович), засипають один одного тоннами хабарів з доларів.
          Богуцька та Ксантопулос взяли Саакашвілі з боків, підняли і як тараном пробивають йому дорогу крізь поле схватки до фінішу.
          Господи, жахливе видовище...кров в жилах стине.
          При чому, начебто рвуть один одного, таке, як все, мертві, ні знов встають, і знов один одному в горлянку впиваються, і так безперервно.
          Кров рікою, руки, ноги. голови, летять в різні боки. 
          Зомбаки якісь...
          Я вирішив допомогти їм вирішити їхню суперечку, кажу, да просто візьміть рейтинги. подивіться, в кого найбільша підтримку у народу, той хай і буде лідером.
          Що тут почалося.
          Рев, жахливий вопль - АБИНЕЮЛЬКА!
          І всі погналися за мною. На фото видно, це вони за мною гоняться. Ледве втік від них.
          Да, думаю, Юлії Тимошенко не можна бути лідером таких упирів, вони її з'їдять, як тільки буде можливість.
          Ось такий Армагедон зараз відбувається серед дерьмо...дермо...демократів....
          Хоча ні, вірно, дерьмократів. 
          Демократ один, це Юлія Тимошенко.

Порошенко і грошове дерево.

  • 25.02.18, 23:49


        Знов про купівлю електровозів у General Electric.
        Не будемо зараз пояснювати, що більш ідіотичного контракта в світі ще не було. 
        Що це абсурд, купувати електровози за кордоном. коли у нас є декілька заводів. які здатні їх випускати. Навіть наш Полтавський ТРЗ можна задіяти, я вже не кажу про Дніпровський, про Крюківський і ще декілька заводів. Це навіть більше ніж абсурд, це свідоме знищення нашої економіки.
         Не будемо також згадувати, що ці електровози насправді будуть поставлятися з Казахстану, з заводу, який дійсно належить General Electric. Але тільки на 50%. Решта 50% належить... кому би ви думали, а? Так, російському Трансмашхолдингу. В принципі, тут також нема чогось дивного. Враховуючи, що Порошенко давав клятву ФСБ всіляко розвивати економіку Рашки. За що і отримав феесбешне погоняло Лоліта.
        Не будемо згадувати, що і самого контракту ніхто не бачив.
        І про кредит в 1 млрд доларів, який для цього контракту Україна візьме у американського City Bank, так само не будемо згадувати. А кредит, це відсотки. Також дрібниці.
        Згадаємо краще про гучне, під фанфари, висвітлення цієї "грандіозної" події. За участі САМОГО Порошенка! Тлумач Порошенка, Ціголка, просто розтікався солодкою калюжою, кліпаючи ода Порошенку. Дурак Шкіряк також підключився, хоча і ніс феєричну дурню про інвестиції, коли це була звичайна купівля товару. За наші ж гроші.
        Згадаємо про відношення Трампа до Порошенка. М'яко кажучи, ніяке відношення. А по-простому, він послав його накуй і взагалі не бажає з ним зустрічатися. Хоча на тій прес-конференції, Порошенко посилав Трампу віртуальні поцілунки, розповідаючи про домовленість з ним щодо цих, так званих, інвестицій. Ну ми вже звикли до такої брехні. Може Порошенко збирається і Трампа в лохі записати. Ми жє пам'ятаємо, що на тій фотосесії Трамп розповідав тільки про буревій десь в Мексиці. І ні про які електровози і не згадував.
        І згадаємо те, що Порошенка народ може скоро лінчувати за всі його злочини, які він здійснив в Україні і над українцями.
Але у Порошенко міцно сидить в голові ідея fixe - продовжити це своє купання в золоті, залишившись на другий термін на Банковій.
        В принципі, зробити це йому ніщо не заважає. Всі політичні гравці(саме гравці, в нас нема політиків та політичних діячів), готові в тій, чи інший ступені працювати на Порошенка, на його ідею fixe, і знов всадити його на Банкову. Абсолютно всі. Державницьких партій і нас нема. На народ він може взагалі не звертати уваги. Якщо цей народ проголосував за такого ублюдка в 2014 році, то другий раз він пройде, навіть якщо за нього і не проголосують. Просто буде наймасштабніша фальсифікація, а цей народ-лох, і не пікне.
        Але є одна заковика. Одна перепона. У вигляді одночасно і залізобетонної стіни і сокири.
        Я вище написав, що у нас нема політичних діячів та державницьких партій. Тут є невеличке уточнення.
        Цей победоносний поступ клептократа та колаборанта Порошенка може зупинити одна невеличка жінка. Це Юлія Тимошенко. Вона є єдиним політичним діячем в Україні, а партія Батьківщина, єдиною державницькою українською партією. Ці два суб'єкта, псують Порошенку всю погоду. Тимошенко доводить його до сказу та обгрунтованого жаху перед тим, якщо вона прийде до влади. Він розуміє, що для нього це буде тюрма. 
        Тому. Порошенку треба кров з носу, не допустити Тимошенко до виборів. Хоча би саму Тимошенко. В Раді з партією Батьківщина він ще якось впорається. А ось Тимошенко, це цвях в його домовину. Це кащеєва голка Порошенка.
        Але якщо він просто прибере її з виборів та намалює собі перемогу, то ще треба щоб його визнали в світі. І перш за все, в Штатах. Йому вкрай необхідно бути легітимним в очах янкі.
        Ось він і влаштовує таки любовні посили для американців, для Трампа. Мовляв, дивіться, я купую у вас електровози! Я купую у вас песинльванський вуголь! Я хороший! Я вас люблю, полюбить і ви мене!
        І одночасно намагається зробити американців співучасниками переслідування Тимошенко, а якщо пощастить, то руками тих же американців кинути її у в'язницю.
        Не дарма, сьогодні, після оголошення ціього ідіотичного контракту, з'явилося, не сіло, не впало, інтерв'ю зампрокурора Єніна, про справу Лазаренка. Затягану, заїжджену до дир, але яка є єдиною, хоч і хибною та надуманою підставою, де можна згадати прізвище Тимошенко. Єнін співав все те, що вже сотні разів було проспівано всіма генпрокурорами, всіма цепними псами режиму. Що гроші Лазаренка ось-ось повернуться в Україну. що наша прокуратура тісно співпрацює з американською прокуратурою в справі Лазарена, що в Штатах збираються відкривати нові обвинувачення Лазаренку(але ніяких документів щодо цього в нього нема), почав знов туди ліпити Шербаня. Вопчим все в дусі тієї кампанії по дискредитації Тимошенко, що вже набирає обертів. Хоча вимушено вичавив з себе, що ніякого впровадження щодо Тимошенко у цій справі нема.
        Ось це головна причина цих контрактів. Це намагання Порошенко залізти без мила в зад американцям, попередньо розцілувавши цей зад, та давши їм хабаря у вигляді шкідливих для України контрактів та закупок. Тримаючи в кишені дулю, але з таємною надією, що американці її не помітять.
        Порошенко розмірковує, як будь-який наш доморощений ворюга-олігарх, у якого тільки один засіб збагачення - крадіжка. Або просто тупо вкрасти, або купити відповідних чиновників, суддів чи прокурорів і таки вкрасти.
        Але Америка вже давно проїхала цей етап. Там вже всі Президенти та чиновники віддають перевагу своїм національним інтересам, на відміну від Порошенка. І шанують закони, а не договрняки та хабарі. 
        І з усього видно, що Порошенко поки вхолосту проводить ці свої фейкові трансантлантичні футуристичні завлекухі, які більше нагадують кордебалет з задирання пеціних ляшек та підставлянням свого жирного заду, ніж ефективну та чесну боротьбу за владу. Свідченням чого є мишиний піск замгенпрокурора з надією, що його почують на Капітолійському пагорбі.
        Поки що єдині, хто виграв в цій виставі, це General Electric, Трансмашхолдинг та казахи, які, за допомогою Порошенка, розвели Україну на 1 млрд баксів.
        Але Юлія Тимошенко Порошенку не по зубах. Він це зрозуміє, коли невдовзі опиниться на зоні, біля параші. На своєму законному місці.
        Тут треба і українцям розуміти, що Пеця Порошенко всі ці чотире роки тільки принюхувався до грошового дерева, яким є Україна. Якщо він залишиться ще на один термін, то він обдере це дерево вщент. І корені знищить...(((

Джерело - 
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1854515208179274&set=p.1854515208179274&type=3&theater

Молоді, перспективні, патріотичні.

  • 22.02.18, 17:24


        Німножко насточортіло(якщо не сказати - настопістело), читати шизоїдний бред про молодих перспективних та патріотичних політиків, які повинні прибрати зі свого шляху всіх "старих" політиків, прийти на їх місце та почати по-новому грабувати Україну та українців.
        При чому, всі ці зазивали, як один, в один голос пояснюють, що під "старими" вони мають на увазі тільки Юлію Тимошенко. Хм, а чого ж вони з таким же поривом та наполеглівістю не вимагали приходу молодих перспективних та патріотичних на виборах в 2014 році. Порошенка що, був молодий, його відірвали від маминої цицькі? Він в чомусь був перспективний? Наприклад, коли разом з Ющенко та Януковичем обвалили гривню до 8 грн за долар. Яку ви тут перспективу угледіли? І під яким мікроскопом ви знайшли у Порошенко хоч одну клітинку патріотизму? Коли він проклинав українців та вимагав від них вибачень за неіснуючи злочини?
        В мене запитання до цих оскаженілих пророків.
        А скажіть, будь ласка, як ви будете відрізняти молодих від "старих"? Ну не за досвідом. це зрозуміло, вони ж ще молоді, звідки досвід. Тоді за віком? І який же вік буде слугувати путівкою у велику політику? З дитячих пелюшок? Чи з 16 років? Може з 24 років, як молодий пан Вовк, який зараз встановлює нам тарифи? Ну 30 років. це вже мабуть все, старий. Одразу на смітник. 
        Друге запитання. За яким критерієм будуть відсіюватися безперспективні політики від перспективних? Воно ж для того, щоб стати перспективним, треба щось зробити, якось проявити себе! А для цього потрібен час. І немалий. І щоб цей вірогідний перспективний показав себе саме в політиці. Політика, це фах, як і будь який інший. Ну ви ж не будете пропонувати молодого асенізатора, який вдосконалив помпування відповідних інгредієнтів, на посаду депутата, чи директора заводу, чи одразу в Президенти. Хоча, якщо він зробив таке вдосконалення, то його можна вважати перспективним. У своїй галузі. А може ви по зубах будете визначати перспективних? Якщо з'їв всі зуби на своїй роботі. то відповідно цей претендент перспективний. Але тут глухий кут з'являється. Якщо чекати ознак перспективності, то цей вірогідний перспективний вже стане "старим" і за вашою шкалою перспективності, відправиться в утиль. Так же? Вам же досвідчені політики не потрібні?
        І трете запитання. Подібне до попередніх. Як ви будете розрізняти патріотичних політиків від непатріотичних? Може за кількістю децибелів під час скандування патріотичних гасел "Слава Україні!"-"Героям слава!"? Чи за кількістю цих скандувань? Ну так кремлівський агент Лоліта тут чемпіон. Виходить, за вашою градацією Порошенко патріот?! А може, якщо Барна вб'ється головою об стінку, вигукуючі - "Я помираю за Україну!", то він також патріот? Хоча, він вже буде дещо неживий, навіщо він буде потрібний. Хоч і патріот. Поясніть, які у вас критерії патріотизму? Я вже не кажу, що для того, щоб патріотичність була справжня, а не вдаваною, порошенківською, то для цього теж потрібен час, потрібно пройти безліч іспитів. Наприклад не тікати з країни, керівництво якої є кремлівським та клептократичним, яке тебе переслідує та з вірогідністю 100% кине тебе у в'язницю. Як зробила Юлія Тимошенко. 
        Хоча, єдине. що я зрозумів з закликів цих оракулів напевно, так це наступне:
        • Тимошенко досвідчений український та світовий політичний діяч - геть її!
        • Тимошенко патріот України - геть її!
        • Тимошенко є пасіонарієм - геть її!
        • Тимошенко нічого не прихватизувала - геть її!
        • Тимошенко нічого не вкрала - геть її!
        • Тимошенко все своє політичне життя вела війну з олігархами - геть її!
        • Тимошенко індексувала та піднімала зарплати і пенсії - геть її!
        • Тимошенко не піднімала тарифи - геть її!
        Ну і так далі, там великий ряд. Ви це мали на увазі, великі радетелі за Україну? Ґа?

Джерело - 
https://www.facebook.com/banderivez/posts/1652802238114892

Чи піде Порошенко на вибори? Піде. Якщо...

