Бєдний-бєдний пуцька.

  • 08.02.18, 01:18
Експерти оцінюють статки Владіміра Путіна, що він їх здобув за 17 років при владі, в 200 мільярдів доларів

Чинний російський президент Владімір Путін подав до Центральної виборчої комісії РФ надзвичайно скромну декларацію про свої статки і доходи. Якщо вірити звіту про доходи та майно, Путін має картиру в 77 «квадратів», «Ниву» і військову пенсію. Про це пише Громадське з посиланням на офіційний сайт ЦВК Росії. 

Згідно з документом, Путін заробив 38,5 мільйонів рублів.

«Джерела та загальна сума доходів за шість років, що передують року призначення виборів: зарплата, адміністрація президента Російської Федерації, дохід від вкладів у банках, військова пенсія – 38 мільйонів 538 тисяч 917 рублів», – йдеться в повідомленні.

За даними ЦВК, Путін має 13 рахунків у банках, загальна сума на них становить 13,8 мільйонів рублів. Також йому належать 230 акцій банку «Санкт-Петербург».

Згідно з декларацією, Путіну має у власності одну квартиру в Санкт-Петербурзі площею 77 квадратних метрів та гараж на 18 «квадратів».

Також російський президент має три автівки: дві ГАЗ 21М 1960 і 1965 років випуску і ВАЗ-2121 «Нива» 2009 року випуску.

Варто зазначити, що експерти оцінюють статки Владіміра Путіна, що він їх здобув за 17 років при владі, в 200 мільярдів доларів.

Як відомо, вибори президента РФ відбудуться 18 березня – в четверту річницю анексії Криму. У разі перемоги це буде четвертий термін для Путіна на посаді президента Росії без урахування часу, коли главою держави був його наступник Дмітрій Медведєв. У той час Путін керував державою на посаді прем’єра.

https://www.infa.ua/pered-vy-boramy-putin-zadeklaruvav-ny-vu-garazh-i-skromnu-kvarty-ru/

Скромна лікарка герань.

  • 08.02.18, 01:06
Почему герань должна быть в каждом доме

Практически у всех, кто любит выращивать домашние растения, присутствует на подоконнике такой цветок, как герань. Издавна считается, что он благоприятствует теплой, спокойной и уютной атмосфере в вашем доме.

Астрологи утверждают, что герань не дает распространяться негативной энергии, защищает от ссор, «дурного глаза», сплетен и пересудов, а также охраняет ваше жилье от нежеланных гостей.

Это растение обладает успокаивающими и антистрессовыми свойствами, делая людей более мягкими, терпеливыми и добрыми. Еще оно притягивает в дом финансовое благополучие и стабильность.

Мы расскажем вам 9 причин, по которым обязательно стоит завести герань у себя в доме.

1. Аромат цветка помогает облегчить депрессию и укрепляет нервную систему. Если горшочек с геранью поставить в комнате, где располагается геопатогенная зона, растение нейтрализует все её вредное воздействие.

2. Герань помогает и в любви — для этого алый цветок герани нужно подарить любимому. Для того, чтобы возлюбленная или возлюбленный ответил взаимностью, герань должна оставаться у него в доме.

3. Листья герани содержат в своем составе эфирное масло, для того, чтобы в этом убедиться, достаточно потереть пальцами листочек. Масло особенно сильно выделяется на солнце летом.

Таким образом, растение может защищаться от перегрева. Существует мнение, что если герань находится на улице, то в жаркую сухую погоду на закате солнца над ней легко заметить свечение. Подобный эффект как раз дают активно выделяемые геранью эфирные масла.

4. Листья герани не любит моль, мухи и прочие насекомые. Геранью для избавления от насекомых рекомендуется растирать домашних животных.

5. Можно использовать герань для лечения головных болей и простуды. Данное растение очищает воздух, убивает вредные бактерии. Чтобы почувствовать себя бодрее, достаточно ежедневно просто посидеть 10 минут рядом с растением.

Для очистки воздуха можно применять масло герани, которое продают в аптеках. Достаточно будет всего 3-4 капли в аромалампе.

6. Масло герани регулирует гормональный обмен. Также оно возбуждает чувства, поэтому можете капнуть в аромалампу 5 капель масла герани во время романтического ужина.

7. Герань чрезвычайно полезна людям с проблемами связанными с нервной системой, страдающим от гипертонии, бессонницы, желудочно-кишечных и сердечных заболеваний. Герань оказывает существенную помощь при больном желчном пузыре и печени. Приложенный к больному месту лист герани, снимет боль при отите, радикулите, зубную боль.

