хочу сюди!
 

Ксения

41 рік, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

Комуністичний (більшовицкий) терор у Україні.

  • 06.12.14, 18:22

А ось так трапилося одного разу в українській історії, послав Бог у Україну істоти набагато страшніше сатани і навіть не так, а істоти ще більш безглузді в садизмі, злодіяннях, і не випадково багато дослідників,походження цих тварюк пов'язують з якимись генетичними експериментами богів (аннунаков,см.міфологію шумерів) в далекому минулому Землі, коли з рептилій були створені якісь людиноподібні суті, і ось тепер вони бешкетують по всій планеті. І один з матеріалів - тому чергове свідчення.

Повернемося до витоків.

Загальновідомо, що терор в царській Росії кінця XIX і початку XX століття не тільки фінансувався, але і здійснювався євреями. Найбільш жахлива картина іудейського терору за всю доступну для огляду історію людства відбулася після здійснення державного перевороту в Росії в жовтні 1917 року.Відома на весь світ книга високопрофесійного історика С.П.Мельгунова «Червоний терор в Росії: 1918-1923», видана вперше в Берліні в 1923 році, і перевидана у нас в країні тільки в 1990 році - є шоковим свідченням небаченого, сверхзверячого садизму єврейських та інших катів проти українського народу.

Ось що згадував академік АН СРСР, Герой Соціалістичної Праці, тричі лауреат Держпремії СРСР А. Дородніцин про ті часи: «Наше село знаходилося недалеко від Києва, і до нас доходили чутки про те, що творила Київська ЧК .... Навіть дітей у селі лякали іменем місцевого чекіста Блувштейна.Коли Київ і наше село зайняли денікінці, батько відправився до Києва роздобути ліків для лікарні. Завали трупів - жертв ЧК - ще не були розібрані, і батько їх бачив на власні очі. Трупи з вирваними нігтями, з зідраною з них шкірою на місці погонів і лампасів, трупи, роздавлені під пресом.Але сама моторошна картина, яку він бачив, це були 15 трупів з черепами, пробитими якимось тупим знаряддям, порожні всередині. Служителі розповіли йому, в чому полягала катування. Одному пробивали голову, а наступного примушували з'їсти мозок.Потім пробивали голову цьому наступного, і з'їсти його мозок змушували чергового ... »

Іудеобольшевістскій терор, розв'язаний ними після захоплення влади в 1917 році, можна класифікувати за трьома основними видами.Терор класовий - який наростав від місяця до місяця і стане потім повсякденною роботою комісарів і чекістів. Терор проти озброєної «контрреволюції» - в яку більшовики зараховували всіх незадоволених їх політикою і беззаконням.І терор проти білого терору - відповідного на садизм іудеобольшевістского терору.

Якби терор червоних сіоноуголовніков полягав тільки у розстрілах! ... Тортури, які застосовували іудеобольшевікі і їх підручні до своїх жертв, не піддаються осмисленню ..Це були навіть не кати в звичайному розумінні цього слова, навіть не хижі звірі - це були сатаністи недоношеної племені виродків роду людського, бо навіть самим жорстоким катам у світі не снилися такі витончені звірства над живими людьми.Павло Миколайович Мілюков, ось що він пише в своїй книзі: «Звільнені від будь-яких юридичних норм, слідчі вправлялися у вишукуванні способів отримати визнання всілякими засобами тортури, а кати влаштували з страти своєрідний спорт сп'янілих вином і кокаїном людей,кінчали нерідко свою кар'єру в будинку божевільних.У кожного провінційного відділу «Че-Ка» були свої улюблені способи тортури. У Харкові скальпували череп і знімали з кистей рук «рукавички». У Запоріжжі садили катованих голими у бочки, втикані цвяхами, і катали їх, випалювали на чолі п'ятикутну зірку (Соломона, Ю.К.), А священикам одягали вінок з колючого дроту, пиляли кістки пилкою. У Полтаві та Кременчуці саджали на палі. У Полтаві таким чином були посаджені на кіл 18 ченців і спалені на палі повсталі селяни. У Катеринославі (Дніпропетровськ) розпинали і добивали камінням. В Одесі смажили в печі і розривали лебідками навпіл. У Києві клали в труну з розкладаємим трупом, ховали живцем, потім через півгодини відкопували. Там же наводиться статистика червоного терору.Комісія генерала Денікіна, що розслідувала матеріали по червоному терору тільки за 1918-1919 роки, прийшла до страхітливої цифри - 1.766.118 знищених більшовицькими катами громадян України за ці роки, тільки там де Денікін це міг визначити.Цифра ця, за повідомленням надрукованому в «Таймс» у березні 1922 року, склалася з наступних складових:

- 28 єпископів і священиків 1.215,

- 6.775 професорів, вчителів і 8.800 докторів,

- 54.650 офіцерів і 260.000 солдатів,

- 10.500 поліцейських офіцерів, 48.500 агентів поліції,

- 12.950 поміщиків і 355.250 чол. інтелігенції,

- 193.350 робітників і 815.000 селян. "

Банда Муравйова влаштувала в Києві різанину, вбивала українців за українську мову, рубали шашками всіх хто був одягнений в національний українській одяг, тільки за тиждень вбили, закатували близько 20 тисяч киян, різали ножами тому,що був наказ берегти патрони.

А.Виноградов у своїй статті «Бійня», опублікованій в журналі «Молода гвардія» № 11,1999 р., с.136-143, наводить цілий ряд фактів про злодіяння більшовиків і чекістів у Києві і на всій Україні.Велику роль у зміцненні влади більшовиків на Україну і особливо на Київщині зіграли частини «інтернаціоналістів» (угорців, китайців, румунів та ін) Які формувалися іудейськими комісарами для розпалювання «пожежі світової революції» в Європі, але у зв'язку зі складнощами встановлення влади більшовиків були додані ЧК і служили для придушення селянських виступів.

Глава Української Раднаркому, «кат у білих рукавичках» Х.Раковський, особисто інструктував ці інтернаціональні банди: «Перша умова в боротьбі з бандитизмом (так вони називали селян, що чинять опір більшовицьких грабежів) це вважати село колективно відповідальної за "бандитські" дії, які відбуваються в її районі».Після відходу червоних з міста на деяких трупах знайшли сліди неймовірних катувань статевих органів. Мобілізовані рядові червоноармійці не могли витримати свідчення тих звірств, які творили чекісти, і навесні вони штурмували ГубЧК і звільнили їх в'язнів.Частини Київського гарнізону, за повідомленням Антонова-Овсієнка, стали вимагати всефронтового з'їзду під антисемітськими й антічекістскімі гаслами. Але ці виступи були жорстоко придушені за участю інтернаціоналістів »,

Як свідчив колишній чекіст Болеросов, командний склад Губернського ЧК був виключно єврейський, а волосний ЧК - латиський. Головними катами в Київській ГубЧК були: Сорін-Блувштейн, особисто стратив багато невинних людей. Яків Лівшиць - зав.оперативним відділом, Фаєрман Михайлов - комендант ЧК, Яків Шварцман, Рубінштейн - любитель смакувати агонії своїх жертв, в одну з яких він випустив понад 30 куль. Характерним типом жінки-чекістка (якщо цих шльондр і лахудр можна назвати жінками) була Еда Шварц.Колишня актриса єврейського театру, потім повія, почала кар'єру в ЧК зі звичайного доносу на клієнта, а скінчила особистою участю у розстрілах та катуваннях.

Коли 30 серпня 1919 денікінці під Броварами розбили червоних і ті поспіхом залишали Київ, багато жителів, незважаючи на те, що в місті рвалися снаряди (це Дніпровська флотилія більшовиків в безсилій люті обстрілювала Київські церкви) кинулися до будинку ЧК шукати рідних і близьких.Жахливе, леденяще видовище відкрилося їхнім очам. Як писала свідок Катерина Гауге, стенографістка нарвоенкома: «Сильний трупний запах ударив в обличчя. Всі стіни були забризкані кров'ю .... Підлога на кілька вершків була залитий кров'ю.На підлозі, точно на прилавках м'ясної крамниці, лежали людські мізки. Посеред гаража було поглиблення, куди раніше зазвичай спускався шофер під час лагодження автомобіля (так звана яма, Ю.К.), заповнений кров'ю. Перед отвором стояв величезний зруб дерева, весь закривавлений. На ньому лежала шашка, теж вся в крові.Тут рубалися голови чи застосовувалися якісь криваві тортури ... Отвір ж, точно водою було заповнено кров'ю. На стіні величезна петля і лежав шматок заліза - як виявилося, це було знаряддя тортур розпеченим залізом нещасних жертв »

Є. Гауге свідчила: «При нас також відкопали труп дівчини років 17-и. Абсолютно гола, лежала ця дівчина, майже дитина, перед нами. Голова її понівечена до невпізнання, все тіло було в ранах і синцях. А руки! Ці руки носили сліди дикого звірства.З них до ліктя була знята шкіра і біліла пристебнута якимось нелюдом папірець. На ній було написано: «Буржуазна рукавичка» ....«Понівечені трупи рідні намагалися впізнати хоча б по зубах - але золоті зуби і мости були вирвані чекістами ... На лобі жертв-чоловіків були вирізані офіцерські значки, на грудях портупея, на плечах погони.»Серед жертв були інтелігенти, буржуазія, гімназистки, селяни навколишніх сіл, робітники заводу« Греттера і Кріванок », повсталі проти диктатури пролетаріату ... Люди похилого віку, жінки, навіть 12-річні діти. У числі останньої партії розстріляних були росіяни, українці, поляки ..., і так по всій Україні ... »

Не дивно, що за такої «роботі», крім золота і діамантів, катів ЧК цікавили спирт і особливо кокаїн, накачавшись яким можна було бути холоднокровним під час катувань і розстрілів. Комендант Всеукраїнської ЧК (ВУЧК) Анохін зізнався однієї з сестер Червоного Хреста: «Спати не можу.Всю ніч мерці лізуть. »А один з катів Харківської ЧК говорив:« .. . Мучився, та товариш навчив випити склянку крові. Випив - серце як кам'яним стало. »(« Архів Російської Революції », Берлін, 1922, т.6, с.338).

Свої звірства кати виправдовували демагогією про те, що до терору вони змушені були вдатися під тиском робітничого класу .... Гіммлер будівництво концентраційних таборів та укладання в них євреїв обгрунтовував тим, що таким чином він рятував євреїв від народного гніву.Хоча вина євреїв перед німцями була величезною, якщо згадати про те, що вони зробили з Німеччиною і німцями після Першої світової війни.Троцький, у відповідь на книгу Каутського «Тероризм і комунізм», теж дав ідейні обгрунтування застосування терору проти українського народу: «Залякування є могутнім засобом політики і треба бути лицемірним ханжею, щоб цього не розуміти.»

Відомо і вираз Бухаріна з цього питання: «Пролетарське примушення у всіх формах, починаючи від розстрілу .... є методом вироблення комуністичнї людини з людського матеріалу капіталістичної епохи.»Що ж, улюбленець партії бачив формування нової комуністичнї людини тільки на основі насильства і терору. Народ для нього був лише «людським, матеріалом» для ліплення цього «героя». Від цього «героя» він і знайшов свій закономірний кінець.

А кат Лацис в «Червоному терорі» від 1 листопада 1918 року (і в «Правді» від 25 грудня) писав: «Ми не ведемо війни проти окремих осіб. Ми винищує буржуазію як клас. Не шукайте на слідстві матеріалу і доказів того, що обвинувачений діяв справою або словом проти Радянської влади.Перше питання, яке ви йому повинні запропонувати, якого він походження, виховання, освіти чи професії. Ці питання і повинні визначити долю обвинувачуваного. У цьому сенс і «сутність червоного терору»

Жахи іудеобольшевістского терору красномовно описані в книзі С.П.Мельгунова «Червоний терор»: «Після вигнання більшовиків з Полтави, поліцією в присутності осіб прокурорського нагляду, з 10 по 22 травня 1918 року було скоєно вскриття трупів загиблих і проведений медико-поліцейський огляд і огляд трупів, допитані свідки.На багатьох трупах, крім звичайних вогнепальних поранень, були колоті і рубані рани прижиттєвого походження .... Іноді ці рани свідчили про суцільне вирубування всього тіла: голови багатьох були абсолютно разможжени і перетворені в безформні маси;були трупи з відрубаними кінцівками та вухами .... »

У Євпаторії червоні з'явилися 14 січня, почалися масові арешти , заможних осіб і взагалі всіх, на кого вказували як на контрреволюціонерів .. . Страти відбувалися на транспорті «Трувор».Жертву викликану на палубу, під конвоєм виводили на так зване «лобне місце». Тут жертву роздягали, зв'язували мотузками і вкладали на палубу, а потім відрізали вуха, ніс, губи, статевий орган, а іноді і руки, і в такому вигляді кидали у воду. Страти тривали всю ніч.На кожну страту йшло 15-20 хвилин. У матеріалах денікінської Комісії перед нами проходять міста Харків, Полтава та ін. І всюди «трупи з відрубаними руками і разможженіе кістками і відірваними головами, з переламаним щелепами, з відрізаними статевими органами ...».