  • 26.01.18, 14:03

          "В залежності від того, наскільки успішними будуть наступні пів-року."
         Так відповів Порошенко на запитання, чи буде він брати участь у виборах-2019.
         Ага!
         Ну давайте подивимося, що таке для Порошенко "успішні наступні пів-року".
         1. Абсолютна та беззаперечна зачистка інформаційного простору України. Думаєте зараз це цензура і що всі ЗМІ під Порошенко? Є ні. Треба щоб було так, щоб жоден Матвієнко, а тим більше Овчаренко та спікери партії Батьківщина, навіть і чхнути не могли в ефірі всіх телеканалів. Щоб кругом був 5-й канал і ЦЕНЗОР.ДА. Мертва інформаційна зона. Навіть без сталкерів. Самі говорящі мертві голови. Во славу невмирущої Лоліти. Тільки він, а хто ще? Хто? Ви ж бачите, нікого більше нема.
         2. Всеосяжне створення фальсифікаційних виборчих комісій. Включно з ЦВК. Ніяких представників від Батьківщини. Щоб жодна крапля інформації про тотальні фальсифікації та ліві сервери не вийшла назовні.
         3. Бажано прийняття нового(під вимогу Майдану), виборчого закону з повною мажоритаркою. Ніяких закритих партійних списків, а тим більше, відкритих. В цьому законі повинні бути прописані всі відомі та невідомі досі схеми фальсифікацій. Починаючи від підвозу виборців на дільниці, закінчуючи відкріпними талонами. Максимальна ізоляція спостерігачів. Особливо закордонних.
         4. Нагромадження матеріального ресурсу для купівлі виборців та оплати роботи фальсифікаторів. Звісно через підняття цін на все, що можна. На газ, на тарифи, на продукти, на ті ж квитки на проїзд в громадському транспорті, на все абсолютно. Скільки фантазії вистачить.
         5. Створення за допомогою таких корупційних органів, як ГПУ, НАБУ, САП та безлічі інших, гучної інформаційної картинки про безперервну "боротьбу" з корупцією та корупціонерами. Це для зовнішнього, надокучливого ока. Постійні показові арешти корупціонерів, але з наступним, тихим, їх звільненням та закриттям кримінальних справ проти них. 
         6. Зачистка, виключно до фізичного знищення всіх, хто має в громаді авторитет, хто має харизму, про пасіонаріїв і мови нема, пасіонарій тільки один, - Лоліта. Він і під танк з гранатою кинеться, і народ за собою поведе, і чудові реформи втілить у життя.
         7. Ну, і Юлія Тимошенко. Всі попередні шість умов не вартують однієї Тимошенко. Це головна головна(мається на увазі біль голови Лоліти), біль всієї олігархічної мафії і самої Лоліти. Не вдасться Тимошенко, як мінімум, ізолювати, не вдасться і сфальсифікувати вибори. Навіть і самі вибори не варто проводити. Якщо Юлія Тимошенко прийме участь у виборах, то вона винесе всіх вперед ногами. Лоліте нема чого ловити на цих виборах.
         Ось таки "успішні наступні пів-року" повинні бути для Порошенка.
         Найбільш жахлива та страшна умова, це п.7. Порошенку вже нема шляху назад. Для нього вбивства, це вже статистика. Боюся і продовжувати цю тему....(((


Джерело — https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1624574520937664&set=a.375087939219668.82518.100001553951027&type=3&theater

Беретоносець.

  • 28.12.17, 17:11

          Взагалі-то, обмін полоненими, це компетенція командира роти, чи батальйону, в розташуванні якого відбувається обмін.
         Відповідні служби безпеки приймають рішення, а командир батальону забезпечує його виконання.
         І все. Більше ніхто не потрібен.
         А тут цілий Президент держави, задерши кальсони, трясучи жирним брюхом, але в береті, мчить зустрічати полонених.
         Тут взагалі ціла купа ідіотичних аномалій.
         Ніяких полонених у нас нема. Полонені там, де йде війна. У нас війни нема. То хто ж тоді ці люди? Найкращий варіант, це заручники.
         Але хто їх зробив заручниками? 
         А заручниками їх зробив той самий беретоносець Порошенко разом зі своїм партнером Путькіним. Сам бере в заручники і сам робить обмін.
         А на кого міняє? Якщо я не помиляюся, там нема громадян Рашкі, яка веде проти нас війну, якої нема. Війни то нема!
         Ідіотизм вищої проби. Важко навіть і сконцентруватися на логічній подачи цього фарсу. Тим більше, що її нема..логики.
         А міняє він на тих же громадян України. Виходить там воюють громадяни України проти громадян України? То що, там громадянська війна?
         А чому тоді агресор Рашка? Той чувак в береті та всі його шестірки постійно волають, що у нас війна і агресор Рашка. Тоді чому міняють громадян України на громадян України? Виходить агресії нема? Є агресор Рашка, а самої агресії нема.
         Не, я знаю, що Рашка агресор, я знаю, що там вся техніка, вся зброя з Рашкі, що там є рашкіни ублюдки. І я знаю, що Рашка напала на Україну.
         Просто я хочу, щоб розуміння всього, що відбувається, формувалося не на шизоїдних твердженнях та пропагандонських повідомленнях від цієї жирної сукі в береті та його шльондр багаторазового використання, різних там ірингеращенків та іринлуценків, а на справжніх подіях, на розумінні, що нашою свідомістю намагаються маніпулювати.
         А відбувається масштабна рекламна кампанія на підтримку ворога України, Порошенка.
         Ніякого обміну не було. Ніяких перемовин не було. Просто для камер Мертвечук та Геращенко показово цілувалися, подаючи це, як перемовини щодо обміну полонених.
         А насправді обирався вдалий час, коли можна застосувати цю зброю, - вдаваний обмін, - для піару Порошенка. Тому що обміняти можна було навіть на наступний день, коли вони потрапили в полон. Що, хтось не вірить, що два багаторічних кореша, Порошенко і Мертвечук, не зробили би це, якби були на боці України? 
         І ось цей час настав. І сам Порошенко пролітає на виборах, і у його банди також туманні перспективи.
         Тому і була влаштована ця гучна показуха. Для цього і маскарад Порошенка, і урочиста зустріч, і самовихваляння перед мікрофоном, "це Я зробив!", "це Я направив!", "це МІЙ представник!", і кидання в повітря чепчиків політичними блядямі Геращенко та Луценко, во славу кабана в береті, Порошенка. Все заради піднятті його рейтингу.
         Тільки, чи допоможе це йому? Помер максим да і уйх з ним. Поклади його в гроб і мать його еп.
         Але ж ні, небіжчик Порошенко ще намагається на таких дешевих спектаклях вилізти з гроба.
         Фу, яка гидота, ця  Пеця Порошенко...(((


Джерело — https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1826727070958088&set=p.1826727070958088&type=3&theater

Офшорні розбійники.

  • 21.12.17, 22:13


          Як хочете, але мені, всі ці перекладачі, заробітчане, підставні, фіктивні, косноязичні, нагадують не владу, а звичайну злодійську схему. Чи операцію. Чи яку, такі спектаклі, у злодіїв мають назву.
          Назви у цієї схеми різні. "Під дурачка", "взяти на понт" і "гоп-стоп" підходить. Головне, захопити весь народ зненацька, видати себе за мегафахівців та успішних менеджерів, наобіцяти золоті гори, а отримавши владу, обчистити всі закрома, всі кишені, і зникнути заздалегідь обумовленим маршрутом.
          Все, як на вулиці, в меншому масштабі, але тут в масштабі цілої країни.
          Цигани ще так діють. Вдираються в будинок якоїсь бабці, розповідають з три короба різних нісенітниць, бабця, розчулившись, або під дією гіпнотичних пасажів, лізе під матрац, витягає останні гроші, і сама віддає їх шахраям.
          Таке і з нами відбулося. Вірніше, досі відбувається.
          Ми все ще тягнемо і тягнемо з-під матраців кровні зароблені, і все ще продовжуємо віддавати їх цим офшорно-карамельним розбійникам.
          Гіпноз досі діє, чи що? Так вже час відійти від нього. 

Джерело - https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1589043367824113&set=a.375087939219668.82518.100001553951027&type=3&theater

Рейтинг брехунів.