8. Народные целители при зубной боли рекомендуют не помещать лист герани в рот, а привязывать его к щеке с внешней стороны. При радикулите листья измельчают, затем прикладывают к спине в качестве компресса. Подобный компресс привязывают при повышенном давлении к руке (место, где пульс).

9. Просто растущая в доме герань, по словам целителей, предотвращает появление опухолей. А парапсихологи заявляют, что герань выравнивает нарушенное заболеваниями биополе человека



Операція "Весняна злива".

  • 08.02.18, 00:27
Адмірал Тенюх розповів, як здавали Крим
  •  07.02.2018, 18:55
Після президентства Віктора Януковича українська армія була в поганому стані і проти її залучення до оборони Криму справді виступала Юлія Тимошенко.

Про це Ігор Тенюх, який виконував обов’язки міністра оборони з 27 лютого до 25 березня 2014 року, розповів в Оболонському райсуді Києва у процесі про державну зраду Януковича.

Він розповів, що 28 лютого на засіданні Ради нацбезпеки й оборони він розповів про обстановку в Криму й "на кордонах від Чернігова до Маріуполя, де російські збройні розгортали вже свої угрупування – від 60 до 80 тисяч", при тому що "пряма дорога від Чернігова до Києва для танкової бригади – це 4 години ходу". 

"Я наполягав на негайному прийнятті рішення щодо приведення Збройних сил України у повну бойову готовність з розгортанням в зазначені райони. Найголовніше – південний напрямок і Крим", – згадав Тенюх.

"Тимошенко тоді виступила різко проти. Вона сказала: розгортання ЗСУ призведе до широкомасштабного наступу Російської Федерації в Україну, і треба думати не лише про Крим, а й про усю Україну. На що я відповів: для чого нам збройні сили? Уже іде захоплення території української території", – додав він.

"В подальшому було прийнято рішення про приведення ЗСУ у повну бойову готовність, але без виходу з військових частин", – сказав Тенюх і додав, що події розвивалися так швидко, що потім уже не було вибору, крім як виходити в проблемні райони

Він наголосив, що ЗСУ привели в повну боєготовність: "З 28-го (лютого) почалося і 20-го (березня) закінчилося". А от команду привести в готовність Військово-морські сили не виконали.

Колишній в.о. міністра оборони додав, що просив дозволити йому використовувати бойову авіацію – штурмову й бомбардувальну: "Такого дозволу я не отримав".

Тенюх, як і Валентин Наливайченко, сказав, що воєнний стан треба було вводити негайно. Чому Олександр Турчинов на це не пристав, йому не відомо.

Однак він заперечив твердження адвоката Януковича про "здачу Криму без бою": "Завдячуючи тому, що ЗСУ були приведені у боєготовність, ви можете сидіти зараз тут", – сказав Тенюх і додав, що передня влада "готувала до здачі не тільки Крим, а пів-України"

На запитання про те, чи справді Степан Полторак пропонував виводити українські частини з Криму, Тенюх відповів: "Мій план полягав у тому, щоб іти на прорив, бо це війна. Мій план не підтримали. Тому я подав у відставку".

Він не певен, що і його план би допоміг. "Але те, що Збройні сили були в жалюгідному стані, – це факт", – сказав Тенюх.

На запитання, чи були у ЗСУ в Криму військовослужбовці, готові захищати українську територію в разі наказу, він запевнив: "Звичайно, були".

Тенюх заявив, що тому й вимагав тримати військові частини – і завдяки таким військовослужбовцям вдалося виграти час і згуртувати військо до 25 березня.

"З першого дня я виступав за те, щоб до Криму вилетіла урядова делегація", – сказав він, але не зміг сказати, хто був проти.

"Весняна злива" була здійснена, а от подальші мої пропозиції не підтримали, тому я подав у відставку", – наголосив Тенюх.

Джерело: Українська правда

Обмовка по-Фрейду:"Монополие на насилие только у государства".

  • 01.02.18, 03:15

Posted: 30 Jan 2018 06:40 AM PST

Национал-пацаны (шортрид)
Продолжу переписку из комментов по темам организации гопников под брендом «национальный».

«Это только кажется, что достаточно замотаться в прапор, чтобы выйти из-под действия статей уголовного кодекса. Хороший пример — итальянская мафия. Когда дуче стал системно и планово щемить местных бандито-гангстерито, большинство из них включилось в «войну с фашизмом».

Ну так, по мелочам — сливали союзникам информацию, помогали в организации забросок и десантов, пальто подержать, чай принести.

В результате, после войны что не мафиози — то антифашист. Именно этот аспект приоткрыт краешком в том же «Крестном отце» — где все итальянские урканы, мигрировавшие в Штаты, сражались с Гитлером — а потому имеют право не платить налоги и избивать граждан.

Но когда Америку это заебало — ФБР уже особо не разбиралось кто там с кем воевал до сорок пятого года. Винтили всех подряд. Тем более что все «антифашисты», так или иначе контактировавшие с властями союзником, имели личные дела и порядковые номера.

А как же иначе? Устраиваешься на работу — подписываешь контракт. Вот по этим контрактам их и ловили.

***
Так я хочу напомнить — года не прошло с того дня, как Аваков публично и с гордостью рассказывал, что на каждого из «блокадников» сообщения с ОРДЛО у него папочка заведена. И чтобы превратить ее в уголовное дело, достаточно одной подписи.

Авакова здесь винить не в чем. Именно так делаются дела, дорогие цветочные феи. Расчетливые люди сохраняют чеки на дорогие покупки, компроментирующие документы на бывших сотрудников, фотографии бывших жен, зарядки от проебанных телефонов и ключи от угнанных машин. Именно так ловили антифашистских мафиози, лавочников-штурмовиков, бывших сотрудников штази, люберецких спортсменов-общественников и прочую национал-уголовную самодеятельность, поверившую что под национальным или идеологическим брендом можно охуевать бесконечно и безнаказанно.

Такшо не от тех вы морды балаклавами прикрывали. Когда вас выдадут после выработки, предварительно навесив на вас все — от сожжения Киева ханом Батыем до отнятой у ребенка конфеты, балаклавы вас будут палить, а не спасать. Нечего будет повесить — ну так сам факт участия в незаконной организации и перспектива уголовного дела сделает вас послушными умняшечками на будущее. Среди вас же реальных национал- бандитов мало, гораздо больше дурачков, для которых «в институте узнают» — уже вполне достаточная пугалка, чтобы закрепить на работе надолго.

Как быстро организация станет незаконной, кстати, будете решать тоже не вы.

Балаклавы вам не помогут. Потому что учитывать вас будут как раз по тем спискам, по которым вам эти балаклавы выдавали. Такой вот парадокс.

Арсен — умный человек, и если какие-то идиоты готовы добровольно вписаться в решение его проблем — то нужно, чтобы они сами себя пересчитали, переписали, собрали паспорта и сдали на хранение смотрящему.

Это не им изобретенная методика, албанцы и турки с проститутками из СНГ так давно работают, а в ОРДЛО она и сейчас в ходу: возьми бесплатно автомат, подпишись вот тут, и зашкварься навеки, даже если ты ни разу не стрелял из автомата.

А «блокадникам» торговли с ОРДЛО хватило просто сфотографироваться на угнанном локомотиве, плюс фейсбук.

Имейте это в виду. Когда слово «национальный» перестанет защищать гопников, как слово «антифашист» перестало хранить мафию.

Но будем посмотреть (с).»

***

Добавлю, шо это настолько ветхий исторический боян, шо мне даже стыдно его напоминать. И все равно, когда излагаешь это стороннику национал-гопничества, складывается ощущение, как будто разговариваешь с попаданцем из плейстоцена. Ты ему: «Сколько веревочке не виться, все равно — что»?.. закончи пословицу, бро», — а он тебе, сияя честными глазами: «Все равно дважды два четыре, да?»

Ебвашумать. Да, конечно, дваждыдвачетыре. Истинно.

Буратинами, маршировавшими с факелами, торговали всегда. Заговорщиками Катилины, санкюлотами Робеспьера, штурмовиками Рема, хунвейбинами Мао, у меня пальцев столько нет чтобы загибать, даже если снять берцы

Жалко, спиритических сеансов не существует — иначе я бы попросил, например, кого-то из покойных комсомольцев рассказать, чем отличается эйфория от вибрации содрогаемой дружным шагом брусчатки от ужаса тихого допроса; «Сколько вам за это заплатили».

Чо вы тогда скажете? «Ну… балаклаву дали, курточку новую еще… только не бейте, дяденька!.. Мне же тогда говорили, что это законно! Вот этот, который сейчас в розыске, он тогда еще главным префектом Рима был — вот он и сказал: клянусь Юпитером, пацаны все нормально, за правое дело идем, ничо вам не будет».

Даже не знаю какую картинку к тексту поставить. Нехай натхнення решит.

Вы чьи, морячки? (шортрид)

Posted: 29 Jan 2018 09:19 AM PST

Из комментов.

«Меня больше интересует другой вопрос. Когда появится еще одна параллельная организация по наведению порядка на улицах, например, пехотно-ветеранская, и начнет давать в ебла самозваным «городовым», за то шо пока одни в окопах сидели — другие под видом «наведения порядка на улицах» наводили контроль над мелкой преступностью и чуть более крупным предпринимательством…

… то не окажется ли, что одно из этих движений «силовая поддержка всего хорошего» — очередная карманная шобла условного министра МВД или очередного незаметника, косящего в политику?

(Почему я грешу на Авакова? Потому что он больше всех курлыкал что «монополие на насилие исключительно у государства» — а теперь, при появлении неопознанных штурмовиков-комсомольцев, угрожающих насилием, молчит как рыба об лед. Если бы это были не его пацыки — мы бы уже были в курсе).

Иными словами — когда на улицах эта «Национальная Дружина» начнет на улицах пиздиться с «Национальной Обороной» (например), применяя стрелковые доводы и осколочные аргументы а сбоку в пизделку «за все хорошее» врубится «Национальная Стража» против «Национального Порядка» — то на чью сторону среди этих классных пацанов надо будет становиться? У кого документ на монополию, и кем он подписан?

И это особенно важно — кем он подписан? Потому что можно по ошибке стать на сторону джедаев авакова, а душой быть, например, на темной стороне силы спецслужб. На добро и тем и другим насрать, но не хочется топить за кого-то втемную… Пусть покажут — от кого у них сертификат на наведение порядка. Надо же понимать — кто из порядочных пацанов для какой конторы порядок наводит, а то трения межу группировками тимуровцев могу быть, а пострадают, как обычно, невинные мирные прохожие.

П.С. От только не надо про «здоровый дух в здоровом теле» и качалки для молодежи вместо пива. Последние, кто более-менее удачно пиарился на этой теме, это были кущевские убийцы и садисты Цапки. Они у себя в станице тоже заебись порядок навели, до сих пор волосы дыбом»

***
П.С. Потому шо я, например, тоже хочу по возвращению вместе с сослуживцами закреативить какой-нибудь «Национальный Оберег» и давать пизды всем курильщикам пятиой колонны, пивным упырям, барыгам, коммерсам и прочим дойным маргиналам от пушеров до игровых атвоматов.

Мало того шо это выгодно, это еще и мандат в политику.

И тут непонятно — как быть с конкурентами? «Пацаны, вы от кого порядок на районе держите?» Допустим, от какого нибудь сраного министерства рыбной культуры — так битой по голова и в Днепр. А если от серьезных пацанов, типа Авакова — так придется договориться, пресс-стрелку забить, консильоре-спикеров пригласить, границы обозначить, смотрящих за порядком назначить. Чтобы по-человечески было, а не по беспределу.

Порядка у нас в стране не дохуя, на всех желающих его охранять порядка не хватит. Может кровавая конкуренция образоваться. Качалка — это прекрасно, но в стране, навскидку, пять миллионов нерегистрированных стволов. Так что здоровое тело — это не только здоровый дух, но еще и лишний труд пацанам, несущим гроб братана от парадняка до катафалка.

Так вот и объяснили бы посполитым — какое национальное движение за порядок правильное, не контрафактное, и кто на него сертификат выдавал. А то страшно подумать, что будет, если в один день две такие «Национальные Дружины», только из отставников разных полков НГУ, в один день своими шествиями где-нибудь в городе пересекутся.

Чтобы остальные добровольные защитники порядка успели подготовиться. Семьи из города выслать, мобы вызвонить, арсенал перезарядить. Порядок на улицах — это вам не цацки-пецки, его во всеоружии и полной готовности надо встречать.

Особенно, если его собрались наводить какие-то мутные перцы, туманно аффилированные с не менее мутным владельцем ООО «МВД».

You are subscribed to email updates from Горе луковое.
To stop receiving these emails, you may unsubscribe now.
Email delivery powered by Google
Google, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, United States

«Кремлівський список» могли підмінити – ІноЗМІ.

  • 01.02.18, 02:20
Співробітник Atlantic Council Андерс Ослунд, вважає, що Трамп працює за наказом Путіна проти інтересів США

Складений американськими урядовими агентствами «кремлівський список», який містить прізвища поплічників російського президента Путіна, несподівано замінив високопоставлений чиновник із Адміністрації президента США. Про це заявив шведський економіст, експерт з Росії та старший науковий співробітник Atlantic Council Андерс Ослунд, який був одним із консультантів «кремлівського списку». Про це пише The Guardian.

За його словами, існував початковий список, який складала команда експертів. Але в четвер Ослунду повідомили, що чиновник із президентської адміністрації наказав замінити його на перелік, який можливо укладали на основі рейтингу Forbes про найбагатших людей світу, беручи прізвища з адміністрації президента Росії.

«Це робить все це смішним. У ньому немає критеріїв… Це серйозна спроба когось високопоставленого в уряді змусити уряд США і Конґре виглядати смішними», – сказав він.

Ослунд не відоме ім’я посадовця, однак він стверджує що відповідальність за список «взяв на себе» міністр фінансів США Стівен Мнучін, який його і схвалював.

Адміністрація Трампа вже піддалася значній критиці за те, що не оголосила про будь-які нові санкції, спрямовані проти Росії, як це передбачено липневим законом «Про протидію противникам США за допомогою санкцій».

«Ми можемо скасувати потенційні угоди на кілька мільярдів доларів. Це реальні гроші, які не підуть в Кремль… Це справжній успіх», – сказав високопосадовець з адміністрації Трампа.

Однак, він не повідомив жодних подробиць про анульовані контракти або їхню загальну вартість, і наполягав на тому, що в майбутньому санкції запровадять у разі серйозних порушень.

У коментарі на сайті Atlantic Council Ослунд звинуватив Мнучіна у «висміюванні» санкцій проти Росії, та законодавства, підписаного президентом. Він додав, що першочерговою метою «кремлівського списку» було визначити тих, хто нажив свій статок на незаконних контактах з Кремлем.

Однак, опублікований Міністерством фінансів перелік прізвищ виглядає насмішкою над Конґресом і санкціями США, що зіграло на руку Владіміру Путіну.

«Різні урядові органи США явно виконали сумлінну працю в цьому напрямку», – сказав він.

«В останню хвилину, однак, хтось високопоставлений – ніхто не знає, хто на цьому місці – відкинув роботу експертів і замість цього записав імена вищих посадових осіб в адміністрації президента і уряду Росії плюс 96 російських мільярдерів зі списку Forbes. При цьому цей високопосадовець висміяв урядових експертів, які підготували ще один звіт, зробивши липневе законодавство Конґресу неефективним, і посміявся з санкцій США щодо Росії в цілому. Підписавши цей список, міністр фінансів взяв на себе відповідальність за це», – каже Ослунд.

Bін також додав, що «основним бенефіціаром цього списку є президент Росії».

Також Ослунд прокоментував ситуацію у своєму Twitter, написавши, що включивши до списку весь уряд Росії, президентську адміністрацію та всіх російських мільярдерів, адміністрація президента США Дональда Трампа «підірвала та висміяла санкції США до Росії».

«Цього я боявся. Схоже, що Дональд Трамп виконав наказ Путіна. Путіна слід привітати з «кремлівським списком» США. Ще раз, схоже, що Трамп працює за наказом Путіна проти інтересів США. Трамп допомагає Путіну висміяти політику США та зміцнити російський істеблішмент навколо Путіна», – підкреслив він.

Нагадаємо, 30 січня Міністерство фінансів США опублікувало передбачений новим законом «Про протидію противникам США за допомогою санкцій» так званий кремлівський список. До нього увійшли 96 великих бізнесменів, всі члени уряду РФ, включаючи глав відомств, 33 співробітники адміністрації президента РФ та інші – всього 210 осіб.

На думку експертів, включення в список, навіть якщо стосовно перерахованих в ньому осіб не будуть запроваджені конкретні санкції, матиме наслідки. Зокрема, нові заходи загрожують ще більше скоротити доступ цих осіб до операцій із зарубіжними фінансовими інститутами, оскільки багато кредитних організацій будуть бачити в персонах з доповіді фактично подсанкціонних осіб.

18:59, 31 Січень 2018р. https://www.infa.ua/kremlivs-ky-j-spy-sok-mogly-pidminy-ty-inozmi/

Читайте: У санкційному «списку Путіна» знайшлися друзі українських політиків-олігархів

Яскрава забавка для дітлахів своїми руками.

  • 01.02.18, 00:44
Як зробити лизуна в домашніх умовах?Як зробити лизуна в домашніх умовах?

Півжиття втратив, якщо не тримав у руках лизуна. Це тобі скаже будь-який першокласник. Крихітна желейна медуза — чудова альтернатива смартфону. Пластичний і тягучий лизун допоможе відволіктися перед контрольною і просто гарно провести час.

2 7 015 0
Забутий герой

Лизуни завоювали прихильність Твоїх ровесників ще в 70-х роках ХХ століття, коли англійська компанія Mattel випустила в продаж зелену желеподібну кульку з дивовижними властивостями. При киданні об стіну вона прилипала та розтікалася, а потім знову набувала попередньої форми.

Кажуть, іграшку винайшла донька власника заводу. Дівчинка випадково змішала інгредієнти, серед яких були й харчові загусники. Англійці назвали іграшку «слайм» (slime) або «хендгам» (гумка для рук), однак у нашій країні прижилася інша назва — лизун.

Сталося це після виходу на екрани мультфільму про мисливців за привидами. Один з головних персонажів історії — Лизун — мав здатність розтікатися, з легкістю розтягувався та змінював форму. Ця кумедна властивість Лизуна одразу ж припала до душі глядачам, що й спричинило нову хвилю продажів липкої кульки. Кожен хотів погратися желе, що не тануло в руках!

Єдиний недолік лизуна — недовговічність: він швидко псується. Тож, аби тобі не доводилось щоразу купувати цю диво-іграшку в магазині, з задоволенням розповім, я к зробити лизуна своїми руками.

Виготовляємо лизуна з клею ПВА та прального порошку

Лизун — чудова іграшка-антистрес. М’який та приємний на дотик, він допоможе розслабитись після шкільного дня та забути про щоденні клопоти.

Тобі знадобляться:

  • гель для прання,
  • клей ПВА,
  • харчовий барвник або гуаш,
  • гумові рукавички,
  • ємність та лопатка.

Як виготовити?

Налий у посудину клей ПВА (кількість залежить від бажаного розміру іграшки), додай кілька крапель барвника. Відміряй дві-три столові ложки рідкого прального порошку. Додаючи гель порціями, ретельно перемішай його з клейкою масою та доведи суміш до потрібної пружності. Дістань заготовку з ємності та вимішуй, немов тісто, до однорідного стану. Готовий лизун зберігай в закритій посудині у холодильнику не більше місяця.

Маленька підказка! ПВА можна замінити силікатним клеєм та додати блискітки — тоді лизун вийде прозорим і дуже красивим.

Лизун із соди та гелю для миття посуду

Такі прості інгредієнти — а який результат!

Тобі знадобляться:

  • сода,
  • вода,
  • харчовий барвник,
  • засіб для миття посуду.

Як виготовити?

Налий у посудину 50–100 г гелю для миття посуду, додай трішки води, аби суміш не стала занадто рідкою. Тепер черга за барвником та содою. Перемішай суміш. Якщо помітиш, що маса стала надто густою, додай ще трохи води та добре перемішай інгредієнти. Пластичний хендгам готовий!

Як зробити безпечного лизуна для малюків?

Мийні засоби — не найкращі інгредієнти лизуна для маленьких дітей. Аби вберегтися від алергії та подразнення, краще виготовити безпечний хендгам із муки. Іграшка прекрасно розвиває дрібну моторику та відволікає малюка від пустощів. Чудовий варіант для молодшого братика або сестрички!

Тобі знадобляться:

  • мука,
  • холодна та гаряча вода,
  • натуральний харчовий барвник,
  • лоток із кришкою.

Як виготовити?

До 100 г просіяної крізь сито муки додай близько 50 г гарячої води (Не окропу!). Перемішай інгредієнти до однорідної маси, щоб уникнути грудочок. Додай натуральний барвник. Гарно перемішай. Вийде липка тягуча суміш. За потреби, додай ще муки або холодної води, щоб лизун був достатньо тугим. Щільно закрий лоток та залиш хендгам у холодильнику на кілька годин. Грайся із задоволенням!

Лизун із клею ПВА і тетрабората натрію

Без паніки! Тетраборат натрію легко придбати в аптеці, та й коштує він зовсім недорого — близько 10 грн.

Тобі знадобляться:

  • клей ПВА,
  • тетраборат натрію (бура),
  • гуаш,
  • пластикова посудина,
  • поліетиленовий пакет,
  • гумові рукавички.

Як виготовити?

Перед початком роботи вдягни рукавички. У пластмасову ємність налий 150–200 мл клею. Додай гуаш та перемішай до однорідності. Тепер візьми 1—2 пляшечки бури (на 100 мл клею — 1 флакон) та змішай її з клейкою масою. Виклади суміш на паперовий рушничок, щоб прибрати зайву вологу. Тепер поклади іграшку в пакет та добре розімни. Готово!

Та не кожен клей підійде для такого лизуна. Детальніше про особливості вибору матеріалів тобі розповість відео:

Увага! Поверхня лизуна притягує до себе увесь бруд, пил та дрібні ворсинки. Як наслідок — іграшка втрачає привабливий вигляд. Тож до та після гри з будь-яким лизуном обов’язково вимий руки з милом. Хендгам не любить брудних рук.

Маленькі секрети виготовлення та зберігання лизуна

Як правильно зробити лизуна й надовго зберегти іграшку охайною та чистою? Охоче поділюся з тобою таємницями створення та зберігання цієї дивовижної іграшки.

Як зробити ідеальний хендгам своїми руками?

1. Щоб лизун був яскравим та оригінальним, додай до суміші гуаш та блискітки.

2. Для приємного запаху можна капнути в заготовку кілька крапель ефірної олії.

3. Щоб лизун не залишав сліди на одязі та був більш тягучим, додай 2–3 краплі оцту.

Як правильно зберігати хендгам?

1. Зберігати лизуна краще в закритій баночці або лотку — інакше іграшка висохне.

2. Не залишай хендгам поблизу джерел тепла — на сонці, батареї, біля каміну.

3. Не варто класти лизуна на килим чи інші ворсисті поверхні — іграшка швидко забрудниться.

Покажи свій маленький витвір однокласникам. От побачиш, завтра такі ж з’являться і в них. Звісно, якщо Ти відкриєш їм свій секрет =).

Читай також:

Цієї ночі повне затемнення Місяця.

  • 30.01.18, 20:30
Коли виглядати перший за 150 років супермісяць і його затемнення
29 січня 20

Наприкінці січня поява супермісяця і його затемнення відбудуться у той самий час уперше із 31 березня 1866 року.

Повне затемнення місяця. Фото nasa.gov

Повний місяць буде видно ще у четвер, 30 січня, а також протягом ночі на 31 січня, повідомляє NASA.

Повне ж місячне затемнення буде видно у Північній Америці, переважно центральній та західній частинах континенту.

Упродовж ночі з 30 на 31 січня місяць буде звичного кольору, однак ближче до ранку 31 січня він стане помаранчево-червоним і перейде у тінь Землі.

"Це буде перше місячне затемнення із 2015 року", – прокоментував подію автор AccuWeather Дейв Самуель.

Цього разу Місяць буде вдруге повним за останні 30 днів, тож його ще називають "блакитним місяцем".

Під час повного місячного затемнення Місяць проходитиме через найтемнішу ділянку тіні Землі.

На відміну від повного сонячного затемнення, яке триває всього кілька хвилин, це затягнеться кілька годин.

Тим, хто не зможе побачити затемнення вживу, NASA пропонує онлайн-трансляцію на каналі NASA.tv/live.

Лайтесь пристойно.

  • 30.01.18, 18:48
Світлина від Ксюши Кригер.

ЛАЙЛИВІ ВИРАЗИ
*************************
Хай тремтять наші вороги! Щоб вони повсирались! Щоб вони виздихали!

Лайливі вирази:

А добра б тобі не було…

А щоб в тебе пір’я в роті поросло…

Трясця твоїй матері…(трясця — це лихоманка, хворобливий стан, коли людину періодично кидає то в жар, то в холод)

Ти нечиста сило…

А щоб швидкою Настею тут тебе зносило…

А щоби нижче пояса зціпило за пупа…

А щоби пуп той вилисів, як від маку ступа…

А щоб тобі чорне було…

А щоб тобі відмовили, як чогось попросиш…

А щоб твоєю мордою просо молотили…

А щоб твоя дружинонька з кумом повелася…

А щоби твоя срака по шву розійшлася…

А щоб ти щастя не знав…

А щоб ти луснув…

А щоб тобі заціпило…

А щоб тобі повилазило… (вживається коли хтось чогось не бачить, або не побачив)

А щоб тобі заклало…

А щоб ти не діждав…

А щоб ти всрався, як маленький був…

А щоб вам пусто було…

А щоб тебе підняло і гепнуло (вертіло)…

А щоб тебе грім побив…

А щоб тебе злидні обсіли…

А щоб йому голова облізла…

А щоб тебе Морана побила…

А бодай тебе чорти вхопили…

А щоб тобі добре було…(вживається і як лайка)

А щоб ти здоровий був…(вживається і як лайка)

А щоб ти падло дристало та й дристало…

А шоб тобі булька з носа вискочила…

А щоб тебе муха вбрикнула…

А шоб тебе колька сколола…

А щоб тобі курка на ногу наступила…

А щоб вас лиха біда стороною обходила…(вживається і як лайка)

А щоб тобі рачки лазити…

А щоб ви згинули…

А щоб ти скис!

