хочу сюди!
 

Марина

36 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-45 років

Про людей слабких, сильних та звичайних...

  • 08.03.11, 02:17
Дочка розмовляє з батьком:
- Батьку, я втомилася, в мене таке тяжке життя, стільки складнощів та проблем і я увесь час намагаюся пливти проти течії... Здається я вже втрачаю сили...
Батько мовчки поставив на вогонь три однакові каструлі з водою, в одну кинув морквину, в іншу яйце, а в третю насипав кави. Після того як вода в каструлях закипіла батько зняв їх з вогню і витягнувши з кип'ятку морквину та яйце виклав їх на тарілці і поклав на стіл перед дочкою, а наливши кави з третьої каструлі в чашку прилаштував поряд з тарілкою. Сівши напроти дочки він запитав:
- Скажи, що змінилося в цих продуктах?
- Яйце та морква зварилися, а кава розчинилася в воді... - збентежено відповіла дочка.
- Ні, дочко, - спокійно заговорив батько. - Це лише поверхневий погляд на речі. Та якщо подумати, подивися - тверда морквина побувши в кип'яткові стала м'якою та еластичною. Крихке та рідке яйце стало твердим. Так, ззовні вони не змінилися, але змінилася їх внутрішня структура під впливом однакового неприємного чинника - кип'ятку. Так само й люди - сильні ззовні зрештою можуть здатися і зм'якнути там, де тендітні та ніжні лиш зміцнішають та затвердяться.
- А кава? - здивовано перепитала дочка.
- О! А це - найцікавіше! - Заговорив батько. - Зерна кави повністю розчинилися в ворожому середовищі і змінили його, перетворивши кип'яток в чудесний і запашний напій... Є особливі люди, які не змінюються через обставини, вони змінюють самі обставини перетворюючи їх на щось нове і чудове, отримуючи користь та знання з ситуації..

8

Коментарі

18.03.11, 17:01

    Гість: RealSam

    210.03.11, 06:22

    Гарно написано...

      310.03.11, 08:22Відповідь на 2 від Гість: RealSam

      Зізнаюся це не я писала ... Це безсовісно скачане в подруги.

        Гість: RealSam

        410.03.11, 08:29Відповідь на 3 від Опівнічна


        Тим не менше красиво.....
        Я думаю першоджерело невідоме майже нікому....

          511.03.11, 01:06

          зробив свою замітку доступною тільки мені.
          ви отримали мою відповідь на ваш емоційний комент?
          думаю краще писати на е-мейл.

            611.03.11, 01:19Відповідь на 5 від At

            Вибачте... Я трохи захопилася... Насправді так, це дійсно лише моя помилка і більше такого не повториться... Ще раз вибачте... Більше жодних емоцій.

              711.03.11, 01:32Відповідь на 6 від Опівнічна

              Вибачте... Я трохи захопилася... Насправді так, це дійсно лише моя помилка і більше такого не повториться... Ще раз вибачте... Більше жодних емоцій.нічого, я не такий емоційний, але все ж прикро - хотів вам і другій дівчині допомогти, та й інші, щоб знали, а ви ось так ...
              що з заміткою робити?

                811.03.11, 01:39Відповідь на 7 від At

                Як забажаєте, я вже охолола і почистила свою гостьову аби "не залишити слідів"... Насправді я розумію чому Ви це зробили... Просто я, наприклад доросла дівчинака, і як певно помітили не дурна. Я не схильна довіряти людям до кінця тому купити мене гарними балачками не можливо, хай навіть я й буду відповідати на них взаємністю .

                  911.03.11, 01:54Відповідь на 8 від Опівнічна

                  Як забажаєте, я вже охолола і почистила свою гостьову аби "не залишити слідів"... Насправді я розумію чому Ви це зробили... Просто я, наприклад доросла дівчинака, і як певно помітили не дурна. Я не схильна довіряти людям до кінця тому купити мене гарними балачками не можливо, хай навіть я й буду відповідати на них взаємністю.як будем тут вести перписку, то може вийти подібна епопея
                  мені ваш е-мейл не потрібен, я не спамер, не маньяк і не мачо, але в даному випадку доцільніше саме так спілкуватись ... та воля ваша і необов"язково зараз, бо вже пізновато.

                    1011.03.11, 13:49Відповідь на 9 від At

                    Не хвилюйтеся , в нашій переписці романа-чотиритомника не вийде .

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна