хочу сюди!
 

Славушка

48 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 43-55 років

Що означав оскал Звіра?

  • 30.11.13, 11:53
БЕРКУТ РАЗОГНАЛ МАЙДАН
Суббота, 30 ноября 2013, 05:05




"Майдан по-звірячому зачистили. Десятки поранених. Десятки затриманих. Такого Україна ще не бачила" , пише депутат Андрій Шевченко у своєму твітері. 

За його словами, штурм близко 4-ї ранку. "Мобільний звязок домі лежить", написав депутат о 5 ранку.

 

По сообщенію ЛигаБізнесИнформ, на Майдане оставались около 1 тисячи человек. Очевидцы сообщили, что молодых людей, в том числе женщин, которые остались на ночь, били дубинками, тащили по земле, били ногами.

 

Всех людей вытеснили с площади. Есть информация о раненых и арестованных, на месте видна кровь.

Как передает корреспондент УП, по состоянию на 5 утра "Беркут" плотным кольцом занял майдан Независимости. 

По данным очевидцев, в больницу отвезли от 20 до 30 пострадавших, сейчас на Майдане дежурит одна машина "Скорой помощи", площадь убирают, ездят поливальные машины.

Управляют процессом люди в штатском с противоположной стороны площади.

Активистов оттеснили в подземный переход. 

 30 ноября | 10:49 

Участников Евромайдана, которых разогнал силой "Беркут" этой ночью, забаррикадировались на территории Михайловского собора. После начала разгрома Евромайдана сотрудники "Беркута" патрулировали активистов по всему центру города. Тех, кого удалось поймать во дворах, на улицах, в подземных переходах, избивали и задерживали, сообщает ТСН

Кроме того, группа митингующих смогла убежать от бойцов спецподразделения на Софийскую площадь, где они пытались попасть в Софийский собор, однако им никто не открыл дверь. Дальше они двинулись к Михайловскому собору. Монахи открыли им дверь, дали чай, булочки.

Монахи Михайловского собора укрыли участников Евромайдана от беркутовцев

10

Коментарі

130.11.13, 16:11

Я ж попереджав що приХарьківськи угодах били чахликів це квіточки вони будут жорстоко подавляти.Це ім так і требо повинен був би захист від так званих дупутатів.Требо ж розумом дружити.А вони на те і розраховують та українці толерантні.А ми залізною трубою ще толерантніше будут.

    230.11.13, 16:49Відповідь на 1 від Gogilo

    Я ж попереджав що приХарьківськи угодах били чахликів це квіточки вони будут жорстоко подавляти.Це ім так і требо повинен був би захист від так званих дупутатів.Требо ж розумом дружити.А вони на те і розраховують та українці толерантні.А ми залізною трубою ще толерантніше будут.Доки, так звані, "руССкіє" нас будуть справедливо називати "щеневмерликами", які на кийки і бейсбольні біти бритоголових бандюковичів будуть відповідати лиш співом Гімну України і кричати НЕЛЮДЯМ:"Що ви робите, люди?" - нічого доброго в нашій країні очікувати не приходиться.

      330.11.13, 18:00Відповідь на 2 від Alter ego*

      Надіятися нема чого.Требо діяти а хто?Ви подивиться яки підобрани кадри у рекетірів,а у гопозиції,чахлики і чмошники.Слухав радіЄру і якась діячка розповідала-що ми ходимо по хрешатику і буклетіки роздаємо.І українці з ціми буклетодавачами хочуть щось зробити? Мабуть ні.Та івам требо прекрашати діяльність ато задавять а оті буклетчіки навіть і вухом не поведуть. Хай шастить

        Гість: SСHUTZE

        430.11.13, 22:26Відповідь на 2 від Alter ego*

        А хто провокатор,я не зрозумІв,

          530.11.13, 23:20Відповідь на 4 від Гість: SСHUTZE

          А хто провокатор,я не зрозумІв,Не розумію про що ви?

            Гість: SСHUTZE

            630.11.13, 23:29Відповідь на 5 від Alter ego*

            А хто провокатор,я не зрозумІв,Не розумію про що ви?Yuryar поставил оценку заметке ALTER EGO*: Прохання.
            Друзі, припиніть постити в блозі провокатора: http://blog.i.ua/user/2924846/1315717/#comments і робити рекламу його антиукраїнському заходу!!! Воно ж навмисне збирає нас щоб ми своїми ж коментами допомогли його замітці потрапити в топ! Якщо не терпиться відповісти українофобові, то ...

              730.11.13, 23:38Відповідь на 6 від Гість: SСHUTZE

              А хто провокатор,я не зрозумІв,Не розумію про що ви?Yuryar поставил оценку заметке ALTER EGO*: Прохання.
              Друзі, припиніть постити в блозі провокатора: http://blog.i.ua/user/2924846/1315717/#comments і робити рекламу його антиукраїнському заходу!!! Воно ж навмисне збирає нас щоб ми своїми ж коментами допомогли його замітці потрапити в топ! Якщо не терпиться відповісти українофобові, то ...
              Звісно, що авторові запмітки з провокаційним запрошенням до середньовічного "христового походу" проти віруючих іншої конфесії.

                Гість: SСHUTZE

                830.11.13, 23:50Відповідь на 7 від Alter ego*

                Зараз буде рішення суду і знову будуть бити людей.

                  930.11.13, 23:54Відповідь на 8 від Гість: SСHUTZE

                  Зараз буде рішення суду і знову будуть бити людей.Якщо буде міліон - не поб'ють.