хочу сюди!
 

Sveta

34 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Москаль, хохол, московит - хто вони ?

  • 07.12.14, 19:19
 Москаль –  це російськомовна істота, брехло, хамло, загарбник, шовініст, наволоч і кат, який не живе в Росії і являється громадянином іншої держави (України чи Литви, Естонії чи Молдови й т.д.), але говорить в тій державі чомусь російською і на Расєї жити  не хоче. Ворог України.

Хохол - це україномовна істота, що служить москалеві, в спілкуванні з яким відразу переходить на російську мову, ненавидить свою націю, свій народ, продажна й брехлива істота, підлабузник, життєве кредо - зрада за гроші. Прихований ворог України.

Московит -  кат, загарбник, хамовита та брехлива істота без мови й національності, без віри, без історії та культури, тому московити й комплексують, юродствують та верещать, це істота,  яка служить сатані і навіть не так, ця істота ще більш безглузда в садизмі, злодіяннях, і не випадково багато дослідників,походження цих тварюк пов'язують з якимись генетичними експериментами богів (аннунаков, см.міфологію шумерів) в далекому минулому Землі, коли з рептилій були створені якісь людиноподібні суті, і ось тепер нащадки цих боягузливих істот,  піднімають своє паскудне  рило, ходять по землі й грабують, нищить, гвалтують, катують людей, палять та вбивають, ісконні землі  цих істот - суздальські  болота, ІНШІ ЗЕМЛІ ТА НАРОДИ ЗАГАРБАНІ НИМИ ТА ОКУПОВАНІ. Ворог України.

Немає такої нації - РУССКІЄ ! Та ніколи НЕ було !!! Тому россіяни й комплексують, юродствують та верещать.
Виплеканий монгольськими ханами примітивні угро-фінські  племена, (згодом московити)  із мізерним, орієнтального характеру культурним надбанням,  раптом, ( за одну ніч (!), за наказом свого царя 1724р), перетворився на старовинний, з багатющою культурною спадщиною слов'янський, європейський народ Русичів. Від самого заснування Москви, (до речі , не Ю. Довгоруким, як стверджують  московити, а за розпорядженням хана Менгу-Тимура, онука хана Батия - створити усул Моксель),  москвинські правителі (як би вони не називалися) найвірніші нукери  Золотої Орди, сплять і бачать тільки одне - захват й поневолення чужих країн і народів. Сьогодні Зололота Орда трансформувалася в РФ й не більше.
 Русскіє - НЕ слов'яни, це народ без свєї історії, без своєї культури, без своєї віри, і без своєї мови ! Все вкрадено, понівічено, споганено, все побудовано на відвертій брехні та зраді .До речі брехня та зрада - життєве  кредо москвина.
Країна, що привласнює чужу історію, а свою не шанує і не знає своєї справжньої історії  - не має майбутнього і може бути збережена лише насильницьким методом.
4

Коментарі