Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Схiд та захiд разом???

  • 29.10.12, 21:54
Галичина – Острів ВО «Свободи»
29.10.2012 Рубрика ПОЛІТИКА



Перемогу ВО «Свободи» на виборах до Верховної Ради України вважають сенсацією, хоча жодної сенсації немає. «Свобода» вже давно перебрала на себе весь виборчий електорат Галичини та Західної України, які належать до стану так званих націонал-утопістів.

Націонал-утопізм - породження політики кінця першої світової війни, досі є основною ідеологією галицьких українців. Основна ідея: побудова Соборної України від Сяну до Дону. По ходу реалізації ідеології вона дещо трансформувалася: побудова «бандерівської», «уніатської» Соборної «української» України в межах колишньої УРСР.

В Галичині ВО «Свобода» вже давно при владі: як тільки «ющенки» показали своє справжнє конформістське хохляцьке нутро, "Свобода" починає вигравати всі вибори та довибори в Галичині, а згодом і в інших областях Західної України.

Тріумф ВО «Свободи» випав на вибори до місцевих рад 2010 року, коли в усіх трьох галицьких областях, а також обласних центру ВО «Свобода» здобула переконливу перемогу, й отримала увесь адмінресурс свої руки.

Сьогоднішній результат (близько 12 відсотків) ще не межа для ВО «Свободи» - навіть провівши майже 90% своїх висуванців в узгоджених з об’єднаною опозицію мажоритарних округах, ВО "Свобода" ще зберігає величенний резерв за рахунок розчарованих виборців «Нашої України», а також «Батьківщини» та «Фронту Змін».

40 депутатів від ВО «Свободи» у Верховній раді забезпечать веселе життя комуністам, регіоналам та іншим рускогаварящім депутатам. Проповідь націонал-утопізму буде вестися як в раді та і в усіх ток-шоу. Власне цей утопічний націонал-екстремізм забезпечить існування Партії регіонів на величезних просторах Східної України та їх сателіту: КПУ.

Такий політичний розклад остаточно затягує Україну в добрячу кризу. Янукович, як камінь на шиї, тягнутиме країну все глибше на дно світової економіки. При цьому його електорат, в противагу «Свободі» буде тільки міцніти, затягуючи політичну петлю на шиї молодої держави України, яку певно що чекає загибель.

Останні вибори показали: нічого нового в Україні не сталося: країна розколена на Захід та Схід причому ці дві частинки ненавидять одна одну й голосують не за своє добро, але тільки на шкоду протилежній частині України.

Фактично держава Україна, яка має велику територію, але не має свого народу (тільки населення), стала на шлях політичного самогубства.

«Третя сила» в образах Литвина, Тігіпка чи Кличка тимчасово вирішує тільки технічні проблеми в раді, перерозприділяючи голоси «золотої акції» для формування того чи іншого уряду, і для прийняття того чи іншого закону.

Поглиблення кризи тільки затягуватиме кризовий зашморг й змусить Захід ще більше зненавидіти Схід. Пишучи ці слова, я, як пересічний галичанин, вже ненавиджу Схід й матюкаю його населення всіма "шляками" за тупість у підтримці тупих януковичів та азарових, і напевне знаю, що пересічний східняк вже проклинає нас, галичан, що обирають націонал-утопістів.

Отже, Схід і Захід у країнї взаємної ненависті Україні можуть об’єднатися тільки в результаті природної чи техногенної катастрофи.

Тим часом новий склад ВРУ не є жодною катастрофою для України, але тільки дзеркалом ненависті її двох половинок. А байки про те, що на Сході люблять галичан та бандерівців, ось тільки кляті януковичі фальсифікують цю любов у свої проценти, чи що серед галичан є багато таких хто «проклинає» Бандеру – це НОВА УТОПІЯ для України.

Андрій Мева

http://www.octpib.info/Articles.aspx?id=15144

14

Коментарі

129.10.12, 22:12

начало пистеца йэдыной украйины ) допрыгались нацики )

    229.10.12, 22:14Відповідь на 1 від Q2

    начало пистеца йэдыной украйины ) допрыгались нацики )

      329.10.12, 22:14

      а было бы прикольно их через ряд с коммунистами посадить...ряд красных..ряд коричневых...

        429.10.12, 22:19Відповідь на 2 від Новоросс

        до самых смышлёных начало доходить что эта победа на самом деле полный пистец их мечтам об укроимперии.

          529.10.12, 22:33Відповідь на 3 від Кубанец

          а было бы прикольно их через ряд с коммунистами посадить...ряд красных..ряд коричневых...когда дойдёт до голосования о поднятии зарплат депутатам, хрен их отличишь )

            629.10.12, 22:34Відповідь на 5 від Q2

            а было бы прикольно их через ряд с коммунистами посадить...ряд красных..ряд коричневых...когда дойдёт до голосования о поднятии зарплат депутатам, хрен их отличишь )ВСЕХ

              730.10.12, 08:44

              На Востоке любят Бандеру?Шо за бред?

                830.10.12, 09:10Відповідь на 7 від eksi

                На Востоке любят Бандеру?Шо за бред?Нэуважно читав.

                  930.10.12, 09:14Відповідь на 4 від Q2

                  до самых смышлёных начало доходить что эта победа на самом деле полный пистец их мечтам об укроимперии.А город -херой Куев ? ПР-10% , КПУ -6%, Свобода-24%, БЮТ-40%.Боксёр-не помню,Мать.....городов русских.

                    Гість: NVA111

                    1030.10.12, 09:26

                    Что не говори,а из-за не очень высокой явки на Юге и Востоке и высокой на западенщине, будем теперь иметь пару десятков ССволотовцев и слушать гебельсовские планы..

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна