хочу сюди!
 

Наталія

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 40-45 років

Іуда по сусідству

  • 06.12.14, 19:09

Пам'ятаю на тлі  подій з привласненням нагороди Степану Бандері, уся проросійськи і проеврейски налагоджена преса, просто вибухнула криками про фашизм і зраду. Ну з першим усе зрозуміло, висновки про приналежність УПА до фашизму зробив нюрнберзький процес, на рішення якого що жидам що росіянам насрать. Тому що якби був хоч який той доказ, воно б обов'язково фігурувало на Нюрнберзі, і військовий злочинець був би засуджений. А ось про друге давайте детальніше. Що б стати зрадником, Бандера повинен був дати присягу СРСР або Гітлеру, а потім обов'язково порушити її.  Але природно такої присяги він не давав, зате він дав присягу Україні і Українському народові, і цю присягу він виконав, і саме за це він і заслужив на нагороду. І просто таки міфічним чином в засобах російських ЗМІ поряд з фігурою Бандери з'являється Мазепа, який як усеосяжний доказ того що усі хохоли - зрадники, постійно вдовблюється в голови ура налагодженої патріотично російської публіки, що заряджається. Якщо Бандера усього лише фобія середньостатистичного росіянина те з Мазепою питання складніше. Анафемі він був відданий всупереч церковним канонам, а тільки за політичними мотивами, що в церкві неприпустимо. Він дійсно зрадив Петра Кривавого, у відповідь на зраду самого Петра, що відмовив йому у військовій допомозі, згідно договору, у вдячність за довгу і правдиву службу.  ЯКЩО СЮЗЕРЕН ВІДМОВИВ ВАСАЛУ, Васал вільний у своїх діях і більше не має обов'язків перед сюзереном 
- це ФЕОДАЛЬНЕ ПРАВО ТОГО ЧАСУ! Але Російський уряд так старанно намагається знайти зрадників в особі Українців, що абсолютно забуває про своїх. 


Дмитро Донський. (Канонізований РПЦ святий)збирач земель росіян, переможець в Куликовській битві. Людина двічі давала на євангелії присягу золотій Орді, і що кожного разу її порушував. Що здав Москву практично без бою Тохтамышу, і що зрадницький втік. Окрім перемог над татарами відомий ще і перемогами над своїм народом, пригніченням повстання проти Золотої Орди в Казані, що вішав об той, що різав своїх співвітчизників. Крім того клятвопорушник був проклятий в 1378 році, якраз за два роки до Куликовської битви, і у відмінності від Мазепи якраз за антицерковну діяльність, і згідно канонів. Отже в Куликовській Битві Дошкою брав участь як князь - нехрист і відповідно ні про яке благословення Сергія Радонежского не могло бути і мови. Проте в 1988 році незважаючи на анафему він помесным собором РПЦ був прославлений в лиці святих.


Олександр Невский. (Ім'я Росії). Намісник хана Батия, свого сина батька, що назвав, зрадником віддав на розтерзання монголам. Жорстоко пригнічував усі повстання проти Золотої Орди "оному носа урезаша, а іншому очі выимаша". За вказівкою А. Невского і митрополита Кирила II при ставці хана в Сараї була заснована Сарская єпархія, щоб молиться за здравіє хана і процвітання Золотої Орди. Крім того Олександр Ярославович зрадив брата свого, що протистояв Орді Андрія Ярославовича, внаслідок чого останній був убитий, а Невский отримав ярлик на князівський Володимирський престол. Великий полководець знаменитий нам тим, що героїчно перемагав невеликі загони німців, в цілому винищив менше двох десятків лицарів крім того виробив перепис населення про прирік увесь свій народ платити данину орді на багато поколінь. Хіба не символічно що ім'ям Росії став головний її зрадник?