«У Маріуполі, - писав Нокс у своє військове міністерство, - були знайдені офіцери і солдати з грамофонних голками під нігтями, з вирваними очима, зі слідами цвяхів на плечах, на місцях еполет ....»А ось повідомлення Ельстон Бальфура 14 січня 1919:« Кількість по звірячому вбитих у містах неповинних громадян досягає декількох тисяч.Офіцерам захопленим тут більшовиками, еполети прибивалися цвяхами до плечей, молодих дівчат гвалтували, цивільні були знайдені з виколотими очима, інші - без носів, двадцять п'ять священиків були розстріляні, а єпископ Андронік живцем заритий .. , »

Тортури і катування, які «винаходили» і застосовували іудеобольшевікі проти мирного українського народу, незлічимі.Ні, напевно, в жодній мові світу таких епітетів, які можна було б застосувати до цих шизоїдні покидькам людства ... «У Катеринославі наприклад, тортури вироблялися наступним чином: жертва розтягується на підлозі катівні Двоє дужих чекістів тягнуть за голову, а двоє за плечі,розтягуючи таким шляхом м'язи шиї, по якій в цей час п'ятий чекіст б'є тупим залізним знаряддям, найчастіше рукояткою нагана або браунінга Шия здувається,з рота і носа йде кров.Жертва терпить неймовірні страждання ....

В одиночній камері катували вчительку Домбровську за те, що знайшли у неї валізу з офіцерськими речами, залишеними випадково проїжджим офіцером, її родичем ... Її попередньо згвалтували, а потім катували.Гвалтували за старшинством чину Першим гвалтував чекіст Фрідман, потім інші. Після її піддавали тортурам, допитуючись, де в неї нібито заховане золото. Спочатку у голою надрізали тіло ножем, потім залізними щипцями, плоскогубцями отдавлювали кінцівки пальців ...., Увечері її розстріляли. "

«У станиці Кавказької при катуванні користуються залізною рукавичкою. Це масивний шматок заліза, який вдягають на праву руку зі вставленими в нього дрібними цвяхами. При ударі, крім сильного болю від масиву заліза, жертва терпить неймовірні муки від неглибоких ран, які скоро покриваються гноєм.У газеті «Спільна справа» кореспондент писав: «У Сімферополі застосовують новий вид тортури, влаштовуючи клізми з битого скла, і ставлять запалені свічки під статеві органи. А в Царицині наприклад катованого ставили на розпечену сковорідку ».

«Нілостонскій у своїй книзі« Кривава похмілля більшовиків »розповідає про зовнішній вигляд однієї з Київських надзвичайок,« боєнь »як їх називали, після заняття Києва Добровольчої армії в серпні 1919 року в момент ознайомлення з нею комісії.«... Всю цементну підлогу великого гаража (справа йде про« бійні »губернської ЧК) був залитий вже не бігшою, внаслідок спеки, а стоячою на кілька дюймів кров'ю, змішаною в жахливу масу з мозком, черепними кістками, клаптями волосся та іншими людськими рештками.Всі стіни були забризкані кров'ю, на них поруч з тисячами дірок від куль налипнули частки мозку й шматки головний шкіри. З середини гаража в сусіднє приміщення, де був підземний стік, вів жолоб у чверть метра ширини і глибини і приблизно в 10 метрів довжини.Цей жолоб був на всьому протязі до верху наповнений кров'ю ....

Поруч з цим місцем жахів у саду того ж будинку лежали наспіх, поверхнево зариті 127 трупів останньої бойні ... Тут нам особливо впало в око, що у всіх трупів були разможжени черепа, у багатьох навіть зовсім розплющені голови.Ймовірно, вони були вбиті за допомогою разможженіе голови якимось блоком, Деякі були зовсім без голови, але голови не відрубували, а ... відривалися ... Всі трупи були голі. »

Таке творилося майже у всіх містах України, де бешкетували ЧК.В Одесі широко була відома кат, Віра Гребеннюкова (Дора). Про її тиранство ходили легенди. Вона буквально терзала свої жертви: виривала волосся, відрубувала кінцівки, відрізала вуха, вивертала вилиці, різала статеві органи і т.д.Досить сказати, що протягом двох з половиною місяців її служби в надзвичайки нею одній було розстріляно майже 700 чоловік. У Нікополі лютувала Ревека Пластініна (Майзель), колишня фельдшерка, власноруч розстріляла понад 100 чоловік.Ця колишня дружина Кедрова потім лютувала в Миколаєві. Газета «Голос Росії» в 1922 році повідомляла, що Майзель-Кедрова розстріляла власноруч 87 офіцерів, 33 обивателів, потопила баржу з 500 біженцями і солдатами армії Міллера.В Одесі головним катом була жінка латишка зі звіроподібним особою і т.д. і т.п. ... Як правило всі ці недоноски вживали кокаїн, це полегшувало їм у стані неосудності, втрачати людську подобу. А головний кат Мага розстріляв на своєму віку 11.000 чоловік ... »

Саме ось так реалізовувалася іудейська завдання підкорення і знищення України та її народу. Ось так реалізовувалася загроза Троцького народу, про яку свідчив у своїй книзі «Спогади» Арон Симанович, секретар іудейського вихреста Григорія Распутіна.Він писав: Лейба Давидович Троцький, який прагнув до розвалу найбільшої в світі держави, з цього приводу говорив: «Ми повинні перетворити її у пустелю, населену білими неграми, яким ми дамо таку тиранію, яка не снилася ніколи найстрашнішим деспотам Сходу.Різниця лише в тому, що тиранія ця буде не праворуч, а ліворуч, і не біла, а червона. У буквальному значенні цього слова - червона, бо ми прольємо такі потоки крові, перед якими здригнуться і побіліють всі людські втрати капіталістичних воєн.Найбільші банкіри з-за океану будуть працювати в найтіснішому контакті з нами. Якщо ми виграємо революцію, роздавимо Україну, то на похоронних уламках її зміцнимо владу Росії, влада сіонізму і станемо такою силою, перед якою весь світ опуститься на коліна. Ми покажемо, що таке справжня влада.Шляхом терору, кривавих лазень ми доведемо інтелігенцію до повного отупіння, до ідіотизму, до тваринного стану ... А поки наші юнаки в шкіряних куртках - сини годинникарів з Рязані та Орші, Гомеля та Пскова, - о, як чудово, як чудово вміють вони ненавидіти все українське!З якою насолодою вони фізично знищать українську інтелігенцію - офіцерів, інженерів, вчителів, священиків, генералів, агрономів, академіків, письменників! ... »

Але хіба щось змінилося за майже столітню історію? НІ!Дивлячись сьогодні на нових генетичних виродків вилупившихся з симбіозу змішання двох антіподних рас, яке відбувалося протягом періоду радянсько-єврейської влади у України за XX століття, ми бачимо ще більш деградовану популяцію мутантних холопів,які по-рабськи служачи завойовникам Украині посилено тягнуть країну і українських рабів, іменованих ними «народом» в більш страшну катастрофу ніж на початку XX століття,в прямому розумінні - в МОГИЛУ!!!. Ви тільки подивіться на депутатів Верховної Ради і на Кабінет Міністрів і Адміністрацію президента, на міністрів, губернаторів і всю їх злодійкувату челядь ... Діти й онуки всіх цих катів і нелюдів зараз керують нами .... Нічого не змінилося ....Але сліпим не дано побачити, як тупим не дано зрозуміти, що їх очікує в найближчому майбутньому ....

"Ця різня за своїми розмірами й звірствами переходить всі жахіття, що їх знало людство.":

ЛЬВІВ: У 2001 році проголошений Церквою Блаженним-Святим отець Зиновій Ковалик був жахливо замучений червоними поганами-антихристами в далекому 1941. Його довго і страшно катували, а потім розіп'яли на стіні тюремного коридору. В розпорений живіт кати засунули мертву недоношену дитину.; "У багатьох трупів були "майстерно" відрізані голови."

САМБІР: "По кімнатах і коридорах лежали постріляні старики, жінки і діти."; "Кожний із цих трупів мав зв'язані за спину колючим дротом руки, в устах повно дрібно посіченого скла або ганчірки, поламані руки, ноги і ребра, повідрізувані вуха, виколені очі, а в жінок, крім того, вирізані груди й здерта шкіра. Большевики здирали шкіру із волоссям і чоловікам."; "... Були теж помордовані діти, понад 50 осіб..."; "МИ ВБИЛИ ТРЬОХ ЕНКАВЕДИСТІВ... Ми, напираючи лавою з тюрми на стріляючих зі скорострілів енкаведистів... премо вперед. Енкаведисти під нашим напором відступають, хоч озброєні скорострілами, наганами і гранатами. У висліді енкаведисти почали втікати, показалося, що вони в дійсности боягузи. По дорозі вбили ми цеглами і дрючками з водопроводних рур ще на коридорах тюрми трьох озброєних наших катів. Шкода, що тільки трьох..."

СТРИЙ: "На подвір'ї лежало дві сотні трупів порозстрілюваних людей з повідрізуваними вухами, носами, пальцями, повиколюваними очима. Біля стіни стояли чотири величезних котли із звареними людськими тілами. В кожному з них було по 3-4 трупи."; "На гаку висів труп в'язня головою в низ над загаслим багаттям із зовсім спеченою головою, а на долівці лежало цілковито спечене тіло дитини."

ЗОЛОЧІВ: "... нелюди-большевики саджали на палі, вбивали цвяхи в голову, під нігті, виривали кусками тіло, обривали носи, вуха (живцем дерли пояси з шкіри.)"

БІБРКА: "У Бібрці енкаведисти замучили адвоката д-ра Кульчицького: відрізали вуха і ніс, потім кинули в окріп..."

ДОБРОМИЛЬ, КОМАРНО, ПЕРЕМИШЛЯНИ, ТУРКА, ДРОГОБИЧ, ЖИДАЧІВ, СОКАЛЬ, ЖОВКВА, ГОРОДОК, ХОДОРІВ, ЩИРЕЦЬ, БУСЬК, КРАСНЕ, КАМ'ЯНКА СТРУМИЛОВА, РУДКИ, ПІДБУЖ

ЛУЦЬК: "... з 22 по 25 червня москалі почали масово вбивати ув'язнених у Луцькій тюрмі. Основна маса була розстріляна в ніч на 25 червня. Із 5950 тисяч врятувалось тільки 45, котрих москалі невстигли розстріляти, бо на подвір'я тюрми несподівано увірвалися німецькі вояки."

КОВЕЛЬ, ВОЛОДИМИР-ВОЛИНСЬКИЙ, ЛЮБОМЛЬ, КАМІНЬ-КАШИРСЬКИЙ

ТЕРНОПІЛЬ: "Коли я увійшов у тюрму... Трупи помордованих були жахливо змасакровані, мали повідрубувані чи викручені руки й ноги, повипалювані очі. Московські катюги вживали до свого кривавого ремесла сокир, щоб завдати своїм жертвам як найбільших мук. У жінок, які я бачив по камерах, були повідрізувані груди і повикручувані руки й ноги та порозбивані голови."; "В одній камері я побачив трупи двох молодих дівчаток, пов'язаних із собою колючим дротом. В одної був розпорений живіт і в нього вложено кота, в другої була здерта з рук шкіра по лікті, на рани насипано ячмінних остюків і знову засунено шкіру. Статеві органи попечені, потім було виявлено що туди вставлене розпечене вугілля. В камері на першому поверсі я побачив на стіні, прибитий цвяхами, труп 30-літнього мужчини."; "Були трупи мужчин із відрізаними головами та відрізаними статевими органами."

КРЕМЯНЕЦЬ: "Згідно з оповіданнями очевидців найстрашнішу смерть мав православний владика Cимон. Звироднілі енкаведисти обсмалили єпископові бороду, відрізали п'яти, ніс та язик й викололи очі."

