хочу сюди!
 

Маруся

35 років, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-40 років

Чи варто українцям святкувати 8 березня ?

  • 10.03.16, 04:48




Чи варто українцям святкувати такі свята ?

8 березня 1169 року, А. Боголюбський (половець, з народу моксєль) - князь суздальський, , знищив зі своєю азіатською пяною ордою 95% населення Києва, спалив і пограбував все місто, всі храми і будинки, і кричав що Киів ніколи не буде столицею, а центр Русі буде у Москві або у Володимирі де він збудував храм поставивши там Вишгородсько-Киівську чудоікону викрадену у русічів-украінців. Навіть коли прийшли монголи у 1240 році у Києві нічого було брати, за 70 років Київ не зміг відбудуватися, такі значні нищення зробили угро-фінські племена. Це по перше, день трауру. По друге- Є такі свята, на які жидам заборонено працювати, хоча я взагалі маю сумнів, що вони це вміють робити. Одне з таких свят, про яке ми розповімо - ПУРІМ. Але як зробити своє, юдейське свято офіційним ? І вигадали ! Юдейка Клара Цеткін та Роза Люксембург запропонували відзначати жіночій день, більшовики його зробили офіційним святом у всіх окупованих ними країнах. Бо більш жодна країна світу таке свято не відзначає. Чому саме більшовики ? Поясню. Керівні органи більшовиків складалися: ЦК більшовиків - 10 з 12 юдеї, ЦК меншовиків - 11 з 11 юдеї, ЦК правих есерів - 13 з 15 юдеї, ЦК лівих есерів - 10 з 12 юдеї. Комітет анархістів - 4 з 5 юдеї. 40 з 40 журналістів при ленінському уряді теж були юдеї. (Дані взято з книжки Г.Климова "Протоколы советских мудрецов". Вид. Советская Кубань, 1995 р.).

Вдершись в Україну, московські більшовики пройшлися по ній чорною навалою, знищуючи все українське, по коліна вимазані у крові українських громадян, встановлювали свої порядки та закони, розстрілюючи українців тільки за те, що вони розмовляли на українській мові або були вдягнуті у національний одяг.

Перший закон, який був прийнятий - це заборонити ВСІ національні свята у Україні !!! Як святкували більшовики день 8 березня, - примусово згоняли жінок на збори, вдягали всім червоні хустинки, на зборах читали лекції, як повинна вести себе жінка в побуті, у ліжку, нагороджували грамотами.... Не прижилося, тоді М.Хрущов наказав зробити цей день вихідним, тільки після 40 років настирливих, примусових намагань, більшовики добилися від людей святкувати 8 березня, або просто пиячити, (вихідний же).

Як святкували ДЕНЬ МАТЕРІ в Україні, як вже було сказано, що коли московські більшовики захопили владу, та через море української крові встановивши свою владу у Україні, то відразу заборонили це українське свято.

Так як же святкували ДЕНЬ МАТЕРІ українці ? У Україні спокін віку, жінку поважали не один день на рік, а всі 365 днів.

Витоки Дня Матері мають релігійний характер, оскільки за церковним календарем місяць травень посвячується Пречистій Діві Марії – Матері Божій.Розуміючи велику виховну і просвітницьку роль поезії, пісні, свідомі свого покликання священичого і національного, настоятелі парохій плекали і втілювали в життя ідею просвітництва через залучення і заохочення прихожан до хорів, самодіяльних театрів, (невід’ємною частиною яких було музичне виконавство), товариств “Просвіти” та ін. Так поступово рік у рік, вік за віком, у культурно-мистецьке життя української громадськості ввійшло святкування Дня Матері вже як дня подяки і Божій Матері, матері Україні та рідній мамі. До цього свята, яке відзначалося у другу неділю травня, найбільше готувалися діти, (звичайно ж, з допомогою вчителів чи священиків), створюючи власні літературно-музичні композиції. Відтак, малі локальні святкування на парафіях переносились на сцену, виростали до масштабів святкових концертів…

Тобто не за наказом, як у московитів і у поневолених ними країнах, а так сталося у Україні поступово, історично обгрунтовано.

Повернемося трохи у історію, чому ж жиди захотіли відпочивати 8 березня, хто вигадав і впровадив це "свято" ми вже знаємо.

В Персії, правив цар Ахашверома (Ксеркс), царю доповіли, що юдейська меншина поводиться дуже розгнуздано. Царських законів не виконує. Цар видає указ для всих царських країнах від Індії до Ефіопії (127 країн), наказувалось послати гінців з листами, в яких вказувалось повбивати й винищити всіх юдеїв, від молодого до старого, дітей і жінок в один день; тринадцятого дня дванадцятого місяця Адора, а майно їхнє розграбувати". Довідавшись про це, юдеї Естер і Мардохай шляхом інтриг "жереб долі" повернули в іншому напрямку. Зрадою, брехнею юдеї захопили печатку царя і домоглися дозволу царя відправляти його укази, переробивши наказ царя, так що тепер цар дозволяє юдеям, в якому б місті вони не жили, зібратися "стати до оборони власного життя, вигублювати, вбивати і винищувати всіх озброєних (зброю носила тільки еліта), дітей і жінок їхніх, а маєтки їхні розграбувати".

Тоді жиди вирізали майже 80 тис дітей, жінок, чоловіків. А скільки мільйонів жидо-москальсько-більшовицька банда знищила українців під час свого володіння Україною за 400 років ? Якщо тільки один голодомор 1932-33 р.р. забрав 14 мільйонів українців.

Завершилася ця різня 14 адора перемогою юдеїв. Згідно юдейським місячним календарям 14 адора відповідає дню 8 березня. Тривала ж ця вакханалія два тижні. Якщо від 8 березня відрахувати назад 14 днів, то що маємо? Так, так, маємо 23 лютого - "Дєнь совьєтской арміі", який деякі хохлята святкують і по сьогоднішній день. А ці два тижні - це звичайнісінький юдейський Пурім (що означає Жеребок).

Зрозуміло, чому святкуємо ці свята по сьогоднішній день? Кому ні, цитую рядки з Біблії: "Ці дні Пурім не могли ніколи вийти з ужитку серед юдеїв і пам'ять про них зникнути з-поміж потомків їхніх (Ест.9-28).

Ось такі свята маємо в "незалежній" (хіба що від українців) Україні. Замість того, щоб святкувати щось рідне українське, обдурені українці святкують жидівський Пурім.

Ірина Король та її колектив стали першими, хто взагалі відродив це свято,що святкування Дня Матері у Львівській області почалося тільки з травня 1990 року, і вже аж з плином кількох років розповсюдилось по Україні.

Чи варто святкувати це сіонітське жидосвято яке запровадили як масони криваві сатанисти-комуністи та іх всесвітні проститутки жидівки цеткін та люксембург ? Може треба жіночий день перенести на іншу, більш радісну дату, нашу, рідну? Яку спокон віку святкували українці у Україні , і яке заборонили святкувати більшовики - ДЕНЬ МАТЕРІ. ( друга неділя травня).

- See more at: http://www.sich-zhinocha.org/content/chi-varto-ukrayincyam-svyatkuvati-8-bereznya#sthash.Z09N2gBg.dpuf
4

Коментарі

111.11.16, 22:32

Так. Жінки в Русі (Україні) це Богині які творять Світ і їх люблять (обожнюють) щодня.