  • 17.12.17, 17:53


        Ми тут зібралися, створили народний прект Liars, проаналізували висловлювання українських політиків і склали хіт-парад високопоставлених брехунів.
        З початку каденції Порошенка протягом 3,5 років ми стежили за висловлюваннями двох десятків топових політиків України: президента країни, прем'єр-міністра, лідерів і спікерів всіх парламентських фракцій, деяких самовисуванців, а також ключових представників позапарламентської опозиції.
        Ми зібрали 424 989 цитат, з яких після перевірки лише трохи більше однієї десятої виявилися дійсно правдивими. Тобто в одному випадку з десяти типовий топовий український політик в своїх публічних промовах бреше, маніпулює даними або перебільшує.
Аналіз виявився дещо несподіваним. Перші три місця зайняв Петро Порошенко. На друге та трете місце неможливо було нікого поставити, тому що масив брехні, який за весь цей час видав Петро Порошенко, перевершив брехню всіх решта політиків разом взятих. Тут навіть не треба наводити приклади, їх всі знають. Професійне гасло Порошенка таке - "Брехати, брехати і ще раз брехати!".Тому, довелося віддати йому всі місця на п'єдесталі.
        Четверте місце, заслужено завоював Міхо Саакашвілі. По суті, він другий, але з вище наведених підстав, це друге місце йде під номером "чотири". Ми вагалися, чи досліджувати його істеричні, на межі безумства, параноїдальні спічі. Адже він не є українським політиком. І взагалі незрозуміло, хто цей персонаж в Україні, що він тут робить і яка його мета. Але, оскільки він знаходиться в команді Порошенка, займав(хоч і незаконно), одну з вищих державних посад, то виходить, що тим чи іншим чином, впливав на українську політику. Ну тут все просто. Саакашвілі за своїм психічним станом є класичним нарцисом та страждає на манію величі. А таки люди просто приречені брехати. Він навіть і не помічає, що безперервно бреше. В одному реченні Саакашвілі може виголошувати діаметрально протилежні речі, може одну брехню виправдовувати іншою брехнею. Він був би на першому місці, якби не Порошенко. Порошенко тут поза конкуренцією.
        П'яте місце у Гройсмана. Цей вгодований парубок з вінницького ринку збожеволів від такого свого неймовірного вознесіння з дерьма, яким він був, на найвищі посади в державі. Власне, він дерьмом і залишився. Ось тільки, щоб якось замаскувати свою нікчемність, своє невігластво, йому треба брехати. Що він і робить весь час. Спочатку на посаді Голови Верховної Ради, і зараз, перебуваючи Прем'єр-міністром. Брехати в усьому. Починаючи зі своєї вигаданої освіти до показників Бюджету.
Шосте місце у тритисячолітньої жінки, Ірини Луценко. Зважаючи на такий дуже поважний вік, її брехня нагадує садистсько-інквізиційні тортури над свідомістю людей, що її слухають. З такою люттю, ненавистю та злобою, брехати, це треба дійсно три тисячі років тренуватися. Невідомо скільки вона ще проживе, але люди, які впитують в себе отруту, що ллється з її рота, точно довго не будуть жити. Тому, тут потрібні засобі захисту. Як то, вимикання телевізора чи радіо, як тільки з'являється цей казковий профіль на екрані.
        Сьоме місце у радиКалного Ляшка. І брехня в нього радиКална. Наприклад каже, що не буде голосувати за Бюджет, але через п'ять хвилин голосує за нього. Ляшко бреше голосно, наполегливо, з відчуттям своїх останніх днів в політиці. Його брехня спрямована не на підняття свого авторитету, а на конвертацію цієї брехні у грошові знаки. Кажуть, "бреше, як перед смертю", то це про Ляшка.
        Восьме місце у політичного трупа Яценюка. Вдавана імпозантність не допомогла йому зашифрувати свою брехню від розгадування її народом. Трішки запізно, але народ цілком вмотивовано і поховав цього кон'юктурщика під політичною могильною плитою. Було би краще, якби він зробив це на виборах в 2014 році. І не тільки Яценюка, а всю цю армаду брехунів закопав в 2014 році. Але на жаль час назад не повернеш.
        Дев'яте місце у Парубія. На цьому місці він опинився завдяки довідці про власний дебілізм. Він нагадує хворого в псіхлікарні, який надзюрив у своє ліжко, але вибудовує грандіозну конструкцію доказів, що це зробив його сусід по палаті. Парубію треба збудувати будинок скорботи на одну людину, призначити себе головним лікарем і потім себе же і покласти в цей будинок назавжди. І контактувати з людьми тільки під час передачи йому апельсин, яблук та ковбаси.
        На десятому місці блищить окулярами Юрій Луценко. Взагалі-то, його фах полягає в зраді всіх, з ким він робить якусь справу. Але цей парад зрад він вимушений підкріплювати брехнею. Робить він це настільки віртуозно, що вже більше десятка років залишається в політиці. Звісно, за брехнею йому далеко до своєї жінки, Ірини Луценко, але вони обидва вже наближаються до фіналу свого політичного турне.
        Далі йдуть Бурбак, Вінник, Геращенко, і Антошка і Ірина, Лозовий, Мосійчук, Барна, Вілкул, Рабінович, Тетерук, Бойко, Рева, Аваков, Лешекно, Найем, власне все БПП, НФ, РадКалП, Опозиційний блок, 90% Самопомочі, та всі. хто пов'язаний з цими угрупуваннями. Угрупуваннями, які існують виключно завдяки брехні.
        Коли ми звернулися до прес-служби Порошенка отримати коментарі з приводу його лідерства в рейтингу брехунів, там заявили - "Порошенко не може відповісти. Він зайнятий."

Мирний протест.

