Вподобання українців



          Ось за такими принципами українці обирають Президента.
          Але є дві позиції, які об'єднують більшість українців, коли вони визначаються в кабінках для голосування зі своїм майбутнім життям.
          1. Глава держави повинен бути кремлівською шавкою, кремлівським холуєм, він не повинен захищати Україну та українську націю. А тим більше дбати про ії розвиток, про відновлення історичної правди про нашу державу, про все українське.
          2. Абинеюлька.
          Ця позиція взагалі не піддається осмисленню та поясненню.
          Ряжені націоналісти-ватники волають, що Юлія Тимошенко кремлівська агентка(не підкріплюючи свій закид жодними фактами), але приводять до влади відвертих, еталонних кремлівських холуїв.
          Ватники та корисні ідіоти б'ються в істериці, що Юлія Тимошенко воровка, вона фсеукрала, у неї палаци по всьому світу, вона їздить на 167 мерседесах(знов таки, все абсолютно безпідставно, все взято з олігархічної пропаганди проти Тимошенко, якою забиті всі телеканали), і в той же час обирають воров, мародерів та махрових корупціонерів, на яких клейма нема де ставити.
          При чому, ця друга позиція є первинною при виборі глави держави.
          Кремлівський холуй? Це не головне, головне, абинеюлька.
          Вор? Це не головне, головне, абинеюлька.
          Корупціонер? Це не головне, головне, абинеюлька.
          Вбивця? Це не головне, головне, абинеюлька.
          Ідіот, бидло і дебіл? Це не головне, головне, абинеюлька.
          І це при тому, що коли Юлія Тимошенко була навіть не главою держави, а Прем'єр-міністром, то у цих же українців був найвищий рівень життя, і якби ії обрали(вірніше, відстояли свій вибір, тоді Янукович прийшов до влади в результаті фальсифікацій) ще в 2010 році, то зараз Україна вийшла би вже на провідні позиції у Європі, не було ніякої війни, і українці були би не менш заможні, ніж ті ж поляки, чи навіть німці.
          Тому, "абинеюлька" нагадує який-то шизоїдний діагноз. В мультфільмі "Ми з Простоквашино", батько отця Федора сказав, - "З розуму поодинці сходять. Це тільки грипом всі разом хворіють."
          Таки не поодинці. Більшість українців довела, що вони можуть всі разом, мільйонами зійти з розуму.
          Ну ось, довибиралися.
          І що тепер? Хтось хоче жити? Чи всі під Рашку, під ублюдка Путьку?

Джерело - https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2730900270305078&set=a.375087939219668&type=3&theater

Порошенко і Зеленський в тюрмі.



          Так, Янелох #Зеленський ніхто. Він лялька, зіц, болванчик олігархів і Путькіна.
          Але і він повинен відповідати за те, що зараз відбувається.
          Він повинен відповідати за те, що вступив в зговір з мародером Порошенко, за те, що разом з ним фальсифікував вибори, займався маніпуляціями та підлогом тільки для того, щоб обдурити народ і не допустити до влади Юлію Тимошенко.
          Він повинен відповідати за те, що дозволив кремлівсько-олігархічній мафії, яка насправді керує країною, використовувати своє ім'я для вбивства на фронті наших воїнів, для здачі наших територій, для підвищення тарифів, цін на продукти, дозволив використовувати своє ім'я для переслідування добровольців, для їх арешту, за те, що і сам демонструє негідну поведінку, за те, що ганьбить нашу державу в світі.
          І якщо він дозволив олігархам взяти себе за ногу і повісити замість вивіски на Адміністрації Президента, мовляв, ось це і є Президент, то що нам, народу, який є єдиним сувереном, єдиною владою у своїй країні, взяти цього злодійкуватого недоумка Зеленського за ту же ногу, і викинути його з влади. На нари. Разом з його хресним батьком Порошенко.
          Амінь...

Джерело - https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2672885646106541&set=a.375087939219668&type=3&theater

Подарунок від Зеленського.



          Слиш, #Зеленський, петріло ти рояльне, хто дозволяв тобі дарувати вбивці Путькіну наші 12 млрд дол?
          Це що, твої гроші, гнус ти епаний?
          Ти, якщо хочеш, можеш свої гроші йому дарувати. Рояль свій можеш подарувати. Можеш зад йому поцілувати. Або міньет зробити. Це твоя особиста справа.
          А наші то гроші чого ти даруєш? І кому, агресору та окупанту! Ти хоч знаєш, що він зараз вбиває українців, що він напав на нашу(не твою), країну? А, бидлота ти ЗЕлена? Що він на ці гроші вб'є ще десятки тисяч українців! То ти його спільник вже. Ти такий самий вбивця, як і Путькін.

          Товариство, нам треба цього уепка Зеленського негайно відправляти під трибунал!

Джерело - https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2668397059888733&set=a.375087939219668&type=3&theater

Кремлівсько-олігархічні ЗМІ зробили з українців стадо свиней.



          Зеленський реальний пріпесток.

          На цьому відео, він що, з могили говорить?

          Мені дивно читати поважних людей, і неповажних також, але хоч з якими-то мізками, коли вони аналізують роботу "Президента Зеленського".

          Нема ніякого Президента Зеленського!

          Тим більше його роботи.

          Нема! Від слова АБСОЛЮТНО!

          Є який-то недоносок, пріпежжений уепок, якого посадили, як мавпу, щоб він підписував що треба, і час від часу видавав на гора подібні відео. Таки відео повинні аналізувати психопатологи, а не політологи та політики.

          Коли, під час виборів, я казав, що Зеленський, це продовження Порошенка, що між ними нема ніякої різниці, то я помилявся. Зеленський не те що гірше, він уособлення соціального дна. Зеленський, це кримінально-шизофренічна потвора, бидлота, в порівняні з якою, навіть люмпени виглядають академіками.

         Дійсно, кожен наступний Президент гірше попереднього. Навіть диву даєшся, як народ може так сам себе сікти. Безперервно і все з більшою силою.

         І все тільки "абинеюлька". Хоча він, народ, і сам не знає, чому "абинеюлька". Таки Гебельс був генієм. Кремлівсько-олігархічні ЗМІ зробили з українців стадо свиней....(((

Пекельна гра.

  • 05.11.19, 16:31


          Білять, я не можу досі второпати, це що, така гра, посадити собі на шию замість мародера та кремлівського холуя Порошенка, ідіота-фріка та такого ж кремлівського холуя Зеленського?!
          А?!
          Що це?
          І відповідну бригаду. Це треба мати унікальну майстерність, щоб зібрати в одному ЗЕленому сміттєвому баку всю можливу і неможливу погань, всіх падл, які тільки є серед людства, - вбивць, воров, корупціонерів, ідіотів, розумових дегенератів, сексуальностурбованих, рашистів, українофобів - і назвати весь цей зброд партією, та ще й зі знущальною назвою "Слуга народу".
          Всі ці тищенки, ермаки, богдани, дубінські, бужанські, верещучки, рябошапки, гончаруки, сивохи, це ж бракований людський продукт. Помилка природи. Під час зачаття відбувся збій програми, якісь гени стали криво, і ось, маємо потвор, які тільки ззовні нагадують людину.
          Звісно, на верхівці цього смердючого кубла стоїть сам творець, квартальне супербидло Зеленський. Стоїть, трясе бамагою с 73%, і жахливим, тріскотливим басом орет - Я не лох, я ваш цар! На коліна какли! Всім мовчати! Слава Путіну! Слава олігархам!
Де ви, ті хто голосував за цю ЗЕлену погань? Де ви, ті, хто матюкав мене, коли я перед виборами вмовляв не надавати уепку Зеленському карт-бланш у вигляді масового голосування? Я вже не запитую, як ви збираєтеся позбавляти країну від цього ЗЕленого дерьма, я хочу почути ваше покаяння. Хоча, мабуть марно цього чекати. Там, де повинні бути мізкі, у вас пацюкові екскременти. Звідки там візьметься раціональне мислення та взагалі будь-які думки.
          І саме головне, скажить хоч в загалих рисах, чим повинна закінчитися ця пекельна гра? Могилою для всіїє країни, чи може хепі-ендом, - ви самі підвісите за яйця своє ЗЕлене творіння?

Джерело - https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2563528867042220&set=a.953587708036352&type=3&theater

Оні сделалі всех разом.

  • 06.09.19, 17:42


            Якщо користуватися розхожим мемом, то якщо би Україна була державою, якщо би на чолі держави була державна людина, то звільнення Цемаха можна було би назвати тим самим "пострілом у власну ногу".
          Але зараз, на чолі нашої "держави"(в лапках, справжньої держави ще нема), знаходиться розумовий дегенерат. При чому, дегенерат найбільш огидного, руськомірського пошибу.
          Тому мене дивує обурення ФБ-спільноти щодо звільнення Цемаха Зеленським.
          І тут ні до чого майже антиукраїнська позиція Нідерландів з різних питань та в різних установах. Зокрема голосування за повернення Рашкі в Раді Європи. Якщо ми самі обираємо таких як Янукович, Порошенко, Зеленський, які проводять відверту антиукраїнську антидержавну стратегію, то чому Нідерланди повинні поважати нас та діяти на нашу користь?
          Хіба незрозуміло було, що саме так і буде?
          Хіба незрозуміло було, хто такий Зеленський?
          Всі ж знають його квартальний бекграунд, його відношення до нашої країни, до нашої нації.
          Україна проститутка.
          Зневажливе та образливе ставлення до українців.
          Приниження нашої мови.
          Все це один з головних образів Зеленського на сцені.
          А - "Я стану на коліна перед Путіним"?
          Ось він і став перед ним на коліна. Як і обіцяв. Ще і меньет зробив.
          І це тільки початок. Він ще і раком перед Путькіним стане. І всю Україну, всіх нас поставить в цю позу перед кремлівським ублюдком.
          Тут вже треба обирати - або насолоджуватися процесом, або взяти дрин та захистити країну та свою честь та цноту.



          
          

ЗЕлений узурпаційний мур.

  • 21.08.19, 12:57


          До Офіс Президента України , Дмитрий Разумков (до речі, а чому руськаю язикою, ти представник держави Україна, чи хрен собачий?), Ruslan Stefanchuk (аналогічно, "драстуй дедушка Мороз, борода лопатой, ти подарок нам принес...?", англіцка набагато краще, ніж руський матоязик, але може все ж таки хоч трішки поваги до нашої державної мови?).
          Да. Так ось.
          Шо це за херня, голубі мої? Ну, на світлині... 
          Що це за зелена срань загадила весь партер?
          Ви що, маєте намір перевершити Овоща та Потроха разом взятих? Навіть у цих гантонів не піднялася рука так образити виборців інших партій.
          Писки ваших дебіловатих та розумововідсталих Слуг оліграхів і так вже остопістелі всій Україні, так ви ще хочете, щоб вони весь час стирчали на екранах під час трансляції з Ради? Галерку ж камера не візьме. Хоча, ви, ЗЕлене мудачье, здається взагалі збираєтеся заборонити ці трансляції?
          Що ви хочете цим показати, а, шнирі олігархічні? Що ви вхопили Бога за бороду, і тепер можете мотиляти нею, як вам заманеться? А він же, Бог, може і в морду вам заїхати. Чи це у вас такий натяк, що ви узурпували всю владу?
          Боїтеся опозицію? Хоча, там опозиція тільки одна, Батьківщина з Юлею Тимошенко. Решта, - ПЕС, ГОЛОС ПСА, ЗА СМЕРТЬ - це всі ваші в дошку поганці. Імітація опозиції. Опозиційно-парламентське, потемкінське селище.
          То ви боїтеся, що Юлія Тимошенко підійде до обвішаного гірями та штангами недоумка Зеленського та надає йому своїм могутнім кулачком по його балде? На хрена вій їй здався, вона його і словом розмаже по підлозі. Чи може скаже, а він почує, що він болван? А що, це державна таємниця, це секрет? Може і секрет, але секрет Полішинеля.
          Так одягніть на цього квартального сцикуна каску, забийте йому у вуха пробки, щоб не чув лагідних компліментарних висловів на свою адресу, збудуйте там для нього залізобетонну огорожу з діркою, в яку він буде віщати своїй ЗЕленй шантрапі свої геніяльні мИслі. Танк там перед ним поставте, в решті-решт, щоб він не надзюрив у свої червоненькі шортики.
          Ви навіть не клоуни, ви який-то огидний результат схрещування ембріонів Януковича та Порошенка, і на виході випали ви, ЗЕлені довпоепи....
          Тьфу, бля....ЗЕлені, кремлівські, болотні хробаки...(((

