Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Табачник захоплений галицьким націоналізмом

  • 22.10.10, 12:09
Міністр освіти та науки Дмитро Табачник розповів про найважливіші внески Галичини – зокрема, Львівщини. Сюди Дмитро Табачник відніс "більш ранній старт націоналізму – у прогресивному значенні цього слова, зразка ХІХ ст ".


"На мою думку, взагалі найбільший внесок Галичини у тому, що саме завдяки львівським ремісникам і міщанам було відстояно і врятовано православ'я в Україні в пізньому Середньовіччі ", - зазначив Дмитро Табачник.

"Другий за важливістю внесок – це абсолютно унікальна і, мабуть, єдина на східнослов'янських землях історія і розвиток міської культури. Лише в деяких містах Західної України на східнослов'янських землях народилася міська культура, яка за всіма ознаками абсолютно відрізнялась від феодальної: ринок – як центр економічної свободи, згодом театр – як центр духовної свободи, міські права і вольності – як центр політичної свободи", - вважає міністр.

"Третій за значущістю внесок – це збереження і розвиток української культури, мистецтва і літератури, і більш ранній старт націоналізму – у прогресивному значенні цього слова, зразка ХІХ ст. Наголошую – саме в розумінні ХІХ ст., коли нації визначали прогресивні процеси, що співпадали з економічним розвитком. Можна, звичайно, і далі продовжувати, але з моєї точки зору це три найбільші досягнення", - додав Дмитро Табачник.

У той же час Табачник вважає, що сьогодні Західна Україна йде назустріч з націоналістичним тоталітаризмом і не шанує іншу думку.

Відзначимо, що наприкінці вересня Табачник закликав молодь боротися з ідеями "агресивного націоналізму". Так, міністр висловив надію на те, що молодь не стане підтримувати ідеї агресивного націоналізму, а навпаки буде цим ідеям перешкоджати.
4

Коментарі

122.10.10, 12:11

Ти ба, як сволота мягко стелить.

    222.10.10, 12:37

    Вот и так, значит вам не так, и эдак вам не эдак...

      322.10.10, 12:46Відповідь на 2 від Romchelo

      Вот и так, значит вам не так, и эдак вам не эдак... В этом вся суть львовян

        422.10.10, 12:47Відповідь на 2 від Romchelo

        Ага,ми такі .Будь-яка похвала з уст цього козла - для українця - образа.

          522.10.10, 12:50Відповідь на 4 від Цвях

          А похвалу из уст какого козла вы готовы принять?

            622.10.10, 12:51Відповідь на 3 від CKB

            Якщо я тебе обізву д...бом, а через деякий час скажу :"Та,впринципі,може вже і не такий він д..йоб", тобі від цього стале легше?Сумніваюсь.

              722.10.10, 12:55Відповідь на 5 від Romchelo

              я козлів не признаю і похвалу від них теж,Будь якого,будь яку. Ти сам скажи - він нормальний?

                822.10.10, 12:57Відповідь на 6 від Цвях

                Якщо я тебе обізву д...бом, а через деякий час скажу :"Та,впринципі,може вже і не такий він д..йоб", тобі від цього стале легше?Сумніваюсь.Да мне, в общем-то наплевать. Я достаточно адекватно могу себя оценивать сам.

                  922.10.10, 12:57Відповідь на 7 від Цвях

                  Он просто тролль))) Вполне адекватный человек, который неплохо справляется с обязанностями министра. Он просто получает удовольствие от того, что дразнит националистов... мне кажется, это такой каприз его... не велись бы - он бы не троллил

                    1022.10.10, 13:02Відповідь на 9 від Romchelo

                    .Я розумію що це провокація Яника і Медведя,але ж це міністр освіти.Чого він навчить дітей,що галичани нелюди ,повний маразм.Я думаю,якщо табаку звільнять то на його місце поставлять...(продовжіть речення)

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна