хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

РОК змусив ДБР відкрити кримінальну справу за формулу Штайнмаєра

Завдяки наполегливості активіста Руху Опору Капітуляції Кропивницького Дмитра Сінченка Державне бюро розслідувань відкрило кримінальну справу за фактом можливої державної зради за спроби узаконити проросійську автономію окупованих територій Донецької і Луганської областей.

Дмитро Сінченко зазначив, що провадження відкрито Територіальним управлінням ДБР, розташованим у місті Миколаєві, за його заявою.

Реалізація цього задуму, ймовірно, почалася під час саміту лідерів “нормандського формату” з підписання нових домовленостей на розвиток так званої “політичної частини” Мінських протоколів (т.з. «формула Штайнмаєра»), з подальшим ухвалення відповідних законів більшістю українського парламенту, та спробами прийняття змін до Конституції України.

«Існування автономії в ОРДЛО призведе до подальшої автономізації інших українських територій, а відтак – до повзучої федералізації і подальшого розвалу України на частини. За умов активного втручання Росії така автономія стане прикладом автономізації для решти регіонів, а також плацдармом для сприяння і допомоги подальшому відділенню інших територій України. Відтак автономізація Донбасу може лише відтермінувати воєнний конфлікт з Росією, який в подальшому поглибиться, призведе до нових окупацій та анексій українських територій іноземними державами, а також нових воєн за ці території», — йдеться у заяві Сінченка.

У ДБР попередньо кваліфікували провадження за ч. 1 ст. 111 КК України (державна зрада), яка передбачає позбавлення волі на строк від 10 до 15 років.

Нагадаємо, раніше за позовом Дмитра Сінченка Верховний Суд України відкрив провадження у справі щодо ненадання президентом України Володимиром Зеленським публічної інформації.

1

Коментарі

114.02.20, 17:12