Джерело - https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2415229485205493&set=a.375087939219668&type=3&theater

Тимошенко. Це ваш вибір.



          Оскільки нічого не змінилося, оскільки олігархат встояв і навіть зміцнив свої позиції і за рахунок пітора Мертвечука і за рахунок ширми "Зеленський", за якою тепер вони будуть ховатися, то і стара. заїжджена, манафортівська платівка щодо Юлії Тимошенко залишилася та сама.
          Вже почалися від різних герусів та решти слуг олігархів закиди до неї, почалися ті самі галімие звинувачення, почалося перекладання на неї відповідальності.
          Звісно, це не Юлія Тимошенко сказала. Вона користується більш дипломатичною парадигмою донесення своїх меседжів до людей. Хоча, і це моє трактування доволі дипломатичне.
          Але ж, насправді, тут нема що заперечити. Все залишилося так. як і було при кремлівському холую та мародеру Порошенку. Всі схеми незаконного от'єму наших грошей у нас же, працюють, одних воров змінюють на інших, більш свіжих та голодних, війна, як була на задньому плані, так і залишається.
          Залишилися деякі шорсткості щодо покарання папередників, але і вони будуть згладжені вже чудово нам знайомими маскі-шоу, карикатурними арештами та судами, та відбілюванням всіх воров та корупціонерів. Що ми вже і бачимо на прикладі Гримчака. Таких квартальних вистав буде ще багато.
          Адептам, апологетам та епігонам кремлівсько-олігархічного режиму, які знов почали полювання на Тимошенко, я пророкую ще більш швидку політичну смерть, ніж коли цим займався безпосередньо олігарх Порошенко і сконав ще задовго до виборів.
          Щодо зеленого болванчика Зеленського....ну тут на згадку приходить епізод з "Дванадцяти стільців":
          - Я Фунт, я все життя сидів за інших, така моя професія!
          - Так ви підставна особа?
          - Да, я зіц-голова Фунт.
          Чого і зіц-президенту Зеленському бажаю....

Джерело - https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2410377672357341&set=a.375087939219668&type=3&theater

Бліц. Юлія Тимошенко.

  • 05.07.19, 19:38


44 запитання, 44 відповіді.
Хронометраж у хвилинах, секундах і сотих секунди.
Загальний хронометраж - 06:13:52

00:00:00- Ваше прізвище, ім'я та по-батькові?
Ю - Тимошенко Юлія Володимирівна. Доброго вечора.

00:07:88- Ви згодні з тим, що все, що ви сказали до цього часу і все, що ви скаже на передаче, може бути використано проти вас?
Ю - Категорично ні. Якщо б я так думала, я б сюди не прийшла.

00:18:14- Якими були для вас останні сто днів?
Ю - Як один день.

00:22:54- Що може політик зробити за сто днів?
Ю - Як Рузвельт, підняти країну з депресії, або нічого.

00:30:85- Хто був найуспішнішим Президентом України за всю історію України?
Ю - Такого ще не було.

00:37:17- Скільки ви зробили спроб стати Президентом України?
Ю - Три.

00:41:52- Скільки ви ще зробите спроб стати Президентом?
Ю - Спробу, яку я ніколи не припиню робити, це служити Україне.

00:49:86- Чи має політик право НЕ знати ціну на газ?
Ю - Має, якщо вона йому по барабану.

00:56:87- Чому українські політики плутаються у цифрах?
Ю - Вони не в усіх цифрах плутаються. В своїх власних рахункав в офшорах, вони не плутаються. Хотілося би, щоб вони так і з державними цифрами не плуталися.

01:10:27- Що має робити український політик. щоб запам'ятовувати всі важливі цифри?
Ю - Спілкуватися з людьми.

01:15:96- Доки українські політики не знають ціну не газ, що буде з цією ціною?
Ю - На різниці в цій ціні будуть завжди заробляти покидьки.

01:26:11- Скільки потрібно часу. щоб зменшити тарифи?
Ю - Для Президента або Прем'р-міністра пару годин і один підпис.

01:35:61- Що найважливіше для Прем'єр-міністра?
Ю - Служити людям.

01:40:01- Політика, брудна професія. Це питання.
Ю- Якщо ії роблять брудні люди.

01:45:33- Навіщо вам влада?
Ю - Не влада. А можливість змінити країну.

01:53:64- Що вас розчулює, як політика і як жінку?
Ю - Правильні і чесні вчинки людей.

02:04:12- Ви сентиментальна людина?
Ю - Ні.

02:07:09- В яких випадках ви не є ніколи не сентиментальною людиною?
Ю - В роботі.

02:12:01- До чого призводять сентименти у політиці?
Ю - До слабкості і хаосу.

02:16:44- Що вам найбільше сподобалося за півтора місяці президентства Зеленського?
Ю - Перемога нашої молодіжної збірної у світових змаганнях по футболу.

02:27:50- Що вам найбільше НЕ сподобалося за півтора місяці президентства Зеленського?
Ю - Червнева спека.

02:34::96- Хто став найбільши зрадником у вашому житті?
Ю - Я думаю час.

02:45:56- Про які політичні кроки ви шкодуєте?
Ю - Тільки абсолютні ідіоти не шкодують про жоден крок. Я шкодую про ті кроки, які призвели до втрати часу.

02:54:85- Які політичні помилки ви ніколи не повторюєте?
Ю- Не беру відповідальність за інших політичнихї лідерів.

03:08:63- На чиїх помилках ви вчилися?
Ю - Виключно на своїх, як і всі інші люди в світі.

03:15:27- Вам часто ставлять запитання, може варто поступитися місцем у владі новому поколінню?
Ю - Це я ставлю таке питання старій владі. Треба вже їм поступитится місцем.

03:26:57- Що таке це "молоде покоління" по вашому?
Ю- Через півроку побачимо.

03:31:33- Ви не шкодуєте. що свого часу включили до свого передвиборчого списку Надію Савченко?
Ю - Ні. Тому що ми звільняли з полону українського солдата.І як би сьогодні зробила так само.

03:45:27- Як ви ставитеся до тих, хто пішов з вашої політичної сили?
Ю - Без жалю.

03:54:04- Щоб ви змінилу у своєму життя, якби мали можливість повернутися назад?
Ю - Думаю, нічого.

04:01:78- Чи приймаєте ви людей, які залишили вас у складний час?
Ю - Мені достатньо сьогоднішніх моїх соратників.

04:12:34- Який зі всіх смертних гріхів ви вважаєте найгіршим?
Ю - Нездатність прощати.

04:21:01- Зрада є для вас найбільш огидним гріхом?
Ю - Всі гріхі огидні.

04:26:60- Чи готові ви очолити парламент?
Ю - Це вирішувати не мені. Я думаю, це вирішать люди на парламентських виборах.

04:36:82- Чи готові ви очолити опзицію, якщо знадобиться?
ю - В принципі можу, але не хотілося би.

04:44:69- Чи готові ви бути в опозиції і до Зеленського?
Ю - Чи готовий він мати таку опозицію, як ми.

04:53:14- Чи є щось в українській політиці, чого ви ще не бачили?
Ю - По-справжньому чесних політиків, чесних політичних лідерів, які готові служити людям.

05:00:31- Чи є щось таке в українській політиці, чого ви ще не бачили і не хочеться бачити?
Ю - Деяких людей в політиці не хочеться бачити.

05:17:12- Скільки відсотків того, якою є реально українська відомо нашим виборцям?
Ю - На жаль, жодного відсотку до кінця вони не знають.

05:28:04- Через що ви в останнє плакали?
Ю - Я дуже рідко плачу.

05:36:10- Чого ви боїтеся найбільше?
Ю - Що Україна не зможе зберегти свою цілістність і суверенність. І що люди не зможуть щасливо жити у своїй країні. Як політику мені це найстрашніше.

05:52:83- Кого ви любите найбільше?
Ю - Люблю свою родину, люблю свою доньку, своїх дітей, свою онучку, люблю свою рідку Україну.

06:04:76- Пообіцяйте казати правду, тільки правду, нічого окрім правди.
Ю - Спробую.

06:12:08- Ваше прізвіще, ім'я та по батькові.
Ю - Тимошенко Юлія Володимирівна.

06:13:52.

Коментарі зайві. Рівних Юлії Тимошенко нема.

Вимагаю! Хочу побачити і послухати!
Саме в такому режимі бліц Зеленського. Або його брата по розуму, Вакарчука.

Ви-ма-гаю!

https://www.youtube.com/watch…


Джерело - https://www.facebook.com/banderivez/posts/2332278126833963

Фальсифікація виборів і Зеленський.

  • 04.07.19, 00:53


          Я знов звертаюся до @Володимир Зеленський  .Ну і до Офіс Президента України 
          Слиш, чувак, ти не хочеш відновити справедливість? А? 
          Ти ж позиціював себе, як караючу шаблюку для різних негідників. Мабуть в тому числі і фальсифікаторам виборів. Так? Вони ж також негідники. І ще більші, ніж корупціонери.
          Ти ж не забув ще президентські вибори? Тоді Юлія Тимошенко після першого туру сказала, що вибори були сфальшовані, зманіпульовані та куплені Порошенком. Але звертатися до суду нема сенсу, тому що всі судді лежать під Порошенко і не смикаються.
Порошенка вже нема. Ти обіцяв його посадити по весні. Не посадив. Але мабуть посадиш, твоє ж слова тверде, як діамант, брехати не будеш.
          І оскільки Порошенка вже нема, то тепер ти можеш розслідувати спотворення першого туру виборів.
          Ми всі знаємо, що Порошенко не міг набрати стільки відсотків. Його вся країна ненавидить. А тут раптом - БАХ! - 15%! Звідки? Я в кого не запитував, ніхто не голосував за цього кремлівського холуя. Всі голосували за Юлію Тимошенко.
          До речі, і твої, чувак, 30% під сумнівом. Можливо і є відсотків 10, але щоб протягти тебе в другий тур замість Тимошенко, Порошенко накинув тобі ще 20%. Підстрахувався, так би мовити.
          Власне, чорт з тобою, залишайся в другому турі. Але там повинна бути Юлія Тимошенко, а не цей липецько-офшорний мародерище Порошенко.
          То виходить, що треба провести ще раз вибори. Хоч би переголосувати другий тур.
          Тим більше, для тебе це буде підтвердженням твоєї легітимності. Якщо звісно виграєш у Тимошенко. А не виграєш, то все рівно для тебе це буде в плюс, збережеш свою честь.
          А так, ти зараз абсолютно нелегітимний Президент. Ти зараз тягнеш максимум на зіц-президента. яким керують Кремль і наші оліграхі. По-нашому, по-чуваковські, ти просто якесь підзаборне чмо, яке Кремль та олігархі використовують, як ганчирку для підлоги.
          То ж давай чувак, розслідуй, не сци. В тебе ж є яйця? Чи ти їх об рояль побив всі?


Джерело - https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2164230773874381&set=p.2164230773874381&type=3&theater