Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Анастасия

41 рік, риби, познайомиться з хлопцем у віці 42-48 років

На зміну дешевому гламуру прийшов індивідуальний стиль

Хочу поділитися своїм спостереженням: на вулицях люди почали краще виглядати! Порівнюючи, навіть, з минулим роком, мушу відзначити, що зараз люди почали краще відчувати стиль. Прогулюючись по місту помічаю, що дедалі більше жінок надають перевагу речам «вічним» і стильним – таким, які можна вдягнути і через кілька років, і вони виглядатимуть доречно.

Вже й не пам’ятаю, коли востаннє бачила дівчинку в майці з написом гігантськими літерами VERSAGE чи позолоченими D&G….. Не кажучи вже про сотні клонів в однакових платтячках чи спідничках! Нарешті наші люди почали відчувати стиль, свій індивідуальний, і перестали сліпо копіювати одне одного і носити те, що серійно відштамповане на китайських фабриках. Де-не-де такі дівоньки ще пробігають, але тішить, що їх вже дуже мало!!!

Вже практично немає на вулицях дешевого гламуру з мільйоном стразиків, біжутерією з магазину «Все по 3 грн» і рожевим штучним хутром, яке зблизька схоже на пір’я хворої качки. Ні, я не проти гламуру, самій інколи хочеться вдягнути на себе щось таке, що в народі «гламуром» зветься, я за те, що кожна річ повинна мати стиль, і кожну річ треба відчути, вдягнути відповідно до настрою і внутрішнього стану, а не навішувати на себе все, що блистить, тільки тому, що воно блистить і дешеве!!!

Тішить мене й те, що дедалі більше брендового одягу носять наші красуні! Якщо не справжній бренд – то якісна копія, якщо ні те, ні  інше – то просто гарний одяг, який до лиця і по фігурі. Не знаю, можливо причина в тому, що люди почали більше заробляти і можуть собі дозволити кращий одяг, а може тому, що якісний одяг в нас ста доступніший, розпродажі поступово стають такими, якими і мають бути… Можливо, тому, що люди мають змогу подорожувати закордон і переймати культуру носіння одягу… Може й тому, що в нас розширюється мережа стокових магазинів з доступними цінами… Хоча, як на мене, основна причина завжди всередині – це бажання гарно виглядати, не просто гарно, а стильно! А стиль – це гармонія між внутрішнім світом, зовнішністю і навколишнім життям! І дуже тішить, що ми починаємо розуміти, що головне не те, що ти носиш, а як ти це носиш і як себе в цьому почуваєш!


P.S. Ті, хто хоч раз спробував справжні духи і відчув ту енергетику, ту впевненість в собі і ту стильніть, більше не зможуть, як раніше, користуватися дешевими копіями – аромат той самий – ефект не той…Так само і з одягом: один раз вдягнувши щось незвичне для себе і відчувши в цьому себе надзвичайно комфортно і затишно, вже ніколи не надінеш що-небудь тільки тому, що воно модне, а основним мірилом назавжди стане – «чи це моє? і чи я, одягнувши це, відчуваю задоволення?»
1

Коментарі

Гість: ЯсяYasYa

12.09.11, 13:13

согласна с Вами! Люди стали "думать"- что хотят они сказать одеждой-) передавать настроение, характер- наверное это, благодаря тому, что расширилось информационное поле.. Да и направление в тенденциях моды слегка изменилось -модны теперь не какие то отдельные вещи- а образы в целом...