Великий герб Малоро...

  • 16.07.21, 17:25
Fill Feaouill
я заздалегідь перепрошую, але так як я відомий геральдист, то теж вирішив розробити герб. Для певної частини населення. І от що в мене вийшло. Якщо ви вважаєте, що якихось символів бракує, то пишіть, зробимо їх разом!

Здобудятли

  • 12.07.21, 16:32
"Меньше трети госпредприятий являются прибыльными" — сообщают нам СМИ. Так вышло, понимаете? Как-то так сложилось. И я пошёл по ссылке на сайт минэкономики, и открыл файлик с отчётом за 2020 год. И знаете, что там написано? Там написано: чистый убыток 51 288 337 000 гривень. Я прихуел немного, конечно, аж нолики пересчитал на пальцах. Полистал там по сайту, нашёл такой же отчёт за 2018 год. И знаете, что там написано? Чистая прибыль 31 235 619 000 гривень. То есть за два года куда-то подевалось 82 523 956 000 гривень. ВОСЕМЬДЕСЯТ ДВА МИЛЛИАРДА, РЕБЯТА. Вот эти вот реформаторы с жыжытализацией в сраке всрали восемьдесят два миллиарда гривень за год. Вот эти молодые новые лица, которые стремительно перестали вмещаться в телеэкран, даже в широкоэкранные с пропорциями 16:9. Восемьдесят два миллиарда. За год.
ХОРОШО, ЧТО БАРЫГУ СКИНУЛИ, А?


Нікчеми

  • 09.07.21, 13:03

Передаємо великий китайський привіт виборцям Зеленського, котрі найбільше очікували від ЗЕкоманди зниження тарифів.


Зеленський, маючи найбільші повноваження серед усіх президентів, повів себе як останній боягуз - скинув із себе відповідальність. Тепер у високих тарифах буде винна місцева влада, ЖЕКи, двірники і навіть прибиральниця баба Маня, але не Вова Зеленський. Той самий ПреЗЕдент, який обіцяв знизити тарифи удвічі, а вони, натомість, збільшилися на 50% і, от сука, і далі зростають.

Ну нарешті

  • 06.07.21, 13:33

Я це перекладу на людську мову

Перше: Банківської таємниці не існує.
Друге: якщо шахраї оформили на вас мікрокредит, то спочатку з вас спишуть грошики, а потім ви будете доводити, що ви не верблюд.

Це особливо весело в світлі дірявої верифікації системи "Дія", низькій IT-освіченості населення і засилля мікрокредитних помийок, які легко і швидко видають кредити шахраям

УПД.Власне, указ мінюсту був виданий ще в березні 2021го, зараз він просто набрав чинності. Цікаво, скільки ще цікавих ініціатив вкривається пилом на полицях, чекаючи свого часу.
http://search.ligazakon.ua/l_doc2.nsf/link1/RE36019.html

Urchin Fog

Ну може хоч на цей раз зрада. а не черговий обсир

  • 02.07.21, 15:14

ДБР на брифинге рассказали о вручении подозрения бывшему заместителю обороны Украины. В этот раз - неправильная закупка неправильных десантно-штурмовых катеров "Кентавр" на неправильной верфи. Просят залог в 400 000 000 гривен.

Краткая хронология предыдущих серий.

1) Генерала Павловского обвинили в закупке топлива по завышенным ценам. Выяснилось, что НАБУ закупало топливо еще дороже, как и все остальные силовики. Дело умерло.

2) Генерала Шевчука обвинили в закупке некачественных бронежилетов. Выяснилось, что бронежилеты в порядке (и они и сейчас в ВСУ, никто их не отзывал). Дело умерло.

3) Генерала Марченко обвинили в приемке некачественных бронежилетов. Выяснилось, что бронежилеты в порядке (и они и сейчас в ВСУ, никто их не отзывал). Дело умерло.

4) Генерала Мельника обвинили в закупке некачественных танковых двигателей. Выяснилось, что двигателя качественные, за исключением 4-х штук, которые задолго до этих всех дел были дефектованы военпредами и на завод был подан иск. Дело умерло.

Хлеба нет, но будут зрелища. 

Юрій Бірюков


p.s. Жрі.ТЄ


100%, 10 голосів

0%, 0 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Рахунок

  • 01.07.21, 12:40

Чехія виставила рахунок Росії за підрив складів з боєприпасами у Врбетіце.
Заступник міністра закордонних справ Чехії Мартін Смолек вручив російському послу в Чехії дипломатичну ноту, в якій міститься вимога повністю відшкодувати збиток, заподіяний вибухом, що влада оцінила у 650 млн крон (приблизно 25,5 млн євро).

Ось так діють нормальні уряди країн, що себе поважають.

А от зелений імпотент не тільки не виставив Росії рахунок за агресію проти наших катерів у Чорному морі, а і радісно похизувався, як допоміг уникнути відповідальності російським убивцям із "вагнера". Готовим завдяки попередній владі вироком на нашу користь від Міжнародного трибуналу по морському праву Путін підтер зад і зараз вільно блокує наші порти у Маріуполі і Бердянську, а імпотент у вдячність виключає путінського холуя і свого дружка Кіркорова зі списку санкцій.

Зелена пліснява це однозначні вороги. Вони мають сидіти строки замість тих вбивць, яких випустив покидьок. А всі подільники і дотичні до цього злочинного угрупування мають піти під суд і отримати заборони на 30 років обіймати будь-які посади вище двірника в Україні.


Обіцянка-цяцянка, а зебілам радість

  • 30.06.21, 11:57
В інтерв’ю «Радіо Свобода» міністр соціальної політики Марина Лазебна змушена була визнати, що з 1 липня пенсіонери старші від 75 років так і не отримають обіцяну їм владою ще з минулого року щомісячну доплату в розмірі 400 грн.

За словами Лазебної, це пов’язано із відсутністю необхідних для цього коштів в державному бюджеті. У результаті поки що підвищення відкладене до 1 жовтня, однак жодних гарантій, що й тоді буде здійснене на тлі невиконання бюджету, так само у владі не дають.

Однак насправді відсутність «ресурсу» для запланованого підвищення – це не наслідок якихось непередбачуваних обставин, а результат цілеспрямованих дій нинішньої влади.

Адже восени 2020 року між першим та другим читанням державного бюджету рішенням уряду було різко знижено видатки з Державного бюджету на підтримку Пенсійного фонду – з 203,8 закладених у варіанті бюджету до першого читання до 195,3 млрд грн у фінальному варіанті, який був проголосований монобільшістю Зеленського.

P.S. Бубачка вам не Порох, щоб пенсії індексувати.