А щоб ти сказився!…

Дурний як ціп…

Стара кляча…

Срав пес їхній матері…

Най ті качка копне!…

Всрався тай криво!…

Кров би тебе нагла заллєла, сучий ти сину!…

Дідька лисого тобі дам…

Сто чортів в печінку…

Іди до бісової матері…

Бісовий син…

Вражий син…

Вражі діти…

Бісова ковінька…

Дурний тебе піп хрестив (Про «нерозумну людину»)…

Матері твоїй ковінька…

Матері твоїй хиря…

Дам по макітрі…

Відвідаєш макогона…

Бісова душа…

Арештанська душа…

Підла душа…

Підлої матері син…

Підлого стерва робота…

Підлого сина (дочки) робота…

Най би тебе пранці з’їли…

Хай вам грець…

Ти, гімно нероздушене!

Просто вирази:
(тут будемо наводити цікаві, на наш погляд, вирази):

A, cобача кров!

Дідька лисого…

Дідько б його взяв (вхопив)!

Де його чорти понесли? (вживаеться, як хтось кудись пішов, або десь забарився)

Пан хоче мати чудову гаму кольорів на обличчі?

Зацідить в зуби…

За патли та в пику (потилицю)…

Діждався сраної немочі…

Морда — хоч пацюків бий…

Морда — що й возом не об’їдеш…

Стули пйльку… (теж саме, що й «закрий рота»)

Тю (тьху), на тебе!

Чого балухи вилупив? (те саме, що й «чого дивишся?»)

Чого шкіришся? (те саме, що й «чого смієшся?»)

Одною сракою на два базари…(те саме, що й «сидіти на двох стільцях?»)

Срали-мазали…(те саме. що й «зробити щось абияк»)

Тиць моя радість…

Нарешті роздуплились. І те, лишень сьпіськамі лякають.

  • 30.01.18, 17:00

США опублікували "Кремлівську доповідь" про олігархів Путіна Вівторок, 30 січня 2018, 07:41 
 Міністерство фінансів Сполучених Штатів опублікувало доповідь щодо можливості запровадження нових санкцій проти російських олігархів та людей із близького оточення президента Росії Володимира Путіна. Про це повідомляє The Washington Post. До списку потрапили 210 людей: 114 осіб із оточення президента РФ Володимира Путіна, а також 96 олігархів. Проти них потенційно можуть запровадити нові санкції.
 DOCUMENT PAGES TEXT Zoom « Page1of 9 » Зокрема, в списку наведені російські олігархи Олег Дерипаска, Роман Абрамович, Володимир Потанін, брати Аркадій та Борис Ротенберги, Геннадій Тимченко, Алішер Усманов, Ігор Сечін, Олексій Міллер, Олег Тиньков, Сулейман Керімов та інші. Christina Wilkie @christinawilkie BREAKING: Treasury list of Russian Oligarchs released. “Those individuals who, according to reliable public sources, have an estimated net worth of $1 billion or more.” Here’s the list. 07:28 - 30 січ. 2018 286 286 відповідей 2 135 2 135 ретвітів 2 385 2 385 вподобань Відомості про Рекламу у Твіттері та конфіденційність Серед фігурантів списку - глава адміністрації президента РФ Антон Вайно, його заступник Сергій Кирієнко, прес-секретар глави РФ Дмитро Пєсков, помічник президента Владислав Сурков, прем'єр-міністр Дмитро Медведєв, спікер Держдуми В'ячеслав Володін, спікер Ради Федерації Валентина Матвієнко. Christina Wilkie @christinawilkie BRK: Treasury lists 114 high-level Russian Govt officials. Here it is >> 07:35 - 30 січ. 2018 33 33 відповіді 243 243 ретвіти 236 236 вподобань Відомості про Рекламу у Твіттері та конфіденційність Деякі з зазначених у списку росіян уже перебувають під санкціями. Раніше глава прес-служби Держдепартаменту Хезер Науерт заявила, що запроваджені Штатами заходи проти російської "оборонки" вже призвели до мільярдних втрат, а нові санкції поки не потрібні. Як відомо, 29 січня Міністерство фінансів США збиралося передати до Конгресу документ, який преса прозвала "Кремлівською доповіддю" – перелік російських олігархів та людей із близького оточення президента Росії Володимира Путіна. Це тільки перший із цілої низки документів, які готують декілька американських відомств на виконання ухваленого минулого року у США закону. Повідомлялося, що нинішній звіт сам по собі не передбачає запровадження санкцій проти згаданих у ньому осіб, але створює фактичні підстави для можливого запровадження таких санкцій у майбутньому. У Москві вважають публікацію так званої "кремлівської доповіді" прямою спробою вплинути на виборчий процес в Росії. ПО ТЕМІ Акціонери Альфа-Банку і Укрсоцбанку потрапили в "Кремлівську доповідь" 30 СІЧНЯ 2018, 12:38 Вся кремлівська рать. Хто з росіян потрапив до доповіді Мінфіну США (повний перелік)