хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

Володимир Парасюк

Майже два тижні я не писав на фейсбуці. Це не через те, що не було про що писати. Просто коли повертаєшся зі Сходу від хлопців, розумієш наскільки складана ситуація і наскільки наше керівництво нам бреше. Тому хочеться взати паузу і розібратись у всьому.

Але сьогодні той випадок, коли не маю права мовчати.

Правий Сектор. Добровольці, які пішли захищати нашу землю, не маючи навіть зброї. Вони її здобули в бою. Держава не дала їм жодного набою. Ці хлопці одними з перших поїхали на Схід, були в найгарячіших точках і в найзапекліших боях. Вони й зараз перебувають на передовій. Не зважаючи ні на що, не маючи офіційних статусів і визнання від держави, вони кожен день тримають оборону і боряться з ворогом.

Але чомусь наш президент, вчинки якого дедалі менш зрозумілі для українців, вирішив остаточно знищити добровольчий рух, бо він йому не вигідний, бо добровольці керуються ідеями і діють в інтересах українського народу, навідміну від нашого президента.

Добровольців намагаються знищити від самого початку війни на Сході.

Влада боїться добровольців, адже на фоні їхньої щирості, патріотизму, справжньості та відваги, дуже добре видно усю її убогість, ницість та фальш. Але найбільш зрадливими є їх сльози на могилах Небесної сотні, які влада проливає тонами, доказуючи свою "любов" до України, а насправді кожного дня її руйнує і вбиває кращих синів нашого народу.

Але ми всерівно вистоїмо і переможемо, бо на нашому боці правда. Історія напише нову сторінку і там дуже добре буде видно, хто є хто, хто такий Порошенко, Яценюк і іже з ними, і кожен отримає по заслузі.

P.S. Я дуже прошу усіх хлопців, які зараз несуть службу в ЗСУ: не виконуйте злочинних наказів зрадника Муженка, який винен в Іллвайскому котлі і в Дебальцево. Вас хочуть налаштувати проти добровольців, щоб дестабілізувати ситуацію і остаточно дискредитувати поняття Майдану і Добровольців. Але пам'ятайте, що це ваші побратими, з якими ви воюєте пліч-о-пліч.

0

Коментарі