Рамзан Кадыров (Герой Росії). Людина раніше захищала свою землю, зрадив братів по зброї і перекинувся в стан ворога, чим заслужив на небувалу пошану у росіян. Вони з радістю прийняли в обійми зрадника, бо що зраджує Росію - зрадник, а що зраджує на благо Росії - ГЕРОЮ, і Іуді тут же був дарований орден Героя Росії. До речі подібно до іншого зрадника Росії Невскому, він теж отримав вдячність за схоже діяння, і отримав медаль "За заслуги в проведенні Всеросійського перепису населення". Такий озброєний до зубів боягуз постійно охороняється десятками охоронців, на думку російського політолога Сергія Маркова, "Рамзан Кадыров має незаперечний авторитет у населення Чечні", хоча він видно має зважаючи на тих росіян, яких він різав до того, як перекинутися в ласкаві обійми Путіна.


Ці троє, лише перші в чреде шановних в Росії зрадників, а є множина інших перераховувати яких можна украй довго.князь Мстиславский, князь Воротынский князь Трубецький, князь Лыков, князь Голицын,, боярин Романів (Іван Никитич), боярин Шереметев. Кутузов, що залишив на полі бою декілька тисяч поранених і що кинув помирати своїх солдатів під час бородинского битви, Курбский Андрій зрадив свою батьківщину і сім'ю. Маршал Жуков, що наказав залишити укріплений і майже не зруйнований Київ,по його ж наказу був взірван весь центр Київа, (самі німці були шоковані від такого божевільного вчинку, про це писали всі світові ЗМІ ), що наказав випалювати в Підмосков'ї усі будинки, що б ворог не міг зігрітися і єдина його успішна операція - це жорстоке пригнічення Тамбовського повстання проти Комуністичного режиму. До речі саме Росія по кількості "зрадників" в другій Світовій війні може по праву зайняти перше місце. Якщо наприклад в Україні німцями було створено лише один підрозділ СС "Галичина", то в Росії їх було аж 10:
- СС "Русланд"
- СС "Дружина"
- СС "Варяг"
- РОНА
- РОА
- Російський корпус на Балканах
- Збройні сили КОНР
- 1-а Російська Національна Армія
- 15 козачий кавалерійський корпус
- Кавказьке ваффен-формирование СС.

Росія, що пересварилася з усіма без виключення сусідами, у минулому теж великий зрадник. Як приклад приведу пару предательств по ставленню лише до України
Гайдамаки (Коліївщина). Повстання в Україні проти Польського без межі, посланий Росією генерал Кречетников, пропонує вести загальну війну проти ляхів, і зустрінуті українськими козаками як брати, росіяни вночі після останньої влаштованої ними п'янки в Славу Катерини в'яжуть тисячі повстанців, одних страчують на місці інших здають католикам Полякам.
Переяславська Рада. Всупереч пропаганді це не було об'єднання братських народів, а швидше військовий союз проти загального ворога, який менш ніж через два роки був порушений Москвою, договір, що уклав, Андрусевский з Польщею. І в той же час від Московського царя козакам приходить такий ультиматум: "зброєю захищати Полещу як би і власна вітчизна". 


Питання не стільки в зраді, скільки звинувачення інших в цьому. Зрада дія ганебна але саме в Росії воно зведене в ранг культу, де вороги інтересів Росії - зрадники, а зрадники на благо державності Росії, її герої. Звинувачення в зраді Бандери і Мазепи не витримують навіть найслабкішої критики, але знаходять відгук в душі зомбованого населення ПутиноВизором, і класичне застосування подвійних стандартів по відношенню до себе і іншим, саме в Росии є нормою, та такий що цю норму повинні шанувати усі без виключення її сусіди.
4

Коментарі

Гість: DIO101

16.12.14, 19:56

Эта публика по жизни брехлива и хитрожопа. Они все время путают котлеты и мухи и варят все в одном котле. Для них С.Бандера и СС "Галичина" одно и тоже, то есть преподают как одно и тоже..Судя по их заявлениям это С Бандера пришел на Урал наводить свои порядки , а не наоборот.