  • 15.12.17, 23:08


          Не, ви не розумієте, що таке мирний протест. Ви просто недоросли до мирного протесту.
         Так ось, мирний протест, це наш порятунок. 
         Без мирного протесту просто неможливо далі жити, їсти та народжувати. 
         Ось уявіть, мирного протесту нема. Що робити? Погібать? Як можна класти кусень їжи в рота, якщо ви не відвідали мирний протест? Він же, кусень, не буде лізти в рота. Не захоче.
         Ви приходите в магазин, а там з'явилася страшна ціна на м'ясо. Ця ціна ніяк не вмощується в зарплату, яку ви отримуєте за вказівкою Порошенка і Гройсмана.
         Або вам прийшла платіжка за тарифи. Сума, яка там має місце нагадує відстань від Землі до планети Плутон. Цю суму старанно намалювали Порошенко, Гройсман та іже.
         Ще вам може прийти бамага в який написано, що вашого чоловіка, або сина, або брата вбили рускіе на фронті. Не, його могли і не вбити, але Порошенко заборонив йому захищатися, коли його будуть вбивати. І рускіе його вбили. Він же не може не підкорятися Головнокомандуючому Порошенку? Не може. Ось він і не захищався. І його вбили.
         Але ж ви не будете за все це вбивати Порошенка, Гройсмана та іже. Це нецівілізовано та не по-олігархічному. І потім, якщо їх вбити, то хто буде нам платити зарплати, хто буде встановлювати ціни на м'ясо, хто буде вести победоносну війну. Хто? Пушкін? Отож бо...
         І тут на порятунок приходить мирний протест. На наше щастя є таки люди, які піклуються про нас, які відповідають пропозицією на наш запит мирного протесту. Це профі по мирних протестах Міха Саакашвілі, Ігорка Соболев, Мусь Найем, Серь Лещенко та решта наших видатних пожежників, які готові нам допомогти загасити наш неправедний гнів.
         Є запити прийти і сказати? Є. Є запити вийти, прийти і сказати, що Порошенко такий-сякий гад та падлюка? Є.Є запити вийти і сказати прямо в жирну морду Гройсмана, що він жирна морда? Звісно є.
         І ось ви масово виходити на мирний протест. Без коктейлів Молотова, без біт, без касок, без пістолей, без автоматів, навіть без кулеметів. Ми ж мирние люди, і наш бронепоезд стоїть на запасній путі.
         Ми виходимо з плакатом ката Порошенка за гратами, ми зі зверскім обличчям вигукуємо анафему Порошенку, Гройсману та іже. Ми відчуваємо, як Порошенко, Гройсман та іже дуже сильно перелякалися і поховалися за мурами-парканами, за тисячами доблесних захисників, які одягнені та озброєні за гроши, які ми їм і дали.
         Ми грізна мирна сила! У нас дуже велики кулаки, якими ми безстрашно погрожуємо Порошенку, Гройсману та іже. Ми відчуваємо себе справжньою владою. Це ми керуємо нашою державою! Ми не дозволиво Порошенку, Гройсману та іже ставити нам німножко зависокі ціни на м'ясо та на тарифи! 
         Не дозволимо!
         Не дамо!
         Не пройде!
         Порошенка, Гройсмана та іже на нари!!!
         Фууууу...оце да! Оце ми дали! Оце протест! А як перелякалися Порошенко, Гройсман та іже! Подивіться, як вони трусяться від переляку. Ми молодці!
         Все. Мирний протест пройшов мирно і досяг своєї заздалегідь поставленої на Банковій мети.
         Тепер можна сміливо йти в магазин і купувати м'ясо хоч по тище за кіло. Ми ж вже пройшли мирним протестом!? Ми ж вже обурилися високою ціною на м'ясо!? Пройшли та обурилися. То все в порядку. Порошенко, Гройсман та іже знають, що ми обурені. То можна і купувати.
         Те саме і з тарифами. Порошенко, Гройсман та іже вже точно знають, що ми не можемо платити таки тарифи. То тепер можна йти і з чистою душею платити ці тарифи.
         Так само і з нашими чоловіками, синами, братами, які були вбиті на фронті завдяки Порошенку, Гройсману та іже. Будемо народжувати нових. Мирний протест стимулював наши еротичні процеси, і ми готові до праці в ліжку.
         Ось що мирний протест робить! 
         А ви кажете ні нада ходити на мирні протести. 
         НАДА! 
         Інакше Порошенко, Гройсман та іже не будуть знати, що Порошенко, Гройсман та іже нас вбивають. 
         Давайте негайно славити Міху Саакашвілі, за те, що повів нас цим победним рятівним шляхом! Славимо і підкидаємо його в повітря,
         Вот.


Джерело — https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1820990591531736&set=p.1820990591531736&type=3&theater



Буфонада Пеці і Міхі.

          Ні, таке пережити неможливо!
         Раніше житуха ж була! 
         Слава бігала за Міхою по п'ятах, цілувала відбитки його божественних башмаків в пилу!
         Сотні тремтящих від шастя жіночих рук вишивали бісером портрет Міхі!
         Було...раніше...а тепер нема. Тепер доводиться гасати по всьому світу, ховаючись від суду.
         Да, суд!
         Тут я вимушений дещо скорегувати свою позицію по Міхе.
         Раніше я припускав, наголошую, припускав, що він діє в тісній координації з нашим упирем Пецею Порошенко. Тобто, спектакль розігрує перед нами. Вірніше, не перед нами, а перед тими лохами, чи ватниками(важко дати точне визначення тим тим полудуркам, які голосували за нього), кого Пеця вже раз нахлобучив з виборами в 2014 році. Тепер ця ватна когорта почала трішки бузіти та чогось там вимагати від сонцелікого Пеці. Чи то хліба чи то видовищ. Чи то Пеціну голову. 
         Але ж Пеця не дурак, у Пеці є Міха!
         І ось після цього кавардаку з арештами та судами, я вже не припускаю, я вже на 95 відсотків впевнений, що саме Пеця написав цю партитуру, яку і грає зараз Міха.
         Одне питання.
         Міха сцить поїхати в Грузію, тому що там буде суд і його запроторять у в'язницю. Суду боїться Міха. Цікаво, що боїться він того самого суду, який сам і створив! Чесного, непідкупного і непродажного. Да, ну це відступ, це ми все знаємо.
         А ось українського суду Міха не боїться! На диво! Перспектива опинитися на лаві підсудних в Грузії, викликає у Міхі гостру, патологічну діарею. Ну, не сприймає ніжний, святий організм Міхі такий розвиток обставин навколо його царственої персони. 
         А український суд, - будь ласка! 
         Більше того, він сам рветься сісти та посидіти в українському СІЗО три дні в якості пригнобленного та гонімого баригою Пецею, раніше його любого друзя. Навіть державні кордони України рве на шматки, щоб прорватися в тюрму. Це ж треба така наполегливість!
         І ось нарешті, відбулася мрія ідіота, Міха жертва режиму! Міху судять! Як борця за щастя. Яке щастя! Міха прям таки мліє від того, що його мрія відбулася. Перед цим був повітряний кордебалет "По місцях проживання Карлсона", який привів глядачів в стан гнівного обурення, внаслідок якого вони розкидали по боках армію озброєних церберів бариги Пеці та звільнили на волю цю свою еклетично-синкретичну, грузинську фігуру.
         Народ...вірніше ті, кому, не сіло, не впало, взбрело в голову. що їх врятує біглий туземний пройдисвіт, почав збиватися в стаю жалельщиків жертви режиму, грузинського Че Гевари. 
         І ось суд. Апофеоз! Фінальний акорд грандиозної буфонади! 
         Щас, щас. Голова борця покотиться в закляклий від жаху натовп його апологетів. Щас. Щас....
         І тут....СВАБОДА!!! Міху радісно зустріла у вихода! 
          Пещерний суд перетворився на самий справедливий суд в світі. Суддя, яка раніше і в сортир не могла сходити без дозволу Пеці, вдарилася оземь і перетворилася на апостола Левія Матфея! Вона внікла в суть справи, та розгледіла там злий умисел баригі Пеці. І паламала цей злий умисел. Тепер і вона з народом. Народ вимагає призначити її Головною Суддею України. Це божествений перст начертав такий розвиток подій! Справедливий перст!
Не гаючи часу Міха Пабедоносний розподіляє державні посади. Всі, хто в цьому залі будуть Президентами та міністрами. Тепер він буде замість бариги Пеці. Тепер він дасть нещасному народу життя по-новому. 
         Міху на трон! У Міхі увімкнувся над головою золотий німб! Падаємо! Падаємо на коліна!
         А в цей час, на Банковій, композитор цієї симфонії Пеця Порошенко гарячково кидає кістяшки на счетах. 
        - Так, так, так....у Міхі рейтинг піднявся на три відсотки, у Тимошенко впав на три відсотки...мало впав...мало.. треба Міхе сказати, що його знов заарештують і ще раз будуть судити. Треба, щоб у Міхі було щонайменше 10%. Тоді Тимошенко програє а я победю.
         Піднімає телефонну трубку.
         - Дайте там Міхе пару лімонів, хай трішки відпочине, погуляє, а потім ще більш гучну кампанію організуйте по його арешту та суду. Щоб народ більше ні на що не відволікався, а тільки те і робив, що рятував свого грузинського деміурга.
         Ну що, українці, готові? Влучно вмостилися перед телевізорами?
         Далі буде.
         Да, і починайте вишивати бісером портрети Міхі Небесаминамданого. Без цього ритуалу не буде вам щастя.


Джерело — https://www.facebook.com/banderivez/posts/1580346282027155