ЧОРТКІВ: "Мужчина і жінка - обоє мертві - були притулені спиною до стіни і підперті кілками, щоб не впали. У нього дітородний орган перетягнутий колючим дротом, а їй теж встромили в статевий орган жмут колючого дроту"; "Тулуби і навіть голови в замордованих мужчин і жінок були обмотані дротом. У декого з чоловіків колючий дріт був пропущений між ноги. Він з'єднував перев'язаний одним кінцем статевий член із кістями рук, скрученими іншим кінцем за спиною. Задні проходи у тих мужчин були затичені шишками, а статеві органи жінок - пляшками."; "Я помітила, що на голові, у тих місцях, де хрящі, плоть повідпадала. Чому? Посередині камери знаходився металевий бак, від якого відходили труби, завтошки, як рука. Тими трубами надходила пара і виїдала плоть..."; "Ми піднялися на другий поверх, до стіни були прибиті жінки. Висіли жінки розп'яті. Зовсім голі. Груди були вирізані, очі виколоті."; "Ай, Надя Юрчинська! Провідник ОУН. Московські звірі жорстоко поглумилися над нею - з її грудей стримів простромлений наскрізь колючий дріт, у задній прохід вставлено віника."

БЕРЕЖАНИ: "...Тіла знищених безневинних людей мали сліди жахливих тортур. У них були вирізані язики, вуха, носи, виколоті очі, поясами знята шкіра, відрубані кінцівки. Багато частин тіла були пробиті цвяхами, мали сліди опіків. Особливо витонченим по жорстокості тортурам піддавали дівчат...", "...Серед ув'язнених були і зовсім юні - учні 7-го класу школи, і старезні пенсіонери..."

ГУСЯТИН, КОПИЧИНЦІ, ЗАЛІЩИКИ, КОЗОВА, ПІДВОЛОЧИСЬК, ХОРОСТКІВ, ПІДГАЙЦІ, ЗБАРАЖ, ВЕЛИКІ БІРКИ, ТЕРЕБОВЛЯ, БУЧАЧ, ЗБОРІВ, ПОЧАЇВ

ІВАНО-ФРАНКІВСЬК (в минулому Станіславів): "... В одній із камер було дуже багато крові. Там ще було декілька трупів, що були приперті до стінки. Там же стояла бляшана посудина, подібна на відро. Коли я заглянув туди, то побачив очі і відрізані вуха... В одної жертви я бачив, що в ніс було забито два цвяхи, в іншої був знятий скальп. В одної жінки були відрізані груди, а в іншої був розпоротий живіт і плід дитини лежав їй на грудях. Люди покликали нас з братом до одного з трупів і сказали, що то наш батько. В цьому трупі не було очей і був відрізаний ніс, з роту тирчав відрізаний статевий орган. Деякі трупи були чорні. Люди говорили, що ті жертви вбивали струмом..."; "... Біля однієї жінки я бачила мертву дитину, яка напевно народилася в тюрмі. Трупи були всі голі і чомусь коричневі, напевно їх вбивали струмом, в крайньому разі так тоді говорили дорослі. Це була жахлива картина. В багатьох були повикручувані ноги і руки, що було зв'язано не з передсмертною агонією, а із слідами катувань, тому що ноги і руки не держалися практично тіла. В багатьох трупів не було очей, були повиривані язики..."; "...було багато трупів із відрізаними головами..."; ...Судово-медична експертиза свідчить, що жертви НКВД з Дем'янового Лазу зазнавали від своїх катів нечуваних тортур. Більшість із них загинула від вогнепальних ран у голову. Стріляли, як правило, в потилицю. І не один раз...

КОЛОМИЯ, ПЕЧЕНІЖИН, НАДВІРНА, КАЛУШ, ГАЛИЧ, ДОЛИНА

РІВНЕ, ДУБНО, ОСТРІГ, САРНИ, КОСТОПІЛЬ, НЕТІШИН, ЗДОЛБУНІВ

УМАНЬ: До Умані були депортовані 1500 в'язнів із Чорткова чортківським еНКаВеДе. "На всіх виднілися сліди катування: виколоті очі, відрізані вуха, розбиті голови, зламані в ліктях руки й шкіра здерта аж до плеча; багато трупів мали постріли в потилицю."; "Ніколи не забуду того, як одна жінка, пізнавши свого чоловіка з перерізаним горлом, схопила його за голову. Голова відірвалася і вона, з головою в руках, почала бігати й несамовито кричати."

Спільним методом убивств для усіх управлінь НКВД є постріли в голову і відрізування голів, якесь патологічне ставлення до статевих органів.

Посилання: Повна версія московських звірств на Україні в 1939-1941 рр.

4

Коментарі

Гість: gobseck

16.12.14, 18:38

интересно, кто-нибудь эту срань далее трех строк читал? еще и на бандермове